donderdag 20 juni 2013

1446 - DE MOORDENAARS WAREN EN ZIJN ONDER ONS


***

Donderdag 20 juni

Zon 5u29-21u59

H Adalbert van Magdeburg

Dee I.

1446 - DE MOORDENAARS WAREN EN ZIJN ONDER ONS

°°°

Waar de oli-sjeik zijn verstand bewaart….

 

In de pietrol-kan

°°°

Vrienden die op dit ‘sociaal forum’ vanzelfsprekend onbekend wensen te blijven, hebben mij dringend aangeraden een ander pseudoniem te kiezen dan dat wat onderaan staat. Wegens, zeggen zijn teveel haatzaaierij. Wat niet waar is, ik zaai maar de mostaardzaadjes die de Isalmmers laten vallen en vervolgens over het hoofd zien. Zij rieden mij aan Johanes Baptista te nemen, wegens het losmaken van schoenriempjes of zo, maar zo’n heilig boontje ben ik nu ook weer niet. Om de Nazi-jagers van de IsStaPo te misleiden zou ik liever interplanetair gaan. Of iets uit de Sterrenbeelden. De Grote Beer, bijvoorbeeld. Als die IsStaPo van Seppe Weiss (CGKR) nu een paar dagen off-line willen gaan? Als die dikhuiden terug daar zijn, kunnen ze; naast het neuspeuteren, beginnen speuren in de sterrenhemel….
*
Let wel : ik hoop dat mijn uitgever meeleest, zodat hij voortaan weet in welke rangorde van grootte hij het salaris voor deze pareltjes moet optrekken.
*
Onderstaand bericht moet bij hun rode, groene en blauwe vrienden ingeslagen zijn als een luid knallende bommengordel, de gewone Islam-muziek van deze tijd. Een Vlaamse stad, (Ruisseau du Moulin), de stad van Moustache Moureau de Vlaminghater en boerka-toeker, Molenbeek dus, blijkt het slangen-nest te zijn waar addergebroed gevoed en gekoesterd werd met het geld dat onze oudjes en onze zieken moeten ontberen. Bij de PS kennen ze hun prioriteiten en nemen ze het eigen volk voor, hun bruine kiezers.
Ha, ‘mais Oui !!!’, zegt Madame Non deze keer, ‘t is van wij moet zork draak voor dees menschen, zij verdien ons oppas, perce que, etc, etc.
De gevallen held : ’n simpele Vlaamse jongen uit Molenbeek?! zegt U? De zoon van een echte Sjeik met vele oliekannen, die ginder aan het hoofd stond van een legertje van 600 gangsters-in-opleiding voor front-ervaring? Ach ja (voortgaande op de vader die BDW beschuldigde bloed aan zijn handen te hebben) : we moeten richting Oostfronters denken. Die werden bij hun familie ook afgeleverd in body-bags, verzegeld met de tricolore, begeleid door de BOB om volkstoeloop op de begrafenis te voorkomen. Onmogelijk om de geliefde nog eenmaal tz zien : de vele kogelgaten uit de Rijkswacht geweren mochten niet gefilmd worden.
Ik ben eens benieuwd, of het Krijgshof nog weet heeft van termen zoals ‘hulp aan de vijand’, of ‘hand-en spandiensten aan een vijandelijk regime’. In dien ja, waarom komen die avonturiers ook niet voor de Krijgsraad?! Het zou veel geld sparen : geen uitkeringen meer, of ziekenzorg, slecht de kostprijs van 1 (een) body bag aan griothandelsprijzen.  Voor de begrafenis zorgt de familie wel, ergens in een f ander Moslimland, Transport en dienst er plaatse inbegrepen…..
*
Wat nu, PS-ondervoorziter! De gifbeker? Op Uw eentje, of in groep? Body bag  + vliegtuig ticket nu bestellen voor de markt instort.

°°°

Ter zake :

Zoon van sjeik uit Molenbeek gedood in Syrië

Abdel Rahman Ayachi. Hij zou leiding hebben gegeven aan vijf- à zeshonderd rebellen.

 

Abdel Rahman Ayachi is gedood in Syrië. De 33-jarige man was de zoon van de beruchte extremistische sjeik Bassam Ayachi uit Molenbeek. Abdel Rahman Ayachi werd vorig jaar in ons land veroordeeld tot acht jaar cel voor het ronselen van strijders voor Irak en Afghanistan. Dat zou hij gedaan hebben via de website van het Molenbeekse Centre Islamique Belge van sjeik Bassam Ayachi. Zelf ontkende Ayachi junior die beschuldiging en vluchtte hij naar Syrië.

 

In Syrië was Ayachi, die er de roepnaam Abu Hajar aannam, commandant van de Jund al-Rahman-Brigade, die onderdeel is van de beruchte Sukr al-Sham. Dat is een groepering die opereert in en rond de stad Idlib, in het noordwesten van Syrië. Ayachi zou leider zijn geweest van zo'n vijf- à zeshonderd rebellen.

 

Hoe Abdel Rahman Ayachi om het leven kwam, is niet meteen duidelijk. Op Facebook kwam het bericht dat hij de martelaarsdood is gestorven

°°°

We leren stilaan beter de stammen van onze mede-belgen kennen. Het kunnen niet allemaal ‘Tjouk-Tjoouks’ blijven, zoals in mijn kindertijd, toen één zo’n zwarte Karaboeja op het voetpad heel het verkeer deed vertragen.
Om ze uit elkaar te houden kunnen we ze bijvoorbeeld namen geven als Rachid de Mankepoot, omdat die ooit door de politie in de knie werd geschoten. Of Ahmed Flapoor, zoals iedereen direct kan zien.  Wat denkt U bijvoorbeeld van Youssef the Greet Goat Lover?
Ziet U : het spectrum voor volkseigen naamgevingen is even groot of groter dan de sterrenhemel. The sky is the limit, want daar zijn ze onderweg naar de volle maan, waar zij zelf nu al voor d helft ervan, de ene misdaad na de andere begaan.

Geschreven door AABEE via Digitalia

°°°



°°°

 

Geen opmerkingen: