zondag 9 juni 2013

1421 - GEBROKEN NIEUWS : ALLES KAPUTSKI


***

Zondag 9 juni

Zon 5u33-21u49

.

1421 GEBROKEN NIEUWS : ALLES KAPUTSKI

°°°

Houssein Barack Obama,

 

Islam will rule the world…

°°°

Beste Mensen,
Ik ben een beetje in de war, en warrigheid slaat bij mij altijd op de stembanden waarmee ik op het klavier tokkel. Kan ik niks aan doen. Is het gevolg van een kinderziekte die heel mijn fysionomie onderste boven gooit.
Eigenlijk moest mijn titel geweest zijn ‘Breaking News’, Tine Tanghe van de VRT zal er kapot van zijn. Ik zie het al voor mij : dat mens zal in tranen uitbarsten, als dat nieuws over Mohbama op haar autocue verschijnt. Haar Zwarte Messias een gewetenloze lozer!
Allez! Toe, haast U! Rap naar de kopij van het Xander-artikel hieronder.

°°°

Ter zake :

Amerikaanse volkspetitie eist aftreden president Obama

 

witte Huis geeft toe dat emails van buitenlanders systematisch worden gecontroleerd

Jarenlang leek Obama onaantastbaar, maar nu begint zijn positie toch te wankelen. Of zal hij ook dit schandaal overleven?

In een nieuwe volkspetitie die werd gelanceerd op whitehouse.gov wordt het onmiddellijke aftreden van president Obama geëist vanwege de ontelbare ongrondwettelijke acties die hij heeft ondernomen. Het recente afluisterschandaal, waaruit bleek dat de NSA de telefoongesprekken van alle Amerikanen opneemt, volgde pal op de al even ontluisterende onthulling dat Obama de telefoongegevens en persoonlijke emails van journalisten die kritisch over zijn beleid schrijven heeft laten opvragen en controleren.

 'President Nixon trad af na het afluisteren van een handjevol journalisten en spaarde het land daarmee een afzettingsprocedure,' luidt de tekst van de petitie. 'Wij roepen Obama op hetzelfde te doen. Zijn regering heeft de NSA miljoenen Amerikanen laten controleren en heeft het Vierde Amendement ernstig geschonden. Hij heeft de persoonlijke gegevens van verslaggevers in beslag laten nemen en daarmee het Eerste Amendement overtreden. De IRS (belastingdienst) heeft onder zijn toezicht politieke organisaties die tegen zijn beleid zijn lastig gevallen.'

 'Bovendien heeft zijn regering onder ede gelogen tegen het Congres. Als aanvulling op het schenden van Artikel I, Sectie 8 van de Grondwet door de invasie in Libië*, heeft zijn regering martelingen uitgevoerd en een verborgen drone-oorlog gevoerd. Vanwege de ernst van deze misdaden roepen wij op tot het onmiddellijke aftreden van Barack Obama.'

Ongrondwettelijke oorlog tegen Libië

*Obama wachtte in 2010 niet op toestemming van het Congres om Libië aan te vallen. Volgens Artikel I, Sectie 8 van de Amerikaanse Grondwet kan alleen de oorlog worden verklaard als het Congres daarmee instemt. In juni 2011 zette Obama op arrogante wijze het Congres buitenspel door openlijk te zeggen dat hij hen niet nodig had om militair op te treden tegen Libië.

In juli 2011 verwierp het Congres het verzoek van de regering Obama om alsnog toestemming voor de oorlog te krijgen. Desondanks ging het Witte Huis gewoon door en werd het NAVO ingrijpen omgelabeld in een 'kinetische actie'. Later poogde Obama zijn optreden te rechtvaardigen door in een brief aan de voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, John Boehner, te verklaren dat de militaire aanval 'geautoriseerd was door de VN Veiligheidsraad.'

 

De petitie moet voor 7 juli minimaal 100.000 handtekeningen krijgen om het Witte Huis te verplichten een officiële reactie te geven. (1)

 Onaantastbare positie Obama wankelt

Obama probeert zich er op zijn gebruikelijke leugenachtige wijze uit te redden, maar deze keer gaat dat een stuk minder eenvoudig als in de afgelopen jaren, toen zijn schier oneindige krediet in de reguliere media onaantastbaar leek. Gisteren leek hij zowaar eventjes te beseffen dat zijn presidentschap de vele schandalen mogelijk niet gaat overleven en zei hij dat hij 'ergens in de komende 3 1/2 jaar zal terugtreden.'

Buitenlanders in ogen van VS rechteloos

Nadat duidelijk werd dat de VS het hele internet controleert probeerde Obama zich er uit te redden met de leugen dat het alleen om de emails van buitenlanders gaat. Dat toont eens te meer aan hoe rechteloos buitenlanders in de ogen van deze Amerikaanse regering zijn.

In het jaar 2007 werd het Prism project gestart, waarmee de NSA directe toegang kreeg tot de gegevens op de servers van onder andere Google, Facebook, YouTube, Skype, Apple, Microsoft en Yahoo. Onder Obama 'is dit project exponentieel gegroeid', gaf een Democratische afgevaardigde toe. Alle zoekopdrachten, emails, chats en andere documenten van alle internetgebruikers ter wereld worden gecontroleerd en permanent opgeslagen in Utah ('project Stellar Wind'). 

De VS geeft jaarlijks $ 80 miljard uit aan zijn inlichtingendiensten, die in totaal 854.000 werknemers tellen. Bij de NSA werken ongeveer 55.000 mensen. (2)

Xander

°°°

 
De einddatum voor de petitie was 7 juni : het goede nieuws moet nu dus al wereldwijd bekend zijn.
Bij Nixon was er ook niks on. Alleen een heel klein beetje afluisteren in het hol van de Linxkse leeuw. Mohbama is nu n’ Linxkse rat die alles en iedereen in ’t groot afluisterde. You see the picture? Nixon was ’n Rechtse Zak, en die verdiende de schande van het aftreden. Linkx heeft al genoeg geofferd, met de Brote Baas van de Navo die is moeten aftreden wegens fraude, en die nu aan de kost moet komen als piano-tokkelaar in de Volkshuizen.
*
Gisteren zat ik uren lang te teeuwelen achter mijn  bord Amerikaanse Moslimpap, zijnde een voorgaand artikel van Xander. En ik dacht : als ik dàt op het Internet zwier, staat de Staatsvuligheid in de kortste keren aan mijn deur belletje-trek te doen. Over ijs van één nacht lopen is inderdaad altijd gevaarlijk, dus wachten op een tweede en zelfs een derde klook. Maar na dit tweede artikel over de mislukte ‘eindtermen’ van de Zwarte Messias, kan de 11-Stedentocht zonder gevaar worden vrijgegeven. Het ijs ‘draagt’… Binnen afzienbare tijd zult U hier dus kunnen lezen, waarom het Vrije Westen deBruine Pest (Hitler) moest afstoten, om in de Amerikaans-Islamitische cholera terecht te komen….
Tine Tanghe zal het misschien niet overleven, maar ze kan gerust zijn : ik zal op d’uitvaart zijn! Misschien een invitatie sturen, om hier in ’t Zuiden te komen bekomen? Er kruipen nog andere slangen in ’t hoge gras dit jaar, op eentje komt het niet.

Geschreven door AABEE via Digitalia

°°°



°°°

 

Geen opmerkingen: