dinsdag 18 juni 2013

1444 - OVER EEN ZWEEDS TRAGISCH OP ZICHZELF STAAND ONGEVAL


***

Dinsdag 18 juni 2013

Rozenmaand

Zon 5u29-21u59

H Leontius

Deel III

.

1444 - OVER EEN ZWEEDS TRAGISCH OP ZICHZELF STAAND ONGEVAL

°°°

 

°°°

Inzake ‘Open Grenzen’ zijn de Zwöden ons heel wat voor. Zij dragen daarvan ook de gevolgen, inclusief de Breiviks en andere verzetshelden. Hun jachtgebieden liggen weliswaar een stuk verder naar de Noordpool toe dan de onze, maar het is algemeen geweten, dat sedert de tijd van de wrede Vikings, de mensen daar geen geweld meer gebruiken, maar alleen nog blauwe ogen hebben en lang blond haar.
De daarbij in bosjes levende Moslim-Jongeren die handelen naar Allah’s woord zelf, denken dat de vrouwtjes daar, hoe jonger hoe liever, met benen tot onder de oksels, loslopend wild is dat speciaal voor hen gekweekt wordt. Zij willen dus waar voor hun (stempel)geld of voor hun leefloon. En waar er gehakt wordt, vallen er spaanders.
*
Het zal dus Uw kind maar wezen, die kleine Anita (?) , die erger dan in  de Peer Gynt suite, in  de heilige hallen van de wellust werd gevangen gehouden.
Natuurlijk is de Lynkxse o zo progressief als maar mogelijke Rechter vol begrip geweest. In de thuislanden hadden ze voor veel minder met een strop rond de nek, naast elkaar metershoog tussen twee uitgeschoven hoogtewerkers gehangen als voedsel voor de raven. In Zw*oen is men beschaafder : met een berisping en een handleiding hoe het verder eigenlijk moet, komen ze er van af.
Is dat nu een vorm van ‘gematigde Islam’ of van een doorgedreven integratie?
Persoonlijk denk ik, dat dat soort daders, als worstjes verpakt,  als oefenmateriaal moeten ter beschikking gesteld worden van het gezin van dat slachtoffertje.  Dezen bedenken zelf wel iets geweldigs dat wereldwijd als voorbeeld kan dienen voor het voorkomen van verdere diergeljke daden. Liefst in geuren en kleuren maar ook in kreten en kreunen, verfilmd en per subiet op YouTube geplaatst. In een begeleidend schrijven misschien ook vragen voor uitzending op El Jaziera?
Misschien voordien een vertoning van het gebeuren ter lering eisen in iedere moskee? In iedere gevangenis?
*
O ja, ook pr express een present-exemplaar sturen naar de Ambassade va elk van die nationaliteiten. Liefst per ijlbode, met in zijn kielzog de gehele pers en TV-verslaggevers van over de gehele wereld?
Misschien een specialleke voor Rudy Vrankx?

°°°

Ter zake :

In opnieuw een “tragisch op zichzelf staand geval” werd in Zweden een 15-jarig meisje door 6 immigranten verkracht. De daders vielen na een feestje over haar heen. Zoals in zulke gevallen gebruikelijk is, viel ook deze keer de straf mild uit: de rechter veroordeelde Jibril Adam Aden, Allah Eddin Ben Othman, Basier Ibrahim Hussein, Bassin Ben Lofti Mbarki en Akme Abu Ammer – geen van allen ouder dan 18 jaar – ieder tot 130-150 uren dienstverlening. Bovendien moeten ze ongeveer € 5000,- schadevergoeding betalen.

 

Als motivering voor de milde straf wordt genoemd dat de gezinnen leven van een sociale uitkering en bijvoorbeeld geen eigen woning hebben – daarom zou gevangenisstraf “ongeschikt” zijn. Verder argumenteerde de rechter dat de verkrachters er al door waren gestraft dat hun namen en foto´s al op internet waren gepubliceerd.

Geschreven door AABEE via Digitalia

°°°



°°°

 

Geen opmerkingen: