zaterdag 27 juli 2013

1609 – WIL NEDERLANDSE RECHTER WIJZIGEN LATEN AANBRENGEN AAN HET WOORD VAN ALLAH


.

Zondag 28 juli

Zon 6u03-21u34

H Ada

.

1609 – WIL NEDERLANDSE RECHTER WIJZIGEN LATEN AANBRENGEN AAN HET WOORD VAN ALLAH ?

.

Marc Dutroux denkt er aan, dank zij deze advocaat,

 

Zich te bekeren tot de Islam, op voorwaarde dat hij ‘het’ (het onnoembare) op een briefje heeft, zodat hij geen 2de keer levenslang den bak in gaat.

.


In dezelfde rechtszaal waar Geert Wilders ooit als gemene misdadiger voor de Rechter stond waar hij werd vrijgesproken, en de PVV thans de grootste partij van Nederlandf is, komt  dus een nieuwe zaak voor die het ‘zaaien van haat’ wil aan banden leggen. Ik heb de dagvaarding niet gelezen, maar vind dat durven! Ziehier de misdaad. Een zekere Mr De Jonge vertelt voor waar en  echt op T.V. letterlijk wat in de Koran staat (pedofilie als na te volgen voorbeeld), en wordt daarvoor voor de Vierschaar gesleurd. Omdat zoiets de tere zieltjes van de overtalrijke  Moslims beledigt. Nou Moe, nou breekt m’n klomp, moet die Hollandse Meneer gedacht hebben. Hij weet wel dat er gezocht wordt naar ‘Jurisprudentie’ om de mensen de mond te snoeren, maar dat het nu precies om zoiets stoms zou gaan, daar kan hij even niet bij.
De Koran is het woord van Allah zelf, en daar verhaalt de Allerhoogste in eigen woorden, hoe de Profeet naar een gewoonte van die tijd, die helaas nog altijd navolging vindt in sommige landen, zich een kind van 6 jaar moest uitkiezen, om ermee gemeenschap te hebben. Iets wat dat kind, dat daarvoor haar spel met de poppen moest onderbreken, de volgende morgen spontaan aan haar moeke vertelt. Dat, zegt de Rechter, mag niet : want volgens de aanklacht voelt de ware Moslsimmer zich de dag van vandaag, door de achterliggende gedachte, beledigd. Volgens he, zou op belediging van Moslims, de doodstraf moeten staan. Christenen daarentegen, mogen zoveel mogelijk ‘beledigd’ worden, want met de grofste godslasteringen wordt het modernste toneel gemaakt. Daar is niets meer heilig, iets wat zelfs door de Bisschop van Antwerpen naar waarde geschat wordt : Mgr Bony had zelfs lovende woorden voor acteurs die met rotte tomaten en ander vuil op de scène naar het Kruisbeeld gooiden. Men is tenslotte geëmancipeerd, of men is het niet.
Zo trekt ‘To Morrow-land’ in Boom honderdduizenden festival-gangers om te feesten als varkens, terwijl in Libramont op de landbouwbeurs wereld-resultaten neergezet worden met het werk van naarstige boeren. JaJa, men is geëmancipeerd of men is het niet! Agge mo leut êt!
Het ‘haat zaaien bestrijden  : zeer goed gevonden van de arbiter. Maar voelt men zich nu beledigd omdat dat daar zo staat in de Koran, of omdat men dat op een niet door eerbied doordrenkte manier citeert? Kleine nuance, maar zeer belangrijk voor geëmancipeerde mensen!
Maar het zou ook anders kunnen. Volgens mij verdient Mr de Jugepee door deze rechtszaak de doodstraf door onthoofding tot de dood er op volgt, omdat hij kritiek heeft op het woord van Allah.
Tja, hoe zit het nu : als de Koran eerbiedwaardig is, moet hij opgevolgd worden. Anders is het gewoon een stuk Arabische sub-cultuur, met de waarde van een straf maar onzedelijk mannetjesblad.
Geef mij dan maar de Bijbel : die is wel aan de straffe kant, maar hij is overal Kinderen Toegelaten.
Benieuwd hoe de Vrije Meningsuiting zich hier zal uit de slag trekken. Komt er nu een ‘Koran Revisted’ speciaal voor Nederland, of zal het gezond verstand zegevieren? Lastige zaak : gezond verstand verzoenen met Koran-lovers.
Als ik denk aan die oer-echte Hollandse Marokkaan-Advcaat (zie afbeelding hierboven-) raad ik alle moeke’s aan hun kindjes weg te houden van het TV-scherm.
*
Al iets gehoord over aanranding van de eerbaarheid, tijdens de voorbije hittegolf door jonge monitrices op de zomerkampen? Voor het slapengaan de kindjes M/V tot op het been inspecteren op teken-beten, ook in de jeugdige liesjes :is dat geen kinder-misbruik zoals in de Blokkendoos?  Als daar maar geen vodden van komen!

.

Ter zake :

Volgende week staat het vrije woord voor de rechter

Robert de Jonge noemde Arabieren pedofielen. Donderdag zit hij in het verdachtenbankje.

Robert de Jonge, verblijvend in het buitenland, ontving onlangs post van het Arrondissementsparket in Amsterdam. Een 'Oproeping van verdachte.' De Nederlandse rechter wil dat nu eindelijk die zaak tegen hem gevoerd gaat worden. Robert de Jonge heeft namelijk op de Nederlandse tv gezegd, wat we onlangs weer in de krant konden lezen: Arabieren hebben in het voorbeeld van Mohammed een vergunning om seks te hebben met kinderen.

Zo was dezer dagen dit door merg en been gaande filmpje te zien van een elfjarig meisje in Jemen dat zegt nog liever te sterven dan te moeten trouwen. In Jemen is het aantal kindhuwelijken zelfs toegenomen. Ook in een moslimland als Pakistan worden kinderen voor seks misbruikt. Zie http://youtu.be/-J7_TKgw1To

Wij vinden dit een schande. Ook de Nederlandse politiek heeft grote moeite met een imam die het huwelijk met een negenjarige goedkeurt. In Nederland noemen we zoiets pedofilie.

Robert de Jonge maakte zich daar ook boos over. Hij noemde Arabieren daarom 'kontenbonkers', daarmee ook refererend aan stiekeme homoseksuele praktijken, en hij noemde Mohammed een 'kleuterneuker'.

En dat mag niet, vindt het OM, want dat is beledigend voor een groep mensen, "te weten Arabieren wegens hun ras althans Moslims wegens hun godsdienst."

En daarom staat Robert de Jonge, gewoon een jongen die zich boos maakte, op aanstaande donderdag, 1 augustus negen uur 's ochtends voor de rechter in de Rechtbank Amsterdam, Parnassusweg 220.

Precies diezelfde betonbunker, waar ook Geert Wilders zich moest verantwoorden omdat hij zich kritisch had uitgelaten over de islam en over moslims. Alleen toen was er veel aandacht voor. Wilders kon zich een dure advocaat veroorloven. Robert de Jonge kent niemand. Hij heeft een pro deo-advocaat. Hij moet midden in de zomer voor de rechter staan, en dan ook nog eens lekker vroeg. De rechtbank heeft kennelijk helemaal geen zin in al die publiciteit. Het OM zou daarentegen veel voordeel hebben in een veroordeling van Robert de Jonge. Want met dat in de hand kan eindelijk de mond gesnoerd worden van andere islamcritici.

Er staat dus veel op het spel. Maar de media negeren de zaak. De Nederlandse bevolking blijft ontwetend.

Robert de Jonge werd al eerder voor dezelfde rechter gedaagd. Ik was erbij. Ook de arabist Hans Jansen zat op de publieke tribune. Dat vond de rechter kennelijk vervelend, en die maakte er dan ook zomaar een opmerking over. Hij had waarschijnlijk liever dat er helemaal niemand op de publieke tribune zat.

Hier een interview dat ik met Robert de Jonge had. Hier een eerder stuk dat ik over de zaak schreef.

Dat kritiek op de islam en pedofilie de mond gesnoerd wordt is al erg genoeg. Dat de rechterlijke repressie in stilte plaatsvindt, vind ik eigenlijk al helemaal onverdraaglijk.

Zo snoert het vrije Nederland heel stilletjes zichzelf de mond omdat we de moslimmigranten niet voor het hoofd willen stoten. Bang, bang, bang. Wie er werkelijk onder lijden, dat zijn dus kinderen als dit meisje.

Joost Niemöller

Geschreven door AABEE via Digitalia





 

Geen opmerkingen: