zondag 16 juni 2013

1439 - IS AMERIKA NU AL OM ZEEP? ZO RAP al!


Zondag 16 juni

Zon 5u29-21u58

H Lutgart van Tongeren, patrones van de Vlaamse Beweging

Deel II

.

1439 - IS AMERIKA NU AL OM ZEEP? ZO RAP al!

°°°

Stars & Stripes

 

°°°

Wereldrijken uit de Oudheid hielden het eeuwen uit. Al waren de middelen duizend keer minder, hun overheersing bleef maar duren. Afstanden werden afgelegd met de snelheid van het geluid… van het paard. Nu met de snelheid van het licht. Het zal dus wel hopeloos zijn om de bekwaamheid van de heersers met elkaar te vergelijken. Uit de meer Recente Geschiedenis weten we dat er ‘Tijdperken’ zijn  geweest die onze landen overheersten : meestal duurden die ook nog wel even. Er waren ‘100-Jarige Oorlogen’ en ’80-Jarige Oorlogen, maar thans duren zwel oorlogen als wereldrijken minder dan een mensenleven. Hitlers ‘Duizendjarig Rijk’ duurde van 1932 tot 1945 : 13 jaar. Het werd de grond ingebombardeerd door (vooral) Amerika, die de fakkel niet alleen overnam via de atoombom, maar die ook bijna even vlug weer liet uitdoven. Er is zelfs bijna geen geld meer voor de vlam in het Vrijheidsbeeld, reden waarom de rooftocht wordt voortgezet.
Amerika is al lang niet meer het land van de Rijke Suikeroom. Het werd in korte tijd uitgeleefd; en net Als Zuid Afrika, overgeleverd aan zijn negroïde onderklasse. Amerika is het land geworden van de bedelaars met vlag & buishoed, die het wagentje van de zwarte meesters trekken.
Xander is weer eens in zijn pen gekropen op de hem eigen on-navolgbare manier. Lees het hieronder. En vooral : blijf kritisch. Want dat enorme land heeft nog een geweldig potentieel. Als het eindelijk maar eens echte leiders van het niveau van Georges Washington mocht hebben!

°°°

Ter zake :

20 voorbeelden van de snelle instorting van de Verenigde Staten

*

De Amerikaanse samenleving wordt op alle niveaus, van gewone gezinnen tot aan de regering in Washington, steeds sneller weggevreten door enorme corruptie en verval. Nergens ter wereld eindigen zoveel huwelijken in een scheiding en raken zoveel tienermeisjes zwanger. Nergens ter wereld kampen zoveel mensen met overgewicht en lijden zoveel mensen aan kanker, hartkwalen en diabetes. Terwijl het aantal zelfmoorden explodeert en de economie in elkaar stort blijven de spilzieke politici vrijwel onbeperkt de grootste schuldenberg die deze planeet ooit heeft gekend verhogen. Hier volgen 20 voorbeelden waaruit blijkt dat de dagen van hét voormalige symbool van vrijheid en welvaart geteld lijken te zijn:

 

 

1. Een aantal leden van de regering Obama hebben familie in de top van de Amerikaanse media. Twee topadviseurs van de president, Elizabeth Sherwood-Randall en David Rhodes, hebben beiden broers die respectievelijke de president van ABC News en CBS News zijn. De vrouw van de perssecretaris van het Witte Huis, Jay Carney, is Claire Shipman, een ervaren journalist bij ABC. Kortom: de media brengen alleen nieuws wat door Obama is goedgekeurd.

 

2. Officials van de belastingdienst (IRS) worden getraind met AR-15 geweren. Tegen wie moeten deze wapens worden ingezet? Hoe zou u reageren als ambtenaren van de Nederlandse belastingdienst zouden worden uitgerust met vuurwapens?

 

3. De stad Detroit staat op de rand van het grootste stadsbankroet in de VS ooit, maar een 41 jarige medewerker van de stedelijke water- en riooldienst, die $ 194.000 per jaar verdient, gaat nu al met pensioen en krijgt jaarlijks $ 96.000 uitgekeerd.

 

4. Sinds 2010 is het aantal aanrandingen en verkrachtingen in het Amerikaanse leger met 35% gestegen.

 

5. Tussen 1999 en 2010 steeg het zelfmoordpercentage onder Amerikanen tussen de 35 en 64 met bijna 30%. Er sterven nu meer Amerikanen door zelfmoord dan door auto-ongelukken.

 

6. Het Amerikaanse volk is letterlijk ziek: 30,6% van de bevolking lijdt aan overgewicht, met afstand het hoogste percentage ter wereld. De VS voert ook de lijst aan met het aantal kanker- en diabetespatiënten en hartaanvallen.

 

7. Een illegale immigrant verkrachtte en vermoordde op gruwelijke wijze een 9 maanden oud meisje in Richland (Washington). De mainstream media berichten echter vrijwel niets over de enorme criminaliteitsgolf die door migranten wordt veroorzaakt, omdat Obama anders zijn amnestie- en immigratiewet misschien niet door het Congres krijgt.

 

8. De grens tussen Zuid en Noord Korea werd de afgelopen 60 jaar hermetisch afgesloten door Amerikaanse soldaten, maar het lukt de VS maar niet zijn eigen grenzen te bewaken. Senator Check Schumer zei dat het nog 'jaren en jaren en jaren' gaat duren voordat de grens met Mexico afdoende kan worden gecontroleerd.

 

9. In heel Amerika worden ooit vreedzame gemeenschappen door toedoen van immigranten veranderd in door misdaad en drugsmokkel overheerste beerputten. De ergst getroffen steden in Californië blijken tegelijkertijd het hoogste aantal hispanics (tot wel 78%, afkomstig uit met name Mexico) te hebben. Velen van hen zijn illegalen. De gevangenissen zitten inmiddels zo vol dat criminelen vervroegd moeten worden vrijgelaten om plaats te bieden aan een nieuwe groep arrestanten.

 

10. Het Amerikaanse gezin, de basis van de ooit stabiele samenleving, bestaat bijna niet meer. Het gemiddelde huishouden heeft nog maar 2,59 personen.

 

11. De NSA bespioneert alle communicatie van alle Amerikanen. Obama heeft echter één uitzondering gemaakt: de overheidsinstanties mogen onder geen beding islamitische moskeeën in de gaten houden.

 

12. De sluipende oorlog die de regering Obama voert tegen het christendom ten gunste van de islam uitte zich vorig jaar bijvoorbeeld in Obama's veronderstelde 'hometown' Chicago, waar de plaatselijke Universiteit de banken uit een 88 jaar oude christelijke kerk haalde en verving door islamitische gebedskleedjes. Een Amerikaanse rechtbank maakte onlangs de weg vrij voor de islamitische Sharia en gaf moslims een speciale uitzonderingspositie bij faillissementsgevallen.

 

13. Als onderdeel van Obama's pro-abortusbeleid mogen tienermeisjes onder de 17 voortaan zonder recept abortuspillen halen.

 

14. Sinds 2001 zijn er meer dan 56.000 fabrieken en miljoenen banen uit de VS verdwenen. Obama onderhandelt over nog meer vrijhandelszones, die deze negatieve ontwikkeling zullen versnellen.

 

15. De staat Californië heeft recent een wet aangenomen die het onderscheid tussen jongens en meisjes opheft. Jongens op publieke scholen mogen voortaan niet meer worden geweerd uit meisjesdouches, en omgekeerd. De initiatiefnemer van de wet is overigens een jarenlange homoactivist.

 

16. Barack Obama verzet zich fel tegen een in het Congres voorgestelde nieuwe maatregel om de 'religieuze vrijheid' van militairen te beschermen.

 

17. Amerikaanse oorlogsveteranen worden door de regering Obama als vuilnis behandeld. Het aantal veteranen dat meer dan een jaar op een uitkering moet wachten steeg van 11.000 in 2009 naar 245.000 nu. Ondertussen krijgen ze van de overheid speciale 'literatuur' toegezonden die hen moet helpen te besluiten wanneer 'hun levens het niet langer waard zijn geleefd te worden'.

 

18. Hoewel er meer geld dan in enig ander land aan de gezondheidszorg wordt uitgegeven, scoort de VS slechts een 51e plaats op de lijst landen met de hoogste levensverwachting. In een arm land als Cuba is er minder zuigelingensterfte dan in Amerika. Ondertussen verdienen de farmaceutische bedrijven miljarden aan de steeds slechter wordende gezondheid van het Amerikaanse volk.

 

19. Het aantal mensen dat afhankelijk is van een uitkering is nog nooit zo hoog geweest. In de jaren '60 bestonden de inkomsten van het volk voor 90% uit salarissen en slechts 10% uit uitkeringen. In het jaar 2000 was het laatste percentage gestegen tot 21%, en inmiddels is dat al 35%.

 

20. De officiële Amerikaans staatsschuld bedraagt $ 16,7 biljoen. Volgens schattingen gaat daar de komende 30 jaar nog eens $ 106 biljoen bijkomen. Dat zal echter nooit lukken, want lang voor die tijd zal het Amerikaanse financiële systeem totaal instorten. (1)

Xander

°°°

Ja, ik weet het : Amerika is nog altijd het machtigste land ter wereld. Buiten Indië. Buiten China. Amerika is een reus. Maar een reus pp lemen voeten. En, sedert WO II, stilaan het land met op maat gemaakte Islam-schoeisels.
Of ik vandaag meteen denigrerend spreek over alle negers? God beware me daarvan! Ik heb niets tegen de intelligente zwarte medemens (die ik bij deze hartelijk groet), maar alles tegen de zwarte parvenu’s, die surfend op de golven van het moment, denken dat ze zich wegens hun kleurtje, alles kunnen permitteren. Het zijn de stamhoofden uit de regenwouden, die nog net niet het afgekloven dijbeen van hun laatste maaltijd in hun kroezelhaar dragen. Een is er in geslaagd om in de kortste keren van het rijke welvarende Zuid Afrika het armste land van Afrika te maken. De Blanke is verjaagd of uitgemoord, en het land zou voortaan zichzelf bewerken. Een tweede is bezig met de Trotse Natie die tot voorbeeld diende van de Vrijheid in gans de wereld, om te vormen tot een Overzees Groot-Kalifaat van waaruit iedere vierkante meter grond van Gods Aarde in bloed zal gedrenkt worden.
Allez, niet brutaal en niet seffens, hé, maar stilltjes-aan, lijk de verdoving die toegediend wordt bij euthanasie.
Syrië is de lakmoesproef.
Straks volgt op deze blog een nieuw stukje, van een soort ‘Reporter ter Plaatse’. Zal wel nooit in Terzake aan het woord komen, want het is een Vlaamse Pater Norbertijn, die zijn gehele leven gewijd (geofferd?) heeft aan het Bijbelse land Syrië en die uit de eerste hand het begin van de revolutie heeft meegemaakt. Hij schreef een ‘Open Brief’ aan De Natte Dweil’, met de aanspreektitel “Excellentie” en bewijst daardoor dat hij de situatie in Syrië misschien wel onderkent, µaar niet meer op de hoogte is van wat in Brussel bekokstoofd wordt. De Zaak van de 30 Zilverlingen, Pater, kent U die nog?
Wel, wij, de Vlamingen uit principe, die af en toe wel eens op Uw Christelijk zieltje durven trappen, zijn bezig de boom te versieren waarvan een der takken dezelfde rol is toebedeeld als de Judas-boom uit het verhaal van de Zachtmoedige.
Niet Haiku-Herman verdient de titel ‘Excellentie’, maar Uzelf. U krijgt die van ons, de mensen van het Vlaams Belang, samen met de Ridderorde, die U wel nooit zult krijgen van Het Hof/La Cour. Wij houden van U, en van  Uw Syrische volk en van zijn Syrische Leiders.
Sadam Houssein, Kolonel Khadafi e.a. : genoeg is genoeg!

Geschreven door AABEE via Digitalia

°°°



°°°

 

Geen opmerkingen: