zaterdag 27 juli 2013

1608 - OPSPORING VERZOCHT : DE DADER IS GEVAT


.

Zaterdag 27 juli

Zon 6u02-21u35

H Christiana

Wie wil hebben goede rapen, moet met Christiana zaaien de zaden

.

1608 - OPSPORING VERZOCHT : DE DADER IS GEVAT

.

Nouredine Abouallal, in beter dagen

 

Laat ons de groeten doen. Moge Allah hem een lang en stevig geslacht geven, hij zal het nodig hebben.

.

Dat melden U zijn aardse weduwe, Mevrouw Tatiana Wielandt, volbloed Vlaamse prachtmeid voor ze bezweek voor de donkere ogen van Abou-de-Sharist met zijn borende blik tot in het diepste van haar zieltje. Hun zoontje is nog veel te jong om te begrijpen wat er is gebeurd maar dat belet niet dat ie niet doet zoals elk kind van die leeftijd : veel bleiten. Want zijn naam is ‘Mujahid’, dat is Arabisch voor ‘Strijder’. En strijders wreken altijd hun vaders met stromen Walenbloed, zoals we weten van dat dapper Kerelskind, dat met de stukken van vaders goede zweert in zijn schabbe door de bossen naar de smid liep. Met de vraag ‘Toe Smidje van den woude, hersmeed mij vaders goede zweerd, want t is ’t  hersmeden weerd,
Hopelijk kan Mama Tatiana later de kleine duidelijk maken, dat hij zijn roeping wel mag volgen, maar dat die niet bij ons ligt, maar bij de debaters die zijn vader ‘gepakt’ hebben. Hij mag het ‘oog voor oog en tand voor tand’ (en zelfs veel meer) daar gaan toepassen zoveel hij wil. Het staat alleen niet vast, vanaf welke leeftijd er ook seksuele strapatsen voor jongeren zijn voorzien. Goed uit de doppen kijken, hé zeuneke, en liefst nu al gaan oefenen om te leren tussen de kogels door te lopen.
Zeer tussen haakjes : het VB moet toch altijd overdrijven, hé! Bij Allah is iedereen, naar goede socialistische traditie, gelijk voor de Wet : geen 76, maar 72 maagden zijn er voorzien. Al is er wel niets bekend over de kwaliteit noch de leeftijd van het aanbod. Als je zo ziet hoe kaviaar-socialisten kunnen leven op kap van hun achterban, mag er redelijker wijze ook aanvaard worden dat er bij Allah ook achterpoortjes zijn. Daar zal er ook wel een ‘snel-kassa’ bestaan, die recht geeft om bovenaan de wachtlijst te komen…
Verder mag iemand omdat hij of zij voor het VB schrijft, dat graag doet en er nog voor betaald wordt ook, net meer taalfouten maken dan een ander.
Op een persconferentie zweerde hij dat…. Of zou dat een mij onbekende werkwoordvorm zijn van het werkwoord zwoeren’? Wij, we zijn maar Blog-VB-ërs maar we hebben gezweerd altijd en overal en zo correct mogelijk de waarheid te schrijven.

.

Ter zake :

Sharia-kopstuk gesneuveld


*

Noureddine Abouallal, kopstuk van Sharia4Belgium, is in Syrië gesneuveld. Daarmee verwerft hij de status van ‘martelaar’ en mag hij zich verheugen op 76 maagden in het islamitische paradijs.

 Begin dit jaar trok Abouallal, die steeds meer problemen kreeg met het Belgische gerecht, naar het front. Daar kreeg hij wellicht het gezelschap van zijn vrouw en hun 2-jarig zoontje. Hun levensverhaal is wellicht nog tragischer dan de zelfgekozen dood van Abouallal en haalde al meermaals de pers.

Geboortekaartje met machinegeweer

 De beloftevolle studente Tatiana Wielandt bekeerde zich op 18-jarige leeftijd tot de islam. Ze was bevriend met de zus van Abouallal en trok met haar familie elke zomer op vakantie naar Marokko. En van het een kwam het ander. Tatiana en Noureddine werden verliefd en zouden al snel trouwen. Sindsdien ging Abouallal zich anders kleden en gedragen. Hij wierp zijn jeans over de haag, trok een lang gewaad aan en liet zijn baard staan. Ook bij hem waren het de symbolen van een groeiend moslimextremisme. Dat zette hij nog een extra in de verf door zijn zoontje de naam ‘Mujahid’ te geven, Arabisch voor ‘strijder’. Op het geboortekaartje stond trouwens zo’n strijder afgebeeld met een machinegeweer. De buitenwereld reageerde geschokt.

‘Soldiers of Allah’

Abouallal kwam de laatste jaren vaak in de schijnwerpers als voorman van Sharia4Belgium. Nadat hun leider Fouad Belkacem achter de tralies belandde, nam hij de touwtjes over. Op een persconferentie zweerde hij dat België nog niet van hen af was. “Wij zullen de ruggengraat van de Belgische democratie breken,” klonk het dreigend. Toen Belkacem op zijn proces verscheen in een trainingspak met de uitdagende slogan ‘Soldiers of Allah’, werd hij geflankeerd door twee adjudanten. Een van hen was Abouallal.

Hij is nu gesneuveld als soldaat van Allah. We gaan ons niet vrolijk maken over de dood van een mens, maar ellende kan hij in dit land al niet meer aanrichten. Hopelijk loopt het verhaal voor zijn vrouw en zoontje beter af.

.

Bericht aan de ontroostbare weduwe.
Ondergetekende heeft met U te doen : als ik denk aan Uw weduwenpensioen voor dat soort Oud-Strijders. Zal wel ene vette zijn. Maar misschien vergis ik mij, in de zin dat er een fonds (wellicht gesteund door de Unesco), bestaat, speciaal goed voorzien voor weduwen van martelaars. Waarschijnlijk het tegengewicht van die 7.200 kgr maagden die HIJ nu geniet en ZIJ niet. Let maar op dat de Fiscus U niet bij de lurven vat met al dat zwart geld… Ge gaat Di Jeanetto toch niet vergeten?!
’t Is maar dat  gij, Tatiana, waarschijnlijk de burka draagt (Groot of Klein model?), maar ik zou zeggen vergeet dat Marokkaans avontuur, en zoek U ne jongen van dees kanten die voor U door het vuur zou lopen, maar een die slimmer is dan die eerste, niet en dan nog voor ’n ander, door een vuur van gloeiend staal. Ge hebt nu kennis gemaakt met de Marokkaanse sub-cultuur en zo zit ge met de gebakken peren.
Ik mag toch niet aannemen, dat gij Uwen halven trouwboek zult proberen te wreken?! Zijt ge daar wel zo zeker van?
Allez Allez, ’t is bij ons toch zo slecht nog niet? Een beetje geduld, meiske, en het leven lacht U weer toe, net als bij Alma met de Vlassen Haren…

Geschreven door AABEE via Digitalia





 

Geen opmerkingen: