zondag 30 juni 2013

1468 - WIJ EN ZELFS ONZE KOEIEN MOGEN WEER VRIJ ADEMEN


Zondag 30 juni

Zon 5u33-21u59

H Adilia

 

Deel II

.

1468 - WIJ EN ZELFS ONZE KOEIEN MOGEN WEER VRIJ ADEMEN

°°°

 

°°°

Het Media Huis van O Dierbaar België, zal dus juist op tijd gekomen zijn, om een nieuwe Lente en een Nieuw geluid te laten horen, want van het liedje over de ‘Opwarming van de Aarde’ is zelfs het refreintje uit en leeg gezongen.
Er is volgens mij, een gelijkenis tussen het Marxisme en de CO² in de atmosfeer.
Dat CO² is, verre van schadelijk, zelfs levensnoodzakelijk voor het leven op aarde. Het Marxisme, dat als levensnoodzakelijk wordt verkondigd, is dan weer schadelijk voor het leven op aarde. Zo ziet U maar hoe gemakkelijk wij ons door de Media laten inpakken.
*
Hoe ze zich daar, bewijzen op tafel, uit zullen redden? Tja, dat zal niet zo eenvoudig zijn. Tenzij zij kiezen voor de gulden middenweg, en er het zwijgen toe doen. In de hoop dat Allah dat wel zal oplossen…

°°°

Ter zake :

NASA: Co2 veroorzaakt geen opwarming, maar afkoeling

*

IPCC geeft toe dat er al 17 jaar geen opwarming is - Over 7 jaar is Nederlands huishouden maandelijks € 90 kwijt aan energiebelasting vanwege Co2

Roestende en extreem snel versleten windmolenparken in de VS en Groot Brittannië moeten nu al worden afgeschreven. Desondanks geeft het kabinet Rutte € 6 miljard subsidie voor nieuwe, totaal onrendabele windmolens - precies het bedrag dat extra op de samenleving wordt bezuinigd. (3)

Uit een nieuw onderzoek van de NASA blijkt dat onafhankelijke wetenschappers al jaren gelijk hebben met hun stelling dat de theorie dat Co2 een 'broeikasgas' is waardoor de Aarde zou worden opgewarmd complete onzin is. Het prestigieuze Langley Research Center van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie concludeert nu dat Co2 en andere zogenaamde 'broeikasgassen' juist 95% van de schadelijke stralen van de zon blokkeren, waardoor de hitte impact van de zon wordt gereduceerd.

Co2 en NO weerkaatsen schadelijke zonnestraling

Het voor veel milieufanaten in de politiek en samenleving ongetwijfeld schokkende rapport is gebaseerd op Sounding of the Atmosphere using Broadband Emission Radiometry (SABER), dat in infrarood de emissies van met name Co2 en NO (stikstofmonoxide) in de bovenste atmosfeer van onze planeet registreert. De instrumenten van de NASA laten zien dat deze twee stoffen in de bovenste thermosfeer, die tijdens een recente zonne-uitbarsting maar liefst 26 miljard kilowattuur aan energie te verwerken kreeg -voldoende om New York 2 jaar lang van stroom te voorzien-, 95% van deze straling terugkaatsten naar de ruimte.

IPCC geeft toe: al 17 jaar geen opwarming

 

SABER heeft aangetoond dat de zogenaamde Co2/broeikastheorie, die beweert dat de menselijke Co2-uitstoot de oorzaak is van de opwarming van onze planeet en het smelten van gletsjers en poolijs, niet klopt. Het Internationale Panel voor Klimaat Verandering (IPCC), jarenlang één van de belangrijkste verspreiders van deze Co2/opwarmingtheorie, heeft inmiddels moeten toegeven dat er al 17 jaar geen opwarming meer is, ondanks het feit dat er in enkele tientallen jaren tijd 40% meer Co2 in de atmosfeer terecht is gekomen.

Al in 1951 bekend dat broeikastheorie niet klopt

Volgens Marin Mlynczak, één van de hoofdresearchers van SABER, blijkt uit de gegevens hoe belangrijk de invloed van de Zon op het klimaat van de Aarde is. Honderden onafhankelijke wetenschappers hebben zich inmiddels aangesloten bij Principia Scientific International (PSI) broeikascriticus Alan Siddons en zijn collega's, die de afgelopen 7 jaar keer op keer hebben aangetoond dat de in het Westen gebruikte klimaatmodellen gebaseerd zijn op foutieve wetenschappelijke gegevens en lukrake aannames. PSI ontdekte onlangs bewijs dat de Vereniging van Amerikaanse Meteorologen (AMS) al vóór 1951 wist dat de broeikastheorie niet klopt.

Politieke redenen achter klimaatagenda

In het deze maand verschenen boek 'The Age of Global Warming: A History' van Rupert Darwall staat dan ook tot in de details beschreven hoe James Hansen en consorten in de jaren '80 de foutieve Co2/broeikastheorie opnieuw tot leven wekten om de in de maak zijnde wereldwijde VN-klimaatagenda, waar onder andere torenhoge milieubelastingen en miljardensubsidies voor de nog altijd volstrekt onrendabele windmolens op zijn gebaseerd, te ondersteunen.

Co2 is natuurlijke thermostaat

De NASA is het nu met de PSI-wetenschappers eens: 'Co2 en NO zijn natuurlijke thermostaten,' aldus SABER-hoofdresearcher James Russell van de Hampton Universiteit. 'Als de bovenste atmosfeer (thermosfeer) opwarmt, doen deze moleculen hun uiterste best om deze hitte terug in de ruimte te kaatsen.' Naarmate zonne-energie dieper in onze atmosfeer penetreert, wordt er dus meer energie rechtstreeks naar de ruimte gereflecteerd.

Geen opwarming en geen klimaatverandering door Co2

Dat Co2 geen broeikasgas is maar een natuurlijke thermostaat is al veel langer bekend bij het PSI en andere onafhankelijke wetenschappers. Vanwege deze opmerkelijke eigenschappen wordt Co2 niet voor niets toegepast door de fabrikanten van koelkasten en airconditioningsystemen. De serieuze, volwassen wetenschappelijke wereld heeft dan ook herhaaldelijk aangetoond dat Co2 in de atmosfeer geen opwarming veroorzaakt en niet de oorzaak is van klimaatverandering.

 

Honderden miljarden belastinggeld weggegooid

Sommige verstokte Global-Warming alarmisten zullen ongetwijfeld volhouden dat het effect van Co2 in de lagere atmosfeer wordt omgekeerd, maar daar is nul komma nul wetenschappelijk bewijs voor. Bovendien bevat 99% van onze atmosfeer (in de eerste ca. 20 kilometer) slechts 0,00035% Co2. De totale menselijke uitstoot van Co2 is dermate gering, dat zelfs alle menselijke uitstoot over een periode van 200 jaar geen meetbare gevolgen voor de samenstelling van de atmosfeer heeft.

Daarom, en nogmaals: echt wetenschappelijk bewijs heeft van meet af aan volledig ontbroken toen de wereldelite in het begin van de jaren '90 besloot dat de mensheid moest worden wijsgemaakt dat wij verantwoordelijk zouden zijn voor de zogenaamde opwarming van de Aarde en in deze eeuw de klimaatverandering, zodat er honderden miljarden belastinggeld, die anders in de samenleving hadden kunnen worden gestoken, rechtstreeks in de zakken van overheden, banken en multinationals konden vloeien.

Nederlander over 7 jaar € 90 per maand kwijt aan energiebelasting

De Nederlandse Groene Rekenkamer heeft onlangs berekend dat in 2020 een gemiddeld huishouden € 63 per maand extra kwijt is aan energiebelasting, en als daar nog een aantal te verwachten maatregelen uit het Nationaal Energieakkoord bij worden opgeteld, zelfs € 90. Daarmee krijgen wij de hoogste energierekening in heel Europa - en dat voor het volstrekt zinloze, zelfs contraproductieve terugdringen van Co2 en de aanleg van al even nutteloze en horizonverziekende windmolenparken. (2)

Xander

Geschreven door AABEE via Digitalia

°°°



°°°

 

Geen opmerkingen: