zondag 17 maart 2013

1290 - OVER DE ETNISCHE ZUIVERINGEN VAN HET WESTEN


***
Zondag 17 maart
Zon 6u52-18u51
H Patrick van Ierland
H Gertrudis van Nijvel
Op Sinte-Geertruid komt de warmte de grond uit
°°°
1290 - OVER DE ETNISCHE ZUIVERINGEN VAN HET WESTEN
 
°°°
 
°°°
De tijden van de ‘Red Star Line’ komen terug! Dat danken wij niet de koekoek, maar de Grote Linx opgedraaide Grote Koppen zonder herseninhoud van het Euro-monster.. Het eigen volk moetweg, waar ook ter wereld naartoe speelt gene rol, als ze maar verdwijnen, en vreemd volk hierheen! Een lading heen en terug : elke vrachtvervoerder weet dat het dan Hoogmis is…..
Als het van ‘Brussel’ afhangt, zit straks op een blauwe steen aan de Schelde in Antwerpen, niet Anna, zoals in het aftelrijmpje, maar Dinska Bronska, onderweg naar Canada.
In het artikel hieronder wordt het woord ‘Etnische Zuivering’ nog net niet gebruikt, maar het beoogde resultaat is wel hetzelfde. Om nog meer vreemdelingen binnen te kunnen laten, moeten de eigen mensen zoveel mogelijk preventief verwijderd worden. Nog meer nadruk dan tot nog toe moet er komen op de voordelen wegens geaborteerde ongeboren jeugd, en op het vermoorden van ‘nutteloze eters’, de bejaarden.  In de armoe-anden moeten de onzen orde op stelle gaan stellen, terwijl ze hun eigen voorvaderlijke landen moeten prijsgeven aan onderontwikkelde halve wilden. Want die mogen niet, net als wij, er eeuwen overdoen om beschaafd te worden, de Grote Lege Koppen alles zelf regelen, en wel in de kortst mogelijke tijd.
Ha ja, vertellen ze met het opgestoken vingertje : volks-verhuizingen zijn toch van alle tijden!? Daar hebben de ondergravers van ons welzijn geen natuurrampen of gaskamers voor nodig! Naïeve gehoorzaamheid en een opgelegde kuddegeest, meer is er toch niet nodig!
Dat is de natte droom van de EU-bazen : van Noord naar Zuid e van West naar Oost voor God-de-Vader spelen
Daar worden vooruit en vooral de nodige ‘middelen’ voor uitgetrokken. Die exodus primeert op het welzijn van de eigen bevolking en zelfs op hun eigen  alleen zaligmakend stokpaardje : de ‘ontwikkelings-hulp’, want de sloeries in die achterlijke landen mogen creperen wanneer ze willen, omdat ze niet op de aanbieding voor een luilekker leventje in het Oude Avondland willen ingaan.
En de media? Al iets gehoord of gezien bij ‘de Vierde Macht’? Neen hoor, want zij zijn de mede-daders in dat duivels plan. Zij zien toch iedere dag hun invloed zakken, op de duur geraken zelfs de Bazen aan den dop. Dus helpen ze vlot mee aan deze ‘moderne tijd’, in de mening dat, samen met nieuw volk, ook nieuwe lezers en nieuwe luisteraars zullen komen. Die zijn zelfs zò stom, dat ze niet eens willen weten dat nieuwelingen nooit de oude banden verbreken. Daarvan getuigen de vele duizenden scjhotel-antgennes….
°°°
Ter zake :
EU wil van jonge Europeanen migranten maken
Met een nieuw fonds van 20 miljard euro moeten jongeren ertoe worden aangespoord buiten hun geboorteland te werken. Dat heeft echter nog nergens ter wereld gefunctioneerd.
De EU-commissaris van Werkgelegenheid en Sociale Zaken, László Andor, wil heel graag een baangarantie voor jongeren in Europa invoeren. Bijna 6 miljoen mensen onder de 25 jaar zijn in de EU werkloos. Met de nieuwe arbeidsgarantie dienen de lidstaten zich ertoe te verplichten banen en stageplaatsen aan te bieden. “Jonge mensen moeten bereid zijn hun thuisregio te verlaten”, zei Andor tegenover Deutschlandradio”.
Pankaj Ghemawat, professor voor globale strategie aan de IESE Business School in Barcelona, stelt een geheel andere these op: de globalisering is een illusie. De afgelopen jaren werden veelmeer regionale bondgenootschappen sterker. Hij toont o.a. aan dat slechts 3% van de wereldbevolking als migranten van de eerste generatie kunnen worden beschouwd; 90% van de wereldbevolking zal het land, waarin ze werd geboren, nooit verlaten. Gezien deze cijfers is het maar zeer de vraag of er gebruik gemaakt zal gaan worden van deze EU-banengarantie.
De EU-landen dienen zich ertoe te verplichten om jongeren uiterlijk vier maanden na het einde van hun opleiding of het verlies van een baan een nieuwe baan, een stageplaats of een praktijkopleidingsplaats te geven, zei de EU-commissaris van Werkgelegenheid en Sociale Zaken. “De jeugdgarantie zal jaarlijks 20 miljard euro kosten. Maar als men helemaal niets doet, dan zou dit het totale budget van de EU met 1% belasten”, aldus Andor. Dat zou overeenkomen met een bedrag van ongeveer 150 miljard euro. Dus zou men onmiddellijk iets aan de jeugdwerkloosheid moeten doen.
Om de directe maatregelen te financieren,. Wil Andor bezuinigen op de sociale uitkeringen of de “sociale fondsen”. “Ook de arbeidsbureaus zouden kunnen bezuinigen. En daarom is het een langdurige investering waarover we het hier hebben.”
Verschillende onderzoeken bewijzen echter dat de wereld niet zo geglobaliseerd is als veel mensen denken: “Van de vele verschillende activiteiten die of binnen een land of grensoverschrijdend kunnen plaatsvinden,bedragen de internationale minder dan 10% en slechts een paar overschrijden de 25% grens”, zei Ghemawat tegen de “Deutsche Wirtschafts Nachrichten”.
De EU-commissaris roept de jongeren er desondanks toe op om “ook naar andere EU-landen te gaan om daar een baan te vinden.” Zo eenvoudig is dat echter niet: een vergelijking met de internationale handel toont aan dat zich op basis van de geografische, culturele en economische gelijkenissen tussen buurlanden meer regionale dan globale handelsmodellen ontwikkelden. Daarom zouden regionale handelsverdragen echter geen armzalig aftreksel van globale verdragen zijn: “Het is zinvol om zowel met de integratie op regionaal als globaal niveau door te gaan”, aldus Ghemawat.
In het globaliseringsproces zou daarom geen sprake zijn van een gelijkmatige en voortdurende opwaartse beweging, zei Ghemawat. “Er zullen terugslagen komen, maar ik hoop dat er over 50 jaar sterke betrekkingen tussen individuele landen bestaan, die ons op de een of andere manier samenbinden.” De integratie zou intelligent verder ontwikkeld moeten worden, ondersteund door doelgerichte regulering.
De EU-commissaris voor Werkgelegenheid en Sociale Zaken, László Andor:
 Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron
°°°
 
Er is natuurlijk nog die andere reden, waarom het Avondland moet ont-volkt en/of her-volkt worden, zogezegd wegens de werkloosheid. Ik heb de indruk – wie niet – dat hier hetzelfde spelletje wordt opgevoerd als de brandstichter die om de brandweer roept als het huis op instorten staat door de brand die ze zelf hebben aangestoken.
Dan is er misschien ook nog de hoofdreden van deze misdaad tegen de menselijkheid. Overal in Europa gonst het van ‘opstandige partijen’ die gaan voor verandering, en de afbraak van de oude vermolmde staats-structuren uit de koloniale tijd. Overal willen volkeren in de eerste plaats zichzelf besturen door eigen mensen. Dat brengt in veel gevallen de oude vetes weer boven. Frankrijk, al meer dan 100 jaar in vrije val na het revolutionair omver werpen van het Ancien Régime is al die tijd de aartsvijand van Duitsland, die zelfs na 2 militaire nederlagen in de laatste 100 jaar, weer aan de leiding is gekomen.
Linx, dat stuiptrekkend zijn vergane glorie tracht te herwinnen – zie de krampachhtige pogingen in Mali en in Syrie door de Frans ‘Piguin’ - zie Cruella Onkelinx en Di Jeanetto bij ons  - wendt zijn laatste restje invloed aan bij de andere façade-partijen om te kunnen overeind blijven, zonder te zien dat het Uit en Amen is met de wensdromen van Marx en Engels.
Verkiezingen, zeggen die façade-partijen, zijn een rem op ons goede bestuur. Wij weten wat goed is voor de mensen, maar de manen zien dat anders. Dus, willen wij onszelf in stand houden, dan moten er andere mensen aangevoerd worden.
°°°
°°°
 
 

Geen opmerkingen: