vrijdag 26 april 2013

1353 - DE N-EURONEN EN DE Z-EURONEN ZITTEN ER AAN TE KOMEN


***

Vrijdag 26 april

Zon 6u26-20u56

H Richarius

.

1353 - DE N-EURONEN EN DE Z-EURONEN ZITTEN ER AAN TE KOMEN

°°°

Moorslede (W-Vl) Pater Lievens

 

En een van de Tien Kleine Negertjes…..

°°°

Vlaanderen is eindelijk op de goede weg om slecht af te lopen. Om letterlijk weer het agrarisch gebied te worden dat het altijd geweest is.. Waar uiteraard ooit de instroom van vreemdelingen als vanzelf zal wijzigen in een uitstroom, want kaal gevreten.
Ik sla van plaatsvervangende schaamte tegen mijn eigen kop, als ik over Vandelala lees bij Guvaal, en die man, minister van ale Noordzeevissen, is nog maar het topje van de ijsberg der politieke profiteurs. Cfr het ACW die de kans grijpt om de eigen advocaat van hun vuile zaakjes, te benoemen tot boswachter van de Staats-financiën. Voor die van het Blauwe Fabriekje is er Toscane als vluchtland, waar ze de rol van de vroegere landeigenaren van adelijke geslachten die Pausen hebben voortgebracht, hebben overgenomen. Iets waarvoor wij (en anderen) door onze Italiaanse landgenoten mee scheef bekeken worden. Hoe durven ze, de gestolen Euro’s zo laten wapperen! Is iets dat we niet uitgelegd krijgen : zelfs Berlusconi zou zoiets niet durven! 
En dan zie ik via satelliet op het TV-scherm het petierige Crevitske staan schuddebollen en snateren dat ze hemel en aarde beweegt, vooral de hemel?, om het verkeer in de hand te houden,. Wat ze ook doet, want het beweegt haast niet meer. Lompe Lieten doet hetzelfde met et Openbaar Vervoer, maar als Limburgse doet ze er alleen wat langer over. De tewerkstelling van het personeel nl. mag niet geschaad worden. Maar de bedrijven kunnen van de 2 sloeries de pot op. Dat ze op die manier de kip met de gouden eieren de nek omwringen, dringt niet door, want die zijn niet de kiezers die ze wensen.
Ik zie de Vlaamse snelwegen binnenkort nog tolwegen worden die vanwege de vele files, uitsluitend toegankelijk zijn voor vracht- en personenvervoer per ezel. Voor de vele ingeweken karavaan-rovers misschien met ‘het schip van de woestijn’, de kameel. Dat soort dieren zijn door hun laadvermogen, beter geschikt voor het vervoer van bommen en granaten. Voor de vele ambtenaren en pendelaars die niet meer op hun werk geraken, geen probleem. Na 4 uur op rijden, keren ze gewoon terug en dan zit de dag er ook op. Gezellig toch, die ritjes in de frisse gezonde buitenlicht, met hier en daar een kleine file, wegens een afgevallen hoefijzer.
Geen probleem meer met kapotte wegen of fijn stof. De agrariërs aan weerskanten der wegen zullen wat blij zijn met de vele hoopjes achtergelaten mest. Gedroogd kan die gebruikt worden als brandstof, en anders zal die een rijke zegen zijn voor de landbouw.
Politiekers zullen er niet meer nodig zijn, want moslim-landen worden bestuurd door slechts één enkele Kalief, die beschikt over leven en dood van zijn  onderdanen.
*
Het voordeel van deze evolutie is wel, dat niemand last zal hebben van de keuze of er nu N, of Z geld zal zijn in onze gewesten. Bij ruilhandel komen immers geen papieren assignaten aan te pas.
Hier en daar, o.a. in Moorslede, zullen er binnen enkele honderden jaren archeologische vondsten kunnen gedaan worden, waar een zeldzame keer een vierkante stuk gele textiel zal blootkomen. Die zal men herkennen als de Vlag der Voorouders uit 2013. Voortgaande op de Zwarte Leeuw daarop, zal men besluiten dat gezegde voorouders inderdaad afkomstig waren uit Noord Afrika daar er alleen daar leeuwen in de natuur voorkwamen. W.w.m.b. namelijk dat Europa sedert het begin der tijden altijd toebehoord heeft aan Allah, de Vrede zij met Hem.
Misschien dat daarbij de naam De Wever als voorman van de Gilder der stoffen-wevers ergens opduikt, zodat meteen bewezen geacht wordt dat de vrouwen toen ook al gesluierd liepen. Waarvoor anders zou al die textiel gediend moeten hebben? Deze verre voorvader zal dan een standbeeld krijgen (zie afbeelding) waar hij een rol zelf geweven textiell laat neerdalen over de haren van het voor hem op de grond knielend wezen. De sokkel in Moorslede kan daartoe zeer goede diensten bieden.
Trouwsens : moet Seppe Weiss van het CGKR en de Liga voor de mensenrechten niet verwittigd worden, zodat die pater daar met dat opgeheven christelijk symbool, eindelijk verdwijnt, zodat de geknielde Afrikaanse medemens een deftig leefloon met woon-toeslag kan toegekend worden? 
 
 

°°°

Ter zake :

Ik vraag het niet gauw, maar ...

 

STUUR DEZE TEKST NAAR AL UW MAILADRESSEN !

 

 

Hoort Vlaanderen bij Noord- of bij Zuid-Europa als straks de eurozone uiteenvalt?

Nu de eurocrisis terug is van nooit weggeweest gaan links en rechts stemmen op voor de invoering van de neuro. Eerder deze maand nog zei Nederlands politicus Frits Bolkestein dat hij een parallelle munt wil voor de triple-A-landen in de eurozone.  Bolkestein beaamt dat zijn pleidooi neerkomt op invoering van de zogenoemde neuro, een euro voor noordelijke landen die relatief financieel gezond zijn; zoals Finland, Oostenrijk, Duitsland, Denemarken en Nederland.

In zijn boek Het Westen 5 x failliet verdiept de Nederlandse wiskundig ingenieur Kees Pieters zich in het lot van Vlaanderen als straks de eurozone uit twee delen bestaat. Met andere woorden, gaat Vlaanderen, samen met Wallonië tot de zuiderse invloedssfeer behoren of wordt Vlaanderen een deel van Noord-Europa?:

'De(ze) Europese barst loopt niet ten Noorden van België, ook niet ten Zuiden van België, maar dwars door België heen. Bovendien is het is niet de vraag óf de euro valt, maar wanneer de euro valt. Als Vlaanderen op dat moment onafhankelijk is, is er geen twijfel over de plaats van Vlaanderen in de toekomst: Vlaanderen is een onderdeel van Noord-Europa. Maar wat gebeurt er als op dat moment Vlaanderen nog steeds onderdeel is van België?

In België gebeurt altijd wat de Franstaligen willen, want ze vinden altijd een, weliswaar slinkende, groep Belgicistische Vlamingen die liever de belangen van de Franstaligen behartigen dan die van hun eigen kiezers. Lang geleden werd het al gezegd: België zal Latijns zijn, of het zal niet zijn. Dat is helaas waar tot op de dag van vandaag.

Als op het moment dat de Euro valt België nog bestaat, zal het land Latijns reageren, m.a.w. volgens de lijnen van de wensen van de Franstaligen. België zal zich dus gedragen als een Zuid-Europees land en zal gaan behoren tot Zuid-Europa. Vlaanderen wordt dus meegezogen naar Zuid-Europa en alle economische tegenspoed die daarmee samenhangt. De afstand tussen de Noord-Europese buren, Nederland, Duitsland en Groot-Brittannië enerzijds en Vlaanderen anderzijds zal groter worden. De transfers zullen niet meer alleen van Vlaanderen naar Wallonië gaan, maar ook van Vlaanderen naar Frankrijk, Italië en Spanje. Vlaanderen zal verarmen en de aansluiting met Noord-Europa definitief missen

°°°

Heeft U het gemerkt? In bovenstaand verhaal werd geen rekening gehouden met de gevolgen van de ‘opwarming van de aarde’, waardoor het best zou kunnen, dat het water van Vandelala tot aan de lippen komt van de Eurocraten in Wallo/Brux. In voorkomend geval zal de ruilhandel beperkt blijven tot de producten van de visvangst, daar de jachtgebieden onder de zeespiegel zouden zijn komen te liggen.
Moest dat niet het geval zijn, m.a.w. mocht de zee het land niet overspoeld hebben, dan zal blijken dat de media ons al die jaren voorgelogen hebben, in de mening op die manier hun vel te kunnen redden.
*
We geloven al lang niet meer in sprookjes, al zijn de platte broodjes die BDW thans bakt in de richting van Mekka, wel degelijk een realiteit. Samen met de allahtonen moeten alle Sinjoren een hecht voetbalteam vormen.
Mooi. Aan het Vlaams Belang dus om met die ploeg te doen, zoals Zulte-Waregem thans doet met Anderlecht : ze eruit bonjouren! Het duurt niet meer zo heel lang, voor we die kans krijgen. Het moet deze keer geen gewone ‘Zwarte Zondag’ worden, maar een paukenslag als bij het einde van de wereld. Hert Jaar 2014 moet de begindatum worden van een nieuw tijdperk, waar we eindelijk, boven en over de EU, baas worden in eigen land.

°°°



°°°

 

Geen opmerkingen: