zaterdag 22 juni 2013

1455 - AMERIKA WAS AL MAANDEN IN HET GEHEIM SYRISCHE REBELLEN AA HET OPLEIDEN IN JORDANIE


***

Zaterdag 22 juni

Zon 5u29-22u00

H Thomas More en John Fisher

 

Deel II

.

1455 - AMERIKA WAS AL MAANDEN IN HET GEHEIM SYRISCHE REBELLEN AA HET OPLEIDEN IN JORDANIE

°°°

Deze cartoon wordt U aangeboden

door ‘TSCHADT

 

°°°

 
Om te zeveren moet niemand zich laten omdopen tot Socialist.
Deze woorden leg ik in de mond van de Vice Premier en Minister van de Noordzee, de Heer Van de lala. Met een beetje oefening kan iedereen dat. Hier volgt het bewijs.
Over het commentariëren van de actualiteit.
µAls ondergetekende niet meerdere bronnen kan raadplegen, dan zwijgt hij, niet nadat hij zijn tong in de richting van de wijzers van een uurwerk wel tien keer  in de mond heeft rondgedraaid. Nadat hij dan in een hoekje is gaan zitten om van frustratie in tranen uit e barsten, draait hij die tong vervolgens terug in de oorspronkelijke richting. Moet U maar eens uitproberen, als Uw menselijk lichaam bijna in een kramp van pure ellende ligt. Als het weer dan ook meevalt, valt het soms mee om verder op zoek te gaan, met de instelling als van een Dr. Livingstone, op zoek naar de Bronnen van de Nijl. JaJa, de bronnen van het speciaal nieuws liggen soms in nog ondoordringbaarder oerwoud dan dat die Dr. Stanley door moest.
*
Maar einde goed, alles goed. Moet U horen!
In voorkomend maar onderliggend geval, zijn er maar liefst drie bronnen, waarvan de bijzonderste de Los Angeles Times is. En ja, die krant heeft de eer ondergetekende NIET op haar loonlijst te hebben staan. Ook geen rijke nonkel in Amerika met aandelen in de plaatselijke B-Post of zo..
Het artikel over die geheime Mohabaamse opleidingsbasissen is in Amerika misschien een miniem klein ‘fait divers’, maar voor Europa, die van alles wijsgemaakt wordt over wat goed en wat fout is in Syrië, moet dat inslaan als… een bom.  Als U weet dat Europa al jaren in feite één grote tijdbom is, dan weet U, met de kennis van springstof en sympathische ontploffingen zoals dat heet, dat er str*nt aan de knikker is.
*
Laten we mekaar dus geen Mietje en alm zeker geen Barackske noemen : die Al Assad zal wel geen Chiro-jongen zijn, maar uit de Open Brief van die Pater naar Dunky-Herman, weten wij toch dat het daar nog zo slecht niet was. Die man is trouwens om zo te zeggen bijna Westers van voorkomen, en de Al Assads zijn president van vader op zoon. Tot plots de Moslim Broederschap ontdekte dat het anders moet. En HOP! Mohbama leidt meteen de dans.
Zou je niet gezegd hebben van een land als Amerika, die zelfs Irak vernietigde uit vredes-overwegingen.
*
Ach Ja, U wilde ween of het vertrouwen in MohBama nu geschonden is? – Geen antwoord – “Feind hört mit”. Ik wil alleen nog kwijt, dat deze Amerikaanse President de Wrede van Allha wil op aarde vestigen. Echt naar de woorden van de voorgangers van Daniël Temont in Gent : ”Peins lijk wij, of we slaan op julder muile”.
*
Steve Stevaert richtte het Socialisme in dat ‘gezellig’ moest zijn, en ’t Cleen Toebackske zei dat die gezelligheid aan de bruine kant moet gezocht worden.
 

°°°

Ter zake :

CIA traint al maandenlang Syrische “rebellen”

De Amerikaanse buitenlandse geheime dienst CIA traint al maandenlang stiekem zogenaamde Syrische “rebellen”. Deze worden Amerikaanse steunpunten in Jordanië en Turkije o.a. opgeleid in het gebruik van pantser doorborende wapens en luchtafweerraketten, berichtte de “Los Angeles Times” gisteren onder verwijzing naar niet nader genoemde Amerikaanse regeringsmedewerkers en rebellenleiders.

De trainingsprogramma´s, die steeds 2 weken duren en georganiseerd worden voor 20 tot 45 strijders, begonnen in november 2012 in Jordanië. De CIA en het Witte Huis wilden geen commentaar geven op het bericht in de “Los Angeles Times”. Barack Obama is de eerste president in de geschiedenis van de Verenigde Staten die de buitenlandse politiek van de VS ondergeschikt heeft gemaakt aan de belangen van de Moslimbroederschap.

 

Bron: http://www.pi-news.net/2013/06/cia-trainiert-seit-monaten-syrische-rebellen/

Geschreven door AABEE via Digitalia

°°°



°°°

 

Geen opmerkingen: