zondag 24 maart 2013

1303 - IN HEEL HALF MAANIË KOMT WELDRA DE NIEUWSTE ORDE AAN DE MACHT


Zondag 24 maart

Palmzondag

Zon 6u36-19u02

H Catarina van Zweden

°°°

Met al die inbraken tegenwoordig heb ik volgende tekst

op mijn achterdeur geplaatst:

داخل دون الاتصال

الخارج دون الكرات

 Vertaling:

“Binnen zonder bellen”

“Buiten zonder ballen”

°°°

1303 - IN HEEL HALF MAANIË KOMT WELDRA DE NIEUWSTE ORDE AAN DE MACHT

°°°

 

De onderste helft van het Rijk van de Halve Maan

°°°

 
Natuurlijk is het Kalifaat van de Halve Maan, Half Maanië, nog zover niet, en de Turken zijn nog altijd beste maatjes met ons en met Amerika. Zitten we immers niet beiden samen onder de atoom-paraplu van de Yankees? De Amerikaanse B52-gers stijgen op van Turkse vliegvelden, evenals onze 2 à 3 eigen F16 Vergeten  we vooral niet, dat Turkije straks, als de EU nog zou bestaan, daar ook lid van wordt. Geruisloos binnensluipen heet dat.
Ziet U ook hetzelfde scenario als ikzelf? Wijzelf verzwakt, zien met lede ogen dat onze machtige buurman uit het land van de Halve Maan beetje-bij-beetje zonder ook maar één schot te lossen, het laken naar zich toetrekt…. Hun 5de Colonne krijgt met één enkel SMS-berichtje de consignes om toe te slaan, vanaf IJsland tot Andalousië. Overal breekt de Arabische Lente door, en na een paar jaar van ‘burger-oorlog’ ontwaken onze landen op een mooie morgen, onder de sharia. Brussel, hoofdstad van de EU, blijft bestaan, maar staat onder curatele van Ankara. Wat vroeger te vuur en te zwaard mislukte, lukt nu wel door listigheid….
En Amerika, zegt U, gaan die ons niet komen helpen? Daarop past maar één antwoord : Amerika zal, tegen dan verzwakt en leeggebloed, maar al te blij zijn, niet zelf van de brokken te delen? In afwachting dat het zelf ook de sharia vrijwillig toepast.
°°°
Een ramp-scenario?
Dat hangt alleen af van onszelf. Onkruid wieden, als het nog maar pas boven de grond komt, is niet zo erg. Erger wordt het als de bramen en het struikgewas boven Uw hoofd zijn gegroeid…

°°°

Ter zake :

Turkse minister BuZa: Wij zullen weer heersen van Sarajevo tot Damascus

°°°

Letterlijke boodschap aan Amerika en het Westen: Neo-Ottomaans Rijk wordt de nieuwe orde voor het Midden Oosten - 'Vorige eeuw was tussenfase die wij zullen afsluiten'

De Turks-Ottomaanse vlag met drie halve manen wordt steeds vaker gezien in Turkije. Inzet: het Ottomaanse Rijk op zijn hoogtepunt (groen).

Het Nederlandse en Westerse politieke establishment is er nog altijd compleet onbenullig over, maar de Turken komen er steeds openlijker voor uit dat zij streven naar een hersteld Ottomaans Rijk dat opnieuw zal heersen over het hele Midden Oosten en delen van Europa en Noord Afrika. 'Wij zullen Sarajevo (Bosnië) opnieuw met Damascus verbinden, Benghazi (Libië) met Erzurum (Turkije) en Batumi (Georgië)... Dit is het centrum van onze macht. Het mogen in uw ogen misschien verschillende landen zijn, maar Jemen, Skopje (Macedonië), Erzurum en Benghazi waren 110 jaar geleden delen van hetzelfde land,' legde de Turkse minister van Buitenlandse Zaken Ahmet Davutoglu onlangs uit aan zijn Amerikaanse collega John Kerry. (1)

Davutoglu wordt als de belangrijkste architect van premier Erdogans heersende islamistische AK Partij gezien. In 2009 ontkende hij nog de neo-Ottomaanse plannen van de regering in Ankara, maar inmiddels schamen de Turken zich niet meer voor hun imperialistische veroveringsdrang. Davutoglu liet Kerry openlijk weten dat het Turkse neo-Ottomanisme de nieuwe orde voor het hele Midden Oosten zal worden.

'Vorige eeuw tussen-fase die wij zullen afsluiten'

 'De vorige eeuw was slechts een tussenfase voor ons. Wij zullen die tussenfase afsluiten,' aldus Davutoglu. Met andere woorden: de Turken zullen hun seculiere maatschappij definitief omvormen tot een islamistische en deze tot ver over de huidige Turkse grenzen uitbreiden. 'Dat zullen wij doen zonder oorlog te voeren of iemand onze vijand te noemen en zonder grenzen te betwisten,' voegde hij er quasi-geruststellend, volgens de zo typerende islamitische 'dubbelspraak' aan toe.

 

Dus geen oorlog - tenzij we het hebben over de Syrische president Bashar Assad, die door Erdogan onlangs een 'stomme duivel' werd genoemd. Hij moet natuurlijk eerst worden afgezet voordat de Turken 'geen oorlog' hoeven te voeren om Damascus te 'her'overen.

 En ook geen vijanden - tenzij we het hebben over de Koerden, waarover Erdogan recent opschepte dat het Turkse leger er in enkele dagen tijd zo'n 500 had vermoord. Net als de Armenen zullen zij eerst moeten verdwijnen voordat Turkije niemand meer 'een vijand' hoeft te noemen.

 Met respect voor andermans grenzen - tenzij we het hebben over het bestaansrecht van de Joodse staat Israël, dat door Erdogan onlangs met het fascisme werd vergeleken en zelfs een misdaad tegen de mensheid werd genoemd. Respect voor andermans grenzen kunnen de Turken natuurlijk pas hebben als die van Israël compleet zijn weggevaagd.

'Nieuw Ottomanisme'

'Dit noemen wij het nieuwe Ottomanisme,' zei Davutoglu. 'Degenen die heel Europa verenigden werden niet de nieuwe Romeinen (genoemd), maar degenen die het hele geografische Midden Oosten zullen verenigen worden wel de nieuwe Ottomanisten genoemd... Het is een eer om geïdentificeerd te worden met de Ottomanen en de Seljuken... De mensen die hier tijdens de hele geschiedenis bij elkaar woonden werden in de vorige eeuw uit elkaar gerukt en groeiden uit elkaar.'

 

Turkije was in zijn ogen het centrale land dat de volken bijeen hield en zal dat opnieuw worden. Daarbij zal het geen tegenspraak en tegenweer dulden. 'Het is belangrijk om hier standvastig in te zijn. Als je vertrouwen hebt in je beleid zou je geen enkele concessies moeten doen. Het is belangrijk om op een kritiek en beslissend moment niet besluiteloos te zijn.'

Het is natuurlijk de grote vraag wat de Turken zullen doen als de omringende landen en volken weigeren mee te werken aan de wederoprichting van het Ottomaanse Rijk. De genocide op de Armenen begin vorige eeuw en de jarenlange slachtpartijen onder de Koerden beloven in ieder geval weinig goeds. Hetzelfde kan gezegd worden over de Turkse steun aan islamitische terreurbewegingen zoals Hezbollah, Hamas en de aan Al-Qaeda en de Moslim Broederschap verbonden Syrische rebellen.

Rijk van de Antichrist

 

Volgens de Bijbel zal er in de laatste fase van de eindtijd een achtste wereldrijk komen dat een wedergeboorte van het zevende rijk zal zijn en dat geregeerd zal worden door de Antichrist. Veel Westerse Bijbelgeleerden beweren al tientallen jaren dat dit het herstelde Romeinse Rijk in Europa -de EU- wordt. Daarbij worden echter teksten genegeerd die duidelijk vermelden dat dit Antichristelijke rijk in het Midden Oosten zal ontstaan. Zo zal de Antichrist volgens het Oude Testament afkomstig zijn uit het gebied van het voormalige Assyrië: (delen van) het huidige Syrië, Irak en Turkije.

Onder andere de Bijbelse profeten Joël en Zacharia schrijven dat Israël in de eindtijd zal worden aangevallen door de volken 'van rondom'. In diverse teksten worden de buurlanden die Israël zullen aanvallen met name genoemd. In onze tijd betreft het hier zonder uitzondering moslimlanden, inclusief Turkije. Davutoglu wil in ieder geval zo snel mogelijk terug naar de tijd dat de Turken heersten over een gebied dat het huidige Zuidoost Europa, Noord Afrika en het hele Midden Oosten -inclusief Israël en het zuidelijk gelegen Jemen- omvatte.

Islamitische Kalifaat in wording

Met de opkomst van de Moslim Broederschap in Egypte, Syrië en andere landen, die openlijk zweert op een dag de Joodse staat te zullen aanvallen en vernietigen, lijkt de conclusie gerechtvaardigd dat deze aanval niet ver in de toekomst zal plaatsvinden. Het herstelde Ottomaanse Rijk is dan ook het islamitische Kalifaat in wording. Natuurlijk zullen de Turken dat (nog) niet openlijk toegeven - totdat ze zich sterk genoeg wanen om hun imperialisme met militaire kracht bij te zetten. Niet voor niets wordt het Turkse leger verdubbeld naar 1 miljoen man en ontwikkelt het land in het diepste geheim kernwapens (zie links hieronder).

 

°°°

Onderwijl heeft onze media het veel te druk, met het zich bezig houden met beuzelarijen.
We hebben gelukkig nog altijd niet alleen de spreekwoordelijke kraaien die iets uitbrengen, maar vooral het Internet die als het moet, de onderste steen kan bovenbrengen. Danig ongemakkelijk voor de Overheid, die ons liefst dwingt naar wat ze zelf denkt. Bijna even ongemakkelijk als dat algemeen stemrecht, die om de zoveel tijd het werk en de roestige vastheid van onze heerlijke Overheden door elkaar gooit.
°°°
Straks begin 2014 komt er weer zo’n kans, om al die kegels omver te blazen. Zodat er iets nieuws kan georganiseerd worden op ieder niveau, van Provinciaal tot federaal tot Europees. Zodat we eindelijk baas worden in eigen huis en al het oude kunnen meegeven met het klein gevaarlijk huisvuil.
Misschien zelfs dat er een begin kan gemaakt worden, aan het repatriëren van die vele honderdduizenden ontheemden uit arme landen, die naar hier zijn gekomen, aangelokt door valse beloften van te kunnen leven als God in Frankrijk. Misschien zelfs dat we genoeg hebben van die ‘ethische verworvenheden’ en dat die homo-gekte kan teruggesch0ioefd worden. Dat misschien elk menselijk leven, in liefde geconcipieerd, terug mag ter wereld komen, om op te groeien tot volwaardige leden van ons eigen volk in een gezonde samenleving. Dat er eindelijkweer gezocht en gevonden wordt wat productief werken kan verwezenlijken.
Dat er misschien eens weer kan geleefd worden naar de  10 Geboden, waarvan het bijzonderste luidt : bemin Uw evennaaste gelijk Uzelf.
°°°
Vandaag, Palmzondag, om het thuis-gevoel te beleven, op de TV de RAI opgezet voor de plechtigheid met de nieuwe Paus op het zonnige St Pietersplein in Rome, dat weer zwart van het volk zag. Stevige kost met een begeesterende toespraak van Zijne Heiligheid, een beetje oneerbiedig onderbroken door het gejuich van de aanwezige jeugd. Hier was geen oude man aan het woord, maar een jonge Kruisvaarder.
Ik kan het maar aan iedereen thuis aanraden, zelfs als U niks begrijpt van al dat Italiaans : geniet van het moment. Zet voortaan de zondag voormiddag de RAI op in plaats van VTM of Een. Bij het ingaan van de Goede Week kunnen wij U verzekeren, dat bij ons, meer dan ooit, zal afgestemd worden op de Staatszender RAI UNO.

 

°°°°°°

De Leiders die we jarenlang zelf gekozen hebben, zitten nu met 6,5 mio Calimero’s : ons, wij, de Vlamingen. In afwachting dat De Slimme d’Anvers (BDW) er nu, met de gulp (!) van de Jan-m”n-klotens een con T feratie van maakt, mogen wij de namen van diegenen die ons domineren niet vergeten

De L14-D   = Louis Quatorze Domineerders met

hoofdzetel Parijs, in coalitie met de IF, zijnde de Inheemse Frasncouillons en hun Vlaamse collaborateurs van de kleur-partijen.

 

De EURO-SD =  Europa Sovjet Domineerders

 

De BTK-D     =  aangespoelde ‘Born to Kill’

Domineerders die thans massaal oorlogs-ervaring zijn gaan opdoen in Syrie. Het zijn al lang geen ’gastarbeiders’  meer; zefs geen allochtonen. Dus zijn het Jam-m’n-Klotens…..

 

 

 

°°°



°°°

 

 

Geen opmerkingen: