donderdag 6 juni 2013

1415 - NET ALS BIJ DE RAZZIA’S TEEN JODEN, HELPT DE POLITIE MEE


***
Donderdag 6 juni
Zon 5u33-21u49
Deel II
.
1415 - NET ALS BIJ DE RAZZIA’S TEEN JODEN, HELPT DE POLITIE MEE
°°°
Hierop staat binnenkort de doodstraf
 
Ook op elke braderie in onze steden….
°°°
 
Braderie in de straat? Alleen thé is toegelaten. Bereid er U op voor, ook in onze steden. De kebab mag. Moet zelfs. Maar Uw broodje met kaas of broodje met hesp? Verboten. Een fris en zelfs zeer duur betaald puntje vrolijk schuimend bier op een terrasje? Verboten. Uw lief of Uw vrouw met blote armen in een fris zomerkleedje? Verboten!
Wordt gepropageerd : saccochen-trekken, christen-hoeren knijpen en verkrachten, messentrekken e.a. in Arabische landen geliefd volksvermaak.
De vrijdag-namiddag is iedereen die geen Moslim is, verplicht zich niet alleen gedeisd te houden, maar ook de straten vrij te geven voor hun gebedsdienst met bijhorende preek waarin hun haat jegens het gastland wordt aangescherpt.
U gelooft het niet?
Maar beste mensen, heeft U E.J. Bron ooit als eens betrapt op een leugen ?
°°°
Ter zake :
Parijs: straatfeest met bier en worstjes verboden
 
Terwijl overal de kebab-tenten als paddenstoelen uit de grond schieten en een heel stadsdeel van Parijs iedere vrijdag in een openlucht moskee wordt veranderd, mag men geen straatfeesten meer organiseren met alcohol en varkensvlees:
De politie van Parijs heeft een straatfeest in een overwegend door moslims bewoonde wijk verboden, waarbij worstjes van varkensvlees en bier geserveerd zou worden.
 
Varkensvlees en alcohol zijn taboe in de islam. De politie motiveerde het verbod ermee dat het feest als provocatie opgevat zou kunnen worden. In de wijk Goutte-d´Or bidden veel moslims op straat, omdat er niet genoeg moskeeën zijn.
 
20 Minuten.ch
 
Wat interesseert ons het wat er in de islam taboe is? Dat is de zaak van de moslims. Als ze er problemen mee hebben, moeten ze gewoon hun ramen maar dichtdoen.
 
Bron:
 
http://www.kybeline.com/2013/06/06/paris-strasenfest-mit-bier-und-schweinswurstchen-verboten/#more-45749
 Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron
°°°
In mijn voorgaand opstelletje trok ik wat erg van leer, door er “das Judenblut dass vom Messer spritzt’ erbij te slepen, en het lied dat we daarbij indertijd dienden te verwerken over iets dat hen nu al  ‘erhörde, und Morgen die ganze Welt’. Tarara Boelm! Weet U nog?
Die Nazi-melodiën vindt U vlot e ongestoord met klank en al, op Wikipedia, maar ik vrees voor binnenkort een Arabische ‘remake’ op basis van de aangevraagde subsidies, die reeds moet in de maak zijn. Alleen dat over ‘gegen Engeland fahren’ moet nieuwe woorden krijgen, want Engeland is nu een van hun uitvalsbasissen. Daar behoort men reeds tot de gevorderden, die met het blanke kapmes op straat mogen oefenen.
*
Binnen minder dan één jaar kunnen wij met ons allen, een einde beginnen te maken aan deze dreiging. De immigratie stoppen en ieder importfamilie die niet wezenlijk bijdraagt tot het productie-proces als ongewenste vreemdeling het land uitwijzen. Te beginnen met onze eigen verantwoordelijken voor deze verloedering, Europa of geen Europa.
Als de vrouw baas mag zijn over de eigen buik, dan  wij ook over het eigen land.
Geschreven door AABEE via Digitalia
°°°
°°°
 

Geen opmerkingen: