zondag 19 mei 2013

1384 DE DAG DAT DE DIKKE VANDAELE GELIJK ZL KRIJGEN


***

Zondag 19 mei

Zon 5u48-21u31

H Ivo, patroon van de juristen en deurwaarders

.

1384 DE DAG DAT DE DIKKE VANDAELE GELIJK ZL KRIJGEN

°°°

Pinksteren, Hoogdag van de Goddelijke Geest

 

Tijd om even te bezinnen…

°°°

Gewone vaststelling die mij vandaag, Piksteren, te binnen schoot bij het herinneren van de vurige tongen die op een dag als deze niet uit het beeld zijn weg te slaan : de menselijke geest is gewoon onsterfelijk, dus ten-naaste-bij goddelijk. Hij gaat sedert het begin der tijden, over van de ene mens op de andere, tot in alle eeuwen der eeuwen. Amen.
*
Zoals overal in de natuur, bestaan er echter ook misbaksels. Niet zozeer naar de uiterlijke vorm, maar meer naar de inhoud. Zo is er bij de Partij der 2 Toebacken en die paardenkop, die gewezen Flamingant die van kontdraaien zijn beroep gemaakt heeft. De Oude Romeinen handelden er ook naar : Primum vivere, deinde filosofare, het leven tot zijn eenvoudigste vorm terug gebracht.. Erst das Fressen, und jetzt die Moral….
Goed dat Frau Merkel gisteren een persoonlijk onderhoud van maar liefst ¾ uur gehad heeft met Paus Franciscus, de Petrus Romanus volgens vriend Xander. Die zou volgens de oude voorspellingen, de laatste Paus moeten worden van het weggeveegde Rome. De Duitse Bondskanselier zal toch geen verdoken agenda gehad hebben, zeker?! Denk maar aan de woorden van J.F. Kennedy van gisteren over Dolf-met-de-Snor. Die zou, eenmaal de haat tegen hem is stil gevallen, erkend worden als de slimste mens ooit. Omdat hij, zijn tijd ver vooruit, alle Heil! van de Moslims had verwacht, door het Joodse volk te ‘vernichten’?
JaJa, in dat Anciootje zit er spirit! in Misschien wordt die wel eens voor wie in de reïncarnatie gelooft, de Groot Moefti van Jeruzalem!
Volgens mij heeft hij (Den Bleiter), nu ’t Genez(ver)wijf uitgeteld is, een soort goeroe  aangesproken, om de winden te meten die hem nar de top kunnen voeren,. De vierde en laatste invasie der wrede Muzelmannen in Europa, dàt is de toekomst, werd hem aangeraden, en opportunist die hij is, daar gaat hij dus voor. De pols voelen bij het volk was niet moeilijk : hij hoefde slechts zijn ogen open te houden in de straten van elke stad, van elk dorp, van elk gehucht. Vooral niet de media geloven, want die liegen als gauwdieven. De angst voor de Islam snoert de mensen de keel maar perst hun lippen tegen elkaar. Alleen binnenshuis, van mond tot mond en tussen vier muren, wordt de siddering doorgegeven. Maar de feiten blijven de feiten, zelfs voor Anciaux.
Dus dààr en dààr alleen moet de aanval op gericht worden. Is zoiets als een beetje de angst voor de tandarts wegnemen, met zalvende woorden. Het blijft bij ‘een klein prikje’ en daarna voel je niets meer.
Bij Anciaux is dat ‘klein prikje’ de inhoud van het woord ‘angst’ omtwitchen naar ‘ingebeelde angst’, want de Islam die wij noodgedwongen ondergaan, is de ‘gematigde Islam’. Niet de Ideologie van de Wrede, maar de Eredienst van de Vrede. Inch Allah en kop dicht! De eerste soort Islam is overal ter wereld niet bij machte van in vrede te leven, zelfs niet met de soortgenoten, maar de tweede soort kan dat wel. Zij zweren bij hetzelfde Heilig Boek dat druipt van het bloed, maar slaan voorlopig de wreedste passages over  tot zij voldoende in aantal zijn. Zelfs hun straatvechters treden, volgens hun woestijncultuur (allen tegen één), maar in actie als ze met meerderen zijn….
Linkxen zijn Grootmeesters in het wijzigen van de inhoud van een begrip. Voor ‘censuur’ gebruiken zij het woord ‘Gecontroleerde Persvrijheid’. Voor ‘dictatuur’ gebruiken zij het woord ‘geleide democratie’. Voor vernietiging van de Christelijke Godsdienst gebruiken zij de woorden ‘Scheiding van Kerk en Staat’. Voor het propageren van kindermoord in de moederschoot gebruiken zij het woord ‘Abortus Provocatus’ (in gang gezette afdrijving van de dode vrucht). Voor tegennatuurlijke geslachtsdriften wordt het woord ‘homo’ van stal gehaald. Met ‘Holebi’ of ‘Tolero’ bedoelen ze wippen lijk de wilde konijnen. Zelfmoord wordt ‘uit het leven stappen’. Zelfmoord met hulp van derden, wordt ‘euthanasie’. Zij geloven in niets, of nog minder dan niets, maar op hun ‘bidprentje‘ staat bovenaan, dart ze teruggekeerd zijn naar hun voorvaderen. In het pierenland, misschien? Of net als bij de Hemelvaart, in rook opgegaan?
*
Zelfverdediging tegen de wreedheid die ons te wachten staat, eenmaal de primitieve woestijncultuur voldoende sterk zal zijn geworden, mag dus geen ‘angst’ meer heten, maar angst moet herleid worden tot ingebeelde angst, een fobie. Zo iets als ‘vliegangst’, die men overwint met een pilletje onder de tong.
De dag dat het woord Islamfobie in de Dikke Vandale zal nagetrokken worden door de brutaal wakker gemaakte bevolking, zal deze daar lezen dat een fobie een irreële angst is, een ingebeelde angst.
Moet U eens gaan vertellen, daar waar de Islam aan de macht is. Onlangs las ik ergens, dat 99% van alle gewelddadige acties in de wereld, veroorzaakt worden door de Islam.
*
Anciaux speelt dus niet met vuur, maar met een op scherp gestelde handgranaat!



°°°

 

Geen opmerkingen: