dinsdag 16 juli 2013

1489 - NIEUWS OVER DE SHARIA SISTERS EN THE SISTERS4SHARIA


.

1489 - NIEUWS OVER DE SHARIA SISTERS EN THE SISTERS4SHARIA

.

Dame (?) Sharia Sister

 

ooit komt op ‘t Kiel (als er geen verzet komt) een bronzen beeld waarvan U hier het prototype gepresenteerd krijgt.

Moeders For Sharia.

.

 

Voor wie gedacht had dat het nu wel stilletjes zou koelen zonder blazen, rond De Trukkendoos, het Sharia-stadsschooltje op ’t Kiel, wel die is er aan voor de moeite. Komkommertijd en dus is voor de serieuze gazetten elke bladvulling meer dan welkom, zelfs al moesten ze hun moeder verkopen. Anders zijn de mensen altijd verplicht te kiezen tussen ofwel doping en de Ronde, ofwel tussen doping en de Ronde. Of over de Koningskwestie Oud & Nieuw, en de exacte schrijfwijze van Dobbele Flop de Taaie.
De debiel had eigenlijk bedoeld dat hij ‘un dur’ zou zijn, eenmaal op de troon waar hij het Vlaams Belang te vuur en te zwaard zou bestrijden. Maar ‘Nedderlaans’ onmachtig, wist hij niet zo direct de juiste vertaling van ‘un dur’ (‘n harde) en tierde hij dan maar Urbi et Orbi dat hij ’n Taaie zou zijn….
Iemand met zoveel zelfkennis moeten we dus blijvend respecteren en hem den Volke bekend houden als Dobbele  Flop de Taaie.
*
Men zal er dus alles aan doen, om de geest terug in de fles te krijgen door de fles een andere naam te geven, namelijk de ‘Creatopia’. Geen Blokkenschool, maar een Utopiai-school. Waarschijnlijk in aanwezigheid van Hare Hoogheid Koningin Mattil van Hoedghem en van nog Iets. De Islamisten hebben hun kracht getoond, de oefening is gelukt. Maar het is te vroeg om nu al heel de stad tot oproer te brengen. Ze zijn nog niet sterk genoeg en hebben alleen willen testen hoever ze te ver konden gaan. Het wordt dus een stille terugtocht, om bij de volgende gelegenheid des te harder te kunnen toeslaan. Geef aan die furies elk ’n kapmes, en de straten staan vol bloed!
*
En Het Eigen Volk? Wel, net zoals de boer doe voort ploege, die ploegen voort. Zonder omzien. Wel was volgens het Canvas-katje zonder handschoenen, de schooldirectie van die door de Roden uitgeleefde stad, die Antwerpen met zijn wereldhaven toch is, de mening toegedaan, dat de lessen seksologie voor 3 tot 5-jarigen samen met de Islam-gelovigen diende te worden herzien. Anatomische verschillen zijn taboe bij de Islam. Omdat sommige van onze Westerse begrippen een klein beetje haaks staan op de niet bestaande normen en waarden van  de Islam. Maar de Algemeen Directeur sprak zo stil en zo snel, alsof hij overtuigd was met eigen poten en niet die 2 Juffen aan die kinderbilletjes te hebben gezeten.
*
Enkele jaren terug was er in Italië ook zo’n Moslim-kakmadam, die het kruisbeeld weg wilde uit de klas waar haar oogappel leerde lezen en schrijven. Europa had zelfs geoordeeld dat zulks haar ‘mensenrecht’ was. Maar slecht bekwam het haar, want ze werd door de overige mamaatjes bij de haren weggesleept van bij de schoolpoort. De media moeide er zich mee, zo positief mogelijk, en binnen de kortste keren stond heel het land in rep en roer : overal eiste men dat de kruisbeelden niet verwijderd zouden, maar integendeel overal terug zouden komen, tot in de Rechtszalen toe, waar ze al eens met de stille trom uit verwijderd waren. De nieuwe kruisbeelden  waren daarbij overal dubbel zo groot als vroeger. En toen hadden de Islamisten het begrepen.
Maar Berlusconi-land is niet hetzelfde als Di Jeanetto-land, waar zelfs de o zo Christelijke Volkspartij na maanden en maanden onderhandelen, met alles zal instemmen, op voorwaarde dat hun kopstukken aan de macht mogen blijven.
*
Zo zou de Blokkenschool per 1 september moeten openen onder de naam Brokkenschool, omdat daar onderwezen wordt, niet volgens de Sharia, maar volgens de eigen sanitaire wetten, zodat daar dagelijks brokken komen van de Islamkoppen.

.

Ter zake :

Klaagster De Blokkendoos lid van Sharia Sisters

06:26 Kiel (2020) Nadat Mejdoubi, de moeder die als eerste aan de alarmbel trok in het verhaal van vermeend kindermisbruik in de Kielse school De Blokkendoos, was lid van Sharia Sisters. Dat is een organisatie die parallel liep met Sharia4Belgium. Zij stapte als eerste het politiebureau op het Kiel binnen om een klacht in te dienen tegen een leerkracht van de kleuterschool van haar vierjarig zoontje.

“Sisters4Sharia was een vrouwenorganisatie die werd aangestuurd vanuit Sharia4Belgium”, vertelt een gerechtelijke bron. “Ze bestond voor een deel uit vrouwen van leden van Sharia4Belgium, maar er waren ook andere vrouwen bij. Ze kregen elke woensdag les in hetzelfde lokaal in de Dambruggestraat als waar Sharia4Belgium haar bijeenkomsten organiseerde. "Het is duidelijk dat het om een bijzonder extremistisch clubje gaat.”

Gecoördineerd?

Dat de hysterie rond de vermeende feiten in De Blokkendoos gecoördineerd werd vanuit een of andere organisatie, is niet bewezen. “Wat er in De Blokkendoos gebeurd is, past wel perfect in de strategie die Sharia4Belgium in het verleden heeft toegepast”, zegt de bron bij het gerecht.

“We zagen hetzelfe fenomeen als bij het niqab-incident in Molenbeek vorig jaar. Een aantal extremisten probeerde het probleem met De Blokkendoos toen te gebruiken om de rest van de gemeenschap op te zetten tegen alles wat niet-moslim was.”

Alhoewel aan de schoolpoort van De Blokkendoos luid werd geprotesteerd, sloeg de vonk niet over naar de rest van de Antwerpse moslimgemeenschap. De oproerkraaiers zijn niet geslaagd in hun opzet. En dat is vooral de verdienste van de moslimgemeenschap zelf.”

Najat Mejdoubi houdt vol dat haar kind wel degelijk is aangerand en wil niet antwoorden op de vragen over het lidmaatschap bij Sisters4Sharia.

 

Geschreven door AABEE via Digitalia





 

Geen opmerkingen: