maandag 25 maart 2013

1306 - REEDS TWEMAAL RAAD VAN STATE - DRIEMAAj IS SCHEEPSRECHT


.

1306 - REEDS TWEMAAL RAAD VAN STATE - DRIEMAAj IS SCHEEPSRECHT

 

°°°

 

°°°

De Rr van Ste, in schoon Vlaams de Raad van State – een mooie naam, daar niet van – is gelukt in zijn ingangs-examen bij de Siciliaanse Maffia. Zo lezen wij, ietwat eerbiediger uitgedrukt, op de www van Het Vlaams Belang. De eerste keer met het onwettelijk verklaren van het buiten de wet stellen van de Shariua4Belgium, en de tweede keer, verleden week, met het wettelijk verklaren van het onwettelijk bevoordeligen van  de Arco-coöperanten bij het ACW.
Laten we wel wezen : een coöperant is een mede-ondernemer, met al de risico’s van het vak. Dat het ACW   dat jarenlang  als ‘’spaargeld’ verkocht kreeg bij het ronselen van ondernemers-kapitaal is hemeltergend, en nog hemeltergender is dat het hoogste Rechtsorgaan die krom-rednering weliswaar niet bevestigt, maar zich verschuilt achter een nog hoger rechtscollege, het Grondwettelijk Hof. Precies alsof er een causaal verband zou bestaan tussen de Belgische Grondwet en  het belazeren van 800.000 kleinere Arco mede-eigenaars. Van ons moogt U veel oneerlijks verwachten van de Belgische Grondet, maar er zijn grenzen!
°°°
Hier past maar één standpunt : dura lex, sed lex. Wat niet wil zeggen, dat die kleine bedrogen veldwerkers van het ACW die erin geluisd werden, niet moeten vergoed worden. Maar dat men het dan doet onder het motto ‘De vervuiler betaalt’. Potje breek, potje betaal.
°°°
Erger is jet gestemd met die Muzels die de daad bij het woord voegend in den vreemde de wapens (en de nitroglycerine of de antrax hebben leren gebruiken) hebben opgenomen om daar de Moslim-dictatuur te vestigen.  Maar moeten die jongens daar nu voor gestraft worden? Zijj meenden het toch goed! Zoeëlle is een beetje in haar Qu gebeten, omdat andere landen haar daartoe zedelijk verplichten.  Nu moeten die arme sukkels gestraft bij hun terugkeer, daar waar Zoeëlle van gedacht was ter wille van de lieve vrede, ze te laten bejubelen door hun soortgenoten.
°°°
Mijn titel hierboven is in zoverre verkeerd, dat er geen sprake kan zijn van ‘scheepsrecht’ voor een landrot die in plaats van recht; kromspraak verkondigt. Voor Judassen dient in de Paas-tijd een ander spreekwoord te worden aangevoerd.  Voor de haan tweemaal zal gekraaid hebben, zult ge de Waarheid en het Recht driemaal verloochend hebben.

°°°

Ter zake :

force’ tegen moslimstrijders

25 maart 2013 • 11.32u

°°°

 Minister van Binnenlandse Zaken Joëlle Milquet gaat een ‘taskforce’ oprichten om Belgische jihadstrijders op te sporen en aan te pakken. Daarin zullen mensen van de Staatsveiligheid zitten, het Coördinatie-orgaan voor de Dreigingsanalyse (OCAD), het federale parket, het crisiscentrum en de politie. Het heeft lang geduurd voor de overheid is wakker geschrokken uit een diepe winterslaap. Pas nadat de veiligheidsdiensten in Nederland en Duitsland alarm sloegen, ging er ook bij de veiligheidsdiensten in eigen land een rood lampje flikkeren. Intussen is duidelijk dat tientallen moslims van eigen bodem – allochtonen of bekeerde Vlamingen – meevechten in de rangen van gewapende moslimmilities zoals ‘Shura Al-Mujahideen.’ Zij maken er geen geheim van dat ze in Syrië een streng-islamitisch regime willen vestigen, op basis van de sharia.

Hard aanpakken

HLN-Hoofdredacteur Luc Van der Kelen maakt zich zorgen over de gevolgen als straks een grote groep jongeren terugkeert, “die bekeerd en/of geradicaliseerd zijn door extreme islamisten of jihadisten, die wapens hebben of weten hoe eraan te geraken en getraind zijn in het plegen van aanslagen of in straatgevechten. En hij waarschuwt – net zoals wij dat eerder deden – voor “een verhoogd risico op aanslagen of andere vormen van terreur.” (Het Laatste Nieuws, 25.03.13) Van der Kelen pleit voor een harde aanpak: “Als een buitenlands conflict op deze manier in onze straten dreigt op te duiken, moet de overheid veel krachtdadiger ingrijpen.” Inderdaad. Maar daar is moed voor nodig.

Het land uit, zonder pardon

In Duitsland heeft de minister van Binnenlandse Zaken al laten weten dat Duitse jihadisten hun Duitse nationaliteit zullen verliezen en bij terugkeer het land worden uitgezet. In België schrikt men terug voor een kordate aanpak van het probleem. Afgelopen weekend lazen we in de krant dat de Raad van State zich kant tegen een verbod van Sharia4Belgium, dé spil in het ronselen van moslimstrijders.

Als we het ons goed herinneren werd de Vlaamse Militanten Orde (VMO) destijds zonder veel plichtplegingen of scrupules buiten de wet gesteld. Op basis van de oude wet op de privémilities. En bij de politie geïnspireerde veroordeling van het Vlaams Blok werd er ook geen rekening gehouden met de Grondwet. Vlaams-nationalisten worden door de Belgische staat zonder scrupules vervolgd, maar gewapende jihadstrijders worden met fluwelen handschoenen aangepakt. Kan u nog volgen?

°°°

 
Als het ergste in Syrië zal voorbij zijn maar de strijd tussen Sjiïeten en Soemnieten dan voor enig vertier zorgt (denk aan Irak na Sadam Houssein), maar de vernietigings-oorlog tegen Israël nog net niet is uitgebroken, zal de Sharia4Belgium van een nietig plantjhe uitgegroeid zijn tot een heuse boom.
Het zal dan ondertussen gevaarlijk geworden zijn, om de metro of het Openbaar Vervoer te nemen, want waar een massa volk bijeen is, valllen er veel spaanders als er gehalt wordt met derivaten van plof-stof. Inzonderheid de ingangen van politie-kantoren zullen gevaarlijk zijn voor de toevallige voorbijgangers.
En correspondenten van buitenlandse media in onze landen, die zullen  gezocht worden als zoete broodjes, om te gijzelen voor losgeld, of om voor de ogen van de rebellen-camera’s te worden gekeeld. Of levend gevild, dat hangt af of het Israëliers waren of gewone stervelingen.
Brandweer, politie en ambulanciers zullen nog erger zijn dan opgejaagd wild, en in die heerlijke chaos zullen de kerken branden als fakkels. Bij gebrek aan priesters om te vermoorden zal de hand geslagen worden aan de burgerlijke gezagdragers…
°°°
En het volk? Dat zal, na de werk-uren aan de lopende band in de fabrieken, wonen in bidon-villes aan de rand van de stad. Want ’s avonds eenmaal de poorten  gesloten, mogen daar alleen nog de Meesters komen. Om 5 daags met hun kont in de lucht, en de kop tegen de grond, Allah te bedanken voor de gewonnen rijkdom.
Vlamingen? Die zullen dan al tot de laatste man ‘over de kling zijn gejaagd’

°°°

De Leiders die we jarenlang zelf gekozen hebben, zitten nu met 6,5 mio Calimero’s : ons, wij, de Vlamingen. In afwachting dat De Slimme d’Anvers (BDW) er nu, met de gulp (!) van de Jan-m”n-klotens een con T feratie van maakt, mogen wij de namen van diegenen die ons domineren niet vergeten

De L14-D   = Louis Quatorze Domineerders met

hoofdzetel Parijs, in coalitie met de IF, zijnde de Inheemse Frasncouillons en hun Vlaamse collaborateurs van de kleur-partijen.

 

De EURO-SD =  Europa Sovjet Domineerders

 

De BTK-D     =  aangespoelde ‘Born to Kill’

Domineerders die thans massaal oorlogs-ervaring zijn gaan opdoen in Syrie. Het zijn al lang geen ’gastarbeiders’  meer; zelfs geen allochtonen. Dus zijn het Jam-m’n-Klotens…..

°°°



°°°

 

 

Geen opmerkingen: