dinsdag 26 maart 2013

1311 - WAAR kochten DE JIHADISTEN DE WAPENS EN DE KOGELS


.

1311 - WAAR kochten  DE JIHADISTEN DE WAPENS EN DE KOGELS

 

°°

Beste Jihadisten. Waals fabricaat uit Herstel : wereld beroemd en altijd bedrijfs-zeker….

 

Aankruisen met welk kaliber U wenst te worden neergeschoten. Korte leverings termijn.

°°°

 
Och, als de Waaltjes geen wapens leveren, zullen anderen dat wel doen. Want het moorden moeten ten allen tijde doorgaan. En zo komt het de Waalse proletariaat aan het beleg op zijn boterham, en zijn er een paar honderd doppers minder. Eigen volk eerst, laten we maar zeggen…..
De Waalse regering als wapen-leverancier van alle bloedige conflicten ter wereld : ze gaat een gouden tijd tegemoet!
°°°
Trouwens, wat Barco in Kortrijk doet, is ook niet zo fraai. Met dat verschil, dat de vechtenden elkaar met die toestelletjes zouden moeten dood smijten; bij het roepen van Pang! Pang!
 

 

°°°

Ter zake :

Vooral Belgische kogels in Arabische Lente

26/03/13, 12u13  − Bron: De Tijd

°°°

De 'golden gun' van kolonel Kadhafi, het buitgemaakte wapen waarmee hijzelf zou zijn doodgeschoten, is van Belgische makelij. FN Herstal fabriceerde de Browning destijds voor de Libische dictator.

België is het grootste Europese exportland van vuurwapens en munitie aan de Arabische wereld. Dat blijkt uit een studie van het Vlaams Vredesinstituut, zo meldt De Tijd. .

 In de periode 2007-2011 voerden Belgische bedrijven voor 1,5 miljard euro uit naar de Arabische wereld. Dat blijkt uit een studie van het Vredesinstituut, een instelling van het Vlaams Parlement. België volgt daarmee de Europese trend.

Vooral vuurwapens en munitie duwen de cijfers de hoogte in. Dat wijst er op dat het Waalse FN de export richting Arabische wereld opvoerde. Alleen al in 2011 gaf België vergunningen voor 250 miljoen euro aan vuurwapens en munitie. Meer dan 200 miljoen euro daarvan was bestemd voor Saoedi-Arabië.

Van de Belgische wapenuitvoer ging in 2011 37 procent rechtstreeks naar Arabische landen. Voor Vlaanderen, dat geen vuurwapenfabrieken heeft, ligt het cijfer lager: Eén tot acht procent. In 2011 leverde de Vlaamse overheid slechts voor 12 miljoen euro aan exportvergunningejn af aan de Arabische regio.

In realiteit belandt er echter zo goed als zeker een groter aandeel Vlaamse militaire technologie in de Arabische wereld. Vlaamse bedrijven, zoals Barco, leveren vaak technologie aan Franse, Duitse, Amerikaanse en Britse bouwers van vliegtuigen of pantservoertuigen. Die toestellen belanden dan uiteindelijk toch in conflictzones. Van twee derden van de vergunde Vlaamse wapenexport is het op die manier onduidelijk waar ze uiteindelijk belandt.

De Belgische trend ligt in lijn met de Europese. In 2011, het jaar dat de Arabische lente volop woedde, ging er vanuit de EU voor 9 miljard euro vergunde wapenuitvoer naar de Arabische wereld.

°°°

 
Ik zou voorstellen, dat de dodelijke kogels uit de lichamen verwijderd zijnde, deze zouden terug gestuurd worden naar Herstel. Zodat de kwaliteit kan gecontroleerd worden en eventueel verbeterd. Voor de getroffenen zou het een hele eer zijn, te weten dat ze aldus niet nutteloos gestorven zijn.
En nu ik eraan denk : kan er geen werk gemaakt worden om een regiment getinte Waalse maagden mee te sturen met iedere levering wapens? Iets in de zin van geïntegreerde bestellingen…. De Waalse Regering zorgt voor U tot in de schoot van Allah. Kies maar uit, net als in de Lotto.
°°°
Ach mensen, ik schreef het reeds vandaag in een ander stukje : Sossen zoeken geld, altijd en overal, en ze doen dat zelfs over lijken. Met het smeden van ploeg-ijzers valt inderdaad geen eer te rapen.
 

°°°

De Leiders die we jarenlang zelf gekozen hebben, zitten nu met 6,5 mio Calimero’s : ons, wij, de Vlamingen. In afwachting dat De Slimme d’Anvers (BDW) er nu, met de gulp (!) van de Jan-m”n-klotens een con T feratie van maakt, mogen wij de namen van diegenen die ons domineren niet vergeten

De L14-D   = Louis Quatorze Domineerders met

hoofdzetel Parijs, in coalitie met de IF, zijnde de Inheemse Frasncouillons en hun Vlaamse collaborateurs van de kleur-partijen.

 

De EURO-SD =  Europa Sovjet Domineerders

De BTK-D     =  aangespoelde ‘Born to Kill’

Domineerders die thans massaal oorlogs-ervaring zijn gaan opdoen in Syrie. Het zijn al lang geen ’gastarbeiders’  meer; zelfs geen allochtonen. Dus zijn het Jam-m’n-Klotens…..

°°°



°°°

 

 

Geen opmerkingen: