dinsdag 11 juni 2013

1426- “OBAMA GATE” TOEGEDEKT OM ONDERGRONDS VERDER TE WOEKEREN


***

Dinsdag 11 juni 2013

Rozenmaand

Zon 5u29-21u55

H Aleidis van Schaarbeek

.

1426- “OBAMA GATE” TOEGEDEKT OM ONDERGRONDS VERDER TE WOEKEREN

°°°

Afspraak in Maryland (USA) in Lanham, 2 typische Arabische namen.

 

Voor de inhuldiging van deze grootste moskee in het Christelijke Wereld. Tenminste, als Erdogan het verzet teen  de islamisering in eigen land overleeft….

°°°

Voor de 3de dag op rij proberen de bedruktpapier-marchands hun violen te stemmen op de melodie die Mohbama jodelt in Amerika: neen (big smile), lieve mensen, onze contraspionage is (big smile) uitsluitend gericht op terroristen die ons willen kwaad doen (rollende ogen als Zwarte Pier) en die dienst? Ho, dat is oud vuil : die werd nog ingericht door mijn voorganger, Bush Jr. En die snotneus (brede ganster-smile) die het heeft uitgebracht is een vulgaire avonturier die zich wilde interessant maken. Nix in de handen, nix in de mouwen, blijf gerust kijken naar de hockey en de voetbal op TV, of het tennis. Barack Houssein Obama waakt over Uw zieltjes. Allah Akbar. God bless America.
Curieus dat DM maar liefst drie hoofdartikels ineens wijdt aan de Obama Case, om te bewijzen dat er geen vuiltje aan de lucht is. Niets meer dan terrerur-berstrijding! Typisch dus voor de Islam-Linxkse manier van optreden : mist spuien en de hoofdzaak verdoezelen onder bijkomstigheden. Om vooral niet de aandacht te trekken op de vrienden!
Ergens iets gelezen over de voortschrijdende ondermijning door de de Islam, onder de hoge bescherming van dezelfde Obama in zijn definitieve en beslissende IIde Ambtstermijn? Iets gevonden dat misschien een begin zou kunnen zijn van een weerlegging?
*
Al eens nagedacht over de instructie in de Koran waaraan elke Moslim zich moet houden : huichelen tot et zekerheid bestaat om de slag thuis te halen…  Anders gezegd : op een slimme manier van de gelegenheid gebruik maken. Onder de mom van terreur-bestrijding (Bush) nu de Moslims laten infiltreren onder Obama om overal Moslim-vriendjes tot in de hoogste beslissings-organen te plaatsen. Om op die manier van binnen-uit de Amerikaanse samenleving (en op afstand de Europese) naar de hand van de Islaim-ideologie te zetten.
En als op zekere dag de ordewoorden vertrekken, zal de wereld de dag nadien ontwaken onder de Halve Maan, onder het gezag van het kromzwaard, maar met de voeten in zeeën van bloed.

°°°

Ter zake :

Erdogans megamoskee in VS wordt Ottomaanse 'ambassade'

*

Turkse premier: Protesten zijn aanval op de islam

Erdogan reisde vorige maand speciaal naar de VS om de eerste steen te leggen voor één van de grootste moskeeën in het Westen.

Het lukt de Turkse premier Erdogan nog steeds niet de massale protesten in diverse grote Turkse steden te stoppen. In een toespraak in Ankara bediende hij zich dan ook van regelrechte leugens door te suggereren dat de demonstraties in feite een aanval op de islam zijn (2). Erdogan, die zichzelf ooit een imam noemde en zei dat 'de moskeeën onze barakken zijn, de koepels onze helmen, de minaretten onze bajonetten en de gelovigen onze soldaten' legde vorige maand nog de eerste steen voor een $ 100 miljoen kostende mega moskee in Amerika, die feitelijk dienst zal doen als ambassade van het in heroprichting zijnde Ottomaanse Rijk.

Volgens The Muslim Link wordt de moskee in Lanham (Maryland), waar Erdogan op 15 mei de eerste steen voor legde, 'waarschijnlijk het grootste en meest treffende voorbeeld van islamitische architectuur op het Westelijk halfrond' zodra het complex in 2014 zal worden opgeleverd.

'Wacht totdat jullie alle macht hebben'

In het Westen beseft vrijwel niemand dat in de islam een moskee behalve een gebedshuis ook als een ambassade wordt gezien. 'Turkije breidt stilletjes zijn invloed in de VS uit... en wil de invloed van islamisten in Amerika vergroten,' constateert Ryan Mauro (The Clarion Project). Dit op de achtergrond verlopen proces verloopt precies volgens het 'recept' van Fethullah Gulen, de Turkse islamistische leider die in 1998 naar de VS vluchtte en achter de schermen aan de touwtjes van de AK Partij van premier Erdogan en president Gül trekt.

 

Fethullah Gulen instrueerde moslims om geduldig te wachten en zich 'zonder dat iemand jullie opmerkt in de slagaders van het systeem te begeven, totdat jullie alle machtscentra hebben bereikt... Jullie moeten wachten totdat jullie alle macht hebben. Tot die tijd is iedere stap te vroeg.' Op het moment dat er in het Westen voldoende moslims zijn en zij op allerlei hoge posities zitten, zal de machtsovername door de islam heel plotseling zijn en niet meer kunnen worden gestopt.

Erdogan als Mohammed de Tweede

Erdogans narcisme en fascinatie met megamoskeeën blijkt ook uit het feit dat de beroemde Hagia Sophia in Istanbul, nu een museum, klaarblijkelijk ook (weer) een moskee wordt. Dit toont opnieuw aan dat Erdogan zichzelf beschouwt als Mohammed de Tweede, de moslim die het Christendom versloeg.

Dat Erdogan het Turkse islamisme op zo verdekt mogelijke wijze verspreidt in het ooit christelijke Westen is te begrijpen, maar 'het zwijgen van de Westerse christenen niet,' bekritiseert de voormalige Palestijnse moslimterrorist Walid Shoebat. 'Tenzij de onverschilligheid en de afval van Christenen wereldwijd zijn volheid heeft bereikt, en de zieke man uit Europa op het punt staat uit de dood op te staan om de historische glorie van het Christendom over te nemen.'

'Ottomanen zullen Westen op knieën brengen'

Erdogan bedient zich van talloze misleidende tactieken om de dromen van zijn spirituele mentor, Sheikh Maulana Nazeem Kibrisi, waar te maken. Terwijl Turkije het Westen laat geloven dat de Soefistische versie van de islam 'gematigd' is, sprak de gezaghebbende Soefi-geestelijke Kibrisi in het Turks bewonderende woorden over Adolf Hitler. In 1994 zei hij tijdens een toespraak voor duizenden Turkse studenten in België:

 

'De overwinning behoort absoluut aan de islam. Deze mensenmassa hier is een teken van de opkomst van de glorieuze islam. Zien zij (de Westerlingen) dit niet als een groot teken? Als dit grote teken verschijnt (de Mahdi), zal de wereld beven. Onze voorvaderen deden de aarde schudden. Deze samenkomst is een aandenken aan onze voorvaderen.'

'Jullie zijn de kleinkinderen van de Ottomanen, die de wereld opnieuw zullen doen beven. Als de Ottomanen niet terugkeren zullen de (Westerse) ongelovigen nooit op hun knieën worden gebracht... De geschiedenis bestaat uit herhalingen. Ons glorieuze tijdperk is absoluut gekomen, de dag die aanbreekt behoort tot de islam... Zolang wij Allah hebben, hebben we Amerika niet nodig, noch de ongelovigen in Europa. Wij zullen hun wegen niet volgen.'

'Jeruzalem oogappel van iedere moslim'

Het Westen gelooft niet alleen nog steeds in de mythe dat er zoiets als een gematigde islam bestaat -iets dat ook door Erdogan publiekelijk ontkend werd-, maar ook in het sprookje dat alleen de Shi'itische moslims, die voornamelijk in Iran wonen, de komst van de Twaalfde Imam, de Mahdi, verwachten. De Turkse heersers streven naar eenzelfde islamitisch wereldrijk.

 

Erdogans wens om Kibrisi's droom van de 'opkomst van de glorieuze islam' waar te maken bleek ook uit zijn speech na zijn laatste verkiezingsoverwinning: 'Geloof mij, Sarajevo won vandaag net zoals Istanbul, Beiroet als Izmir, Damascus als Ankara, en Ramallah, Nablus, Jenin, de Westbank en Jeruzalem net zoals Diyarbakir.' Tegenover de 57 landen van de Organization of Islamic Cooperation (OIC) zei Erdogans zelfs dat 'Jeruzalem de oogappel van iedere moslim' is.

 

Dit was niet slechts holle retoriek. Om de machtspositie van Hamas te versterken wil Erdogan nog steeds een bezoek brengen aan Gaza. Volgens Shoebat gaat Erdogan proberen om Hamas zover te krijgen Israël te erkennen en de Joodse staat en Egypte in Caïro samen te brengen voor een hernieuwing van het bestaande vredesverdrag. 'En zo zal hij door 'vrede' velen misleiden, want wie zal er nee tegen 'vrede' (in het Midden Oosten) willen zeggen?' schrijft Shoebat.

Gulen drijvende kracht achter Turkse islamisme

De drijvende kracht achter de verspreiding van het Turkse islamisme, dat moderne trends combineert met traditionele islamitische waarden, is niemand anders dan Fethullah Gulen. Vanuit zijn zwaar bewaakte commandocentrum in Poconos (Pennsylvania) zwaait hij driftig met de 'vredestak'. Turkse en Arabische media constateren dat 'een almaar groeiend aantal islamitische sociale krachten in de moslimwereld naar Turkije en de AK Partij kijken, om dit werkbare model van democratisering te kopiëren en islamitische sociale bewegingen zoals van Fethullah Gulen te imiteren.'

De islamistische bewegingen in landen zoals Tunesië en Egypte hebben het Turkse model al overgenomen. De islamitische krachten in Pakistan weigeren dit echter, waardoor deze 'stapsgewijs irrelevant' zijn geworden. 'De toekomst... zal worden bepaald en vorm gegeven door het Turkse model, niet dat van Pakistan. Het moderne Turkije symboliseert deze nieuwe trend. De islamitische kosmopolitische cultuur in Istanbul presenteert de microkosmos van dit Turkse model' (Hizmet Movement).

 

Pakistan 'bad cop', Turkije 'good cop'

 

Het verzet van Pakistan is gunstig voor het herstel van het Turks-Ottomaanse Rijk, denkt Shoebat. Hij vergelijkt beide landen met het uit films bekende 'good cop - bad cop' concept, waarmee verdachten worden misleid en verleid. Eerst wordt het slachtoffer geïntimideerd door een schreeuwende, kwaadaardige agent, waarna een aardige, vriendelijk agent vervolgens alle begrip toont en de verdachte overhaalt te bekennen. Pakistan (en/of Iran) speelt de 'bad cop', Turkije de 'good cop'.

 

Uiteindelijk streven beiden echter naar hetzelfde resultaat, namelijk dat de 'verdachte', het slachtoffer, zal doorslaan. In het geval van de islam zijn er twee slachtoffers: eerst Israël, en zodra dit land is geïsoleerd en vernietigd, volgt het Westen.

VS helpt droom herstelde Ottomaans Rijk te verwezenlijken

 

Historicus Robert Kaplan van het Gatestone Instituut constateerde onlangs dat de Turken bij hun streven alle hulp krijgen van de VS (zie link 05-06-13 onderaan). Gulen, die in 1998 naar Amerika vluchtte voor de toenmalige seculiere Turkse regering die hem wilde berechten voor het aanstichten van een opstand, werd in 2008 door Erdogans AK Partij weer vrijgesproken. In datzelfde jaar besloot de Amerikaanse regering dat Gulen, door analisten betiteld als de gevaarlijkste islamist ter wereld, in de VS mocht blijven wonen. Daar werkt hij in alle rust door aan de verwezenlijking van zijn ultieme droom: de oprichting van een groot islamitische wereldrijk onder Turks bestuur.

Xander

°°°

De saga van Obama Gate, de Amerikaanse contraspionage, staat nog in haar kinderschoenen. Naarmate de gewone Jankees zich van de werkelijke situatie bewust geraakt, zal de grond onder Mohbama’s voeten te heet worden. Tot het schandaal uitbarst en zijn complot om de Islam terwille te zijn, voor de Rechtbanken komt.
Dan kan, zowel voor de USA als voor de EU, het aftellen ingezet worden voor de ‘Reconquista N° II’, net zoals bij de 1ste Reconquista de ‘Moren’ uit Spanje, na ongeveer 700 jaar overheersing, verdreven werden.
Misschien zelfs dat, tegen die datum, de Vrije Wereld eindelijk is wakker geworden, om met behulp van de ‘goede’ Turken die nu al op straat vechten tegen Erdogan, Istanbul (Constantinopel) terug bij Europa iaan te sluiten. Kunnen we meteen de Dom van de Heilige Wijsheid daar in ere herstellen, en die 4 minaretten tegen de vlakte keilen.
Zelfs de natte droom van Haiku-Herman zou dan meteen uitgekomen zijn : het Christelijk geworden Turkije ( of op z’n minst het Turkije dat de Islam heeft afgezworen) inlijven bij de (verbeterde) Europese Unie.
Bij Xander lees ik anders, dat Paus Franciscus ijvert voor de vrede met het Joodse Volk en met de Koran-vreters. Maar is Zijn probleem op die manier niet meteen opgelost? Vooral als er ondertussen zo een paar dingetjes op Mecca en Medina moesten gedropt worden als op Hirosjima en Nagasaki….
Zodat Obama in alle eeuwen der eeuwen Amen, nooit geprezen zal worden als de nieuwe Mohammed, omdat hij het Westen aan de Islam onderwierp. Wel integendeel, in het Hiernamaals zal hij op zijn  kin mogen kloppen : geen 72 maagden, geen 36, geen 18, zelfs geen 9 zullen er hem worden toebedeeld. Hij zal zelfs de voeten van Nelson Mandela, zijn ‘Brother in Crime’,  niet mogen wassen.

Geschreven door AABEE via Digitalia

°°°



°°°

 

Geen opmerkingen: