maandag 10 juni 2013

1420 - MOHBAMA EN ZIJN WERKEN


***

Maandag 10 juni

Rozenmaand

Zon 5u33-21u49

.

1420 - MOHBAMA EN ZIJN WERKEN

°°°

Na een paar dagen

 

Nobelprijs van de Wrede…

°°°

Wijlen John F. Kennedy moet blijkbaar heel wat meer dan de gewone sterveling over wijlen Adolf Hitler geweten hebben. Kunnen ze nu daarover in het Hiernamaals een lustig boompje opzetten, maar wij blijven wel  zitten met de vraagtekens. Die kennis over de geheime krachten in het Dritte Reich is misschien wel de échte reden geweest waarom hij in Dallas werd afgeknald. Altijd de beste manier om potjes gedekt te houden!
Om, reeds in de na-dagen van WO II open en bloot als Amerikaan te noteren, dat Hitler vroeg of laat eens (als de haat tegen zijn  persoon was vergeten…) door de mensheid zou erkend worden als de meest geniale mens die ooit geleefd heeft, moet hij wel over zeer specifieke inlichtingen beschikt hebben. Toen later in de  jaren ’60 als kers op de taart bleek dat de CIA beschikte over de verfijnde ‘ondervragings-technieken’ van de SS, kwamen de antwoorden van het Franse Vreemdelingen Legioen. Die SS-beulen zouden door de USA geronseld zijn, nadat zij na het uitbreken van de vrede, in massa bij het Vreemdelingen Legioen onderdak zouden hebben gevonden. Na de oorlog in Algerije werden die ‘gespecialiseerde ondervragers’ in eens werkloos, en ze zouden in massa ingegaan zijn op de uitnodiging om in Amerika aan de slag te gaan. Alles in de voorwaardelijke wijze, want Amerikanen martelen niet.
Hieronder leest U dat een van de zetbazen van het FBI in Europa een zekere Müller is, een even typische Duitse naam als Dr. Mengele.
U vraagt mij naar het verband tussen de SS en de Islam? Tja, eerst ‘ns voelen aan Uw eigen elleboog. Want zo stom is men daar ook niet, om een geschreven bekentenis in onze mailbox te spelen…Misschien dat Guantanamo U iets zegt?
Maar nee, ik wil helemaal niets suggereren. Alleen misschien dat de (Duitse) atoombom begin 1945 misschien per abuus in de verkeerde handen is terecht gekomen. Iets dat de Islam van meet af aan correct heeft ingeschat!
*
Ach, weet U : de Oude Grieken met hun verhaaltjes over de Goden op de Olympus die uit verveling zich amuseerden met de mensen onderling te doen vechten : dat is noch min noch meer de perfecte omschrijving hoe de Uitverkorenen van nu, tot op de dag van vandaag met elkaar omgaan.

°°°

Ter zake :

FBI noemt de Koran het 'geopenbaarde woord van God'

 

Regering Obama wil internetters die 'opruiende' artikelen over de islam of moslims plaatsen gerechtelijk gaan vervolgen

Talloze islamitische terreurgroepen zoals Hezbollah beweren het al veel langer, maar nu vind ook de FBI dat de Koran het 'geopenbaarde woord van God' is.

De Amerikaanse organisatie Judicial Watch heeft onder de 'Freedom of Information' wet officiële FBI-documenten opgevraagd waaruit blijkt dat de federale politie-organisatie vele honderden pagina's, documenten en trainingen heeft aangepast om aan de wensen van moslims te voldoen. Eén van de wijzigingen betreft de omschrijving van de Koran. Die werd veranderd van de 'leringen van de profeet Mohammed' in het 'geopenbaarde woord van God'.

'De FBI herschrijft de geschiedenis om Al-Qaeda te helpen,' zei Tom Fitton, president van Judicial Watch. 'Dit toont aan dat het bureau van hoog tot laag drastisch hervormd moet worden.'

Volgens Fitton heeft de aanslag op de marathon in Boston aangetoond dat het land minder veilig wordt als radicale moslim-organisaties wordt toegestaan de trainingen en operaties van de FBI te veranderen. 'De zuivering van zogenaamd 'kwetsend' materiaal bij de FBI laat zien dat de politieke correctheid helemaal uit de hand is gelopen en het land in gevaar heeft gebracht. De regering Obama moet stoppen de pijnlijke gevoeligheden van radicale islamisten boven de veiligheid van het Amerikaanse volk te stellen.'

 

'Koran is het geopenbaarde woord van God'

 

Eén van de niet bij name genoemde experts die de FBI inschakelde wees erop dat de omschrijving van de Koran in een trainingsprogramma niet klopt en moest worden gewijzigd. 'De Koran is namelijk niet de leringen van de profeet (Mohammed), maar het geopenbaarde woord van God' (2). Elders was er kritiek op het feit dat de Moslim Broederschap in een FBI-artikel een terreurorganisatie werd genoemd.

 Een ander document zou 'incorrect' Al-Qaeda verantwoordelijk houden voor de bomaanslagen op de Khobar Towers. Ook zou het niet kloppen dat A.Q. 'duidelijk verbonden' is met de bomaanslag op het WTC in New York in 1993.

 

FBI-directeur beloofde 'kwetsend' materiaal te veranderen

 

Judicial Watch kreeg de beschikking over de FBI documenten nadat dit in een rechtszaak was geëist, waarbij de organisatie met succes een beroep deed op de Freedom of Information Act (vergelijkbaar met de Nederlandse Wet Openbaarheid van Bestuur). Zo werden ook de opnamen van een op 8 februari 2012 gehouden vergadering tussen FBI-directeur Robert Mueller en diverse moslimorganisaties opgevraagd.

Uit deze opnamen bleek dat directeur Mueller de moslimsorganisaties destijds verzekerde dat de FBI in heel het land de verwijdering van alle door moslims aangewezen 'kwetsende' passages en materialen had bevolen. In totaal zouden 876 pagina's en 392 presentaties zijn aangepast aan de wensen van de moslims.

In 2011 noemde Mueller in een parlementaire hoorzitting de Moslim Broederschap, de moederorganisatie van de Palestijnse terreurbeweging Hamas, zelf nog 'een bron van terreur, zowel in de VS als overzee'. Het officiële motto van de Moslim Broederschap luidt dan ook: 'Allah is ons doel. De profeet is onze leider. De Koran is onze wet. Jihad is onze weg. Sterven in de naam van Allah is onze hoogste hoop.'

Muslim Outreach Summits

De moslims waren ook niet blij met het gelijkstellen van 'islamitische militanten' met 'terroristen' en de constatering dat vaak 'jonge mannelijke immigranten met een Midden Oosten uiterlijk' binnen het terroristenprofiel van de FBI vallen. De FBI willigde ook de eis van één van de experts in dat de anti-terreurtrainingen moesten worden aangepast aan 'de huidige politieke context'. Daarmee werd de pro-islamitische koers van de Amerikaanse president Barack Hussein Obama bedoeld. Op deze site hebben we daar al legio voorbeelden van gegeven.

Zo is de regering Obama recent begonnen met een serie 'Muslim Outreach Summits'. Dit zijn speciale conferenties waar moslims in Amerika hun wensen kwijt kunnen en de overheid kunnen zeggen wat er in hun ogen allemaal veranderd zou moeten worden in de VS.

 

'Vervolging van islam- en moslimcritici'

 

Ook werd er een campagne opgestart waarmee burgers te horen krijgen dat mensen die op het internet 'opruiende' artikelen of commentaren over de islam of moslims plaatsen, gerechtelijk kunnen worden vervolgd. De federale procureur Bill Killian gaat de Muslim Advisory Council in de staat Tennessee adviseren over hoe moslims dit het beste kunnen doen. Volgens Killian zijn er namelijk ook terroristen van andere religies, zoals Timothy McVeigh en Terry Nichols, die in 1995 een overheidsgebouw in Oklahoma opbliezen. Dat zouden volgens hem 'christenen' zijn geweest.

 

'Dit is de zoveelste poging van Obama's ministerie van Justitie om de volgers van de islam te beschermen,' was het commentaar van Judicial Watch op het dreigen met vervolging van iedereen die iets negatiefs over de islam of moslims op het internet plaatst. Minister van Justitie Eric Holder verzekerde moslims persoonlijk dat de regering hen beschermt. Hij sprak zelfs zijn dank uit aan de islamitische lobbygroep Muslim Advocates, die zijn leden adviseert juist niet mee te werken met de Amerikaanse overheid.

 

De regering Obama heeft Mohamed Elibiary aangesteld als speciaal adviseur voor het ministerie van Homeland Security. Elibiary steunt openlijk een islamitische theoloog die de Amerikaanse operaties tegen terroristen veroordeelt. Officials van Homeland Security hebben in het geheim overleg gevoerd met extremistische Arabische-, moslim- en Sikhgroeperingen over de nationale veiligheid van de VS.

 

Obama schakelde anti-Amerikaanse Sharia-imam in

 

Obama beval de NASA om zich op 'moslim diplomatie' te focussen, en zijn ministerie van Buitenlandse Zaken zond de anti-Amerikaanse imam Feisal Abdul Rauf als officiële afgevaardigde naar het Midden Oosten om de moslims aldaar de hand te reiken. In 2010 kwamen er opnames van een radio-interview uit 2006 boven tafel, waarin Rauf -niet beseffend dat hij nog altijd werd opgenomen- na afloop erkende dat de gematigde islam niet bestaat en dat dit enkel een tactiek is om het Westen te misleiden, totdat ook wij onderworpen kunnen worden aan de Sharia wetgeving.

 

In een Arabisch interview zei Rauf ronduit: 'Het belangrijkste is het vestigen van de algemene fundamenten van de (islamitische) Sharia (wetgeving) die nodig zijn om te kunnen regeren... Dus als in onze tijd overheden willen verzekeren dat de nieuwe wetten niet in tegenspraak zijn met de Sharia wetten, creëren zij instellingen die de islamitische wet verzekeren en verwijderen zij alle andere die in tegenspraak zijn met de Sharia.' (zie link onderaan 15-08-2010)

 

Ook doen we bestuurders en politieke instituten de suggestie om overleg te plegen met (moslim) religieuze instellingen en (moslim) bekendheden, om er zeker van te zijn dat hun besluitvorming in de geest van de Sharia is.'  

 'Fervente pro-moslim kruistocht'

Dat laatste is dus exact wat er nu in de VS en de meeste EU landen gebeurt. Rauf bevestigde dit: ' Het eerste en het belangrijkste is dat we moeten begrijpen wat de Sharia van ons verlangt. Ten tweede moeten we deel uitmaken van een grotere groep die in staat is (overheden) advies te geven, zoals gedaan wordt door onze lobby's (pressiegroepen) in het Westen. Ten derde worden we een institutionele groep die tegemoet zal komen aan de behoeften van de samenleving.'

 Judicial Watch constateert dan ook dat 'de regering Obama in de loop der jaren een fervente kruistocht is begonnen om door middel van een hele serie programma's bij een aantal belangrijke overheidsinstellingen moslims te vriend te houden.'

 Xander

°°°

Het ligt waarschijnlijk aan mij, maar de laatste jaren krijg ik meer en meer de indruk, dat de laatste oorlog eigenlijk verkeerd is uitgedraaid. Ja zeker, het was geen kattenpis, maar de Groene Jongens met het Kromzwaard zijn ook niet niks. Bij de Feldgrauen, hadden wij als Vlaming tenminste nog een voetje voor, bij de Mecca-gangers in ieder geval niet, want daar is men de rammeling van de Kruistochten nog altijd niet vergeten. Ik weet echt niet wat daar zo speciaal aan is, kreperen van de armoe door de Bruine Pest, of wegkwijnen van de honger door de cholera van de Islam.
*
Enfin, Obama Gate is straks aan de orde van de dag over de gehele wereld, en dat is maar goed ook. Curieus dat er direct een schuldige gevonden wordt : ene maar, niet meer, zodat die in de kortste keren kan molesteren. Want met at FBI is het ook altijd wat.
J. Edgar Hoover leidde ooit dat ding meer dan een halve eeuw en, wordt er gezegd, hij was machtiger dan alle presidenten samen waaronder hij diende. De FBI is sedert de oprichting, een Staat in de Staat, en met een man als Müller aan het hoofd moet de Vrije Wereld zich gewaarschuwd voelen. De Duitse PvdA van WO II, samen met de Islam : begrijpt U nu hoe de wilde immigratie in Europa is mogelijk gemaakt. Ginder speelt men, hier dansten we….
Als we Vrije Burgers zijn, zoals gezegd wordt, kunnen we op 25 Mei 2014 het tij doen keren in Europa door daar alle Marxisten weg te stemmen, in de eerste plaats door te kiezen voor de kandidaten van de Vlaams Nationale Partij bij uitstek, het Vlaams Belang. Ook in eigen land treden daar de juiste mensen naar voor : ze zijn klaar om het roer over te nemen van de amechtige kleurpartijen.
Het Vlaams Belang staat voor de dingen waaraan U denkt, maar niet durft uit te spreken. Het Vlaams Belang, zelfs toen het bijna 25% van de stemmen haalde, werd tot hiertoe angstvalig van de stuurknuppels weggehouden, uit angst  dat ze de schandalen aan  het klokzeel zouden hangen. U ziet wat één man op de juiste plaats in Amerika heeft kunnen teweeg brengen.
De feitelijke almacht van de volksmisleiders kan en moet gebroken worden. Al moest de onderste steen boven gehaald worden. De Roden en de Blauwen hebben op hun eigen adem getrapt en hangen, een jaar voor datum, al i de touwen. De Tsjeven, ouder gewoonte kijken enerzijds/anderzijds de kat nog altijd uit de boom, bang als ze zijn om te vroeg in het vizier te komen.
En de angsthazen bij onze strijdmakkers van de Niveanen? Die doen er alles aan om bij het Establishment in het gevlei te komen, zodat zij in aanmerking komen voor de volgende ronde postkes-verdeling. Hun Vlaams ideaal is een middel, geen doel. En juist dàt is het grote verschil met het Vlaams Belang ; omdat wij weten, dat het Vlaams bewustzijn geen middel is, maar het doel op zichzelf.
Een beetje zoals aan Katholieken vroeger werd gezegd :”Zoek eerst het Rijk Gods, en de rest zal U worden toegeworpen” : zoek wij eerst de Onafhankelijkheid, en de rest komt vanzelf.

Geschreven door AABEE via Digitalia

°°°



°°°

 

Geen opmerkingen: