maandag 25 maart 2013

1305 - KROMZWAARDEN EN KALASHNIKOVS EN WIJ MAAR APPLAUDISEREN


.

1305 - KROMZWAARDEN EN KALASHNIKOVS EN WIJ MAAR APPLAUDISEREN

°°°

Leven tussen de gematigde Muzelmannen

 

De geknielde figuur is de meest gematigde..

°°°

Zij, die daar zijn gaan oefenen, zullen, als e terugkeren, niet gewapend zijn met waterpistooltjes. In hun eigen Muzelman-middens zuilen ze onthaald worden als helden en ‘ervarings-deskundigen’, die ‘het goede voorbeeld’ zullen doorgeven. Wij zullen intussen zoet gehouden worden met het zoveelste kook-progrmma.
De hoer-nalist Bart Eeckhout schrijft in De Morgen, dat we daar niet moeten op letten, maar op de 99% ‘gematigde’ moslims, die hij stante pede uit zijn hoge hoed tovert. Precies alsof er ook gematigde cobra’s zouden zijn.
Waar de man nogal zwaar uit de bocht gaat, is de vergelijking met de Oostfronters. Die waren inderdaad ook gehersenspoeld, maar zij die terugkwamen werden niet getrakteerd op bloemen, maar op geweerkogels van de Rijkswacht, en later op jarenlange celstraffen. Omdat zij ‘de wapens hadden opgenomen tegen het Vaderland’, door te gaan vechten tegen een bevriende natie : de Sovjet-dictatuur. Wie het verschil ziet met het hedendaagse Syrië, mag het mij zeggen…
Lees hieronder gerust de waanbeelden van een verdwaasde penne-ridder, die schrijft wat zijn broodheren gaarne lezen. Ons Baertje realiseert zich niet eens, dat die bazen het spel ‘Elk voor Zich’ spelen, en, dat als de consignes gegeven worden aan al die ‘gematigde’ moordenaars, zijn hem als een ambetante vlieg van zich af zullen slaan.

°°°

Ter zake :

Geef stem aan de gematigde islam

 Deze uitwas van moslimextremisme mag geen aanleiding geven tot verdere uitsluiting van de grote en vreedzame groep moslims in onze samenleving

Als je de aangrijpende verhalen leest, zoals dit weekend in deze krant, van machteloze Vlaamse ouders die van de ene dag op de andere hun zoon zien vertrekken naar de 'Heilige Oorlog' in Syrië, dan krijg je het beeld van enkele extreme uitzonderingen. Dat beeld moet bijgesteld worden. Experts wijzen erop dat ons land, relatief gesproken, tot de koplopers behoort wat betreft aanlevering van vrijwillige strijders in de bloedige oorlog tegen het regime van de Syrische dictator Assad. Dat is niets om trots op te zijn.

Het is niet helemaal duidelijk waarom net uit België of Nederland zo veel jonge moslims naar de Syrische grens proberen te trekken. Misschien heeft het te maken met de gemakkelijkere reisverbinding, via Turkije. Misschien heeft het ermee te maken dat de grote Marokkaanse en Turkse gemeenschappen in ons land zich meer betrokken voelen bij dit 'naburige' conflict, dat nog voortkomt uit wat ooit al te eufemistisch de Arabische Lente is genoemd.

Zeker is dat er een zware verantwoordelijkheid gelegd mag worden bij de kwalijke rol van de opjutters van de radicale islam. De vergelijking is gewaagd - en als je naar absolute getallen kijkt ook overdreven - maar de manier waarop islamextremisten jongeren het oorlogspad op lokken, doet denken aan de wijze waarop de SS en haar collaborateurs in de Tweede Wereldoorlog even jonge Vlamingen verleidden om naar het Oostfront te gaan. In het misbruik van jeugdige naïviteit en in door godsdienst aangedreven bloeddorst zijn er frappante parallellen. In de gedesillusioneerde afloop van dit soort avonturen ook, vrezen we. In het beste geval moeten 'onze' moslimjongens ginds werkloos toekijken op een oorlog waarvoor ze niet getraind zijn, in het slechtste geval worden ze kansloos als kanonnenvlees de frontlinie in gestuurd.

De 'taskforce' die minister van Binnenlandse Zaken Joëlle Milquet nu in het leven roept, komt dus geen moment te vroeg. Al moeten we ook niet de illusie hebben dat zo'n werkgroep jongelingen die vrijwillig in hun ongeluk lopen, zal kunnen tegenhouden. Beter is het te analyseren van waar en van wie de verlokking komt voor dergelijke avonturen. En vervolgens moeten we kracht geven aan een geloofwaardige tegenstem. Dat kan alleen de genuanceerde stem van de gematigde islam zijn. Deze uitwas van moslimextremisme mag geen aanleiding geven tot verdere uitsluiting van de grote en vreedzame groep moslims in onze samenleving. Dit moet juist een aansporing zijn om een stem te geven aan die zwijgende meerderheid.

 

°°°

Natuurlijk zijn er ook brave Muzelmannen, die zelfs nog geen appel zouden stelen. Theo Van Gogh heeft er zelfs zo ene ontmoet, en Geert Wilders ‘geniet’ van een meerkoppige lijfwacht die hem dag en nacht bewaakt. Allemaal wegens die gematigde Muzelmannen die in het stof kruipen omdat ze ier zo goed opgevangen worden.

 

De Leiders die we jarenlang zelf gekozen hebben, zitten nu met 6,5 mio Calimero’s : ons, wij, de Vlamingen. In afwachting dat De Slimme d’Anvers (BDW) er nu, met de gulp (!) van de Jan-m”n-klotens een con T feratie van maakt, mogen wij de namen van diegenen die ons domineren niet vergeten

De L14-D   = Louis Quatorze Domineerders met

hoofdzetel Parijs, in coalitie met de IF, zijnde de Inheemse Frasncouillons en hun Vlaamse collaborateurs van de kleur-partijen.

 

De EURO-SD =  Europa Sovjet Domineerders

 

De BTK-D     =  aangespoelde ‘Born to Kill’

Domineerders die thans massaal oorlogs-ervaring zijn gaan opdoen in Syrie. Het zijn al lang geen ’gastarbeiders’  meer; zelfs geen allochtonen. Dus zijn het Jam-m’n-Klotens…..

 

 

 

°°°



°°°

 

 

Geen opmerkingen: