zaterdag 20 juli 2013

1394 – IS ER VOLGENS U NOG STEEDS TIJD VOOR SPITSVONDIGHEDEN, JOHAN SANCTORUM?


.

Zaterdag 20 juli

Zon 5u53-21u45

H Margaretha van Antiochiës

Margriet houdt haar water niet

.

1394 – IS ER VOLGENS U NOG STEEDS TIJD VOOR SPITSVONDIGHEDEN, JOHAN SANCTORUM?

.

De Engelenburcht, eigenlijk het mausoleum van Keizer Hadrianus,

 

Met bovenop de Aartsengel Michaël die het zwaard terug in de schede steekt. Werk (1752) van Gentenaar Pïeter Antoon Verschaffelt.(*)

.

Voor wie in Italië als toerist langs komt, of meer nog voor wie er dagdagelijks leeft, wordt de Geschiedenis al gauw een open boek. De inkt van vorige blog, mijn schriftelijk en dus duidelijk standpunt flagrant tegen-in de stelling van deze gevierde en bewonderde journalist die Johan Sactorum nog altijd is, was amper droog en op het Internet gezwierd, of daar ging de bel met onderstaand telegram, direct van het hoofdkwartier. Niet neuten, klonk het, kiezen : eieren of jong! Zelfs mijn 3 Duitse Herders, op een rijtje met de koppen naast elkaar dicht bij ’t Baasje, vanwege het donderweer in de lucht, keken mij verwijtend aan.  “Heeft Baasje wel goed genoeg uitgekeken?” schenen ze mij te zeggen. En “waar trekt dat nu op om oude knarren als de Engelenburcht in Rome erbij te betrekken”? Waar is het verband tussen het Antieke Rome en de achterlijke Islam? Wel, schattekes, ik zocht naar uiterlijke tekenen van meer dan 500 jaar achterlijkheid voor de Kerkelijken, en zo kwam ik terecht bij dat Romeins mausoleum aan de boorden van de Tiber, die mits een beetje aanpassingen,  symbool kan staan voor de ridderlijke stoerheid voor de Leer der Christelijkheid. Dat kunt U alleen maar begrijpen, nadat Uw nietigheid neus aan neus heeft gestaan met deze rots van grootsheid. Het stoere stenen ding staat er trouwens lang van voor de geboorte van Mô de Kinderverkrachter, namelijk van 135-139 na Christus. De Gentse beeldhouwer Pieter Antoon Verschafflelt (*)  mocht dit 5de en voorlopig laatste exemplaar van de Aartsengel Michaël leveren, de 4 overige ‘versleten’ zijnde door de tand des tijds. Gent was toen nog niet socialistisch bestuurd en Marx, de hippe leidsman, zat trouwens ten ook nog in moeders bloemkool.
*
De Aartsengel Michael, bovenop de Engelenburcht steekt, zoals U bij nader toezien kunt bemerken, ook in 1752 het zwaard terug in de schede. Korte tijd voordien immers waren de Turken schandelijk verjaagd voor de poorten  van Wenen (1683) en de Islammerij was voor jaren gedoemd zijn wonden te likken.
Reiziger, gedenk deze gebeurtenissen als U in Rome voor de Engelenburcht staat. Want  er is, sedert 1683 voor de poorten van Wenen, eens te meer een periode aangebroken waar de Islam denkt zijn wonden voldoende gelikt te hebben.  Volgens de toenmalige Paus (die van de eerste Aartsengel-met-zwaard) was de Pest toen (590) overwonnen. Islam is nog erger dan de pest en de cholera samen en dus moeten wij nu even praten. Want.
De tijd dringt om de handen in elkaar te slaan. De ‘gerlaïciseerden’ hebben inderdaad weinig ervaring met de strijd op leven en dood met de Islam, dus zijn ze minder goed geplaatst dan de Kerkelijken om deze vijand openlijk en efficiënt aan te pakken. Desnoods lijfelijk, als de democratische middelen, zoals nu stilaan blijkt, uitgeput zijn. ‘Gelaïciseerden’ hebben meer ervaring in bla-bla in een op voorhand verloren debat met Muzelmannen om ‘compromissen’ te sluiten. Cfr inderdaad Theo Van Gogh : die wilde er ook over praten, kijk eens aan! In de strijd op leven en dood, die ons opgedrongen wordt en waarvan de uitslag blijkbaar op voorhand vaststaat (zie hieronder) geeft men zich niet, à la De Wever, op voorhand bloot. Op het slagveld van man-tegen-man gaat her er om, wie als eerste slaat of als eerste geslagen wordt. De rest is niets meer dan de echo van een achteraf verzonnen verhaal.
Of is het niet zò, dat wij Vlamingen, dag-in-dag-uit slaag krijgen juist door al die bla-bla?! We zijn zelfs zo dom, hun hoofdkwartieren, waar ze zogezegd samenkomen om te bidden in het koeterwaals, te bekostigen en te onderhouden, tot het betalen toe voor de rook uit hun schouwen. Dat is geen naïviteit meer, maar medeplichtigheid die we vooral de Tsjeven moeten aanrekenen.
Voortgaande op wat die Engelse hokus pocus vertelt, is het zelfs te laat om de democratische Wetten toe te passen. Want iedere Moslim keurt die moord op die ongewapende Engelse soldaat die in vredestijd in de rug door 2 man werd aangevallen en afgemaakt, in zijn hart goed en verheft de moordenaars tot martelaren voor Allah. Stel U eenzelfde scenario voor einde de jaren “30, moest een Belgisch soldaat op die manier in eigen land zijn afgemaakt door Duitsers… Dan was de volgende dag Berlijn van de aardbodem geveegd door een van die geriefelijke atoombommetjes, moesten die al uitgevonden geweest zijn.
De Aartsengel Michael moet dringend zijn zwaard weer uit de schede trekken, om er op los te kloppen. Wie weet, is het geen hoog tijd, om een nieuwe Aartsengel Michaël te bestellen voor op de Engelenburcht. Een die met getrokken zwaard de lucht doorklieft in die ene taal die Muzelmannen begrijpen.
*
Wat als er nu iets ondernomen moest worden tegen Mekka? Iets om, 1.000 jaar na de Kruistochten, dat werk eindelijk eens voor altijd af te maken?
Ach neen! Het Nazi-dom was tenminste een netjes afgelijnde ideologie, weliswaar uitgerust met vele tentakels, maar allemaal van bescheiden afmetingen. De Islam daarentegen is een poliep met alleen maar vangarmen en een kop in de vorm van een halve maan, met dikke groene gif-ogen onder een tulband. Die tentakels groeien, naarmate ze worden afgekapt, dubbel zo snel en dubbel zo dik, terug aan. Omdat ze gevoed worden door mensenbloed.
*
Hallo, Johan, bent U nog daar? U kunt misschien eens in de literatuur het verhaal van de meer burgerlijke Sint Joris en de Draak herbekijken? Voor mijn part neemt U zelfs contact met de Aartsengel  Michel, die van hierboven, die in dezelfde ploeg heeft gereden. Enfin, de Kerkelijke Geschiedenis staat bol van dergelijke verhalen, dus zal er wel iets van aan zijn.
*
En dan is er nog iets, beste Johan. Een man van Uw eruditie zal toch wel weten, dat de Muzelmannen doorheen de Geschiedenis als de dood zijn voor het teken der Kruisridders : ze vallen zelfs, in onze tijd, de Rode Kruiswagens aan die hun eigen gekwetsten van de slagvelden afvoeren. We mogen ze dat niet kwalijk nemen, dat is hun koeltoer, zeggen ons de media.
Het zou dus een goede zaak zijn, om voortaan naast de Zwarte Leeuw op Gouden veld, op gelijke hoogte, het Kruis der Tempeliers te plaatsen. In navolging van een Christus-oud gezegde, dat volgens BDW als volgt zou luiden; “In hoc signis vinces”. Ik moet het U trouwens niet zeggen, dat ‘onze’ Leeuw precies via de Kruistochten bij ons is gekomen?! Hoe zouden wij anders ooit van Koning Nobel hebben gehoord?
*
Weet U, als ik dit allemaal op die manier neerschrijf, klinkt er absoluut geen oneigenlijke triomf door mijn woorden. Al moet ik toegeven, niet bekend te zijn met historische uitspraken van Vrijzinnigen in de strijd tegen de Muzelmannen.
*
Nog een klein detail uit de verhalen die onder Muzelmannen de ronde doen. Bij de verovering van Jeruzalem door de Graaf van Vlaanderen op 15 Juli 1099 vermelden ze tandenknarsend maar met ontzag in hun ogen,  dat het Muzelbloed tot kniehoogte in de straten van Jeruzalem stond. Zoiets wordt in hun herinnering bewaard, omdat het strookt met hun eigen manier van denken…..

.

Ter zake :

Sharia zal ook in België gelden”

www.vlaamsbelang.org “Ook in België zal op een dag de sharia gelden.”

*

Anjem Choudary, de Britse leider van sharia4Uk en de mentor van Fouad Belkacem, laat er in een interview met Humo geen twijfel over bestaan dat ons land binnen afzienbare tijd zal verworden tot een islamitische staat.

 Het gesprek met Choudary levert een onthullende kijk in het brein en de denkwereld van de steeds groter wordende groep van sharia-adepten. Zo rechtvaardigt de man zonder verpinken de barbaarse moord op de Britse soldaat Lee Rigby. Rigby werd op 22 mei in London aangereden door twee islamisten en vervolgens gruwelijk bewerkt met messen en een hakbijl. “Geen enkele moslim zal zeggen dat Lee een onschuldige was. Of je hem daarvoor moet vermoorden, hangt af van de individuele inschatting van de moslim.” Eerder verklaarde Choudary in een druk bijgewoond vrijdaggebed in Walthamstow dat ‘Rugby zal branden in de hel’ en dat ‘de daders martelaars van Allah zijn.’

Radicale islam is mediaterm

 Maar ook over het islamitisch imperialisme is Choudary schrikbarend eerlijk. “Tegen 2050 zal Groot-Brittannië een islamitisch land zijn. Op een dag zal de sharia overal gelden, ook in België.” Niet onterecht haalt Choudary daarvoor de snel groeiende moslimbevolking aan die als gevolg van hogere geboortecijfers en immigratie de Europese bevolking in snel tempo tot een minderheid herleidt.

 In een interview in Knack vorig jaar veegde Choudary (terecht) ook de term ‘radicale islam’ van tafel. “De radicale islam is een mediaterm en bestaat niet: er is alleen de islam” (Knack, 20 juni 2012). Inderdaad, de islam is een fundamentalistische veroveringsgodsdienst. En elkeen die zich moslim noemt en als dusdanig de koran belijdt vormt per definitie een gevaar voor onze meest essentiële waarden en grondrechten.

 Een ding is alvast positief: het is goed dat Choudary ons nog eens met de neus op de feiten drukt. Voor het te laat is.

.

Alle gekheid op een stokje : de Sharia-adepten weten drommels maar al te goed dat ze ongestraft de democratie mogen uitdagen. Het is een wetenschap  die ze iedere dag, wereldwijd mogen opdoen. Dat die uitdagingen subversief zijn, ja ergens zelfs, onwettelijk ontgaat iedereen. Andere wetten laten primeren boven de wetten van het eigen land : dat toelaten is gewoon zelf-destructie met voorbedaachten rade en is wetens en willens medeplichtig zijn aan de grootste genocide ooit..
Een Overheid die dat toelaat, moet worden weggestemd en voor de Volkerenrechtbank gebracht. Op 25 Mei 2014 kunnen we allemaal daarvan de jury vormen voor die Rechtbank. Dat kost niet eens 5 minuten politieke moed’, maar slechts 5 seconden. Als tenminste de verkiezingen niet weer eens vervalst worden…..

 

(*- Beeldhouwer Pieter Antoon Verschafdfelt : zie Wikipedia.

 

chreven door AABEE via Digitalia





 

Geen opmerkingen: