donderdag 13 juni 2013

1433 - JOSE HAPPART IS EINDELIJK TEGEN DE LAMP BLIJVEN PLAKKEN


 

***

Donderdag 13 juni (=gisteren)

Zon 5u29-21u57

H Antonius van Padua, patroon van wezen en gevangenen

Als op St-Antonius de zon schijnt, veel zorg voor de boer verdwijnt

.

1433 - JOSE HAPPART IS EINDELIJK TEGEN DE LAMP BLIJVEN PLAKKEN

°°°

Het beeld waaraan we moeten wennen

 

Als we de immigratie niet kunnen beheersen.

°°°

Monsieur Wallonie, U weet wel, de man die het Limburgse Voeren wilde omvormen tot een Petit Fourke, is deze keer niet alleen tegen de lamp gelopen, hij is er blijven tegen plakken. Het wachten is nu (enerzijds) op de poetsvrouw, die de lamp van het socialisme weer moet oppoetsen. Wij (anderzijds) wachten op de persfoto’s waarop betrokkene met de handen op de rug, geboeid, staat afgebeeld tussen 2 flink bewapende flikken van het FN….
Beide helften van de verwachtingen zijn echter voorbarig. Vooraleer het FN kan optreden, moet Wallonia eerst ‘Heim ins Reich’ geraakt zijn bij La Douce France, waar Marine Le Pen de 1ste Presidente van is en moet Vlaanderen eindelijk, na eeuwen slavernij, terug op eigen pootjes staan.
Waar naartoe Elio Di Jeanetto alsdan naartoe zal zijn? Om te voorzien in zijn levensonderhoud is de maximale mogelijkheid, barman in blote tors gaan spelen in een Parijse homo-bar om daar de lof van het socialisme te gaan bezingen.
Voor Happart wordt in de Vurige Stede Luik een memorial opgericht, waar betrokkene in bourka poseert op een sokkel van 5 meter hoog. Onderschrift : deze man leerde zijn Waalse volk de stiel van het stelen. Hij was de vriend van Koning Bô-de-Vin en zakenpartner van Wilfried Martens, die Voeren met huid en haar wilde verkopen aan Brussel.
*
Niet te verwonderen dat de luchthaven van Bierset geen hoge vlucht kan scheren, met al die pots-de-vin (smeergelden)  aan boord.

Ter zake :

José Happart, sjoemelaar

® Vlaams Belang

*

www.vlaamsbelang.org José Happart, voormalig Luiks bendeleider en voorzitter van de luchthaven van Bierset, is in beschuldiging gesteld voor corruptie en valsheid in geschrifte. Tegen het bekende kopstuk van de Parti Socialiste loopt al geruime tijd een gerechtelijk onderzoek. Happart zou zich schuldig gemaakt hebben aan actieve corruptie, misbruik van vennootschapsgoederen en belangenvermenging. De feiten wogen zwaar, zo zwaar zelfs dat Happart sinds vorig jaar niet meer welkom is op de luchthaven. Blijkbaar zijn de aanwijzingen en bewijzen nu sterk genoeg om Happart ook officieel in beschuldiging te stellen.

Louche deals

 Waar gaat het om? Happart zou verschillende ondernemers - in ruil voor lucratieve overheidsopdrachten - overtuigd hebben om bij hem thuis en bij een vriendin werken uit te voeren aan dumpingprijzen. Een Franse ondernemer, een bouwfirma en een Luiks tuinbedrijf sloten een deal met Happart en mogen het straks ook gaan uitleggen bij de rechter.

 Ach, denkt u misschien, een beetje gesjoemel bij overheidsaanbestedingen of opdrachten in ruil voor een klusje hier of daar, dat gebeurt ook bij andere partijen. Dat kan, maar de Parti Socialiste blijft tot nader order de onbetwiste kampioen. En daar heeft de operatie ‘propere handen’ van Elio Di Rupo nog niet veel aan verholpen.

°°°

Neen, lieve lezer, de nummering van mijn stukjes ligt niet overhoop, maar er zitten er een paar nog in de rioolbuis die ik eerst nog een paar keer duchtig heen en weer moet sleuren totdat alle vuil mee is. U mankeert N° 1428 t/m 1432 en daarnaast nog ’n oudere, N° 1425, waar nadere beschouwingen volgen over absurde begrippen, zoals “Panama”, wat staat voor de discriminatie van de mannen door de vrouwen : Ma gaat voor aan Pa. Pa na Ma.
*
U herinnert zich het lot van Jo Lernaut en Pol Hauspie, net als ik twee naïeve West Vlamingen, die tegen de gevel van Unckle Sam gepSSSTt hadden, en dat duur moesten bekopen. Wel, die nog niet gepubliceerde stukjes gaan in hoofdzaak over de Griekse Openbare Omroep, tweelingbroer van onze VRT, en Barack Houssein Mohbama, de Moslims-President van de USA, en ik wil eerst een beetje zekerheid geen kwakkels  rond te strooien die me m’n kop zouden kunnen kosten. Ook over de ‘Syrrie-Strijders’ kan er niet voorzichtig genoeg mee omgesprongen worden. ’t Zijn rare tijden, wèie….
*
Villa Politica, heden namiddag (we zij namelijk al Donderdag, zoals U hierboven kon zien) gezien, en in koelen bloede in gedachten 2 wurgmoorden met voorbedachten rade begaan. Gelukkig nog net op tijd de TV kunnen uitzetten. Anders had U de dag nadien in Uw dagblad kunnen lezen, dat Elio Di Jeanetto en Zoeëlle Millekette plotseling levenloos in hun bank lagen. Met aan de nek volgend opschrift : “moest ’n Vlaming parler Français lijk wij ‘Nedderlaans’, dan was die op staande voet (le pied debout) gegullotineerd.
Er is dus nog niet veranderd in den Belziek : “’t ies nok altied van de pour les flamands la même souce”
Naast dat van op de regeringsbanken belachelijk maken van onze moedertaal, waardoor elke Vlaming te schande staat voor de gehele wereld, is er nog de schande dat het land geregeerd wordt door een Linxke bende bandieten, met een ontaarde homo aan het hoofd. Koning Pô-de-Vin, bijna als heilige ten hemel gestegen, moet zich in zijn rijstpap met goudenlepeltjes bijna verslikt hebben! Onder zijn losbandige broer is zijn kroon helemaal bloot geregeerd.
De enige amusante noot in dat debat was de Brulboei van Middelkerke, ware het niet van zijn triestige boodschap over die werkgever die al maanden vruchteloos zoekt naar personeel…. Geen sinecure met die vele honderden werklozen!

Geschreven door AABEE via Digitalia

°°°



°°°

 

Geen opmerkingen: