zondag 26 mei 2013

1395 - NU MOET HET GAAN GEBEUREN


***
Zondag 26 mei
Zon 5u40-21u40
H Filip Neri
.
1395 - NU MOET HET GAAN GEBEUREN
°°°
Join the Conversation!
 
Op 25 Mei 2014
°°°
Duidelijke Keuzes maken’  (Slagzin van het Vlaams Belang) en  ‘Stop de bedriegers’ schreeuwt met verstikte stem de Zwijgende Meerderheid in Vlaanderen. En zie : binnen de 24 uur is den BDW daar met deze keer de duidelijke en niet verkeerd te begrijpen boodschap : “ik ben het gezicht van de N-Va in 2014, ik start op kop in deze Ronde van Vlaanderen”. Onderverzwegen : ik win op één been de sprint tegen heel het peloton, en die Ben Weyts moet zijn smoel houden over wie de grootste voeten heeft in MIJN partij.
Ja, die man is inderdaad deze keer duidelijk,  want gewoonlijk is hij , even duidelijk als een glas troebel afwaswater. Hij staat voor zoiets als ‘go bewteen’ tussen-in zijn grote voorbeelden : het oranje van de Tsjeven en het Blauwste Blauw van de Blauwen. De Vlaamse Beweging was voor hem gewoon een opstapje, nu mag die opkrassen. Onnodig ook zich uit te spreken over het Vaderschap van al die Antwerpenaren, goeden en slechten. Noch minder schept hij klaarheid of doet hij duidelijker uitspraken over het beëindigen van de Brabantse Omwenteling van 1830, die van ons Vlamingen, Belgen heeft gemaakt ipv van ons als Groot Nederlanders te laten opgaan in de vaart der volkeren. BDW kan geen duidelijk omlijnd standpunt innemen, want hij surft mee op de golven en de winden die zijn tegenstanders maken.
Maar ere wie ere toekomst het is bewezen in de feiten. Nog nooit sedert 1830 heeft een Vlaming het Koninkrijk zo erg op zijn grondvesten doen daveren. Waarlijk : het Establishment houdt zijn adem in, maar verkneukeld zich op voorhand over de  blinde bestemming die hij zijn volgelingen aanbiedt.
Ja, het is moeilijk voor een schipper om de juiste winden te vinden, als de bestemming totaal onbekend is. Daartegenover vreest het de uitslag die wenkt voor de Onverzoenlijken, de Rechtllijnigen. De Ordelijke Opdeling van België, het boek van Annemans én C°  werpt hun eugen schaduw op de muur van het Paleis : ‘Geteld, Gewogen en Re licht bevonden”
*
Het Vlaams Belang, momenteel in de peilingen de 3de Partij vòòr de Roden, de Blaiwen en de Groenen, heeft niet alleen stand gehouden, maar met de voorzitters Valkeniers en later Annemans die de vaandelvluchtige echtbreker en loverboy Van Hecke zijn opgevolgd, haar élan terggevonden. Het bochtenwerk van het duivelskoppel Van Hecke/Morel, met op de achtergrond BDW als grijnzende bok derde is in de marginaliteit beland. Eenmaal de overige luizen uit de pels, is de heropstanding ingezet. Daarvan getuigt de viriliteit op de website van de partij http://www.vlaamsbelang.org/ die dagelijks kort, goed en zonder franjes, de actualiteit belicht. Daar verspreidt men het beste tegengif tegen de indoctrinatie van de aan het Establishment verkochte media.
Daar beschrijft men bijvoorbeeld vandaag de horror in Woolwich in minder dan 250 woorden, maar met de parate kennis van de feiten, eigen aan de Partij : het slachtoffer werd (op het voetpad?) langs achter (in de rug?) omver gereden door de auto van de daders, en weerloos op de grond liggend, afgemaakt en onthoofd met machetes en kapmessen. De politie arriveerde pas 20 minuten later, en al die tijd bestookten de daders de omstaanders met uitleg waarom ze het gedaan hadden en nog zullen doen, door de handen van weer andere Moslims.
““We zweren bij de almachtige Allah dat we nooit zullen stoppen met jullie te bevechten! Jullie en jullie kinderen zullen nooit veilig zijn”. Wat de media vertaalden als ‘zij keuvelden alsof er niets gebeurd was, met de omstaanders’.
*
De Partij bedrijft de politiek zoals de journalistiek : met kennis van de feiten, zonder franjes en altijd ‘to the point’. Daarom wordt ze door de ‘beleidspartijen’ en hun slippendragers van de media, per direct in quarantaine geplaatst. Zogezegd omdat het Vlaams Belang tegen de Moslims was, maar in werkelijkheid omdat zij vreesden voor hun lucratief baantje als het Rijk der Coburgers eens mocht ophouden te bestaan. Met de Partij zijn er geen ‘zaakjes’ te doen. Kunnen er geen postjes of mandaten verdeeld worden. De Partij vecht niet als een straathond om elk been : ze vecht met dat ene doel voor ogen : Eigen volk eerst. Wat Vlaanderen is een welig huis met vele kamers, waar de eigen oudjes, de eigen dompelaars, die ons door hun werkzaam leven groot gemaakt hebben, de voorrang krijgen bij de sociale opvangnetten, voor de aangespoelde bedelaars die hier rondhangen, ‘als meeuwen op een strot’ .
Zij durft te zeggen, dat die avonturiers in beperkte mate ‘ons werk’ afpakken, wat bewezen wordt op de werkvloer, maar dat 80% van hen leeft van uitkeringen. Zij durft te zeggen wat U denkt, maar niet durft voor uit te komen. Zij publiceert de statistieken van de Burgerlijke Stand. Dat nu al in de grootsteden de eigen jeugd bij de schoolbevolking in de minderheid is. Dat deze scholen aan 18 jaar ‘niet te scholen jongeren’ en on-gestudeerden’ aflevert, die dan rondhummelen op straat, en leven van de criminaliteit en van de drugs. Van wat anders?
Zij durft de schuld van al deze misbruiken niet zo zeer op de sukkelaars zelf te leggen, die ook maar meedoen aan ‘the struggle forlife’, maar op de eigen ‘Besierders’ die zulk kiesvee in huis halen, omdat het eigen volk, beu van al die ‘solidarité’, hen de rug toekeert.
*
Maak gewoon zelf de berekening : een kleurpartij die amper nog 10% stemmen behaalt kan, buiten de eigen ‘aangestelden’ en hun familie, de eigen mandatarissen en hun familie, de subsidie-slurpers en hun familie, het eigen lager personeel en hun familie, en vooral de profiteurs van de pakbonden, toch niet veel supporters meer in de kieshokjes?!
Bij nader toezien, zult U zelf moeten vaststellen, dat veel van de voornoemden die uit hun handen eten, in de beslotenheid van het kieshokje hun eigen persoonlijke mening steunen. Voor de Tsjeven geldt dan nog het heir van de ‘coöperanten’ en hun familie, het personeel van al de neven-organisaties die hun boterham verdien bij een van de  armen van deze poliep, en je begrijpt niet eens hoe deze partij nog zoveel stemmen telt.  Al moeten we toegeven, dat er ook veel hulp verkregen wordt van de stemcomputers.
*
Het Vlaams Belang (na de zuivering van de overlopers) bestaat thans uit partij-getrouwen die als één man achter de jonge generatie staan, die nu aantreedt op initiatief van Gerolf Annemans als Voorzitter. Hij is de door de wol geverfde politicus,, gevreesd voor zijn scherpe en vaak ludieke replieken, maar geliefd door vriend en vijand, zelfs door de Gelaarsde Kattin van Villa Politica. Die begint bijna als een poes te spinnen van emotie, als ze de Gerolf in haar netten kan vangen…. Want ze kent zijn maat en ondergaat zijn gentleman-manieren met gespeelde onverschilligheid. Zo gaan er bijvoorbeeld 10 Patrick Dewaels in één Annemans.
*
Na 25 Mei 2014, als de gevallen helden zullen geteld, gewogen en te licht bevonden zijn, zal er Geschiedenis geschreven worden tussen de twee Vlaamse voormannen. Met Kris Peeters als de te bekampen concurrent voor de Kroon op het Werk. Zoals alle kronen, past ook de kroon van Vlaams President maar op één enkel hoofd.
Ik bid de Heer dat deze Kroon bestemd moge worden voor het éne hoofd dat spreekt zonder gespleten tong.
°°°
Ter zake :
Duidelijke keuze
 Met de dag wordt duidelijker dat de N-VA zich met haar communautair standpunt in een onmogelijke spreidstand bevindt. Als we goed kunnen volgen, is de partij voorstander van autonomie, maar is ze niet gewonnen voor onafhankelijkheid - alhoewel dat dan toch weer in haar programma staat. Officieel kiest de partij al enige tijd voor confederalisme, ook al is vooralsnog onduidelijk wat daaronder precies moet worden verstaan. Het is zelfs maar de vraag of ze dat bij de N-VA eigenlijk zelf wel weten. Voor de concrete invulling van het begrip blijft het in ieder geval wachten op een bijzonder congres dat hierover zal worden georganiseerd.
“Geen bijzondere splitsingsdrang”
Als we ondervoorzitter Ben Weyts mogen geloven, maakt men zich in ieder geval best niet al te veel illusies. Op de vraag van Het Nieuwsblad (18.05.2013) wat we van dat fameuze confederalisme zoal mogen verwachten, klinkt het - voor één keer bijzonder verhelderend: “Wij zeggen hetzelfde als Open VLD en CD&V.” Even verderop stelt Weyts zelfs dat de N-VA misschien nog meer federaal wil houden dan Open VLD. “Jullie zullen me misschien niet geloven, maar ik voel geen bijzondere splitsingsdrang”, aldus nog de gedoodverfde opvolger van Bart De Wever.
 Als het van Weyts afhangt, zal zijn partij in 2014 een Vlaamse regering vormen met Open VLD en CD&V - “partijen die net als wij voor confederalisme zijn” - die op haar beurt gesprekken met de Franstaligen moet aangaan. Op de opmerking van de krant dat beide partijen al hebben aangegeven niet te staan springen voor een nieuwe ronde in de staatshervorming, antwoordt Weyts: “Dan is de keuze duidelijk: ofwel kies je voor de N-VA ofwel voor Di Rupo II.”
 
2014
Een jaar geleden wees onder meer de Leuvense politicoloog Bart Maddens erop dat de V-partijen (Vlaams Belang en N-VA) bij de verkiezingen voor het Vlaams Parlement wel eens een absolute meerderheid zouden kunnen halen, wat meteen grootse perspectieven zou bieden. Zo’n V-meerderheid zou immers de Vlaamse soevereiniteit kunnen uitroepen en een ‘fait accompli’ creëren. Als we het goed begrepen hebben, is de kans echter klein dat de N-VA zo’n historische kans zou aangrijpen. Door nu reeds haar voorkeur uit te spreken voor CD&V en Open VLD verkiest de partij immers een nieuw rondje Belgische staatshervorming (in het beste geval dan nog) boven een mogelijke beslissende stap in de Vlaamse staatshervorming.
Om het met de woorden van Weyts te zeggen: “De keuze is dan ook duidelijk.” Ofwel kies je voor het Vlaams Belang ofwel voor CD&V/Open VLD. Kortom: ofwel kiest je voor Vlaamse onafhankelijkheid ofwel voor Belgische stilstand.
°°°
Voortgaande op de klaroenen voor mobilisatie die al een tijdje doorklinken op onze blogs die samen dagelijks méér lezers tellen dan de ‘zakkers’ van de pulpgazetten, kan ik getuigen dat wij, elk op onze plaats, met enthousiasme de strijd aanbinden tegen de kleurpartijen die leven van corruptie, postjes-melkerij, geldverkwisting, vriendjespolitiek, enz. Wij willen leven in een beter land dat in de eerste plaats van ons is en dat niet beetje-bij-beetje overgeleverd wordt in de handen van een wreedaardige ideologie. Wij willen dat land doorgeven aan onze kinderen, even mooi en even goed als wij het van de geslachten vòòr ons kregen.  De meesten willen dat ‘de Maatschappij’ in ere herstelt wat zij vernietigd heeft : de waarden van het voorvaderlijk Geloof door de zogezegde scheiding van Kerken Staat, die in feite de vernietiging is geweest van wat alleen diende ‘gescheuden’ te worden.  Weeral die Linkxe tweezakkigheid : spreken over ‘scheiding’ als eufemisme voor ‘vernietiging’. Alle rechtgeaarde mensen willen een objectieve pers, die zich houdt aan de feiten, en zich onthoudt van ‘duiding’, d.i. hersenspoeling.
 Wij willen niet dat ons geld gebruikt wordt voor de tempels van vreemde ‘Goden’, waar onze vernietiging gepredikt wordt in een taal die niemand begrijpt. De ‘Zwijgende Meerderheid’ wil integendeel dat het voorvaderlijk geloof met respect behandeld wordt en ze bidt als de Heilige Man Job op de mestvaalt, dat de Herders van de kudde wat meer haar op hun tanden zouden hebben. Want zij hebben zich als blatende schapen naar o.a. de Humo-slachtbank laten leiden. Of ze hebben, naar het voorbeeld van Stout Roggetje, in plaats van de inspiratie van de Geest, die van het Beest gevolgd..
*
O zeker, bij het Belang zitten er ook ongelikte beren en ander kwalijk volk. Waar niet? Het Belang is geen partij van Engeltjes en Heiligen. Laat dat duidelijk zijn. Maar U moogt verzekerd zijn : heiligen en geltjes zijn niet de geschikte vechters voor vrijheid. Heiligen bieden, zoals hun Meester, altijd hun andere wang, en engeltjes ontsnappen door de lucht.
Wij, van het Vlaams Belang, van hoog tot laag, bieden niet onze andere wang, maar de broederhand in de strijd, om samen ons mooie Vlaanderenland  weer groot en welvarend te maken. Vòòr onze eeuwenlange verknechting door de Spanjaarden, de Fransen en de Oostenrijkers, was ‘Vlaming’ over de gehele wereld synoniem van weelde, welstand, rijkdom en kunstzin. Dank zij onze werkkracht en zonder ballast aan ons been, kunnen wij dat opnieuw worden. Wij zijn, dank aan de kleurpartijen, door al die ‘solidariteit’ bijna zelf arm geworden. De tijd dringt.
Na vandaag kunnen wij weer zingen,  ‘Alles geht vorüber, alles geht vorbei, und nach jedem Dezember, kommt wieder ein Mai….
Mei 2014….
Geschreven door AABEE via Digitalia
°°°
°°°
 

Geen opmerkingen: