woensdag 26 juni 2013

1460 – CATALONIË EN BASKENLAND ONAFHANKELIJK EN DE REST TERUG NAAR DE MOREN?


***

Woensdag 26 juni

Zon 5u31-22u00

H Vigilius

Deel II.

1460 – CATALONIË EN BASKENLAND ONAFHANKELIJK EN DE REST TERUG NAAR DE MOREN?

°°°

Madrid (en lager) is het Socialistisch opstapje voor Mohammed

 

Ten Noorden vechten de Catalanen en de Basken terug : o.a. de ETA weet ook een en ander over springstoffen

Hard tegen onzacht!

°°°

Stel dat zoiets lukt in Spanje : in het Noorden 2 nieuwe Onafhankelijke Vrije Staten – Catamië en Baskenland – en het Zuiden noodgedwongen terecht gekomen in handen van de Ideologie van de Wrede (Granada en Cordoba), dan moeten er toch ook meteen mogelijkheden zijn voor Vlaanderen, om de Vrijheid te grijpen, waarbij het zuiden des lands dan eveneens noodgedwongen ge-isllamiseerd kan worden. Islam en socialistisch progressief : dat zijn toch de twee basis bestanddelen van ee, soort Arabische Lente! Wat meer is : de Islam-landen zelf zwemmen in de olie dollars, zodat het broodje van onze franssprekende landgenoten toch gebakken zou zijn? Wie weet, is daar zelfs geen lucratief kaliefenkroontje te versieren voor het ambteloos geworden Geslacht der Coburger Afzetters. …
*
Als U zich de landkaart van Europa voorstelt als een veelkleurige lap stof hangend aan een koord gespannen tussen twee telescopische uitgeschoven hoogtewerkers, dan moet U zich die hijstoestellen voorstellen als voet aan de grond hebbend
-Rechts : op Turkije, dat straks onder impuls van Keizer Nero Verhofstadt, bij de EU komt als bondgenoot om mede-moslim Obama te plezieren, en
-Links : ergens in het Zuiden van Spanje (zie afbeelding), aan de voet van de rots van Gibraltar, waar tot 1492 de Islam heeft gewoekerd. Dat jaar (1492) was toen ook al een scharnier-jaar voor Europa. Spanje werd toen heroverd op de Moren, en Christoffel Colombus ontdekte Amerika.  De wereld kreeg dus een opfris-beurt.
Anders gezegd : het weeral uitgeleefde Europa is als een droog blad dat op ieder moment als een vlag met de Rode Halve Maan, van de kootf kan vallen, als de hoogtewerkers terug ineenschuiven. Amerika heeft al een zwarte moslim als president, nu nog ’n olie-sjeik of ‘n pietrol-sultan als Kalief in Gross Brüssel. En we zijn vertrokken naar de maan.
Dan is het Islam als ijsvlakte of als woestijn, van IJsland tot de Sahara, en van Azië tot in Amerika. Het zal dan een kleine stap zijn voor de mensheid, om terug het slavendom in te voeren. Zodat de wit-geklede lang-gerokte Meesters met hun tulband de nodige tijd vrij krijgen, om vijf maal daags hun harems te verlaten, om kont omhoog, plat tegen de grond te gaan, om Allah te loven en te danken, zodat ze er zelf beter van worden.
De overgebleven Ongelovige Christenen, aangevoerd door de helemaal Ongelovige Honden, diep in  hun catacomben, zullen de oude psalmen mogen opzoeken van ‘exaudi oratio meo : de profundis clamavi ad te Domine’ : uit de diepten roep ik tot U, O Heer : vernietig onze eigen regerings-dikkoppen die dit allemaal hebben mogelijk gemaakt, en geef ons Leiders van het formaat als de mensen van het Vlaams Belang, die vuist en voet de vane omtrent, in de eerste plaats Eerst voor het Eigen olk zorgen.
Allez, laat ons dan afspreken. U weet wat ik bedoel : geen geweeklaag meer als Jeremias of de Heilige Man Job op zijn mestvaalt, want wij zorgen er voor dat straks weer op de transen, de leeuwen dansen!
Deo gratias. Mercie GodtenHere!

°°°

Ter zake :

Spanje: “Binnenkort zullen de moslims de heersers over de wereld zijn”

*

Terwijl de Spaanse moslims druk bezig zijn om Spanje te islamiseren, houden de Spaanse politici zich bezig met het verwijderen van alle verwijzingen naar het christendom uit het maatschappelijk denken … De verplichting, die in het wetboek van Spanje zal worden vastgelegd, geeft een ongekende overschrijding van de islamitische shariawetgeving in Spaanse jurisprudentie weer.

Op 12 juni heeft de politie in Barcelona vijf Tunesische Jihadisten gearresteerd voor ‘het aanzetten tot islamistisch terrorisme’, nadat ze meer dan 400 video’s hadden gedeeld op sociale netwerken met toespraken van de Al Qaida leiders Osama bin Laden en Abu Musab al-Zarqawi, evenals beeldmateriaal van standrechtelijk uitgevoerde executies, terreuraanslagen en handleidingen voor het maken van bommen. Het Spaanse ministerie van Binnenlandse Zaken zei dat de individuen ‘sterke processen van zelfradicalisering’ hadden ondergaan, “die ertoe hebben geleid dat zij het standpunt van de salafistische jihad hebben omarmd”.

De arrestaties waren onderdeel van Operatie Carthago (Operación Kartago), een landelijke inspanning gedurende een jaar, om zogenaamde ‘lone-wolf’ Jihadisten zowel als islamisten met gevechtservaring, die terugkeerden uit conflictgebieden in Syrië, Jemen en Somalië, ‘te neutraliseren’.

Kort na de arrestaties kondigde de Spaanse minister van Binnenlandse Zaken, Jorge Fernández Díaz, aan dat de regering zou proberen het Wetboek van Strafrecht te verbeteren om 1) het geven of het ontvangen van ‘passieve training’ door middel van ‘bekeringen in gevangenissen’ aan degenen die in de gevangenis een straf uitzitten voor misdaden van jihadistisch terrorisme, en 2) voor imams die in moskeeën of op het internet ‘indoctrineren’ of die naar islamitische trainingskampen in het buitenland reizen [dit] tot een terroristische misdaad te maken. Díaz zei dat de juridische verandering noodzakelijk is, omdat, hoewel de Spaanse wet ‘indoctrineren’ al als een terroristische misdaad beschouwt, aanklagers het moeilijk vonden om te bewijzen dat degenen die betrokken zijn bij aan terrorisme gerelateerde opleidingen persoonlijk betrokken zijn bij het uitvoeren van daadwerkelijke aanvallen.

Op 5 juni heeft de politie in Barcelona een Pakistaanse immigrant gearresteerd, nadat hij de bodyguard van een lokale politicus met een metalen staaf had aangevallen. De politicus in kwestie was Alberto Fernández Díaz, de leider van de centrum-rechtse Partido Popular in Barcelona, die toevallig ook de broer van de Spaanse minister van Binnenlandse Zaken Jorge Fernández Díaz is. De Pakistaan, die door de politie werd omschreven als een ’radicale islamist’, schreeuwde kreten als “voor Allah!” terwijl hij de aanval uitvoerde.

De Spaanse rechters worden al lange tijd beschuldigd van het gebruik van een dubbelzinnig wettelijk kader om de mildere behandeling van vermoedelijke terroristen te rechtvaardigen. Vier van de vijf personen die in Barcelona waren gearresteerd werden bijvoorbeeld op 14 juni vrijgelaten uit de gevangenis, nadat een rechter had beslist dat hen in preventieve detentie houden een ‘buitensporige’ straf was.

Op 24 mei arresteerde de politie in de Baskische stad Bilbao een 44-jarige moslimimmigrant uit Noord-Afrika, nadat hij een 25-jarige maatschappelijk werkster had verkracht en haar teen had afgesneden. Volgens de lokale politiebond had de man de vrouw op een stoel vastgebonden en haar met een gordijn de mond gesnoerd [gekneveld], nadat ze hem had verteld dat hij uit een appartementsgebouw zou worden gezet omdat hij de huisregels had overtreden.

 

Op 10 mei heeft de politie in Gibraltar een Turks lid van Al Qaida, die het Britse grondgebied illegaal was binnengekomen, naar Spanje gedeporteerd. Cengiz Yalcin was in augustus 2012 samen met twee Tsjetsjenen in Spanje gearresteerd voor een samenzwering om tijdens de 2012 Olympische Spelen in Londen explosieven te laten vallen op een winkelcentrum in Gibraltar vanuit op afstand bestuurde vliegtuigen. Een politie-inval in het appartement Yalcin in 2012 leverde genoeg explosieven op om ‘een bus op te blazen’. De overval leverde ook drie gemotoriseerde paragliders op en een video waarin Yalcin wordt gefilmd terwijl hij op grote afstand bestuurbare modelvliegtuigen laat vliegen. Spaanse onderzoekers zeiden dat ze vermoedden dat de cel een op afstand bestuurbaar vliegtuig als een potentiële bommenwerper aan het testen was. De videobeelden toonden hoe het vliegtuig – ongeveer drie meter, of negen voet, lang – in een afdaling wordt gemanoeuvreerd, waarbij twee pakketten van beide vleugels werden gegooid. De drie verdachten werden echter in maart 2013 stilletjes op borgtocht vrijgelaten, nadat een rechter in Madrid oordeelde dat er onvoldoende bewijs was om hen in verzekerde bewaring te houden.

In april werd bekend dat tot 60% van de Marokkaanse immigranten in Spanje werkloos is en dat zij leven van de Spaanse sociale welvaartsstaat. Volgens de in Barcelona gevestigde Vrienden van Marokko Association (Itran) kennen veel Marokkanen in Spanje de taal niet “ondanks het feit dat ze hier al vele jaren wonen … ze zijn ongeschoold en alleen gekwalificeerd om te werken in de bouw, de landbouw en in restaurants. De getto’s worden steeds groter, de diverse overheidsadministraties maken zich schuldig aan een opmerkelijke verwaarlozing en nu is het excuus is dat er onvoldoende financiële middelen zijn”.

Ook in april heeft een islamitische groep, die bekend staat als de Marokkaanse Ghosts [fantasmas marroquíes], een website van de lokale overheid in Huelva, een stad in de Zuid-Spaanse regio Andalusië, gekraakt. De krakers hebben een apocalyptisch beeld geüpload dat de Spaanse vlag brandend laat zien met de woorden: “Door jullie websites aan te vallen gaan we jullie economie vernietigen”.  De tekst vervolgt: “Jullie hebben altijd geloofd dat ons zwijgen in relatie tot jullie voortdurende dodelijke fouten in de richting van het koninkrijk Marokko en de geweldige Marokkaanse mensen te wijten is aan angst.” De boodschap deed vervolgens een oproep tot islamitisch terrorisme en waarschuwde Europa en Spanje dat zij het doel zullen zijn van een reeks aanvallen die zullen veranderen in hun ‘ergste nachtmerrie’.

Het bericht bevatte ook ontelbare verwijzingen naar Al-Andalus, de Arabische naam gegeven aan die delen van Spanje, Portugal en Frankrijk, die werden bezet door islamitische veroveraars (ook bekend als de Moren) van 711 tot 1492. Veel moslims vinden dat de gebieden die ze tijdens de christelijke Reconquista aan Spanje hebben verloren nog steeds bij hen horen, en dat ze alle recht hebben om terug te keren en hun heerschappij daar te vestigen.

Terwijl radicale moslims druk bezig zijn om Spanje te islamiseren, zijn Spaanse politici bezig met het verwijderen van alle verwijzingen naar het christendom uit het maatschappelijk denken. In mei liet de socialistische regering, die over de Noord-Spaanse regio Asturië regeert, een nieuwe wet passeren die de scholen bij de verwijzing naar de kerst- en de paasvakantie het gebruik van ‘religieuze termen’ verbiedt. In een poging om ‘de gevoeligheden’ van islamitische studenten ‘niet te beledigen’ zullen docenten en leerlingen in de klaslokalen van Asturië nu moeten verwijzen naar Kerstmis als de ‘wintervakantie’ en naar Pasen als de ‘tweede termijn vakantie’.

In februari kwam de Spaanse regering aan de eisen van de moslimregering in Marokko tegemoet door met haar af te spreken dat kinderen die door Spaanse families zijn geadopteerd cultureel en religieus moslim moeten blijven. De overeenkomst verplicht de Spaanse regering om een ‘controlemechanisme’ in te stellen dat Marokkaanse religieuze autoriteiten in staat stelt om de kinderen te controleren totdat zij de leeftijd van 18 bereiken, om ervoor te zorgen dat ze zich niet hebben bekeerd tot het christendom. De verplichting, die in het wetboek van Spanje zal worden vastgelegd, geeft een ongekende overschrijding van de islamitische shariawetgeving in Spaanse jurisprudentie weer. De  stap betekent ook een frontale aanval op de vrijheid van godsdienst of overtuiging, die wordt beschermd door artikel 16 van de Spaanse grondwet. De beslissing van de Spaanse minister van Justitie Alberto Ruiz-Gallardón om de Spaanse wet te laten voldoen aan de islamitische sharia heeft voor veel ophef gezorgd. Maar het valt nog te bezien of er eventueel rechtszaken uit voort zullen komen om, wat sommigen de ‘islamisering’ van Spaanse jurisprudentie noemen, aan te vechten.

Geschreven door AABEE via Digitalia

°°°



°°°

 

Geen opmerkingen: