vrijdag 14 juni 2013

1429 - GEERT WILDERS IN LOS ANGELES


1429 - GEERT WILDERS IN LOS ANGELES

 

(SLOT

 

Ik ging naar Praag en sprak met president Klaus. In de komende maanden wil ik proberen om zoveel mogelijk Europese patriottistische leiders te zien. En ik vraag hen telkens wat zij van Israël vinden, want Israël is de lakmoesproef.

 

Het Joodse volk deed precies het tegenovergestelde van wat de Europeanen deden na de Tweede Wereldoorlog. Zij trokken de juiste conclusie. Zij realiseerden zich dat zonder eigen natiestaat er geen veiligheid voor hun volk kan zijn.

 

Zonder natiestaat, zonder zelfbestuur, zonder zelfbeschikking kan er geen veiligheid zijn voor een volk, noch kan er sprake zijn van behoud van de eigen identiteit. Dit inzicht heeft ertoe geleid dat de Zionisten streefden naar de heroprichting van de staat Israël. Theodore Herzel zei dat er een Joodse staat moest komen opdat “de joodse geest zou kunnen heropbloeien.”

 

Inderdaad, een ziel heeft een lichaam nodig. En de geest van een volk kan niet opbloeien zonder het lichaam van de natiestaat. De natiestaat is het politieke lichaam waarin wij leven. We moeten het bewaken en koesteren. Opdat we aan onze kinderen onze nationale identiteit, onze democratie en onze vrijheid kunnen doorgeven.

 

Beste vrienden, wat we vandaag nodig hebben is zionisme voor de Europese naties. De Europeanen moeten het voorbeeld van de Joden volgen en hun natiestaat opnieuw vestigen.

 

En dat, mijn beste vrienden, is waarom elke patriot, behalve een democraat, per definitie ook een echte vriend van Israël moet zijn. Een patriot kan geen antisemiet zijn.

 

Vrienden, de grote Zionistische leider Ze'ev Jabotinsky zei over het Joodse volk: “Wij moeten ons nergens voor verontschuldigen. Wij zijn een volk zoals de andere volkeren. We hebben niet de bedoeling beter te zijn dan de rest. We zijn niemand verantwoording verschuldigd. We zijn wat we zijn, we zijn goed voor onszelf, we zullen niet veranderen, en we willen dat ook niet.”

 

Zo is het. Dit geldt voor alle volkeren. We hoeven ons niet te verontschuldigen omdat we goed zijn voor onszelf. We hoeven niet te veranderen als we dat niet willen.

 

De Europese volken ergeren zich aan de permanente ontvreemding van de macht van hun eigen natiestaat. Zij geven om hun land omdat zij om democratie en vrijheid geven en om het welzijn van hun kinderen. Zij zien hun democratische rechten en hun oude vrijheden gesymboliseerd in hun nationale vlag. Zij zijn trots op hun vlag. En zolang die trots er is, hebben zij een toekomst.

 

Laten we dit commitment aan de wederopstanding van onze nationale trots onderstrepen met een symbolisch gebaar. Laten we dat doen door de Joodse natiestaat te steunen door onze ambassades over te brengen van Tel Aviv naar Jerusalem. Laten we de vlaggen van alle trotse, vrije landen wapperen boven ambassades in Jerusalem, de enige ware hoofdstad van Israël en de wieg van de Joods-Christelijke beschaving.

 

Israël verdient onze steun. Niet alleen omdat het in de frontlinie ligt van de totalitaire dreiging van de Islam, maar ook omdat het ons toont hoe belangrijk het is dat mensen een eigen thuisland hebben.

 

Vrienden, vandaag worden we geconfronteerd met een nieuwe dreiging. Maar de geschiedenis leert ons dat we die kunnen weerstaan als we samen staan.

We hebben een alliantie nodig, niet alleen van de Europese patriotten, maar ook een alliantie tussen Amerika en Europa.

 

We hebben de hulp en de steun nodig van Amerikaanse patriotten als u. Zo’n alliantie brengt het beste in ons beiden naar boven en stelt ons in staat de totalitaire bedreiging te verslaan.

 

Dit werd bewezen door de alliantie tussen Roosevelt en Churchill in de veertiger jaren van de vorige eeuw. Die alliantie versloeg het Nazisme.

 

Het werd bewezen door de alliantie tussen Reagan en Thatcher in de tachtiger jaren. Die alliantie versloeg het Communisme.

 

Vandaag bedreigt de Islam ons allen, Israël, Europa, Amerika. Maar samen kunnen we haar weerstaan. En we moeten ook samen staan, anders worden we verslagen. We hebben geen andere keus.

 

Zoals de grote Margaret Thatcher zei: “Nederlaag – Ik erken de betekenis niet van dat woord.”

 

En wij doen dat ook niet!

 

Dank u.

°°°

Is het U ook opgevallen, hoe Geert Wilders met nog meer verachting dan wij, spreekt over Brussel?
Hebben wij allemaal te danken aan de kleurpartijen, doe de hoofdstad van Vlaanderen inderdaad ‘op de kaart’ hebben gezet. In de negatieve kant dan.
Dag na dag groeit het besef dat we beschaamd moeten zijn : Brussel is verworden tot een scheldwoord. Als centrum van een maffiose groep Euro-fanaten, die de synthese geworden zijn van alles wat de eigen nationaliteit verwoest.
We zijn al langer beschaamd ‘belg’ te worden genoemd. Nu komt daar nog bij dat ons land het machtscentrum is geworden van de destructie. Brussel staat voortaan gebrandmerkt als synoniem van de ondergang.
Na gedurende eeuwen en eeuwen een Vlaamse stad te zijn geweest, werd Brussel stilaan het verzamelnest van  de Franse arrogantie die per definitie samengaat met wereldwijde criminaliteit. Nu breekt de etter stilaan uit naar heel het Europese vasteland. Zweren geneest men niet met pampers, maar door ze te bestrjden….

Geschreven door AABEE via Digitalia

°°°



°°°

 

Geen opmerkingen: