zaterdag 27 april 2013

1355 - KEN UW VRIENDEN


***

Zaterdag 27 april

Zon 6u24-20u57

H Floribert

.

1355 - KEN UW VRIENDEN

°°°

Barbara (Juist van) Pas, een fris jong leeuwke

 

Om in de Kamer als leeuwen-temster de dans te leiden, de betere MRM, zonder verleden maar met een schitterende toekomst. De Mo-zus van haar tijd, die haar volk zal mogen binnen leiden in het land dat overloopt van melk en honing.

°°°

Het was al een tijdeke geleden dat ik nog bij het Vlaams Belang op hun webstek was langs geweest. http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/10030/
In zekere zin staat daar voor een overtuigde Vlaams Nationalist meestal weinig nieuws : de standpunten van de partij zijn al meer dan 30jaar klaar en duidelijk, onveranderd dezelfde. Alleen een beetje toegelicht door de actualiteit. Door de vreemdelingen-invasie, om maar iets te zeggen. Zoals ons Barbaraatje het in haar maidenspeech als kersverse fractievoorzitster in de kamer stelde :

Wie echter dacht dat het Vlaams Belang met de nieuwe fractievoorzitter de bocht heeft ingezet, kreeg een duidelijk antwoord. “Inhoudelijk zal u zich aan geen koerswijzigingen moeten verwachten. De communautaire tegenstellingen, de immigratie-invasie, de sociale malaise en de straffeloosheid zijn immers ongewijzigd, ” aldus Barbara Pas.

VRIJ. ONAFHANKELIJK
Wie een van die twee woorden onder ogen krijgt, heeft het niet eens nodig de naam van die partij te lezen of te horen. Want, zoals de  Gerolf het uitdrukte, zich vergissen is niet mogelijk, want er is geen één andere partij die hetzelfde durft voorhouden. Het Vlaams Belang is dan ook alle andere partijen vele jaren voor. Het duurt jaren voor de stellingen van het Vlaams Belang worden geïmiteerd of na-gepraat. Alleen in het buitenland horen we dezelfde geluiden ; bij de Schotten, de Basken, de Catalanen, de Engelsen, de Grieken, de Italianen, enz.
Anders gezegd , de clusterbom der kleurpartijen staat voor onvrije slaafsheid,  d.i. dienen als voetveeg voor de Franscoullons, die ons al meer dan 180 jaar overheersen door hun grote mond en hun dood gewicht. Het Vlaams Belang is de enige partij die niet plat op de buik gaat nog vòòr de onderhandelingen beginnen. Juist daardoor ben ik VB-er geworden! Zie Leerminator. Zie BDW, om nog maar te zwijgen van de Martens, de Haenen, de slangen-tand en alle voorgaande Vlaamse Premiers van dit land. Altijd werd er toegegeven. Meestal in ’s Lands belang. Soms met de dood in het hart. Of een zeldzame keer voor weer eens de allerlaatste keer….
Ook ‘met de dood in het hart’ maar vooral met de broek vol schrik, deed Albert I von Saxen-Coburg-Gotha in 1914 net voor de wereldbrand, voorstellen aan de Vlamingen, om vooral goed te vechten en te sneuvelen voor hem en zijn kroon. Dat was toen Keizer Wilhelm II, de Pruis, zijn bloed-eigen kozijn notabene, onderweg naar de Place Pigalle, ons land zo maar was binnengevallen. Na de (te winnen) oorlog zo stelde hij voor, zouden er op taalgebied, op gebied van onderwijs, op gebied van overheidsbetrekkingen, enz, gelijke rechten komen voor Walen en Vlamingen. Te mooi om waar te zijn! Maar er moest wel gevochten worden, gedenkend de Slag der Gulden Sporen. De Walen daarentegen, moesten de 600 Franchinmontezen gedenken, waar niemand ooit van had gehoord. Na de oorlog was de Vorst dat allemaal glad vergeten, en wie in die richting wilde verder denken of spreken, werd meteen vogelvrij verklaard.
Lees er onze grote Vlaamse dichter, René Declercq maar op na…Of beter, loop eens langs naar Deerlijk, en zijn  museum-geboortehuis.
*
Zo. Dat was een eerste verkenning van de kampen. Wie is vriend, en wie is vijand.
Wie als vijand met kop en schouders uitsteekt boven de Belgicisten, zijn sedert enkele jaren, de Moslim Monsters en vooral hun beschermers. Op de website van het Vlaams Belang voornoemd vond ik het zootje mooie bij mekaar geschreven met naam en toenaam. Zie hieronder. Moest U een van hen op straat ontmoeten : niet twijfelen. Eerst schieten. Dan vragen stellen. Niet omgekeerd! Want zò krijgen we gegarandeerd een proces met veel wereldwijde heisa, waarin niet Uw persoontje, maar de gevallen ‘held’ in de bloemetjes zal worden gezet. Zelfs na het inroepen van ‘wettige zelfverdediging’ zult U een ferme straf krijgen, om vervolgens voor vele lange jaren op kosten van de Staat te mogen gaan reneieren. Vervelend, echt waar. Vooral als U weet, tegen dat U buitenkomt, iedereen in de goot zal moeten lopen, om plaats te maken voor al die brave Moslim Monsters.
*
PS Dat ‘in de goot lopen’ is alleen een volkse uitdrukking voor de gelukte integratie, zoals bedoeld door Geert Burger, Minister in de Vlaamse Parochieraad voor de partij die groot geworden is door het origineel Vaalms Model te vervalsen.
 

°°°

Ter zake :

Niemand veilig voor Jihad

*

Canadese veiligheidsdiensten hebben - in samenwerking met hun Amerikaanse collega’s - een aanslag op een sneltrein verijdeld. De politie arresteerde twee verdachten die van plan waren om op het spoor tussen Toronto en New York een brug op te blazen en een trein te laten ontsporen. Het lijdt weinig twijfel dat bij zo’n aanslag heel wat slachtoffers zouden vallen. Intussen heeft Dzokhar Tsarnaev - de overlevende bommenlegger uit Boston - tegenover zijn ondervragers toegegeven dat “religieuze motieven” aan de basis lagen van de bomaanslag in Boston. Voor wie daar nog aan zou twijfelen: de moslimbroeders wilden “de islam verdedigen.”

“België speelt met vuur”

Ook België komt meer en meer in de vuurlijn van de wereldwijde jihad. Sjeik Omar Bakri Mohammed zegt dat de moslims in België brave mensen zijn, maar noemt het boerka- en hoofddoekenverbod een gevaarlijke provocatie. “Je mag niet met vuur spelen!” De sjeik is de geestelijke leider van de wereldwijde Sharia-beweging en verblijft momenteel in het Midden-Oosten, van waaruit hij jonge moslims ronselt voor de heilige oorlog in Syrië. Omar Bakri Mohammed werd door de Britse regering uitgewezen nadat hij in 2005 verklaarde dat de overheid het ‘samenlevingscontract’ met de moslims had opgezegd. Die zomer ontploften in Londen drie bommen op bussen en in de metro. Bij de jonge daders waren aanhangers van de beruchte sjeik. Zijn waarschuwing aan het adres van België kan dus maar beter ernstig genomen worden…

‘Onrecht’ of blinde haat

De in Canada opgepakte verdachten zouden rechtstreekse banden hebben met Al Qaida, de wereldwijde terreurorganisatie die door ‘specialist’ Rik Coolsaet al tientallen keren werd doodverklaard. Al Qaida kreeg weliswaar rake klappen, maar is nog altijd springlevend, zo blijkt.

Een andere misvatting is dat de terreur het gevolg is van uitsluiting en discriminatie. Onzin. De daders zijn géén ‘kansarme jongeren’, integendeel. De bommenleggers van Boston hadden asiel en een verblijfsvergunning gekregen, een studiebeurs en gingen naar de hogeschool of universiteit. Hetzelfde verhaal in Canada. De opgepakte terroristen zijn Raed Jaser, een 35-jarige Palestijn die een tijd in de Verenigde Arabische Emiraten woonde en nadien uitweek naar Canada, en Chiheb Esseghaier, een 30-jarige Tunesiër die voor ingenieur studeerde in Québec. Kansarm of kansloos, nee, niet echt. Wat hen allen drijft is blinde haat tegen het Vrije Westen. Voor hen is de jihad tegen ons - ‘ongelovige honden’ - een religieuze plicht. Een ongemakkelijke waarheid die veel politici en opiniemakers nog altijd niet onder ogen willen zien.

 

°°°

Beste Partijleiding. In feite is de nieuwe slogan een soort dubbelloops geweer : vrij en onafhankelijk zijn tweeling-begrippen. Ik had liever Vrij en Vrolijk gezien, omdat de tegenstrevers dan iedere keer VNV hadden moeten schrijven of zeggen, U weet wel, de   afkorting van het Vlaams Nationaal Verbond, de partij van voor-oorlogse kwaliteit. Keer op  keer hadden wij dan een neus kunnen zetten, dat zij nog altijd verstrikt zaten in een verward verleden, daar waar de Vlaams Nationalisten van vandaag Vrij & Vrolijk, dus zonder haat, door het leven gingen.
Ik zie ze al iedere keer in een hoekje kruipen, gehukt voor de Dames, en tegen een muurtje voor de Heren, om, in toepassing van een West  Vlaams spreekwoord, uit nijd en afgunst,  mieren te…wateren, de zeikerds……
Tot slot nog een bedenking t.a.v. Mie Toertelboom. Die ‘drôme’ waarmee ’t Crevitske aan het oefenen is, om verkeers-zondaars uit het verkeer te plukken : zouden die dingen niet beter ingezet worden tegen de straat-en andere criminaliteit? Een Allahzoon? Verkeerde intenties? VLAM! Verpulverd, net zoals in de spel-consoles! De misdaad-statistieken zouden gevoelig dalen, de rechtbanken zouden werkloos worden, de repatriëringen zouden stilvallen, want : pulver is een andere vorm van fijn stof dat men gewoon van zich af kan slaan. Voor jongere betrapte delinquenten zou men, hun leeftijd indachtig, kunnen werken met stralen van halve sterkte, zodat het pulver na recuperatie, nog dienstig kan zijn in de landbouw.
Stel U voor! Driekwart van onze Huizen van Bewaring zouden kunnen gesloten worden, bij gebrek aan bewoners! Nog meer meeval zou de weerslag zijn op de verdere invasie van weer andere Allahzonen, als ze moeten vaststellen dat hun zoon, die zelfs nog geen appel zou stelen, reeds na een paar dagen verpulverd is omgekomen en zelfs niet meer kan beweend worden.
*
Enne o ja : bij jullie zijn er bijna geen straatmussen meer? Geef ze eens ongelijk! Die komen in zwermen naar Centraal Italië, waar het krioelt van andere zangvogels en … van zwaluwen Een goed verstaander heeft maar een half woord nodig! Al is voor de gewone man in de straat de armoe stroef, hij is er als een  vogel VNV!!!!!!
PS Zou Ons Barbaraatje haar invloed reiken tot over de Alpen, dat ik mij tot hier Vrij en Vrolijk voel?

°°°



°°°

 

Geen opmerkingen: