donderdag 25 juli 2013

1503 - IS DAT NU DE PALLIATIEVE SEDATIE VAN ONS SYSTEEM?


.

Donderdag 25 juli

Zon 5u59-21u38

H Jacob de Meerdere, apostel

Sint-Jacob brengt brood of hongersnood

.

1503 - IS DAT NU DE PALLIATIEVE SEDATIE VAN ONS SYSTEEM?

.

 

.

De mensen en de dieren uit hun lijden verlossen : is er iets menslievender in de ‘Geneeskunde’? Iemand doen sterven kost in deze moderne tijden minder pijn dan een tand laten trekken. Probleem is vooral het crematorium tijdig te bespreken, want ziet eens dat er geen plaats meer is!
Kijk, kijk, ontdek ik daar op mijn één been een fameus gat in de markt! Om de capaciteit van die dingen op te drijven : laat ons de tweeling-over uitvinden. Niet naast elkaar, zoals het grote voorbeeld in Auschwitz, maar boven elkaar, kwestie van de ‘restwarmte’ nuttig te gebruiken….
De werkwijze van die palliatieve sedatie werd voor het eerst wetenschappelijk uitgetest op mensen die beschouwd werden als ‘nutteloze eters’, dementerenden, oudere zieke grootmoedertjes, kortom de eigen burgers die in hun eigen vaderland de sociale kassen die ze eerst door hard werken hadden rijk gemaakt, nu leegvreten door veel te lang te blijven leven. Men zegt dat wel met heel andere woorden, maar daar komt het wel op neer. Straks begit men met de jonge werklozen en de drugverslaafden. U moet weten : er dreigt namelijk centuur voor de aangespoelde dievenbendes die naar een  land van melk en honing naartoe gelokt werden om met hun buiken het land van de diversiteit bijeen te foefelen. Een fantastische onderneming, die net zo flink op een ramp zal uitdraaien, als de ‘Ruimtelijke Ordening’ die sinds de jaren ’60 van ons land het lelijkste land ter wereld heeft gemaakt. Dank zij vooral de Tsjeven, met medeplichtigheid van de Socialisten. Zijn die plannen jammerlijk mislukt, ze zijn er toch heel wat beter door geworden in hun portemonnee.
De palliatieve sedatie moet het niet hebben van bloedvergieten : gewoon wat morfine, en alles laten uitbollen zoals het bolt, maar zorgen dat de erfenis veilig is, en vooral niks doen dat de mensen aan het denken zou kunnen zetten. Veel koers en voetbal, met in de zomer het ene wild-festival na het andere. Met vaste ramp-scenario’s om de mensen bag te maken voor de klimaat-catastrofe…. Door 3.500 medewerkers nietszeggende Nieuwsuitzendingen te laten maken van ¾ uur, waar 5x hetzelfde gezegd wordt van wat in het buitenland 5 minuten duurt. En vorstelijke koekendozen romantiek, die de volgende dag ruimschoots overklast worden door de Londense belleman die in traditie-volle klederdracht het hart der mensen komt verblijden met de aankondiging van een flinke zoon, de nieuwe King George.
*
Zeg mij waar en hoe, mocht U van Tsjeef Van Rampaai, van Napoleon De Gucht of van Maoïst Barbarosso andere signalen hebben opgevangen. Zo lang mogelijk zelf poen scheppen en poen laten scheppen door de vele vriendjes. De zieke man Europa? Ach man, de Sharia lost dat wel op. Wij, de Vlamingen vooral, zijn toch maar ongelovige honden en vuile varkens.
En van varkentjes wassen weet  de Islam alles!

.

Ter zake :

Groeiend wantrouwen in EU

24 juli 2013 • 13.20u

*

Meer dan de helft (51 procent) van de inwoners in ons land vertrouwt de Europese Unie niet. En ook de regering Di Rupo moet bij een meerderheid het onderspit delven. Dat blijkt de voorjaarsbarometer 2013 van de Europese Commissie.

De peiling werd afgenomen bij een groep van 1013 respondenten en geeft een ontluisterend beeld van de vertrouwensbreuk tussen de burgers en zijn politieke instellingen. Zo denkt minder dan een derde (32 procent) dat de Europese Unie de financieel-economische crisis de baas zal kunnen. Voor de federale regering smelt dat vertrouwen weg tot een luttele 21 procent.

Ook wat het toekomstperspectief betreft, geeft de barometer een weinig rooskleurig beeld. Meer dan twee derde (67 procent) beschrijft de huidige economische situatie als ronduit slecht en bijna de helft (45 procent) vreest voor de werkgelegenheid in het komende jaar.

Juiste lijn

Gevraagd naar de belangrijkste uitdagingen, blijkt de bevolking in de eerste plaats wakker te liggen van de enorme staatsschuld, immigratie, criminaliteit, belastingen en de betaalbaarheid van de pensioenen.

De eurobarometer toont nog eens aan dat het Vlaams Belang die thema’s bespeelt die er wel degelijk toe doen. Zowel met onze standpunten inzake de steeds verder om zich heen grijpende EU, de Belgische onbestuurbaarheid, als inzake massa-immigratie en toenemende criminaliteit zit het Vlaams Belang op de juiste lijn: op die van de bevolking.

.

Geschreven door AABEE via Digitalia





 

Geen opmerkingen: