woensdag 8 mei 2013

1372 - HOE IN IEPER LEERKRACHTEN ISLAMOFOOB GETIMMERD WORDEN


***

Woensdag 8 mei

Zon 6u04-21u15

H Ida van Nijvel

.

1372 - HOE IN IEPER LEERKRACHTEN ISLAMOFOOB GETIMMERD WORDEN

°°°

 

°°°

Kijk, in mijn voorgaande stukje had Prof. Vermeersch het over Darwin. Die man – U moogt kiezen dewelke – werkt op mij als een rode lap op een stier. Natuurlijk zijn de mens en de natuur voortdurend in evolutie. Zelfs na zijn dood kan hij tot zeep verwerkt worden. Die dan via allerlei omwegen in zee geraakt, waar de cyclus kan herbeginnen. Zie Boek Genesis : “ en Hij scheidde de wateren van het land”. Zal wel niet in één dag de Dag rustte Hij….gebeurd zijn, want de 7de Dag rustte Hij…..
Wat er ook sindsdien is bijgekomen, dat zijn de muggen. In potjeslatijn zijn dat de Nematocerae. Zie afbeelding hierboven. Het zijn, zegt Wikipedia, zeer fragiele gevleugelde insecten, met uiterst gevoelige geur-sprieten met zuig-slurf. Een soort vliegende minii-Dumbo’s dus.
Sedert wij hier in Centraal Italië in een waterrijk gebied wonen, bezoeken zij ons meer dan ons lief is. Maar ge-evalueerd zijnde, kopen wij bij de Apotheek in een dorp daartegen een beschermend zalfje die ons bloed voor hen afschuwelijk slecht doet smaken. Wij verdelgen geen enkele mug, en al zeker de mannetjes-muggen niet. Want mannetjes-muggen steken niet. Ze zijn alleen daar om te zorgen voor vrouw en kroost…. De laatste jaren zijn er van over de Middellandse Zee een soort hardnekkige moordenaars-muggen bijgekomen. Ze zijn gekend als ‘tijger-muggen’ en kweken zelfs in Uw bloemschaaltjes waarin een paar druppeltjes stilstaand water.
*
Maar leest U eerst gerust het artikel hieronder over de schoolse ervaring van een zwangere leerkracht in Ieper, met een eveneens van de overkant der Middellandse Zee afkomstige Marokkaanse ‘jongere’. Ondertussen zoek ik de nodige woorden bijeen, om Prof. Vermeersch tegemoet te komen, waar die daarjuist zei dat hij de mensen gaarne ziet, maar niet hun achterop lopende ideologie. Want ik weet dat woorden kunnen kwetsen. Zij het in mindere mate dan de kopstoot van een 16-jarige knul in de zwangere buik van een boven hem geplaatste jonge vrouw.

°°°

Ter zake :

Leerling (16) slaat zwangere lerares in ziekenhuis

® Vandaag.be

*

Een 16-jarige leerling van Marokkaanse afkomst heeft aan de schoolpoort enkele rake klappen en een kopstoot gegeven aan een zwangere lerares en probeerde haar gsm te stelen.

De jongeman wachtte de vrouw op aan het VTI in Ieper, nadat hij definitief van school gestuurd werd. Hij had het slachtoffer eerder al bedreigd, schrijft Het Nieuwsblad. De vrouw, die vijf maanden zwanger is, werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis.

"Het gaat intussen beter met haar", laat haar familie weten. "Uit de eerste onderzoeken blijkt dat ze het goed maakt en dat er ook niets aan de hand is met de baby."

waar gaat dat naar toe zeg ??????? als je véél kinderen , ZELFS KLEUTERS nu al bezig ziet kun je al zeggen dat het er niet beter op zal worden !!! de agressie die bij sommigen van die kleine kinderen voorkomt doet mij vragen stellen , het jammere eraan is dat sommige ouders er geen oor naar hebben als ze erover aangesproken worden . als ze als 13 jarige al messen verkopen op school ........ ik weet het niet hoor , het enige wat ik WEL weet is dat ik geen leerkracht zou willen zijn !!! véél sterkte aan de zwangere leerkracht , dat moet schrikken geweest zijn zeg !!!!!!!

Goe bezig ... een gangster in spe, een klant voor Justitie

Je kan "Belg" zijn maar het verschil in mentaliteit en opvoeding haal je niet zo weg

°°°

Muggen, Mr. Vermeersch, zijn nare besten. Meer in het bijzonder zijn de malaria-muggen de grote boosdoeners die zelfs over een nijvere bevolking de slaapziekte, gevolgd door de dood, kunnen brengen. Gelukkig is de mens van nature muggofoob!
Het zit zo, dat in de jaren 1700 de armen vissers-bevolking hier rond het meer, bijna aan het uitsterven was, want toen had men het verband tussen malaria en deze muggen nog niet ontdekt. De toenmalige Paus, Pius VI, vol compassie met zijn onderdanen die goed opbrachten, bekostigde toen de bouw van een nieuw dorp, zo’n 150 meter hoger in de bergen, waar die vervelende muggen niet meer kwamen. Sedertdien zijn die muggen stilaan weggeleven, en zijn de mensen, waaronder wij, teruggekomen. Het oude dorp werd verlaten. Jaar na jaar verdween  het onder struikgewas en werd stilaan ingenomen door het ongedierte.
En meer zeg ik niet, want Seppe Weiss van het Spionnencentrum ligt op de loer.
Maar als U doet lijk Klein Duimpje, de weg teruggaan waar er hints neergeschreven staan, vindt U wel de bedoeling. Alleen nog dit : de mug is een nietig diertje, maar het vernietigt gehele continenten.

°°°



°°°

 

Geen opmerkingen: