donderdag 27 juni 2013

1461 - OVER DESINFORMATIE : BENT U AL BEDIEND, MEVROUW, MENEER? INFORMATIE OF DESINFORMATIE : WAT HAD U GEWILD?


***

Woensdag 26 juni

Zon 5u31-22u00

H Vigilius

Deel III.

.

1461 - OVER DESINFORMATIE : BENT U AL BEDIEND, MEVROUW, MENEER? INFORMATIE OF DESINFORMATIE : WAT HAD U GEWILD?

 

°°°

Is Meneer nu op zijn wenken bediend?

 

°°°

Kijk, het zal wel, net als voor Nicole Ceaucescu, de Roemeense dictator,  te laat zijn om er ons hoofd over te breken, maar sedert het Linkx Progressief Oorlogs Monster na Wereldoorlog II het Nazi-oorlogsmonster de kop heeft afgebeten, heeft het o zo Christelijk Europa zichzelf niet meer terug gevonden. De ziel werd er uit gebombardeerd door de Amerikaanse B52 bommenwerpers.
Is deze vaststelling nu een informatie, of een desinformatie, ik zou het Begot niet weten. Maar in ieder geval kan het kleinste kind zelfs van uit zijn wieg zien dat de boel hier verkloot is en er helemaal scheef bij ligt. Het Avondland ligt te wachten op zijn Bevrijding door een of andere woestijncultaaur.
Mensen gaan werken en sleuren hun gehele leven, in de zalige overtuiging met daarvan ooit de vruchten te kunnen plukken. Maar stilaan realiseren ze, dat de vruchten van hun spaarzaam leven met veel te veel lotgenoten moeten gedeeld worden, zodat er alleen de steeltjes zullen overblijven.
Ze zullen dan meer dan ‘solidair’ geweest zijn, heel hun leven lang, om te moeten vaststellen, dat zij van verticale bezige bijen die ze altijd geweest zijn, zich zullen dienen te laten om-switchen tot horizontale levende geraamten, klaar om als een broodje in de oven te worden geschoven. Uiteraard zonder dat er sprake is van een ‘tot ziens’. Als er dan toch geen God bestaat, moet er ook geen eeuwig leven zijn en verdwijnt iedereen in de leegte van waaruit hij is voort gekomen. Het ultieme moment van alleen zijn met zichzelf.
Leven zonder hoop is leven zonder liefde. Met precies evenveel gevoelens als een dood stuk hout dat meedeint op de golven. Er steekt geen zier leven in, maar het is progressief!
Samen met het weg redeneren van het Hogere, is dan de Grote Leegte gekomen. Gevoelige zielen als Nicole Ceaucescu weet er alles van.
*
De uitvinders van die Grote Leegte, dat zijn de desinformatoren, de Linkxe Progressieve kleine Voltaires, die elk van op hun nietig plekje, verkondigen dat er mag gelogen worden, zoveel mogelijk gelogen. Want dat er altijd wel iets van overblijft. Zie de bloemenmassa op de zerk van Nicole Ceaucescu….
*
Wat zegt U daar van de Verlichting, van de Franse Revolutie? Dat Darwin, met zijn Leer van de Evolutie, alle hocus pocus ontrafeld heeft, zodat de mensheid nu eindelijk klaar ziet? De man heeft alleen de Bijbel alleen maar heruitgevonden, waar al sinds onheuglijke tijden geboekstaafd staat, dat de Schepping een werk is geweest van lange adem…. Zodat de Schepper zelf, na 6 dagen, op zijn adem zat, en de zondag-rustdag uitvond. Kijk, daar was Darwin nog niet aan toe gekomen, aan de uitvinding van de 7de Dag, als rustdag. Vanzelf gekomen, zegt U?
Kijk, de Bijbel is geschreven door slimme mensen, voor domme mensen. Maar zelfs die vereenvoudigde kinderlijke omschrijvingen zijn nog te moeilijk voor geleerden als Darwin. Zij hadden er namelijk nog de chemische formules bij gewild, waarna zij konden klagen dat het allemaal veel te moeilijk was. Denk aan de ‘deeltjes-versneller in Genève waarmee men na duizenden en duizenden jaren een oer-knalletje van niemandal heeft kunnen nabootsen. In plaats van een gekregen paard nooit in de muil te willen kijken.

°°°

Ter zake :

Ex-leider spionagedienst Oostblok: Obama meester in verspreiden

*

Obama volgt tot op de letter nauwkeurig het boek 'Rules for Radicals', geschreven door zijn grote voorbeeld, de Marxistische satanist Saul Alinsky.

De hoogste Oostblokofficial die ooit naar het Westen overliep was luitenant-generaal Ion Mihai Pacepa, onder de beruchte dictator Nicole Ceaucescu leider van de Roemeense inlichtingendienst. In zijn nieuwe boek 'Desinformatie', dat hij samen schreef met historicus en professor Ronald Rychlak, onthult hij niet alleen tot in de details hoe de Sovjets enorme successen boekten met het verspreiden van valse informatie in het Westen, maar stelt hij tevens vast dat de Amerikaanse president Barack Obama een ware meester is in het toepassen van deze misleidende tactieken.

De man die door de CIA de 'enige in het Westen levende persoon die in zijn eentje een complete spionagedienst omver wierp' werd genoemd leeft nog altijd undercover in de VS. Zijn eerste boek, 'Red Horizons', werd een internationale bestseller en bracht zijn voormalige baas Ceaucescu ertoe om moordcommando's op hem af te sturen. Uiteindelijk was het de dictator zelf die in 1989 werd afgezet en door zijn eigen mensen werd geëxecuteerd.

Desinformatie, leugens, infiltratie, herschrijven geschiedenis

Pacepa voorzag Amerika van een schat aan informatie over de werkwijze van de Sovjets. President Ronald Reagan noemde 'Red Horizons', dat in 27 landen werd uitgebracht, zelfs 'mijn bijbel voor het omgaan met dictators'. In zijn nieuwe, met historicus Rychlak geschreven boek 'Desinformatie: Voormalige spionnenleiders onthullen geheime strategieën voor het ondermijnen van de vrijheid', legt Pacepa uit dat de Sovjet Unie zich in tegenstelling tot andere landen niet hoofdzakelijk toelegde op het bespioneren van de vijand, maar op het verspreiden van leugens en desinformatie door bijvoorbeeld te infiltreren in de politiek en invloedrijke organisaties en instellingen.

Daarnaast concentreerden de inlichtingendiensten van het Sovjetblok zich op het tegen elkaar opzetten van religies, het zwartmaken van de meest nobele personen en juist het vereren van de grootste schoften, het herschrijven van de geschiedenis en het leveren van een oneindige stroom valse, perverse anti-Amerikaanse desinformatie aan met name de linkse Westerse media. Ook na de val van de muur werd deze tactiek tot op de dag van vandaag onverminderd voortgezet.

Westerse media geloofde Sovjetleugens

Uit Pacepa's boek blijkt dat de Sovjets doelbewust de Westerse media en maatschappij tegen het Christendom hebben opgezet, de radicale islam, jihad en terrorisme hebben ondersteund en aangemoedigd, en met succes Marxistische denkbeelden hebben weten over te brengen in Washington, Brussel en veel NAVO-landen.

De Russische desinformatiecampagne slaagde omdat de aan de buitenkant 'onafhankelijke' Westerse pers doelbewust gecreëerde leugens accepteerde en aan het publiek als de waarheid presenteerde. Door de aanhoudende infiltratie werden de Westerse media stap voor stap overgenomen door 'links' en 'progressief', waardoor onze samenleving en cultuur steeds kwetsbaarder werden voor door de Sovjets bedachte ondermijnende ideeën, principes en doelstellingen.

Verspreiding 'Protocollen Oudsten van Zion'

Het vernietigen van de reputaties van goede leiders in het Westen was door Moskou tot kunst verheven. Paus Pius XII werd door desinformatie getransformeerd in een Nazi-sympathisant en zowel het Joden- als christendom werden constant gedenigreerd en zwartgemaakt. De Sovjets plantten 4000 geheime agenten in de islamitische wereld en verspreidden honderdduizenden exemplaren van het valse antisemitische propagandawerk 'De Protocollen van de Oudsten van Zion', om zo de haat van de moslims tegen Israël en Amerika aan te wakkeren, wat zich al snel uitte in anti-Westers en anti-Israëlisch geweld en terreur.

Infiltratie in Wereldraad van Kerken

Pacepa laat zien hoe belangrijke Westerse instituten zoals de Wereldraad van Kerken werden geïnfiltreerd en uiteindelijk totaal gecontroleerd door de Russische inlichtingendiensten. Later is gebleken dat hetzelfde gold voor onder andere het Nederlandse IKV (Inter Kerkelijk Vredesberaad), dat zich fel verzette tegen de NAVO en het plaatsen van Amerikaanse kernwapens in Europa, en de Britse Labourpartij. Ook de Palestijnse terreurorganisatie PLO van Yasser Arafat werd rechtstreeks gesteund, gefinancierd en getraind door de Sovjets.

'De geheime strategie om het Westen te vernietigen'

De voormalige leider van de Roemeense spionagedienst schrijft tevens hoe de Sovjet-desinformatie tactieken anno 2013 nog steeds massaal worden toegepast, niet alleen door het Kremlin maar ook en zelfs met name door de Amerikaanse president Obama. Het belangrijkste doel is de transformatie van het vrije Westen in een Marxistisch-socialistisch systeem. Een groot aantal bekende en gezaghebbende personen, waaronder voormalig CIA-chef James Woolsey, auteur David Horrowitz, journalist Arnaud de Borchgrave, Sovjetdissident Yuri Yarim-Agaev en de achterkleindochter van Sovjetleider Chroetsjov, bevestigen dit in de nieuwe, 2 uur durende documentaire 'Disinformation: The Secret Strategy to Destroy the West.'

Obama volgt boek Marxist Saul Alinsky

De afgelopen jaren bespraken we regelmatig een enorme lading bewijs van Obama's vroegere banden met radicale communisten, zoals Weather Underground terrorist Bill Ayers en zijn jarenlange geestelijke begeleider, de antisemitische dominee Jeremiah Wright. Het boek 'Rules for Radicals' van zijn grote voorbeeld, de Marxistische satanist Saul Alinsky, lijkt Obama zelfs tot op de letter nauwkeurig uit te voeren.

Xander

 

Geschreven door AABEE via Digitalia

°°°



°°°

 

 

Geen opmerkingen: