maandag 27 mei 2013

1397 - DIT IS DE PRELUDE VAN DE ASSYMETRISCHE OORLOG TEGEN ONS


Maandag 27 mei

Zon 5u39-21u41

H Augustinus van Kantelberg (Canterbury)

Op Sint-Augustijn zullen de winters over zijn

Deel II.

1397 - DIT IS DE PRELUDE VAN DE ASSYMETRISCHE OORLOG TEGEN ONS

°°°

Voor wie leeft zonder achteruitkijkspiegels….

 

 

Recht-toe recht-aan  en zonder omkijken…

°°°

In mijn voorgaand stukje (N° 1396) had ik het over het 1ste Hoofdstuk, 1ste Toneel, van het Arabisch Meesterwerk ‘Elck syn Lijck’’,  wat toen (deze morgen pas) louter sarcastisch bedoeld was. Maar zie, enkele uren later ben ik al door de actualiteit achterhaald, ja zelfs op Linkx voorbij gestoken, en moet ik al van datzelfde Eerste Hoofdstuk al een 2de Toneel schrijven. Het ziet er zelfs naar uit, dat het een lange hete zomer zal worden waar wij als een kat op een heet zinken dak over heen moeten..
Het wordt zelfs een heuse éénmans-oorlog, een gevecht van man-tegen-man, op klaarlichte dag en met het blanke wapen in de gebalde vuist. Hetzelfde blanke wapen waarmee op gezette tijden, volgens de Koran, in de straten van onze steden schapen de keel worden overgesneden en daarna, zonder om te kijken nar het bloed in de straatgoot, na het proper vegen van het scherpe lemmet aan de pels van het dier, terug in de schede wordt gestopt. Klaar voor hergebruik tegen mens of dier  op de minste wenk van de inwendige stem van Allah.
Ach, zo erg is dat allemaal niet. We moeten er alleen leren mee leven. Zonder bij het minste voorval moord en brand te schreeuwen. Het moet voelen als een kleine bloed-afname bij U : een prikje en het is zò voorbij.
Als de kruik echter lang genoeg te water is gegaan, breekt ze, en  houdt men alleen nog potscherven over….. Dat is nu eenmaal het lot van kruiken.
Erger is het, als na het breken van de kruik, het gestorte bloed moet gewroken worden…
 

°°°

Ter zake :

En opnieuw een man in Woolwich neergestoken

® E.J. Bron

Zojuist meldde het nieuws dat er nog een moslim heeft toegestoken , precies daar, waar 3 dagen geleden de Britse soldaat Lee Rigby door twee andere moslims werd onthoofd.

Een nieuwe mes-aanval in Woolwich, op het moment dat een moslim zou worden gearresteerd in verband met de onthoofding van de Britse soldaat.

Minister-president David Cameron kan zijn leugenachtige verrijkingstoespraak m.b.t. tot zijn verbond met de islamitische onderdanen weer uit de kast halen.

De mes-aanval vond 300 meter verder dan de eerste moord plaats, waar bloemen en rouwkaarten werden achtergelaten ter herinnering aan de vermoorde Britse soldaat Rigby.

Een politiebron en getuigen bevestigden tegenover Sky News dat er iemand werd neergestoken. Het is nog niet duidelijk of er een verband bestaat met de eerste moord.

Daarvoor had de familie van Lee Rigby een bezoek gebracht aan de plaats delict, op het moment dat hij in het hele land werd herdacht.

*

We leven in het tijdperk van de privé-Jihad

*

“Iedere moslim moet terrorist zijn”, is van de kant van enkele haatpredikers te horen. We hebben intussen de vreselijke zekerheid wat deze strijd van de barbarij tegen de civilisatie betekent.

Nadat ze de jonge Britse militaire muzikant Lee Rigby met vleesmessen dood hadden gehakt, liepen zijn moordenaars de drukke straat op en neer en riepen radicaal-islamitische leuzen. De scene werd vanuit bussen en auto´s met mobiele telefoons opgenomen. De foto´s en filmpjes stonden binnen enkele minuten online. Zo werken primitieve wapens en geavanceerde communicatietechnologie samen om een nieuwe ronde in de asymmetrische oorlog in te luiden: het tijdperk van de zelf in elkaar geknutselde terreur.

De aanval in de Zuid-Londense voorstad Woolwich is niet de eerste terreuraanval waarbij de daders – in ieder geval volgens de jongste stand van zaken in het onderzoek – na een incubatietijd van zelfradicalisering zonder waarschuwing en zonder bevel, zonder contacten tot een terreurnetwerk en onder de radar van de veiligheidsautoriteiten toesloegen. Dat was ook zo bij de Tsjetsjeense broers Tsarnajev, die met zelf gebouwde spijkerbommen de marathon van Boston in een bloedbad veranderden. En ook bij de Algerijn Mohammed Merah, die drie soldaten en daarna drie kinderen en een rabbi van een joodse school in Toulouse vermoordde.

Beide vaststellingen – dat de daders alleen handelden en dat de veiligheids-autoriteiten niets in de gaten hadden – moeten echter onmiddellijk begrensd worden. In alle drie de gevallen hadden de daders contacten tot radicaalislamitische organisaties en individuen; en in alle drie gevallen waren ze de politie of de geheime dienst – of allebei – al opgevallen.

De mannen zijn tikkende tijdbommen

Overigens is er zowel bij Merah als bij Tamerlan Tsarnajev en minstens bij een van de moordenaars van Woolwich sprake van een voorgeschiedenis van geweldscriminaliteit, van relaties met drugs en bendes. Men mag aannemen dat de massamoord in de naam van de islam ook de perverse poging vormde om de eigen gewelddadige neigingen tegelijkertijd uit te leven en heilig te maken, door ze in dienst te stellen van de Jihad.

Bij Michael Adebowale, een van de moordenaars van Woolwich, komt daar nog bij dat hij zelf vijf jaar geleden als drugsdealer het slachtoffer werd van een mesaanval. Een Engelse racist stormde op Adebowale en twee Afghaanse vrienden af en beschuldigde hen ervan leden van Al Qaida te zijn “die mijn land willen opblazen”. Een van de Afghanen werd letterlijk in stukken gesneden; Adebowale raakte gewond. Daarna schijnt de christelijk opgevoede jonge man zich tot de radicale islam hebben gekeerd.

Terecht wordt dus nu in Groot-Brittannië, net als daarvoor al in de VS en in Frankrijk, gevraagd hoe het mogelijk was dat deze tikkende tijdbommen niet beter in de gaten werden gehouden. De ongemakkelijke waarheid is waarschijnlijk dat er gewoon teveel woedende jonge mannen in het milieu rondom radicale islamitische predikers zijn; wie van hen wanneer besluit om zijn privé-Jihad te beginnen, is nauwelijks te voorspellen.

We moeten alerter zijn

Het probleem bestaat ook in Duitsland. Enkele dagen geleden heeft de islamitische godsdienstlerares Lamya Kaddor op Facebook gepost dat vier van haar leerlingen vanuit Dinslaken naar Syrië zouden zijn vertrokken om deel te nemen aan de strijd tegen het Assad-regime. Kaddor is onthutst. In haar onderwijs bestrijdt ze immers de parolen, die haar halfvolwassen leerlingen uit de Koranschool meebrengen. Wat is het punt waarop een radicale spreuk meer verraadt dan jeugdige lust tot provocatie? Als argumenten niet meer helpen, maar de politie moet ingrijpen?

Vast staat dat de instituten universiteit, school en moskee, de vrienden en de familie een grote verantwoordelijkheid toekomt. Als de terreur democratiseert, moet ook de waakzaamheid democratiseren. Ongeveer honderd vooraanstaande Britse imams hebben de moord op Rigby veroordeeld. Dat is goed en overigens vanzelfsprekend. Maar het is niet voldoende; het is niet eens de hoofdzaak.

De beide moordenaars bezochten de universiteit van Greenwich en bewogen zich daar in de kringen van een islamitisch centrum. Zowel in dit centrum als aan de universiteit mochten haatpredikers optreden, die in naam van de islam Osama bin Laden verdedigden, Hamas prezen en tot geweld tegen “perverse personen” opriepen. Eentje van hen wordt geciteerd met de woorden: “Iedere moslim moet terrorist zijn.” De vrijheid van meningsuiting is een groot goed. De vrijheid van haatpropaganda niet.

“Jullie zullen verliezen”

“We willen de oorlog naar de straten van Londen brengen”, riep een van de moordenaars in de mobiele telefoons. De Jihadisten volgden daarmee een oude Europese strategie: de “propaganda van de daad”. Wat ze willen, is de “oorlog van de culturen”. Maar de strijd tegen de terreur is geen oorlog van de culturen, maar een strijd van de civilisatie tegen de barbarij.

Daarvan getuigen niet alleen de woorden van alle verantwoordelijke Britse politici die de islam in bescherming namen. Daarvan getuigen ook de reacties van de vrouwen, die de stervende Rigby te hulp kwamen en zijn moordenaars ter verantwoording riepen. “Jullie zullen verliezen”, zei de ongewapende Ingrid Loyau Kennett tegen de man met het vleesmes in de hand. Ze heeft gelijk. Maar het zal een lange strijd zijn; en er zullen nog meer slachtoffers vallen.

Alan Posener.

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron

°°°

Laat het dus duidelijk zijn : de voorlaatste fase van de Verovering van Europa door de Islam, nu ze denken voldoende in aantal te zijn, is ingezet : geen vragen meer, maar eisen, door bloed onderstreept. De gezelligheid van de terreur. Brandende auto’s, bange brandweer lui, bange ambulanciers, bange politie. Straatcriminaliteit. Groepsverkrachting. Vermoorde Christenen. De vrijheid van de teruggedrongen seculiere maatschappij. Naam : de laatste en definitieve fase is de macht grijpen en de Dar-al-Islam vestigen : het Land van de Islam. De Sharia-rechtsspraak met de hand aan het kromzwaard is gevestigd en duisternis daalt over onze gewesten. Alle wetenschap wordt verboden, daar alles wat de mens moet weten, staat in de Koran en de Koran is het woord van Allah.
En onze ‘Bestierders’ blijven ondertussen maar volharden in de boosheid, in de mening dat ze deze bloeddorstige ideologie zullen kunnen matigen op de maat van de democratie.
*
Het meest aangewezen verweer daar tegen, zonder revolutie te plegen, is deze ‘Besierders’ tot hun ware proportie, namelijk deze van profiteur, te herleiden. De verkiezingen van 25 Mei 2014 zijn daartoe de gedroomde opportuniteit. Onderstaand voorstel zou meteen de Begroting van de volgende 100 jaar niet alleen kunnen doen kloppen, maar doen  overslaan tot een bonus waarvoor de hele wereld zou verstomd staan en zich afvragen hoer wij dat geflikt hebben. Noem het gerust Het Ei van Colombus, heruitgevonden.
De Eurocraten, de ministers, de syndicaten, de magistratuur, de adel, Het Hof/La Cour en alle ‘Bestierders’ van het hoogste tot het laagst niveau, zullen zich voortaan als gewone burgers moeten gedragen en onder het volk komen. Eigenlijk iedere ‘grootverdiener’ van >1.500 Euro per maand die niet in de productie, maar in de secondaire of tertiaire sector actief of meestal niet-actief is.
Dit behelst : gedaan met de dure limousines + chauffeur op onze kosten, gedaan met alle privileges en prebenden : ze gebruiken voortaan het Openbaar Vervoer, de trein, de tram, de bus. Gedaan de vele bodyguards en de pakjesdragers : ze komen op straat zoals elkendeen, desnoods te voet. Doen ze dat niet vrijwillig, dan verliezen ze hun job, of komen zelfs terecht in een van de overvolle gevangenissen waar ze de cellen kunnen proper houden en de toiletemmers ledigen.
Eenmaal dat systeem ingevoerd : wedden dat het geen 3 tellen duurt vooraleer de immigratie, de criminaliteit en alle andere synoniemen van dezelfde kwaal, binnen de kortste keren zullen aangepakt én opgelost zijn. Want voormelde grootverdieners zullen nu het eerst in de vizieren van  de criminelen komen en dus het eerst ‘bediend’ worden. Eindelijk zullen die ook ondergaan wat de man in de straat als decennia lang ondergaat.
*
Nu krijgt voorlopig elke vreemde medemens het volste recht om ons één voor één af te slachten. Er zijn wel wetten om dat te beletten, maar die blijven in de schuif. Er is daar boven al, de zo geliefde ‘godsdienstvrijheid, naast de vele maar verrijkende culturen. Er zijn de ‘Mensenrechten’ voor elke wereldburger, maar niet voor het Eigen Volk. De ‘Mensenplichten’ moeten nog altijd uitgevonden worden, maar ‘er wordt aan gewerkt’. Het scheelde niet veel, of de EU had zelfs dat reglement over de merk-olijfolieflesjes erdoor gekregen!
Later, voor wie dan nog leeft, zal er met heimwee terug gedacht worden aan  de heerlijke oorlogsjaren ’40-45, waar de Bezetting al-bij-al nog zo slecht niet is geweest, in vergelijking met het leven onder de Islamitische Sharia. Toen droegen de meisjes nog kleedjes tot boven de knie, dan zullen ze over de grond slepen maar toegeknoopt zijn boven het hoofd. Op in ’t geheim alcohol stoken stond toen een zware boete, resp. een verplicht verblijf in een van die gezellige Duitse kampen, dan zal de straf voor hetzelfde vergrijp gewoon de onthoofding zijn. Toen werd een soldaat van de Bezettende Overheid met losse handjes, zwaar bestraft, in bepaalde gevallen tegen de muur gezet, dan zullen de Bezetters de enige mannen zijn die niet tot eunuchen besneden zijn. De mannen en vrouwen die desondanks nog ‘van de verkeerde kant’ zouden zijn, zullen bij bosjes van de torengebouwen geworpen worden, om voor een paar seconden hun (vlieg)kunsten te demonstreren. Magere vrouwspersonen zullen lijk Hansje en Grietje van het sprookje, vergemest worden tot Rubensiaanse rondingen, om hen in overeenstemming te brengen met de Oosterse cultuur. Stout Rogeeetje zal in ere hersteld worden, en gemijterd en al, aangesteld worden over een school voor jonge knapen, om hen te specialiseren in de ‘Herenliefde’, zodat de paleizen van de Nieuwe Bestierders nooit meer ontbreken aan vers vlees.
*
Kortom, de Westerse Beschaving is klaar voor de Tweede Reformatie, ja zelfs voor een nieuwe Verlichting. Deze keer zal de lamp van deze ‘Verlichting’ echter branden met…. pietrol.

Geschreven door AABEE via Digitalia

°°°



°°°

 

Geen opmerkingen: