maandag 17 juni 2013

1441 - OVERAL WAAR DE ISLAM KOMT WORDT VUURTJE GESTOOKT


***

Maandag 17 juni

Zon 5u29-21u59

H Alena van Dilbeek

Deel III

.

1441 - OVERAL WAAR DE ISLAM KOMT WORDT VUURTJE GESTOOKT

°°°

 

°°°

Het hellevuur van de Islam laat zich door niets of door niemand tegenhouden. Gaat het in de eerste plaats niet met geweld, dan gaat het met list en bedrog. U herkent vast wel het scenario : de ‘gematigde Islam’ is (om een hemels gezegde voor altijd te verdestrueren!) lijk de Vlamsche tale van Guido Gezelle, o zo wonderzoet, voor wie neur geen geweld en doet. Tot dat hellvuur zich sterk genoeg waant, om U met één enkele haal, van links naar rechts, de keel over te snijden. Al wie het anderszegt, liegt of spreekt de waarheid niet.
Ik ben nog altijd op zoek naar ook maar één land waar het anders verloopt.
Ho, we zien ineens een machtig, rijk en groot land? Ha, daar gaan we iets spectaculairs aan doen die als het lukt, heel de mensheid zal geweten hebben. Geniaal in al zijn eenvoud : het stikt daar van de burgervliegtuigen en Manhattan met de Twen Towers is het hart  van de financiële wereld daar. Met het geduld van een doodskopspinnetje die een reuzenvlieg wil vangen in haar netten, op zoek gaan naar Jihad-kamikazes die dergelijke vliegtuigen als donderslagen bij heldere hem, in die glazen gedrochten willen vliegen. Alarm? Afweergeschut? Een rakettenschild? Nee makker, het is al gebeurd en Amerika slaapt nog, net als bij de laffe aanval op Pearl Harbour. Amerika voert wel gaarne oorlog, maar AUB toch niet op het eigen grondgebied.
En dan komt de clou van het verhaal. Busch Jr rukt niet het hart uit het lichaam van de Islam : dat is niet hùn werk, wordt geargumenteerd, maar het werk van een paar debielen, die de Islam in een verkeerd daglicht willen stellen. Ha, dan is het goed, zegt Busch, maar we moeten toch iets doen voor het oog van de mensen. We gaan proberen om ons preventief te beschermen, door heel de wereld af te luisteren op zoek naar stouterikken. En wetewa? We  spannen heel de wereld voor onze kar. We pakken zelfs, zodra we ervan horen, de te geavanceerde technologieën in, zoals die verdomde spraaktechnologie van die Ieperse prutsers. Een paar schijnmanoeuvres, en voor ze er erg in hebben, is die technologie van ons….
En precies dààr wil Allah Amerika juist hebben : door deze spionage te laten lekken, kan onrust gezaaid worden, en onrust zaaien is de Islam zien opschieten….
De wereld kijkt verbijsterd toe : wat nu? Hoe kan men nu (Islam-)terreur voorkomen, zonder alert te zijn? Dus die spionage is… een noodzakelijk kwaad. En dus is het eerste stadium van de ‘onderwerping’ aangebroken : wereldwijd is iedereen bang geworden.
Maar nu komt het want de Islam is ons, Westerlingen, altijd een slag voor. Ze zijn namelijk al lang binnengedrongen, dank zij hun knappe Zwarte President, tot bij de hefbomen van de macht. Samen met de hetze over de spionage, wordt het beeld van de Islam opgefrist en aannemelijker gemaakt. Zo wordt er gedecreteerd, dat de Koran weliswaar het werk is van de Profeet, maar eigenlijk wel het woord die God zelf heeft gesproken. De Islam wortelt dus een verdiep hoger getild : direct bij de Allerhoogste, en het is dus nutteloos zich te verzetten.
Ha ja, want Islam is juist het Arabisch woord voor ‘Onderwerping’.
De Koran is erger dan ‘Mein Kampf’, omdat ieder van de 1,2 miljard Moslims elk een Hitler op zich is. Vandaag een doodgewone piot, korporaal in het leger, en morgen een razende zot, die tapijten stukbijt. Hun missionerings-gerief is niet het Kruisbeeld, maar de kakbijl.
Misschien dat Amerika nu eindelijk een tandje bijsteekt?  Dat het nu de Hispano’s uit Mexico binnenhaalt, die de Moslims verdringen? Hispano’s dansen de samba op straat, in plaats van met de kont omhoog te liggen bidden op sttraat.
*
Laten wij in Europa maar eerst afwachten wat Grote Broer doet. Ondertussen proberen wij de huidige Be-Siterders er uit te werken, want het zijn zij, in hoofdzaak de kazakdraaiers van Tsjeven, die daarvoor verantwoordelijk zijn. Zij bezaten en bezitten namelijk de gave van het onbeperkt compromissen sluiten. Als ze er aar zelf beter van werden.

°°°

Ter zake :

Door: redactie dm − 17/06/13, 09u35  − Bron: ANP

Steve Wozniak is niet te spreken over de Amerikaanse geheime dienst NSA, die al lange tijd het internetgedrag van burgers uit binnen- en buitenland in de gaten houdt. ''Dit is niet mijn Amerika'', zei de medeoprichter van Apple tegen een Spaanse journalist van FayerWayer.  

© reuters.Wozniak groeide op met het idee dat Amerika een verantwoordelijk en goed land was, maar dat blijkt nu iets anders in elkaar te zitten. ''Ik was zo trots op mijn land en nu kom ik erachter dat het tegenovergestelde waar is'', aldus Wozniak.

 

Hij vervolgt: ''Al die dingen over de constitutie, die ons een goed volk maken, stellen eigenlijk niets voor. Het is allemaal kapot gemaakt met de Patriot Act. Er is niet eens meer sprake van een openbare rechterlijke macht.''

De medeoprichter van Apple ziet zelfs vergelijkingen tussen de Verenigde Staten en het Rusland van de Koude Oorlog, in de tijd dat er in het land mensen verdwenen. ''We lijken daar steeds meer op.'' Wozniak waarschuwt de VS dan ook zich niet te gedragen als een alleenheerser. ''Dat is wat een koning doet. Een koning gaat erop uit, zoekt mensen uit, vermoord ze of stopt ze zo maar in de gevangenis

°°°

(Patriot Act) is volgens Wikipedia

of voluit de Uniting and Strengthening America by Providing Appropriate Tools Required to Intercept and Obstruct Terrorism Act of 2001 is een Amerikaans wetsvoorstel (H.R.3162) dat op 26 oktober 2001 door het Amerikaans Congres met een meerderheid is aangenomen.[1]

De wet heeft als doel meer mogelijkheden te geven aan de Amerikaanse overheid om informatie te vergaren over en op te treden in geval van mogelijk terrorisme. Het is een directe reactie op de aanslagen op 11 september 2001, en is een middel in de Amerikaanse strijd tegen terrorisme.

Er is veel kritiek op de Patriot Act omdat ze de burgerrechten van de Amerikaanse bevolking te veel zou schenden, met name op het gebied van privacy. Daarnaast is er de kritiek dat de wet stigmatiserend zou werken omdat het vooral mogelijkheden biedt om immigranten en buitenlandse bezoekers te onderzoeken en het land uit te zetten.

Voorstanders van de wet hopen dat het de Amerikaanse justitie meer opsporingsmogelijkheden geeft om zo terroristische aanslagen in de toekomst te voorkomen. In plaats van het achteraf straffen, kan men nu ook pro-actief reageren. Het argument dat burgerrechten afgebroken worden weerleggen ze door te zeggen dat 'het leven zonder angst' het hoogste burgerrecht is.

Eind 2003 ondertekende George W. Bush de Intelligence Authorization Act, die meer opsporingsbevoegdheden aan de FBI geeft en gezien kan worden als het verlengstuk van de Patriot Act.

Op 16 december 2005 stemde de Amerikaanse Senaat tegen de verlenging van de wet. Op 21 december 2005 bereikte de Senaat een meerpartijen akkoord inzake 107-56. Dit werd vastgelegd in de USA PATRIOT Improvement and Reauthorization Act. Vele passages uit de USA PATRIOT Act zijn daarbij gehandhaafd.

De Patriot Act werd in 26 oktober 2001 door het Huis van Afgevaardigden aangenomen met een meerderheid van 357 tegen 66 stemmen. In de Senaat lag de stemverhouding 98-1. Republikeins Afgevaardigde voor Texas Ron Paul vertelde The Washington Times dat geen enkel Congreslid de nieuwe wetgeving mocht lezen. Tegenstanders van de Patriot Act wijzen erop, dat het onmogelijk was in zo'n korte tijd na de aanslagen van 11 september 2001 deze wet te schrijven en dat de Patriot Act dus in feite al klaar lag.

Op 27 februari 2010 verlengde Barack Obama de Patriot Act met een jaar, een dag voordat deze zou vervallen.

Op 26 mei 2011, tekende Barack Obama een verlenging voor vier jaar van drie belangrijke onderdelen van de oorspronkelijke PATRIOT Act. Dit betreft het afluisteren van verdachten, onderzoek van zakelijke informatie, en surveillance van individuen die verdacht worden van terroristische activiteiten.

Inmiddels blijkt op een ander gebied een neveneffect. Op grond van de Patriot Act is de keuze voor een Amerikaanse Cloud Computing provider voor Europese klanten een risico, aangezien de gegevens en databases van die klanten ook door de Amerikaanse overheid opgevraagd

Geschreven door AABEE via Digitalia

°°°



°°°

 

Geen opmerkingen: