zondag 16 juni 2013

1438 - HEERLIJKE VOORUITZICHTEN UIT HET ZUIDEN


***
Zondag 16 juni
Zon 5u29-21u58
H Lutgart van Tongeren, patrones van de Vlaamse Beweging
.
Stoort het als Uw aandacht even afgeleid wordt naar De Dag der Vlaamse Beweging? Zie dagklapper hierboven. Gelieve deze grondig na te lezen. Want op TV zult U daarover niets horen, en ook de verkochte staatsmedia hebben daar geen tijd voor. Aleppo gaat voor, U weet wel, de laatste stad in Syrië waar de Moslim godsdienstfanaten voor altijd en na honderdduizenden doden, de strijd tegen hun eigen Gezag dreigen te verliezen. Dat is het probleem met de Islam : zonder bloedvergieten is er geen leven. Zo moet men, bij gebrek aan een gebied vol ‘ongelovige Christenhonden’ elkaar de kop afslaan. Laten wij ons echter hier te lande daarover het hoofd niet breken noch onze kop verliezen.
Onze bezorgdheid moet eerder gaan naar de feiten. En dat is, dat er stilaan meer tot de nok gevulde moskeeën zijn (met subsidies) dan kerken. Er al even bij stil gestaan, dat ieder van ons via de geëigende staatskanalen, de wereldwijde Islam-terreur geldelijk steunt?
Heden ten dage op een ‘sociaal kanaal’ zoals deze blog over Sint Lutgardis durven schrijven daarentegen, is ongehoord. Het zou links en rechts wel eens beledigend kunnen overkomen. Het CGKR moet optreden, het FBI en de CIA moeten ingeschakeld worden : een lid van de Zwijgende Meerderheid moet worden opgepakt en weggeborgen.
JaJa, beschaamd zijn heden ten dage over onszelf, dat is in,. “Weg met ons” klinkt beter in een ontwortelde maatschappij.
 
1438 - HEERLIJKE VOORUITZICHTEN UIT HET ZUIDEN
°°°
Over de densiometer der peilingen
 
die de dichtheid meet van de toekomstmogelijkheden
°°°
Rosen aus dem Südeb…
Op een eeuwig zwijgen geef ik bij deze de peilingen door waarover E.J. Bron het deze morgen had. Bij ons zal Elio Di Jeanetto het niet graag horen, maar zijn vriendje Hollande heeft zich bijna een plaatsje veroverd in… de voltooid verleden tijd.
Zou het dan toch waar zijn, dat de kwade geest van Marx terug in de fles kruipt, nadat hij twee ideologieën heeft neergezet (communisme/nazisme) die de ergste waren die de mensheid ooit heeft gekend? Mocht dàt waar zijn, dan is er hoop dat de 3de wereldramp, de Islam, moet wijken door zonder bondgenoten te vallen.
Nu nog twee kleinere rampen te boven komen (Belgiqistan + de Sovjet Socialistische Republieken der EU : de EUSSR) op 25 Mei 2014, en  dan kan het leven weer mooi worden.
Als de mensheid dan nog maar zonder oorlog wil terugkeren naar elk zijn gebied die hen door de Geschiedenis en/of door de Beschaving werd toebedeeld…  
°°°
Ter zake :
Franse peiling: dramatische val van Hollandes socialisten
*
De Franse bevolking heeft haar regering duidelijk afgewezen. Hollandes partij heeft het bij de actuele peilingen i.v.m. de Europese verkiezingen extreem slecht gedaan. De socialisten kwamen pas op de 3e plaats terecht. Maar ook bij nieuwe presidentsverkiezingen zou Hollande ver achter liggen.
 
De ontevredenheid van de Fransen met hun huidige regering zou fatale gevolgen voor de socialisten bij de verkiezingen voor het Europees Parlement kunnen hebben. Bij de actuele peiling van YouGov behaalden Hollandes socialisten maar 15% van de stemmen.
De nationalistische partij van Marine Le Pen, het Front National, echter kreeg veel keizers achter zich. Ze kon 18% van de stemmen behalen. Daarmee staat de partij op dit moment op de 2e plaats, achter de UMP (19%) en voor de socialisten.
 
Zelfs het mobiliseren van de eigen kiezers is op dit moment moeilijk voor de socialisten van Hollande. Slechts 52% van de aanhangers van de socialisten zouden bij de verkiezingen voor het Europees Parlement in mei 2014 op de partij stemmen, aldus de Franse krant Le Monde.
 
Maar niet alleen met het oog op de aanstaande Europese verkiezingen ziet het er slecht uit voor de Franse president. Als er dit jaar presidentschapverkiezingen in Frankrijk zouden worden gehouden, dan zou de voormalige president Sarkozy 34% van de stemmen behalen, gevolgd door Marine Le Pen met 23%, aldus de IBTimes. Hollande zou met slechts 19% ver zijn teruggezakt.
°°°
Elio Di Jeanetto en zijn trawanten moeten slechte nachten kennen. Ook het Hof/La Cour moet beginnen angstdromen krijgen : Belgiqistan, dat altijd het aanhangwagentje is geweest van Parijs, dreigt meegesleept te worden in de val van he wereldwijde socialisme…
Weet U : ook bij ons zien de peilingen er veelbelovend uit, hoe geforceerd ze ons ook worden voorgesteld : de keus zou dus gaan tussen de pest (Peeters) en de cholera (De Wever). ‘Rood’ en ‘Blauw’ naar de vergeetputten? Is te mooi om waar te zijn.
Dan is de keuze al niet meer moeilijk : de Tsjeven, dat is de voortzetting van de tweezakkerij uit het verleden. Dat soort tweezakkerij die wel compromissen heeft kunnen maken, maar die ons meteen onze welstand hebben gekost. De Niveanen, dat zijn de tweezakkers van vandaag, het zijn de vroegere Tsjeven, overgoten met een dun laagje bladgoud, zijnde sommige Vlaamse reflexen, juist genoeg om vliegen aan te trekken.
Straks staat BDW voor de duidelijke tweesprong : een meerderheid vormen met de wapenbroeders van het Vlaams Belang, en dus kiezen voor een radicale verbeterde toekomst, of alles bij het oude laten met de al-dan-niet gesmeerde scharnieren van Belgiqistan.
Maar om de Redder des Vaderlands te willen worden, volstaat het niet om het lichaamsgewicht tot de helft terug te brengen. Integendeel. Er moet meer gewicht komen. Gewicht, niet in woorden, maar in daden.
Regelmatig de densiometer steken, om in de dagelijkse heisa der dingen de graden te meten waarmee de Vlaamse Gedachte veld wint.
Geschreven door AABEE via Digitalia
°°°
°°°
 

Geen opmerkingen: