zaterdag 27 april 2013

1356 - HET MOSLIM MONSTER ZET ZICH SCHRAP OM ONS MET HAAR EN HUID OP TE VRETEN


.

1356 - HET MOSLIM MONSTER ZET ZICH SCHRAP OM ONS MET HAAR EN HUID OP TE VRETEN

°°°

Alle gelijkenissen met de wereld ‘godsdienst’ van de Wrede, zijn louter toevallig

 

Zelfs de groene kleur en de gele ogen….

°°°

Heeft U al eens een documentaire gezien, waar een wurgslang (zie afbeelding hierboven) haar nog levend slachtoffer dat groter is dan haar muil , langzaam maar zeker aan het inslikken is? Het gaat er in als koek, en dan rolt het beest zich op ter bevordering van de spijsvertering. Ja, het is inderdaad een Wet van Meden en Perzen, dat in de natuur de ene de andere opeet. Zo ook de mens, de Koning der Schepping…. De Geschiedenisboeken staan daar allemaal vol van.
*
Er hoeft geen tekeningetje bij : dit stukje zegt waar het op staat, zonder franjes,  en is dus bij definitie zwaar ‘islamofoob’. Gewoon omdat ik het niet kan wegsteken schrik te hebben voor de ‘verrijking’ door de Godsdienst van de Wrede die op ons afkomt, verborgen achter een ‘Lente’ vol bommen en bommen-gordels, voorafgegaan door een wereldleger van drughandelaren, leeglopers en straatrovers. Zij rollen bij duizenden uit de buiken van ‘de soldaten’ die ze op ons af sturen.  We genieten zelfs de voorkeur om mogen opdraaien voor de bouw van hun bajonetten, waarmee ze het land volpomppen, en die ze minaretten noemen.
‘Islamofoob’ is het daarvoor speciaal uitgevonden woord, waarbij wij ons niet een mogen afvragen, “Islamo, maar waarom is niemand dan China-foob, of India-foob? Integendeel, ‘een Chineeske doen’ duidt op een gezellige bedoening, waar geen kat eraan dekt te peilen naar elkaars godsdienstige gevoelens. Buiten het verhaal van ergens een verre geschiedenis van ‘Boksers’, is er nog nooit een Chinees gevallen over onze ‘Christelijke Symbolen’. En wij kijken geamuseerd toe bij elke Nieuwjaarsviering van hen met dansende draken. Wij vinden het ok opperbest dat Indiërs hun Heilige Koeien hebben, zolang ze van onze runderen in de weiden afblijven… Maar onze ‘Christelijke Symbolen’ rond Kerstmis en rond Pasen moeten wel onderdrukt worden, want hola! die zijn beledigend voor de lieve Moslimmers die hier ongevraagd met honderdduizenden zijn komen binnenvallen.
O Juist? Ik vergat het bijna! Bij ons gaat het niet om de bloederige Islam, maar om de ‘gematigde Islam’, precies alsof men gematigd fanatiek (of geestesziek?) kan zijn! Maar het heeft wel meegebracht, dat de ‘Christelijke symbolen’ uit het Openbaar Leven zijn verdwenen. In Gerechtshoven, ziekenhuizen dokters-wachtzalen, kijkt men liever tegen kale muren aan, dan via een kruisbeeld te worden herinnerd dat wij een Joods-Christelijke Beschaving zijn. Niemand, ook geen Muzelman, kan zich nog ergeren aan onze Pastoors, want hun ‘geesteik kleed’ hebben ze al lang ingeleverd, om als Gerard of Karel door het leven te gaan. En wat gebeurt er met de kudde, denkt U, als er geen herders meer zijn?
Wie de Islam niet met open armen ontvangt, diens behandeling staat van naaldje tot draadje voorgeschreven in hun Heilig Boek. Wat niet lukt met geweld, moet uitgeprobeerd worden met list en leugen. Zich gedeisd houden, tot de aantallen voldoende zijn om eisen te stellen. Vervolgens zich stilaan te nestelen in de burchten van de macht. Om deze, ten gepasten tijde, over te nemen. En dan begint het binnenslikken van het nog levende slachtoffer, dat we kunnen volgen tot in de maag van het Monster.
Wat  Xander vandaag (hieronder) aanbrengt is gewoon een moment-opname van al die dingen in Amerika, een land dat, zoals U weet, ons altijd een par decennia voor is.  Alles wat niet Islam-vriendelijk is (moet dat?) is Islam-vijandig en dat kan onze Westerse Beschaving niet meer dulden. Snapt U het plaatje? In Linxe terminologie gesteld, zou dat luiden : iedereen moet hunne maat zijn of we slaan op joen muile…..
Zijn die Linxe Kloten toch naiïef, precies alsof ze niet willen weten, wat hun lot zal zijn als er op zeker ogenblik alleen maar Moslim Monsters en zij meer zouden zijn. Het dodelijk gebiologeerde slachtoffer heeft nog nooit de slang opgegeten! Alleen een blikje bij Wikipedia over bvb slecht één detail, de Val van het Oost Romeinse Rijk zou hen kunnen overtuigen. Maar zij verkiezen de eigen ervaring. Kromzwaard of bomgordel : wat zal het zijn? Een andere keus is er niet!
Voor Goedloochenaars en/of atheïsten, net als voor Holebi’s, wenkt trouwens nog het opwekkend vooruitzicht van een of ander sky-diving, waarvan de details reeds bekend gemaakt zijn in die Koran uit het jaar 625….Geen opwekkend voorzuitzicht, als U het mij vraagt.

°°°

Ter zake :

Pentagon begonnen met blokkeren 'vijandige' christelijke websites

Evangelische christenen en katholieken door overheid VS gekenmerkt als 'haatgroepen'

*

Screenshot van de gewraakte legerinstructie, waarin evangelische christenen als de eerste exremistische bedreiging worden neergezet. Merk op: nadat een aantal moslimgroepen worden genoemd wordt voor de islam alsnog een uitzondering gemaakt door 'islamofobie' (kritiek op de islam) eveneens als extremistisch te kenmerken.

Waar critici al jaren voor waarschuwen is nu daadwerkelijk begonnen: het Pentagon heeft op militaire bases in heel Amerika de eerste grote landelijke christelijke website, die van de Southern Baptist Convention, geblokkeerd vanwege 'vijandige inhoud'. De actie komt slechts enkele weken nadat reservisten tijdens een instructie over terreur te horen kregen dat Evangelische christenen voortaan als staatsvijand nr. 1 moeten worden beschouwd. Het lijkt daarom slechts een kwestie van tijd voordat het Pentagon ook gewone burgers de toegang tot 'vijandige' christelijke websites gaat ontzeggen.

De Southern Baptist Convention (SBC) is niet zomaar een kleine groep, maar één van Amerika's grootste protestante kerken die bekend staat om zijn pro-life (anti-abortus) en pro-traditionele huwelijk (anti-homohuwelijk) standpunten. Legerpredikanten melden nu dat SBC.net op diverse bases in de VS is geblokkeerd. Een luchtmachtofficier die probeerde de website op te vragen kreeg de boodschap dat hij nu was geregistreerd vanwege zijn poging een geblokkeerde website te bezoeken.

Christelijke standpunten 'vijandig'

De censuur werd publiekelijk bekend gemaakt door een legerofficier die eveneens een waarschuwingsboodschap te zien kreeg toen hij naar SBC.net wilde surfen:

 

'De site die u heeft opgevraagd is vanwege vijandige inhoud geblokkeerd door het CONUS Team.' Het CONUS Team beschermt het computernetwerk van het ministerie van Defensie. SBC.net is overigens nog wel opvraagbaar in het Pentagon zelf.

'Het Amerikaanse leger beschouwt de Southern Baptist Convention nu dus als vijandig,' aldus de officier. Sing Oldham, woordvoerder van de SBC, reageerde zeer bezorgd, ondanks het feit dat het Pentagon hem had verzekerd dat het slechts om een incidentele blokkade zou gaan die 'niet kwaadaardig' van aard is. Het ministerie van Defensie verklaarde dat de blokkade 'onbedoeld' was. Dit blijkt echter niet te kloppen, want SBC.net is volgens legerpredikanten op tal van bases in de VS niet op te vragen.

'Als de overheid om wat voor reden dan ook een deel van SBC.net heeft geblokkeerd, dan betekent dat een ontzaglijke vertrouwensbreuk met het Amerikaanse publiek,' zei Oldham. 'Het Eerste Amendement (van de Grondwet) is bedoeld om de kerk te beschermen tegen censuur van de overheid en tegen inbreuk op de religieuze vrijheid van meningsuiting.'

 

'Aantal aanvallen tegen christendom overweldigend'

 

De American Family Association heeft zijn leden opgeroepen contact op te nemen met het Pentagon en te vragen 'deze alarmerende trend van vijandigheid tegenover geloof en religieuze vrijheid in ons leger' te stoppen. 'De legerofficier (die als eerste de blokkade meldde) was vooral van slag omdat het leger zijn persoonlijke (christelijke) geloof als 'vijandig' beschouwt,' legde AFA woordvoerder Randy Sharp uit. . 'De lijst met aanvallen is overweldigend en wordt steeds langer. Minister (van Defensie) Chuck Hagel zou dit niet langer moeten negeren.'

'Dit is weer een voorbeeld van de groeiende vijandigheid tegen evangelische christenen in de strijdkrachten,' gaf oud-generaal Jerry Boykon, vicepresident van de Family Research Council als commentaar. 'Juist degenen die gezworen hebben de rechten in de Amerikaanse Grondwet te verdedigen, wordt de persoonlijke uitoefening van dat recht ontzegd.'

Evangelische christenen zijn 'haatgroepen'

Enkele van de vele 'incidenten' van de afgelopen weken betreffen een officier die de AFA en de Family Research Council onder 'haatgroepen' schaarde en een groep reservisten die tijdens een instructie te horen kregen dat Evangelische christenen en katholieken 'religieuze extremisten' zijn die potentieel staatsgevaarlijk zijn. In de lijst, die ook radicale moslimterreurgroepen als Al Qaeda, de Moslim Broederschap en Hamas bevatte, stonden de Evangelische christenen echter op de 'prominente' eerste plaats. (2)

Vorige week kregen soldaten op de basis Fort Wainwright in Alaska het bevel een verwijzing naar twee Bijbelteksten die door de fabrikant in het vizier van hun vuurwapen was gegraveerd met een minislijpmachine te verwijderen.

 

Geen 'toevallige incidenten'

 

Enkele andere gevallen waaruit blijkt dat de sinds het aantreden van president Obama sterk toegenomen vijandigheid van de Amerikaanse overheid tegen christenen beslist geen 'toevallige incidenten' zijn:

 

* Tijdens een 'War Games' oefening op de basis Fort Leavenworth werden christelijke en evangelische groepen als 'potentiële vijanden' gekenmerkt;

* In 2009 lekte een memorandum van het ministerie van Homeland Security uit waarin evangelische christenen en pro-life groepen als toekomstige bedreigingen van de nationale veiligheid werden neergezet;

 

* Het Terreur Bestrijding Centrum van de Amerikaanse militaire Academie (West Point) schaarde in een studie pro-lifers (anti-abortus activisten) onder terroristen;

* De evangelische leider Franklin Graham, de zoon van Billy Graham, werd niet uitgenodigd op de Nationale Gebedsdag omdat hij zich negatief over de islam had uitgelaten;

* De Nationale Begraafplaats in Houston heeft bij begrafenisplechtigheden voor veteranen het uitspreken van christelijke gebeden verboden;

* Het Walter Reed Legerhospitaal verbande Bijbels uit het ziekenhuis, een besluit wat later, na veel protest, werd teruggedraaid;

* Een christelijk kerkje op een Amerikaanse legerbasis in Afghanistan moest alle kruizen en zelfs de kleine torenspits verwijderen omdat deze symbolen de islam zouden beledigen;

* Katholieke legerpredikanten werd verboden een brief van hun aartsbisschop voor te lezen waarin kritiek werd geleverd op Obamacare, de omstreden gezondheidswet van de president waarin onder andere abortus wordt gepromoot. Het leger zou bang zijn dat de brief als een oproep tot burgerlijke ongehoorzaamheid zou worden opgevat.

Congresleden eisen excuus

Meer dan 40 leden van het Amerikaanse Congres hebben de Legersecretaris om uitleg gevraagd over al deze incidenten en eisen een excuus. 'Dit is verbijsterend en beledigend,'schreef de Republikein Doug Lamborn (Colorado). 'We roepen u op deze instructies te verwerpen, verontschuldigingen aan te bieden voor de inhoud en de visie van het Leger op deze geloofsgroepen recht te zetten met een evenwichtige instructie over religieus extremisme.' (1)

VS en EU passen Nazi-methoden toe

De stapsgewijze 'crackdown' tegen het christendom door de Amerikaanse regering Obama heeft veel weg van dezelfde methode die de Nazi's tijdens de jaren '30 van de vorige eeuw gebruikten. Ook toen begon het regime van Adolf Hitler her en der met kleine proefballonnetjes die in de loop van enkele jaren langzaam maar zeker werden omgezet in steeds strengere maatregelen en wetten.

U vind de vergelijking met Hitler overdreven? Wat dan te denken van de Albany Highschool in New York, waar studenten recent de opdracht kregen om Hitlers doelstelling de 'kwaadaardige' Joden te willen uitroeien te verdedigen en daarmee hun 'loyaliteit' aan het Derde Rijk te bewijzen. Nadat hier de nodige ophef over ontstond bood de school zijn excuses aan. (3).

Ook de Europese Unie bedient zich van vergelijkbare methodiek waarmee het gewone volk als de spreekwoordelijke kikker in de pan langzaam wordt 'gekookt' en van steeds meer rechten en vrijheden wordt beroofd, totdat de burgers op een dag wakker worden en beseffen dat ze in een totalitair fascistisch systeem zijn gelokt waaruit ontsnappen zonder gevaar voor eigen leven niet meer mogelijk is.

Hitlers propaganda expert Jospeh Goebbels wist al dat als een leugen maar vaak genoeg herhaald wordt, het volk deze vanzelf als de waarheid gaat zien: 'De waarheid is de doodsvijand van de leugen, dus is de waarheid automatisch de grootste vijand van de Staat.'

Xander

°°°

 

Hoe het ooit zover komt, ook bij ons?
Hoe de zaken bij ons zullen uitpakken? Wel, door de bevolking langzaam maar zeker immuun te maken voor de Christelijke Waarden, om zodoende de meest on-natuurlijke zaken ter wereld als normaal voor te stellen, zonder ook maar iets in verband te brengen met de Christelijke moraal : moord op de ongeboren kinderen, moord op onze zieken en bejaarden, telkens met nieuwerwetse woorden, die de lading moeten dekken : abortus, euthanasie. Voor zelfmoord wordt het zelf-doding door middel van ‘hulp-lijnen om ‘uit het leven te stappen’. Afwijkingen in de hersenpan en het libido worden als ‘normaal’ en ‘gezond’ bestempeld, en natuurlijk parings-gedrag dat ge sublimeerd voorkomt in de Christelijke Leer, wordt misbruikt voor groot geldgewin in de seks-industrie. ‘Kinderzegen’ wordt vervangen door ‘Immigratie’. Aan ‘Arbeids-ethiek’ wordt minachtend voorbij gegaan, want het dopgeld is veel gemakkelijker verdiend. De ‘verzorgingsstaat’ zorgt voor U van de wieg tot het graf en stuurt de rekening daarvoor naar de komende geslachten. Banken worden op zekere dag ‘bad banken’ die dan daarop met veel winst kunnen verkocht worden. Allez, zo stelt men het toch voor. Want morgen scheert men gratis!
*
Allemaal problemen die na de invoering van de Sharia, helemaal zullen verdwenen zijn. Gewoon omdat wie daarover dan nog praat, zijn kop riskeert. Omdat zulks wil zeggen, het te willen beter weten dan Allah. Godslastering met de doodstraf tot gevolg. Simpel, toch!?
HA  ja! En wij die dachten na de  Inquisitie voorgoed van dat gezaag af te zin! Wij Katholieken zijn al lang vergeten waarom we elkaar de kop insloegen omdat Luther ooit harde woorden sprak. Zullen wij dat wel ooit gewoon worden, om ipv de kerkklokken, de roep van de Muezzzin te moeten horen, die oproept tot het gebed, kont omhoog, kop in het zand, richting Mekka?
Gaan we ooit nog een andere keus hebben?
*
Praktisch voorbeeld van een alledaags voorbeeld : DM vandaag :
De weerman van RTL-TVi plaatste gisteren een racistisch en islamofoob getinte boodschap op Facebook. Volgens de kranten van L'Avenir zou het niet het eerste dergelijke incident zijn. De weerkundige legde aan Sudpresse en L'Avenir uit dat hij in Brussel was aangevallen en op die manier reageerde op dat incident dat hem sterk had aangegrepen.
Verontschuldiging
 Nadat de zaak in de pers was verschenen, trok hij zijn publicatie terug. "Ik wil me persoonlijk verontschuldigen bij de moslimgemeenschap voor de uitlatingen die ik over hen heb gedaan. Ik wil verduidelijken dat ik de tekst onder invloed van woede had geschreven na een aanval op de openbare weg, in de hitte van het moment en in een staat van grote vermoeidheid. Ik verduidelijk ook dat ik helemaal niet racistisch ben", klonk het daarna in een verklaring.
 
Onaanvaardbaar
 "Luc Trullemans heeft op zijn Facebookpagina racistische uitlatingen geplaatst, wat onaanvaardbaar is voor RTL", aldus Bailly.
Opmerking : betrokkene had beter de onschuldige ‘jongeren’ bedankt voor hun aandacht, onder afgifte van zijn autosleutels en zijn  portemonnee. Nu kan hij nog alleen aan ander werk geraken, door op Bedevaart naar Mekka te gaan. Vrouw en dochter(s) echter moet hij ter beschikking stellen van de plaatselijke immam, voor het sluiten van ‘tijdelijke huwelijken’ met de mannelijke leden van de jongeren-bende. Zal hem leren zich te verzetten tegen de wil van Allah.
*
Een betere herinnering aan de komende verkiezingen, had ik mij op de vooravond van 1 Mei niet kunnen indenken.

°°°



°°°

 

Geen opmerkingen: