zaterdag 25 mei 2013

1393 - LONDEN : DE EINDGENERIEK


***
Zaterdag 25 mei
Zon 5u41-21u39
H Urbanus
Schijnt de zon op St-Urbaan, dan wordt de wijnstok zwaar belaân
Deel I
.
1393 - LONDEN : DE EINDGENERIEK
°°°
Londen 22 Mei 2013.
 
Is er een dokter in de straat?
°°°
Vandaag zou de politie nog 2 medeplichtigen hebben aangehouden. Maar twee? Waarschijnlijk lopen er nog meer rond, want het stikt er daar van. Allemaal ‘jongeren’ die voortdurend uitgemaakt worden voor ‘vuile raciste’, terwijl ze alleen maar met de beste bedoelingen op straat rondhangen. Met een beetje creativiteit moet het lukken om om daartussen de Jihadisten ui te ikken en die voor jaren achter de tralies te draaien. Klein probleempje : daar zit alles al stampvol, tneij ze bovenop elkaar in verdiepingen kunnen gestapeld worden. Uiteraard, de zwaarste criminelen onderaan, want die wegen door.
 De VRT  op kop, verzwijgen alle media eens te meer wat de mensen kunnen raden. Maar het de problemen worden positief benaderd. O ja, die stoute politie heeft de jongens zo maar uit voorzorg afgeknald, neergeschoten als dolle honden, en nu zijn ze in het hospitaal waar ze vechten voor hun leven. Hun familie werd verwittigd en ze zijn aan de beterhand. Uit. Snik. En het waren zo’n goede jongens : ze zouden nog geen appel durven stelen! De snotterende weduwe van de militair die hen uitdaagde, werd wel uitgebreid op het scherm gebracht. Louter stemmingmakerij en racistische Islamfobie!
Amen. Over naar Stockholm, waar het nu wel heel warm begint te worden. Het zal nu stilaan voor iedereen duidelijk moeten worden dat deze ‘jongeren’ opkomen voor meer kansen op de arbeidsmarkt. Ze willen vooral een samenleving waar het verschil tussen ‘dijn’ en ‘mijn’ is weggeveegd en waar zij vooral kunnen leven als woestijnratten.
Al vliegt de stilte nog zo snel, de vrije mening vliegt nog sneller.
*
De Nederlandse media brengen integendeel de ongezouten details, hoe de moordenaars 10 minuten lang hun daad blijven verdedigen jegens de omstaanders, maar die hun schiettuigen bovenhalen, zodra ze de combi’s horen aankomen. Nog voor de eerste agent is kunnen uitstappen, is een van hen tevoorschijn gesprongen en probeert de agent van zeer dichtbij te raken met verschillende schoten. Meteen gaan zijn collega’s in dekking, en ontstaat er een vuurgevecht tot na enkele minuten de gangsters uitgeteld op de straatstenen liggen. Medelijdende omstaanders buigen zich over hen : is er een dokter in de straat?
Of de politie nu geloofd of verketterd zal worden, vraagt U? Jamaar, de gangsters schoten toch eerst en ze schoten om te raken…. De video bij Elsevier is hallucinant en zal waarschijnlijk de ronde van de wereld doen in alle politiescholen. Zo heel veel over schietpartijen weet ik nu ook weer niet, maar de tactiek van de politie was voorbeeldig, vooral gezien het resultaat :  2-0. Het bewijst daarenboven overduidelijk, dat de gangsters kwijlden van wellust naar de hen toegezegde 72 hernieuwbare maagden, en dat ze daarbij vooral zoveel mogelijk ‘Ongelovige Honden’ als voetbankje wilden meenemen naar hun Walhalla.
JaJa, de Londense Bobby’s zijn inderdaad al aardig op weg om, zelfs zonder berenmuts, weer wereldberoemd en wereldgeliefd te geraken….
°°°
Ter zake :
Omwonende filmt hoe politie Londense terroristen neerschiet
*
Na de moord op een militair in Londen probeerden de terroristen agenten dood te schieten - Foto: Daily Mirror
De arrestatie van de mannen die woensdag een soldaat doodstaken in Londen is op spectaculaire wijze gefilmd. Op de beelden is van bovenaf te zien hoe de extremistische daders na de moord op de militair agenten opwachten en proberen dood te schieten.
De video is gemaakt door een flatbewoner die vanuit zijn raam perfect kon zien en horen wat er gebeurde. De Britse krant Daily Mirror heeft de video online gezet.
Politieauto
De twee mannen staan de agenten na de moord rustig op te wachten. Als een minuut of acht na de brute steekpartij de eerste politieauto arriveert, splitsen ze zich snel op, zodat een van hen zijn pistool op de agenten kan richten. Een van de twee gewapende mannen komt daarbij bizar dicht bij de auto van de agenten, die dekking krijgen van andere collega’s.
In de video, die maar een paar seconden duurt, is vervolgens te zien hoe andere agenten de aangevallen collega’s te hulp snellen en hoe zij de verdachten neerschieten.
Ziekenhuis
De mannen die woensdag op klaarlichte dag een militair vermoordden, waren bekend bij de Britse veiligheidsdiensten.
De 28-jarige moslimbekeerling Michael Adebolajo en de 22-jarige Michael Oluwatobi Adebowale zijn in het ziekenhuis opgenomen en worden daar vastgehouden.
 
°°°
Er zou, telkens de media het begrip ‘Taliban’ hanteren, een automatische link moeten verschijnen met de omschrijving van Wikipedia wat dat camouflage-woord juist betekent. Het zou de media rap leren, te spreken van “Extremistische Moslims’, zodat het publiek onmiddellijk en zonder omweg begrijpt wat er ons te wachten staat, nu Europa stilaan niets anders meer kent dan dat soort Moslims.
Nu gaat het van ‘Goede morgen, Meneer de Taliban. Hoe maakt U het’ vandaag? – Hebben die Londense Bobby”s dat dan niet gevraagd? Maar neen! Direct afknallen, alhoewel die jongens gewoon op zoek waren naar werk.
Geschreven door AABEE via Digitalia
°°°
°°°
 

Geen opmerkingen: