dinsdag 26 maart 2013

1309 - IEDERE KEER DAT ‘T SLECHT GAAT IS DE DUIVEL OMTRENT


.
1309 - IEDERE KEER DAT ‘T SLECHT GAAT IS DE DUIVEL OMTRENT
 
°°°
Doorheen het bos nog de bomen zien….
 
Heiligen-verering of platte commerce?
°°°
Ja, zo kan ik het ook. Ook ik heb last van de duivel : van de zet-duiivel vooral, die mijn toetsenbord met de dag hopelozer maakt. Straks moet ik er nog ene kopen met Braille-toetsen.  En wie gaat dat nog kunnen lezen? Ach, was die spraak-technologie van Lernaut & Hauspie er maar door gekomen! Ik moet ,nog ergens die allereerste floppy-disc hebben liggen, met de bijhorende handleiding. Uren heb ik daarmee zitten oefenen, tot het stomme ding zelfs mijn verwensing neerschreef : ’Stomme computer!’. Ik zie mezelf nog met stomme verbazing naar het scherm kijken, toen die 2 woorden mèt uitroepteken  verschenen die eigenlijk niet bestemd waren om ‘buchstabiert’ te worden….
°°°
Word ik dan blind, vraag ik aan de oogarts. Antwoord: ‘We doen ons best, meneer’….
Met mijn loepe helft het om loep-zuiver te scrijven en om mijn programma Windows 2007 nog enigszins te beheren, hoofdzakelijk omdat er onbeperkt kan vergroot worden op het scherm.
Maar ik klaag niet. Verre van! Met de loepe in de hand, kom ik doorheen computer-land!
Is andere kees waarmee Xander vandaag afkomt : exorcisme! Ik dacht dat die ouwe wijvenpraat al lang uitgestorven was, maar begot er zijn bij ons nog mensen die er, lijk in de brousse tussen de Karaboeja’s, zelfs hu brood mee verdienen! Di Jeanetto heeft blijkbaar zijn roeping gemist!
Wat ik er over denk?! Dat de duivel en zijn Moer hen mogen komen halen! Al zou het natuurlijk dood-jammer zijn moest ons Pauske daaraan doodgaan.
Enfin, pakt ’n stoel en zet U. Maar neem toch best een fles Lourdes-water bij de hand. U weet maar nooit….
°°°
Ter zake :
Hoofdexorcist Vaticaan waarschuwt nieuwe paus voor snelle dood
°°°
Hebben de Vrijmetselaars met paus Franciscus hun eeuwenlange doel bereikt en de troon van het Vaticaan overgenomen?
Gabriele Amorth de 88 jaar oude hoofdexorcist van de Rooms Katholieke Kerk die meer dan 70.000 duiveluitdrijvingen zou hebben verricht, heeft de nieuwe paus Franciscus gewaarschuwd dat hij net als paus Johannes Paulus I in 1978 een snelle dood tegemoet dreigt te gaan. 'De Vrijmetselaars hebben overal hun vertakkingen, ook in het Vaticaan,' zei Amorth in een interview met de Italiaanse krant Il Giornale. (1)
Vrijmetselaars
'Ik zou niet willen dat hij net zo eindigt als (Albino) Luciani (JP I),' vervolgde Amorth, die denkt dat Franciscus verklaring een 'arme kerk voor de armen' te willen zeer tegen de zin van de Vrijmetselaars is, die 'enkel naar geld en carrière streven en elkaar wederzijds helpen.' *
 * Volgens Eric Jon Phelps**, auteur van het spraakmakende boek 'Vatican Assassins', is het beeld dat het Vaticaan geïnfiltreerd zou zijn door Vrijmetselaars een bewuste misleiding omdat de Jezuïeten de ware oprichters zijn van de Schotse Rite, de machtigste orde van de Vrijmetselarij. De Vrijmetselarij zou dan ook volledig onder controle staan van de Jezuïtische 'Opperste Generaal', die officieus bekend staat als de 'zwarte paus'. Aangezien paus Franciscus de eerste Jezuïtische paus is zou de Orde nu dus zijn al eeuwenlang gestreefde doel kunnen hebben bereikt: het pausdom overnemen.
** In maart 2012 zei Phelps in een interview over inside informatie te beschikken dat paus Benedictus binnen één jaar zou aftreden.
 'Wereld door slechts 8 mensen beheerst'
De huidige premier van Italië, 'Goldman Sachs' protegé Mario Monti, is volgens Amorth een Vrijmetselaar. Hetzelfde geldt voor president Giorgio Napolitano. Feitelijk staan alle politici op de wereld onder controle van de Vrijmetselaars en wordt de planeet door slechts 6 tot 8 mensen beheerst, die al het geld in handen houden.
 Paus Johannes Paulus I zat in 1978 slechts 33 dagen op de troon toen hij stierf. Omdat het Vaticaan een autopsie niet nodig achtte ontstonden talrijke complottheorieën dat hij vermoord werd omdat hij de corrupte Vaticaanbank wilde aanpakken.
 'De duivel is in het Vaticaan'
 Gabriele Amorth kwam de afgelopen jaren regelmatig in het nieuws vanwege zijn ernstige beschuldigingen aan het adres van de Katholieke kerkleiders. In 2010 zei hij letterlijk dat 'de duivel in het Vaticaan' is en dat de vele schandalen van seksueel misbruik en pedofilie daar het bewijs van zijn. De hoofdexorcist sprak openlijk over 'Satanische infiltratie' in het Vaticaan en 'kardinalen die niet in Jezus geloven en bisschoppen die banden hebben met demonen.'
 In 2011 verbaasde hij de wereld met stellingen dat het beoefenen van yoga en de boeken en films van Harry Potter wapenen van de duivel zijn om de wereldbevolking te misleiden in valse zaken zoals reïncarnatie te laten geloven en kinderen over te halen zich te verdiepen in de occulte wereld en zwarte magie. Daarbij 'verbergt Satan zich altijd, want wat hij het liefste wil is dat mensen geloven dat hij niet bestaat.'
Seksfeesten en homonetwerk
 Vorig jaar beschuldigde de exorcist de 'heilige stoel' ervan direct betrokken te zijn geweest bij de ontvoering van de 15 jarige Emanuela Orlandi in 1983. Amorth zei dat tienermeisjes zoals Emanuela door een gendarme van het Vaticaan werden 'gerekruteerd' voor seksfeesten waar ook hoge officials van het Vaticaan aan meededen. Na afloop werden de meisjes vermoord.
 De Italiaanse krant La Repubblica berichtte kort nadat paus Benedictus zijn aftreden bekend maakte dat er een netwerk van homoseksuele geestelijken in het Vaticaan werd ontdekt. Deze geestelijken zouden onder 'externe invloed' staan van buitenkerkelijken met wie ze 'wereldlijke relaties' onderhielden. Oftewel: ze werden gechanteerd.
 'Abortus en homoseksualiteit demonisch'
Gabriele Amorth richtte in 1993 samen met de Britse priester-exorcist Jeremy Davies Internationale Vereniging van Exorcisten op, die wereldwijd inmiddels honderden leden zou hebben. In zijn boek 'Exorcism: Understanding Exorcism in Scripture en Practice' (2009) schreef Davies dat vrije liefde -zowel hetero- als homoseksueel- kan lijden tot demonische bezetenheid en dat homoseksualiteit van 'besmettelijke demonische oorsprong' is.
Ook zou Satan verantwoordelijk zijn voor de verspreiding van abortus, het homohuwelijk, klonen en experimenten met embryo's en waarschuwde hij voor New Age praktijken zoals yoga, allerlei Oosterse alternatieve therapieën en het gebruik van softdrugs. Zijn collega Amorth schreef dat met name abortus een zeer ernstige zonde is die een demonische gebondenheid veroorzaakt waar iemand slechts met grote moeite en na zeer lange tijd van bevrijd kan worden. 
Xander
 
°°°
Ons Ma zei altijd dat niemand de tong van andere mensen kon inhouden. We hebben nu eens een doodbrave man als Paus, maar in plats van als één man achter Hem te staan, begint men weer met allerlei duivelse verdachtmakingen. Allez, zeg nu zelf : is Etienne Vermeersch, ex-Jezuïet en nog ex-er Perfesser Emeriatus, ne slechte mens omdat hij ooit Jezuïet is geweest en dat nog altijd niet kan wegsteken?
Engelen en duivelen zijn van alle tijden : vooral in de verbeelding. En als ze al eens van vlees en bloed zijn, zoals Jozef DeVeuster (Pater Damiaan) dan is die zeker geen Sant in eigen land.
En nochtans, met figuren als Paus Franciscus en Pater Damiaan verdient de wereld beter.
°°°
Voor wie denkt dat hier gespot wordt met O.L. Vrouw van Lourdes, die heeft het mis. Ik wil alleen zeggen, dat het bijkomstige teveel aandacht krijgt, zodat er aan de essentie wordt voorbij gegaan. En die essentie is dat aan de nederigste dikwijls het hoogste geluk wordt toevertrouwd : hoop geven. Want is het niet dàt waarvoor Paus Franciscus en Pater Damiaan staan?
Geloof, Hoop en Liefde : ziedaar de goddelijke Drievuldigheid van vlees en bloed, die in ieder mensenhart ingeplant staat en zonder dewelke een mens geen mens kan zijn.
Alleen voor de Sossen is dat lichtelijk anders, omdat die achter ieder van die Christelijke deugden, telkens het woordje geld of gzt zien. Geloof in Geld, Hoop op Geld, en Liefde voor Geld., telkens meestal omwille van dat andere woordje….En zo draait de wereld voort…..
 
De Leiders die we jarenlang zelf gekozen hebben, zitten nu met 6,5 mio Calimero’s : ons, wij, de Vlamingen. In afwachting dat De Slimme d’Anvers (BDW) er nu, met de gulp (!) van de Jan-m”n-klotens een con T feratie van maakt, mogen wij de namen van diegenen die ons domineren niet vergeten
De L14-D   = Louis Quatorze Domineerders met
hoofdzetel Parijs, in coalitie met de IF, zijnde de Inheemse Frasncouillons en hun Vlaamse collaborateurs van de kleur-partijen.
 
De EURO-SD =  Europa Sovjet Domineerders
 
De BTK-D     =  aangespoelde ‘Born to Kill’
Domineerders die thans massaal oorlogs-ervaring zijn gaan opdoen in Syrie. Het zijn al lang geen ’gastarbeiders’  meer; zelfs geen allochtonen. Dus zijn het Jam-m’n-Klotens…..
°°°
°°°
 
 

Geen opmerkingen: