woensdag 29 mei 2013

1401 - GEEF ONS GELD TERUG


***

Woensdag 29 mei

Zon 5u37-21u44

H Maximinus van Trier

 

Deel III

Vandaag herdenken we ook De Val van Constantinopel op 29 Mei 1483 waarbij het Oostelijk deel van het Romeinse Rijk van Constantijn de Grote, laatste Keizer van het Oude Roomse Rijk, door onenigheid onder de Christenen, in handen viel van de Turken, en de stad aan de Bosforus, de hoofdstad van dat Romeinse Rijk, de poort tussen de Westelijke en de Oostelijke wereld, voortaan de Geschiedenis zou ingaan als Istanbul. De mooiste en de oudste Kerk der Oude Christenheid, de Heilige Wijsheid (Aya Sofia) werd ontheiligd en omgevormd tot moskee. De bibliotheek van Constantijn de Grote, met, zegt men, alle wijsheid der mensen sedert het begin der tijden, werd opgestookt in de verwarmingsketels van de overwinnaars, omdat, zegde de Sultan, daar niets kon in staan dat ook niet in de Koran stond. En de dingen die misschien niet in de Koran stonden, dan ook niet het minste belang hadden.

Vanaf die datum bestond alleen nog het Westelijk Rijk, met zetel in Rome en het is over de Sint Pieter, dat de Islam voorhoudt dat binnenkort ook daar de Halve Maan zal wapperen boven op de koepel van Michelangelo.

Het is dus hoog tijd dat we de (morele?) wapens opnemen, om binnenkort niet wakker te worden in het Sultanaat dat tot op die datum Rome heette…..

29 Mei 1483 : een mooie datum om op de banieren te staan die voorop gaan, als integendeel de dag komt dat aan Keizer Constantijn eindelijk terug gegeven wordt wat aan Keizer Constantijn toekomt. Met wat in Kleine Brogel in voorraad ligt, zou dat een kleine moeite zijn. Achteraf, onderweg naar Jeruzalem, kan men nog altijd excuses aanbieden….

Want als wij niet naar de Turken gaan, zullen de Turken naar ons komen…..

*

1401 - GEEF ONS GELD TERUG

°°°

 

°°°

Dit gezin betaalt per jaar maar liefst, man  en vrouw als afzonderlijke belastingplichtige, 13.400 Euro (2 x 6.700) aan de Bende van Di Jeanetto. Als binnenkort de 3 kinderen op hun beurt een belastingbrief zullen moeten invullen, wordt dat dan 5 x 6.700, zijnde 34.500 Euro per jaar, wat neerkomt op 1.340.000 Bef. Niemand kan weigeren te betalen, want het wordt afgehouden aan de bron.
Zelfs al moest er in bovenstaande theoretische berekeningen een of ander rekenfoutje zitten, dan nog is alleen nog maar de idee verbijsterend, om op die manier door de eigen ‘Bestierders’ jaar na jaar bestolen te worden.
Het is natuurlijk de bedoeling, dat bovenstaande affiche zodanig populair wordt, dat ze in ieder stemlokaal in alle kieshokjes aangeplakt wordt. Indien niet, gelieve elk ze in zijn of haar fotografisch geheugen op te slaan, zodat hun handen op automatische piloot terecht  komen op de lijst van Het Vlaams Belang. De enige partij die haar stichting spreekt zonder gespleten tong en daarom door de anderen geweerd wordt.
*
Ons geld effectief terugkrijgen, zit er wel niet in. Maar de diefstal stopzetten wel.

°°°

Ter zake :

De nieuwe VB pre-campagne!

*

 

"Via de hele nomenclatuur van belastingen betaalde elke belastingplichtige Vlaming het afgelopen jaar 6702 euro aan de gevolgen van de massa- immigratie, de eurocrisis, en de transfers naar Wallonië. Indien we ook de redding van 'bad bank' Dexia in rekening brengen loopt dit bedrag zelfs op tot 12.002 euro. De Vlaming verwordt hiermee hoe langer hoe meer tot een melkkoe. Daarom trekt het Vlaams Belang met de campagne 'Genoeg Gemolken – Geef ons geld terug' aan de politieke noodrem en kiest het met deze vier beleidspijlers resoluut voor een koerswijziging," lichtte Gerolf Annemans toe tijdens de persconferentie.

Filip Dewinter wees erop dat het Vlaams Belang zich met deze vier thema's meer dan ooit opwerpt als dé verdediger van de kleine man, de gewone Vlamingen in tijden van financiële en economische crisissen. "Hoewel zij geen geld hebben geparkeerd in belastingparadijzen, niet hebben gekozen voor het lakse immigratiebeleid, niet verantwoordelijk zijn voor de eurocrisis en allerminst baat hebben bij de geldstroom naar Wallonië moeten ze er toch mee voor opdraaien. Via (miserie)-taksen, accijnzen, retributies, roerende voorheffing, successierechten, belastingen,… wordt de som die de Vlaming jaarlijks moet ophoesten steeds hoger," aldus Filip Dewinter.

Dat deze enorme aanslag steeds wordt verkocht onder de noemer 'solidariteit' is niet alleen misplaatst, het is bovendien incorrect. In elk van de vier aangehaalde beleidsaspecten is 'solidariteit' immers het codewoord geworden voor georganiseerde diefstal, zonder enige vorm van wederkerigheid, laat staan een resultaatsverbintenis.

 

°°°

Ja, ik weet het : ik ben in herhaling gevallen. Het moet wel. Want uur na uur wordt de tegenpartij  arroganter in het propageren van ‘the Belgian ilness’.
Straks gaan  de ‘festiviteiten’ aan de gang ter herdenking van De Grote Oorlog. Ben benieuwd of de koninklijke Beloftes van Albert I aan de Vlamingen, als die AUB maar wilden voor hem vechten, zullen boven water komen. Want precies toen is de Vlaamse Beweging geboren en begon de achteruitstelling. Ere-Gouverneur Breyne van de Tsjeven organiseert de herdenking en dat potje zal wel gedekt blijven. Wij echter, Vlamingen van de harde lijn, zullen de feiten laten spreken.
JaJa! In  het vooruitzicht van 25 Mei 2014 zal het een hete zomer worden!

Geschreven door AABEE via Digitalia

°°°



°°°

 

Geen opmerkingen: