woensdag 26 juni 2013

1458 - UITBREIDING ARABISCHE WOORDENSCHAT IN VOORBEREIDING VAN UW ONDERWERPING


.

Dinsdag 25 juni 2013

Rozenmaand

Zon 5u30-22u00

H Adelbert van Egmond

.

1458 - UITBREIDING ARABISCHE WOORDENSCHAT IN VOORBEREIDING VAN UW ONDERWERPING

°°°

 

°°°

TAKFIRI
Als binnenkort een troep tierende “kansarme jongeren” met lange haatbaarden, in carnavalskledij en met vertrokken gezichten, roepend en tierend dat Allah de Dikste heeft, een mes tussen de tanden of zwaaiend   met een FN-repetitiegeweer in Uw buurt uit het niets opduiken, geloof dan nooit dat ze dat doen met goede bedoelingen. Ze zijn ook niet op safari, maar op takfiri. Ze zijn daar om gewapenderhand ‘respect’ af te dwingen door alles en iedereen die hen voor de voeten loopt, af te slachten als een kudde schapen op het Suikerfeest. Om dan vervolgens alles tussen0 en 99 jaar te verkrachten en te vernozelen.
Want er moet orde en regelmaat heersen. Onbewust een beetje volgens de oude Romeinse traditie, worden de slachtoffers in de rij, ‘gedecimeerd’, d.w.z. dat iedere 10de man of vrouw afgezonderd wordt van de groep, om door hun ‘Geestelijke Leider’ of door de plaatselijke getulbande Sultan, eigenhandig de keel te worden afgesneden. Jongens worden onmiddellijk ‘over de kling gejaagd’, de meisjes ook, tenzij het gaat om beminnelijke exemplaartjes die, luchtig gekleed, goed genoeg bevonden worden om als kind-vrouwtje tijdelijke huwelijken mee af te sluiten. Die tijdelijke huwelijken zijn altijd van korte tot zeer korte duur, waarna de kinderen gedumpt worden, om de straten te dweilen van het bloed en de lijken te begraven. Want Islamisten houden, zoals U weet, van orde en netheid.
*
De praktijk van het takfiri wordt heden ten dage druk ingeoefend in de Prachtlanden, zo ver de voorraad strekt. Daar is namelijk nog niet iedereen overtuigd, dat Allah de dikste heeft.  Misschien wel de grootste, maar niet de dikste. De nodige arrangementen met de Westerse Leiders zijn al getroffen, om binnenkort deze activiteiten over te brengen naar de landen van de Ongelovigen en/of de landen van de Christene honden.
*
Wie zich in een van die twee categorieën denkt te herkennen, hij weze gewaarschuwd. Het tij kan nog worden gekeerd, ten laatste op 25 Mei 2014 door massaal ons vertrouwen te geven aan de Partij die internationaal samenwerkt met andere Rechtlijnigen zoals Geert Wilders, om die vreselijke dreiging terug te draaien.
U wilt liever een duidelijke blik op de realiteit? Wel; tracht dan eens bij vrienden op bezoek te gaan, die 5 hoog op een appartement wonen, zo dicht mogelijk waar op vrijdag-namiddag de Moslims samen komen ‘om te bidden’. De straten beneden zijn dan zwart, letterlijk zwart van de dreigende gestalten. De rest lat ik aan Uw verbeelding over, want ik hou er niet van paniek te zaaien.

°°°

Ter zake :

Dertig vrouwen verkracht en gedood door Belgische moslims in jihad: ze maken hun islamgeloof waar.

Oorlogsmisdaden op grote schaal door Belgische jihadisten

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 9 juni 2013 – Afgeluisterde telefoongesprekken door de Belgische staatsveiligheid halen alle twijfels weg: de tientallen Belgische jihadisten die in Syrië actief zijn, maken zich op grote schaal schuldig aan oorlogsmisdaden.

De Belgische takfiri – extremistische moslims – mochten allen ‘iemand de keel oversnijden’. Eén van de vele onthoofdingen verricht door Belgische jihadisten werd met videobeelden op YouTube getoond. Een veertigtal Belgische jihadisten met als leider de 22-jarige Houssien Elouassaki uit Vilvoorde begaan de gruwelijkste oorlogsmisdaden, die men zich maar kan inbeelden.

Misbruik van ‘goedgelovige jongeren’

De Vilvoordse burgemeester Hans Bonte (sp.a) maakte duidelijk dat de voormalige gehandicaptenverzorger Houssien Elouassaki misbruik maakte van ‘goedgelovige jongeren’ om hen voor de jihad in Syrië te ronselen: “Ik ken meerdere vaders die hebben getracht om hun meegelokte zonen terug te halen. Maar het is nog niemand gelukt.”

“Onthoofding, verkrachting en moord zijn geen misdaad”

De beelden van een oudere man, die met een bot mes werd onthoofd door Vlaams en Franssprekende Belgen van Arabische origine, vormen slechts het topje van de ijsberg. In de omgeving van de luxevilla in Aleppo, waar ze vertoeven, maakten Belgische rebellen zich schuldig aan de verkrachting en moord op dertig vrouwen. Onthoofding, verkrachting en moord zien deze takfiri niet als een misdaad indien het slachtoffer sjiiet, alawiet, christen of seculier is.

Gruweldaden al langer bekend

Inwoners van Aleppo vertelden onze Mediawerkgroep Syrië regelmatig over de beestigheden begaan door de Belgische takfiri, maar tot heden was er weinig animo in de massamedia om van deze gruweldaden ook verslag uit te brengen. Tot de publieke opinie zich ernstig vragen begon te stellen over de aanwezigheid van Belgische jihadisten in Syrië. Nu de luchtbel van ‘vreedzame betogers’ totaal doorprikt is, konden onze journalisten niet anders dan te berichten over deze geplande zware oorlogsmisdaden: doden en verkrachten op basis van etnische en religieuze kenmerken zoals destijds in Rwanda.

De romantisering van de strijd

Honderden burgers en militairen werden reeds onthoofd in Syrië door groeperingen zoals de Belgische takfiri. Hoe lang gaan onze media hen nog aanzien als ‘helden’ en ‘vrijheidsstrijders’?

De romantisering van de strijd in Syrië wordt door rebellen keer na keer in de verf gezet: “Er zijn hier mooie huizen, er is een zwemplaats, eten, drinken, alles wat je wil. En als er een bom op je hoofd valt, sterf je tenminste als een martelaar. Wat kan beter zijn dan dat?” Desnoods gaan de takfiri zelf ‘een knopke doen’ of een zelfmoordaanslag plegen als ze daardoor martelaar worden blijkt uit de afgeluisterde telefoongesprekken.

Een ‘knopke doen’ zien deze Belgische jihadisten eveneens als een ‘heldendaad’, ook al kwamen hierdoor al duizenden burgers om het leven. De volledig gehersenspoelde jihadisten staat niet alleen totaal los van de waarden van onze westerse samenleving, ze hebben ook niets gemeenschappelijk met de gewoonten en het samenlevingsmodel dat Syrië kende. Een Syrië met een verdraagzame islam en het vreedzaam samenleven van Syriërs met elk zijn eigen godsdienst en etnische achtergrond. Waarden van een seculiere staat die door de invoering van onthoofdingen, executies, moordpartijen en sharia-rechtbanken door rebellen en terroristen volledig op de helling worden gezet.

Geweteloze takfiri

Voor de publieke opinie is het duidelijk: het gaat niet op ‘vrijheidsstrijders’ of ‘helden’, maar om gewetenloze takfiri, die hun eigen extremistische ideeën met geweld en terreur opleggen aan een gematigd volk. De tegenstand tegen deze extremisten onder het Syrische volk is dan ook niet verwonderlijk.

Rebellenleider Houssien Elouassaki zei tegen zijn broer in België aan de telefoon: “Ach, een kalasjnikov of een mes, wat maakt het uit. Dat zijn sjiieten en alawieten, die moeten dood.”

Politiek moet actie ondernemen

Er is geen enkele politicus in België of Nederland die vandaag de oorlogsmisdaden, op grote schaal begaan door westerse jihadisten, nog kan minimaliseren als ‘een strijd voor vrijheid en democratie’. Politici die dat nog wel beweren moet duidelijk worden gemaakt dat ze wereldvreemd zijn en andere belangen hebben dan deze van hun kiezers en de veiligheid en waarden in onze westerse samenleving.

Shalom ,

Ben Kok (joods-chr. pastor)

.

°°°

U hebt nog iedere dag de kans om ‘mild’ te zijn voor bijvoorbeeld 12.12, om ‘onze vrijheidsstrijders’ die in Syrië hun leven offeren om het wettelijk gezag aldaar te kelderen, te steunen. Er zijn nu al zo ongeveer 11 miljoen Euro voor ‘humanitaire’ hulp bijeengebracht, waarbij het aandeel voor aankoop van nog meer wapens vanzelfsprekend geheim dient te worden gehouden.
Turkije, zelf op de rand van de burgeroorlog, heeft echter de corridor voor de bevoorrading van de Syrisch ‘vrijheidsstrijders’ afgesloten, zodat redelijker wijze verondersteld mag worden, dat deze wapens (FN/Herstal) het land nooit zullen verlaten. Deze wapens vallen niet onder de Wapenwet van Onkelyncks, omdat ze de facto toebehoren aan een vreemde bevriende mogendheid, namelijk het Syrië van nà Al Assad. Deze stand van zaken is volledig in opdracht van Houssein Obama, in overeenstemming met de Europese Richtlijnen terzake.

Geschreven door AABEE via Digitalia

°°°



°°°

 

Geen opmerkingen: