zaterdag 8 juni 2013

1418 - OSAMA BIN LADEN : WE MOETE ‘NS KLAPPE….


Vrijdag 7 juni
Zon 5u33-21u49
 
Deel III.
.
1418 - OSAMA BIN LADEN : WE MOETE ‘NS KLAPPE….
 
°°°
Bij deze man was dat klappeke altijd het begin van de climax….
 
Er worden weer lijken gevonden zonder hoofd : iets aan doen, of op de blaren zitten?
°°°
Filip Claeys, Vlaams Belang Euro Parlementslid, probeerde een paar dagen geleden in he EU-halfrond te verkrijgen dat in de resolutie tegen homofobie, speciaal de Moslim Jongeren als daders zouden vermeld worden, omdat 95% en meer van de aanvallen op homo’s door hen gepleegd werden. Hij kreeg repliek van 2 troela’s die vonden dat Filip daarmee noch min noch meer de Moslims wilde demoniseren, wat dus indruiste (met veel handgeklap) tegen de mensenrechten.
Einde verhaal. Ben benieuwd naar de eigenlijke inhoud van die resolutie. Zal waarschijnlijk iets zijn in de zin van dat jomo’s gelijke rechten hebben en dat jegens hen de mensenrechten zekerlijk in geen enkel geval mogen gedwarsboomd worden.  Liefst in zo algemeen als mogelijk omschreven bewoordingen, om niemand voor het hoofd te stoten….
°°°
Ter zake :
Al-Qaeda leider Zawahiri roept moslims op tot heilige oorlog tegen Israël
*
'Palestina moet Sharia staat worden' - Delegatie Hamas naar Teheran voor sluiten militair pact - Assad met hulp van Rusland, Iran, Irak en Hezbollah aan winnende hand
 Het Syrische leger trekt Qusayr binnen. Assad behaalde hier met steun van Hezbollah een cruciale overwinning.
In een 22 minuten durende videoboodschap heeft Al-Qaeda leider Ayman Zawahiri de moslims wereldwijd opgeroepen tot een heilige oorlog tegen Israël. Tevens drong hij er bij de Syriërs op aan zich te verenigen en Assad af te zetten en zo te voorkomen dat de VS een marionettenregering in Damascus installeert die als bescherming voor Israël gaat dienen.
Zawahiri's boodschap was in het kader van het 65 jarige bestaan van Israël. De Al-Qaeda leider zei dat het Palestijnse probleem alleen op te lossen is door de jihad (heilige oorlog). 'Leeuwen van de Levant (landen aan de Oostkust van de Middellandse Zee), verenig u onder dit eerzame doel en stijg uit boven sektarische banden. Amerika, zijn agenten en bondgenoten willen dat jullie je bloed en dat van jullie kinderen en vrouwen vergieten om het criminele Baathistische regime af te zetten, en daarna een regering te installeren die loyaal is aan hen en die de veiligheid van Israël garandeert.'
'Palestina moet Shariastaat worden'
'Iedere vrije moslim in Palestina zou zich met zijn moslimbroeders moeten verenigen om de Sharia in te voeren, hierdoor te heersen en het boven alles te stellen. Palestina moet worden bevrijd zodat er een islamitische staat kan komen, ook als het Westen dat haat en dit terrorisme en extremisme noemt,' aldus Zawahiri. (1)
 De opname werd één dag nadat het Syrische leger, daarin gesteund door Hezbollah strijders, de grensstad Qusayr op de rebellen heroverde, op de Mujahideen al-Ansar website gepubliceerd. Zawahiri, een in Egypte geboren imam die na Osama bin-Ladens (veronderstelde) dood in 2011 de nieuwe nummer één van Al-Qaeda werd, bekritiseerde ook Iran voor het steunen van Assad. 'Het conflict in Syrië heeft het kwaadaardige gezicht van Iran onthuld.' Hij waarschuwde dat het Westen de Syrische jihad wil gebruiken als wapen tegen Iran.
Alliantie Rusland-Iran-Syrië-Irak-Hezbollah aan winnende hand
Nadat Hezbollahleider Hassan Nasrallah op TV had toegegeven dat zijn strijders Assad helpen, riep de invloedrijke moslimsheikh Youssef al-Qaradawi afgelopen week ook al op tot de jihad tegen Assad. De rebellen zijn echter aan de verliezende hand; vandaag heroverde het Syrische leger de Quneitra grensovergang met Israël, nadat deze gisteren door de rebellen werd bezet (2). Ook de laatste rebellen in Qusayr werden vandaag definitief verslagen. De rebellen worden op hun vlucht gebombardeerd door de Syrische luchtmacht (6).
 De pro-Syrische alliantie tussen Rusland, Iran, Irak en Hezbollah lijkt er dan ook in te gaan slagen Assad aan de macht te houden. Irak heeft inmiddels 20.000 soldaten aan de grens met Syrië gelegerd om te voorkomen dat Al-Qaeda en andere Soennitische groepen de grens oversteken om de Syrische ebellen te helpen. Irakese commando's bereiden zich voor op acties in het oosten van Syrië.
Ultimatum aan Druzen, Hamas naar Teheran
 Hezbollah heeft de half miljoen Druzen in Syrië, die zich tot nu toe afzijdig hebben gehouden, een ultimatum gegeven om zich achter Assad op te stellen. Doen ze dit niet dan zullen ze worden aangevallen. De Palestijnse terreurbeweging Hamas lijkt ondertussen eieren voor zijn geld te kiezen en heeft een delegatie naar Teheran gestuurd om een nieuw militair samenwerkingsverdrag te sluiten. Dat betekent dat Hamas de banden met Turkije en Qatar lijkt te gaan verbreken. Gisteren verklaarden de Ezz a-din al-Qassam Brigades, de militaire tak van Hamas, zich al solidair met Iran en Hezbollah.
Dat is slecht nieuws voor Israël en ook voor Obama, die via minister van Buitenlandse Zaken John Kerry wanhopig probeert het vastgelopen vredesproces weer op gang te krijgen. Nu de Golan en Gaza echter pro-Iraanse oorlogsfronten dreigen te worden, zal PA-leider Mahmoud Abbas het risico niet willen nemen door juist nu met Israël te gaan onderhandelen.
Westers debacle, oorlog dreigt tegen Israël
De Westerse steun voor de islamistische rebellen in Syrië is op een enorm debacle uitgelopen. De eerste 1000 mariniers die Amerika deze week naar grens tussen Jordanië en Syrië heeft gestuurd kunnen daar niets aan veranderen (4). Het Syrische leger en Hezbollah zullen zich na hun beslissende overwinning in Qusayr gaan richten op Aleppo en het zuiden van Syrië. Vervolgens wordt gevreesd dat ze de Golan gaan gebruiken voor een nieuwe oorlog tegen Israël. (3) Vandaag explodeerden er opnieuw twee Syrische granaten op de Israëlische Golanhoogte. Ze veroorzaakten geen slachtoffers of schade (7).
 Het Pentagon meldt dat er drie Russische amfibische oorlogsschepen met waarschijnlijk nieuwe wapens voor Assad onderweg zijn naar Syrië. Hier zouden mogelijk (onder)delen van de beloofde S-300 luchtafweersystemen bij kunnen zitten (5).
Xander
°°°
Je houdt het niet voor mogelijk! Twee Vilvoordenaren (Hallo burgemeester Hans Bonte : nu al piepke duik aan ’t spelen?) die carrière maken in de filmwereld der Jihadisten! Op oefening en  buitenlandse missie voor rekening van de Sharia4Belgium?
Zo is het zeer goed mogelijk, dat we, als we, de Rechtlijnigen de verkiezingen van 2014 niet met glans winnen, er kort daarna in al onze stadsparken standbeelden zullen opgericht worden tere van de Redder der Islam, Osama Bin Laden. Best mogelijk opschrift : hij leerde het overwonnen volk de terreur.
Misschien dat er vanaf nu al een petitie kan gestart worden , om onderaan dit opschrift een liefst zeer grote collecte-bus te bevestigen waarin ‘n mekanieker die het hoofd ‘Danketje’ in ’t Arabisch dan, laat zeggen? Opschrift : ’11.11-Actie voor de Hemelvaart van 72 nieuwe dagverse Maagden’. – ‘Fiscaal Attest vanaf € 500,00
O Ja! Er wordt aangeraden een namenlijst aan te leggen van de door Xander vermelde personaliteiten. Iets wat veel mensen ook zullen gedaan hebben met Goering, Goebbels, Kaltenbruner, enz, helemaal aan het begin van WO II. We moeten ons inderdaad een beetje beginnen wennen aan die heerschappen met hun moeilijke namen. Een geheugensteuntje kan best – tot op zekere hoogte - heilzaam werken. Voor mij persoonlijk is Achman Dien is zat de eerste van vele. Al kan Alwa Hieri er ook mee door….
Geschreven door AABEE via Digitalia
°°°
°°°
 

Geen opmerkingen: