zaterdag 22 juni 2013

1454 - TUSSEN MEIR & MEKKA


***

Zaterdag 22 juni

Zon 5u29-22u00

H Thomas More en John Fisher

 

Deel I

1454 - TUSSEN MEIR & MEKKA

°°°

 

°°°

Eigenlijk is voor GVA de keuze al lang gemaakt : omwille van de paar centiempjes winst bij elk meer verkocht exemplaar, en met de STRALENDE RODE A van Antwerpen in het achterhoofd, wil men van de Meir een soort ‘Klein Mekka’ maken. ‘t Stadt aan de stroom  wordt dan een Turks-Marokkaans buitennest, waar er gegarandeerd kort daarna gevochten en gemoord zal worden tussen de diverse sekten van die Ideologie die Wrede brengt.
Patrick, jongen toch! Wo bist du blieben? Wie gaan we daarvoor op zijn donder (of erger) moeten geven?! Waar  is het hol waarin gij U verschuilt, en hoe diep is het? Veel tijd is er niet meer!
Dan, als het gezag van de Profeet Mohammed en de woestijn-cultuur van 1400 jaar terug alleen nog is gevestigd, mag iedereen M/V dag dagelijks in carnavals-kledij op de redactie komen, verschijnt de krant GVA al lang alleen nog in Arabische spaghetti-slierten, met op de binnenbladzijde  nog een paar overlijdensberichten in de eigen taal, die stand gehouden heeft tot rond de jaren 2015. Ondertussen zal de Meir het Mecca-plein geworden zijn, en de sjiekere buurt waar zich nu de De Keyserley bevindt, zal dan de Medinaley geworden zijn.
Zelfs de kinder-aftelrijmpjes zullen herbewerkt worden. Bij het ‘hinkelen’ of het touwtjesspringen zal men dan horen “ Op de Medina, de Medina, op de Medina-ley….
Heerlijke allochtone tijden in het verschiet! Met iedere dag zo’n 72 misbruikte kinderen in de stad, precies even veel als in elke grote stad in de thuislanden…
*
Opvallend toch, hoe en hoe snel de Ambassadeur van Marokko de gemoederen is komen bedaren, en hoe snel die ook bedaard werden, die gemoederen. Kwestie van een verse pamper met daarin een nieuwe lading ‘respect’: de meute is ineens weer overtuigd : laten we ons opnieuw stil houden, het is genoeg geweest voor deze keer, we hebben onze macht getoond en gezien dat de witmenschen in elkaar krimpen, bang als ze zijn om ons te mishagen.
*
O ja, bijna vergeten : het Koninklijk echtbrekerspaar komt de getroffen families troost en bemoediging inspreken, zo gauw de kopstukken van Vlaams Belang om welke reden dan ook, administratief achter de tralies gedraaid zijn. Het Koninklijk Paar zal dan demonstreren hoe koet zij de Arabische Taal onder de echtbrekersknie hebben.
*
Gezien de verdere ontwikkelingen in dit dossier, en in het belang van het onderzoek, wordt over de Brokkenschool en  de misnoegde mama’s niet meer gecommuniceerd. Zo moet het wel duidelijk zijn, hoe erg het is.

°°°

Ter zake :

Moeder die kleuterjuf beschuldigde, komt nu zelf in opspraak

zaterdag 22 juni 2013, 03u00

Auteur:  Saskia Castelyns en Koen Baumers NB

*

ANTWERPEN - Bij het parket is een vierde klacht binnengelopen tegen de 23-jarige kleuterjuf van De Blokkendoos in Antwerpen. Maar intussen wordt ook alsmaar meer duidelijk over de mogelijke aanleiding van de heisa. Het gezin van het kleutertje rond wie de eerste klacht werd ingediend, wordt al twee jaar gevolgd door Bijzondere Jeugdzorg.

De 4-jarige kleuter die volgens zijn moeder het slachtoffer werd van misbruik op de kleuterschool, wordt net als zijn 2-jarige zusje al twee jaar gevolgd door Bijzondere Jeugdzorg. Dat is formeel bevestigd aan onze krant door bronnen dichtbij het onderzoek.

Bovendien is er vóór die periode in Nederland een vonnis tegen de vrouw en haar gezin uitgesproken. De moeder in kwestie heeft de Nederlandse nationaliteit en is in 2011 zelf met het Nederlandse vonnis naar de politie in ons land gestapt, met de vraag om het te laten wijzigen. Ze werd doorverwezen naar Nederland. Mogelijk was de inhoud van dat vonnis de reden om haar dossier aan Bijzondere Jeugdzorg door te spelen.

°°°

Noot tussenin van de schrijver :

Gisteren stond hier een zinspeling op hoe betrouwbaar de politie is, moest ze worden ingezet om ‘conflicten’ tussen burgers te bedaren. Hieronder leest U een en ander over die-hard Moslimisten die ‘uit de kast zijn gekomen’. Hoeveel er zich voorlopig niet ‘outen’ en toch in uniform op straat komen, heeft U het raden.

*

Vlaams Belang eist ontslag vrouwonvriendelijke moslimagenten

*

Islamfundi's hebben geen plaats in onze politiekorpsen

21 juni 2013 • 12.06u

*

Enkele politiemannen van de zone Brussel Noord weigeren pertinent vrouwelijke collega's of burgers te groeten of te woord te staan. Het gaat om vier agenten die hun gedrag verantwoorden onder het mom van hun islamitisch geloof.  Alhoewel de feiten al geruime tijd aan de gang blijken te zijn, worden de agenten nu pas op de vingers getikt. Het Vlaams Belang reageert verbolgen op deze zoveelste indicatie van islamisering, en eist het ontslag van de agenten.

 

 Dat bepaalde allochtone agenten tijdens de uren onderling voortdurend in hun moedertaal - veelal Arabisch of Turks - praten, om zich onverstaanbaar te maken voor bepaalde collega's, was al langer bekend. Dat nu ook islamitische politieambtenaren vrouwen weigeren te helpen of te woord te staan, is voor Brussels Vlaams Belang-fractievoorzitter Dominiek Lootens meer dan een brug te ver. “Politieagenten hebben bij uitstek een dienstverlenende taak. Het is onaanvaardbaar dat religieuze motieven worden aangehaald om hiervan af te wijken. De aangekondigde vingertik is dan ook ruim onvoldoende. Het is duidelijk dat deze mensen geen plaats meer kunnen hebben binnen het korps.”

 

Ook het minimaliseren van deze fundamenteel onverdraagzame houding is bedenkelijk. Zo wordt het fenomeen omschreven als “een delicate problematiek”.  Aan islamfundamentalisme is echter niets delicaats en behoeft bijgevolg allerminst een zachte aanpak.  Ook Brussels Staatssecretaris Bruno De Lille (Groen!) voelde zich in die zin geroepen om zijn duit in het zakje te doen. Op zijn Facebookpagina verklaarde hij weliswaar ‘verontwaardigd’ te zijn, om vervolgens de nadruk te leggen op het zogenaamde racisme bij de politie. Niet het islamitisch racisme natuurlijk, maar het vermeend anti-islamitisch racisme, dat volgens de Staatssecretaris de oorzaak zou zijn van het gedrag van dit soort van gefrustreerde ‘allochtone’ agenten.  Want: wanneer islamitische agenten weigeren vrouwen respectvol te benaderen of te begroeten, is dat de schuld van de racistische autochtonen. Je moet er maar op komen.

 Voor het Vlaams Belang is het zonneklaar: wie weigert zich in te schakelen in onze westerse samenleving, waar er scheiding is tussen kerk en staat en waar er gelijkheid is tussen man en vrouw, heeft hier geen plaats. Ambtenaren die zich hieraan bezondigen; moeten niet op het matje worden geroepen, maar op staande voet worden ontslagen.

****

Naschrift II van dezelfde  schriftsteller als daarjuist, maar deze keer integraal overgenomen van een webstek waarvan de naam geheim moet blijven, wegens de Islamtische contraspionage van Mohbama/

Daar gaan we

Zweden: de eisen-machine draait overuren

Posted on 21 juni 2013    door E.J. Bron   

We kennen het verhaal. Moslim weigert de hand te schudden van zijn meerdere op zijn door de belasting gefinancierde arbeids-/stageplaats. Moslim is beledigd. Moslim krijgt 30.000 Zweedse Kronen (± € 3500,-).

(Uit het SVT-debat MEER EISEN: werknemers moeten getraind worden hoe “om te gaan” met moslims die weigeren handen te schudden, denkt Kalsoom Kaleem. Moslims die weigeren handen te schudden, zouden echter geen fatsoenstraining nodig hebben).

In de laatste “Debat”-uitzending van dit seizoen wordt er over zo´n gebeurtenis gediscussieerd, en dat zoals gebruikelijk met het Westerse relativerende beginsel dat beiden gelijk zouden kunnen hebben dat er verschillende manieren bestaan om de zaak te bekijken. Er bestaat echter geen goede reden om 30 minuten zendtijd aan zo´n zaak te verspillen. Toch was er een gast in de studio met een andere mening die de zaak wilde rechtzetten. Ik doel hier op Kalsoom Kaleem, die blijkbaar als politica van de provinciale landdag voor de sociaaldemocraten aanwezig was en absoluut niet geïnteresseerd was in verschillende zienswijzen over de zaak. Wie exclusief van Kalsoom wil genieten, kijkt even vanaf 24:50 naar deze videoclip op SVT Play.

We kunnen uit haar argumentatie een aantal zaken destilleren:

- Iemand, die een moslim ontvangt, zou er meer competentie en kennis over moeten bezitten hoe men met deze personenkring omgaat. Daarom is het volledig de fout van de meerderen onvoldoende kennis over de islam te hebben.

- Er ontstaat geen schade als er geen hand wordt gegeven. Dit argument kennen we al, o.a. als het om halal-eten gaat. Omdat het niet-moslims niet schaadt halal te eten, dient gewoon alles halal geserveerd te worden. Omgekeerd geldt dat uiteraard niet.

- Ze denkt dat het “gedrag” en de “ontvangstcultuur” op de werkplek moslims weghoudt van de arbeidsmarkt. Zou het niet zo kunnen zijn dat het de moslims zelf zijn die zichzelf weghouden van de arbeidsmarkt? Als ik naakt of in een kippenpak naar het werk zou komen of bij mijn collega´s zou staan op bepaalde komische begroetingsrituelen, zou ik ook problemen met mijn aanstelling krijgen.

Het wordt echt de hoogste tijd voor gezond verstand en wat zelfvertrouwen in dit land. De zaak is heel eenvoudig en er is geen debat van een half uur voor nodig. Dat hier is ons land en we willen niet dag in dag uit discussiëren over verschillende aspecten van de islam. Het interesseert ons niet in hoeverre handen schudden in de koran of de Hadith omschreven is. Zowel praktiserende moslims als moslims in de provinciale landdag zouden vrijwillig het land moeten verlaten en hun geluk gaan zoeken in andere landen, waar het leven om zulke dingen draait.

****

Sloot.

Ziet U : met het uur stellen we vast dat we veel dieper in de ‘shit’ zitten dan over onze oren. En wat doet een mens die in de ‘shit’ zit?  Hij werkt zich daar uit. Met als gevolh dat de ‘shit’ nog meer begint te stinken.

Misschien is er nog een andere mogelijkheid. De ‘shit’ als een massa stinkend rot uit heel het land verwijderen. De goeden met de slechten : Allah moet er maar de Zijnen uit kiezen.

Hoe dat precies in zijn werk zit? Moeten wij gewoon te rade gaan bij de Koran-aanbidders zelf. Die hebben daar de beste ondervinding mee. Daar zijn wij, inclusief de aanbidders van Dolf-met-de-de-Snor, nog kleine jongens bij.

Of verkiest U te wachten tot de grote clash komt?

Geschreven door AABEE via Digitalia

°°°



°°°

 

Geen opmerkingen: