donderdag 20 juni 2013

1447 - HOE DE ISLAM TWEE STENEN KAN DOEN VECHTEN


Donderdag 20 juni

Zon 5u29-21u59

H Adalbert van Magdeburg

Deel II

.

1447 - HOE DE ISLAM TWEE STENEN KAN DOEN VECHTEN

°°°

Rotsige kust, vòòr de Islam-invasie

 

De stenen weten niet beter dan steen te zijn???

°°°

Twee stenen op een verlaten strand, die beginnen vechten omwille van wie in Allah gelooft. Geen van de twee had het ooit vermoed, dat het ooit zover zou komen. Tot de Islam er zich mee bemoeide.
Vind ik eigenlijk zeer flauw, de schuld op Allah steken. Net een inbreker, die aan de Rechter uitlegt, dat niet hij de dader is, maar zijn handen…..
Het ogenblik nadert dus nu, dat zelfs het Internet zal gesplitst worden, net zoals tijdens de (voorlopig) laatste wereldoorlog ’39-“45 de meningen dat ook waren. De ene helft had het voor Partij A, de Goeden, en de andere had het voor Partij B, de Slechten. Wie ‘goed’ was, of ‘slecht’, hing in hoofdzaak af van het verloop van de strijd. De grote massa klotste daar als een woelige zee, zowat midden-in. Straks is het verhaal bijna 100 jaar oud en nog is men er niet aan uit.
*
Het bericht hieronder over de huidige tijd staat voorlopig wijdbeens zowel op de enen als op de andere overtuiging. Heeft U ooit een ander positie gekend door om het even welke kleurpartij? Enerzijds/Anderzijds, als het onze tijd maar duurt. Alle drie steken ze hun compromis-kar ver voor zich uit : voor elck wat wils, als we de postjes maar zoveel mogelijk kunnen binnenhalen. De échte Vlamingen zijn in hun ogen erger dan de verzamelde strijdkrachten Beëlzebub en Lucifer samen. Ze willen die heerlijke postjes afpakken! Moeder! Help ons AUB want na 183 jaar pakken hun leugens niet echt meer. Zelfs de man in de straat, maar ook die aan de toog, is beginnen klaar zien.
*
Maar terzake : De Rus in het Midden Oosten. Mij persoonlijk gaat het nog altijd niet goed af, te supporteren voor… Brrr … Rusland, de hemel mag weten waarvoor. Want ze hebben het communisme aan den lijve ondervonden en het ver van zich af gegooid. Maar de simpelste Rus weet het, wees daar maar gerust over. Volgens de poco-algemeen ons opgelegde mening, zal Rusland binnenkort wel gaan behoren tot Partij B, de Slechten, want voor de Islamvrienden waar ook ter wereld, zijn de Goeden van Partij A, de ‘wrede-brengers’ met het kromzwaard en de bommengordels.
*
Ach Vadertje Putin, Uw mariniers zullen waarschijnlijk goed werk leveren, maar waarom zich bezig houden met de randverschijnselen, daar waar het in Uw macht ligt om met een paar van die super machtige dingetjes het hart uit de Islam te rukken! Uncle Sam kan U daarvoor hoogstens dankbaar zijn dat U het vuile werk hebt opgeknapt, zo dat overal ter wereld de ‘Gelovigen’ als kiekens zonder kop en zonder Leiders achterblijven. Eenmaal deze druk weggevallen zou zijn, zullen zij allemaal vol enthousiasme wereldburgers – in eigen land - kunnen worden.
Wie weet, kunnen we hun spandoeken zelfs hergebruiken. Alle Joden aan het gas, moet dan worden het ‘Alle Jihad’s aan het gas’.
Versta me niet verkeerd, hé! Het gas zou bestemd zijn voor hun achteruit-inlaat, zodat ze als luchtballonnen omhoog en uit het zicht verdwijnen. Per spoedbestelling afgeleverd bij Allah.

°°°

Ter zake :

Rusland stuurt mariniers en tanks naar Syrië om 'burgers

Als Russische mariniers (foto) in Syrië worden ingezet en omkomen door wapens die door het Westen aan de rebellen zijn geleverd, dreigt het conflict gevaarlijk te escaleren.

Nadat het de leiders van het Westen tijdens de G8 bijeenkomst niet lukte om het Russische verzet tegen het afzetten van de Syrische president Assad te breken, kondigde het Kremlin vandaag aan om twee oorlogsschepen met 600 mariniers en 20 tanks naar Syrië te sturen 'om de Russische burgers daar te beschermen'. De vicecommandant van de Russische luchtmacht, generaal-majoor Gradusov, voegde daar aan toe dat de marine eenheid indien noodzakelijk zal worden beschermd door gevechtsvliegtuigen. De directe aanwezigheid van Russische troepen in Syrië zal het gevaar op een escalatie naar een militair conflict met het Westen fors doen toenemen.

Waarschuwing aan het Westen

Onder het voorwendsel de circa 20.000 Russen in Syrië te beschermen gaf president Vladimir Putin met het sturen van mariniers een duidelijke waarschuwing dat de Westerse wapensteun aan de islamistische terroristen in zijn ogen onacceptabel is en niet zal worden getolereerd. Een directe evacuatie van de Russische burgers uit Syrië zou tevens wijzen op een gevaarlijke escalatie van het toch al zeer gewelddadige conflict.

Volgens het Russische persbureau Interfax hebben het grote landingsschip Nikolai Filchenkov en de torpedojager Vice Admiral Kulakov in totaal 600 mariniers aan boord. De Filchenkov transporteert daarnaast 20 tanks en 15 bewapende pantservoertuigen of militaire trucks. De Kulakov is voornamelijk ontworpen om onderzeeërs te bestrijden.

 

Escalatie steeds dichterbij

Volgens Moskou worden de oorlogsschepen gereed gemaakt voor vertrek, maar militaire bronnen melden dat de schepen al sinds half mei in de Middellandse Zee varen en daarom binnen enkele uren de Syrische kust kunnen bereiken. Wanneer de schepen arriveren en waar de troepen zullen worden ingezet is niet duidelijk, maar door hun aanwezigheid in het oorlogsgebied is de kans aanzienlijk dat zij worden getroffen door wapens die door het Westen aan de rebellen zijn geleverd. Mocht dit inderdaad gebeuren dan dreigt het Syrische conflict verder te escaleren:

 

1. Als Russische soldaten worden verwond of gedood door Westerse wapens zal Moskou nog meer militaire versterkingen naar Syrië sturen;

 

2. Nog voordat het Westen over een eventuele no-flyzone besluit is de Russische luchtmacht reeds naar het Syrische luchtruim onderweg;

 

3. De aanwezigheid van Russische troepen in Syrië zal nog meer olie op het vuur gooien en de toch al zeer gespannen relatie tussen Moskou en Washington verder doen verslechteren. (1)

 

Xander

Geschreven door AABEE via Digitalia

°°°



°°°

 

Geen opmerkingen: