maandag 12 augustus 2013

1240 - WEET IEMAND MIJ TE ZEGGEN WAAR HEDEN TEN DAGE HET NOOREN LIGT ?


.

Maandag 12 augustus

Zon 6u26-21u09

H Gorik

.

1240 - WEET IEMAND MIJ TE ZEGGEN WAAR HEDEN  TEN DAGE HET NOOREN LIGT ?

.

Als zelfs de Noordpool al niet meer in het Noorden ligt

 

Hoe weten wij dan nog waar het Noorden ligt?

.

I) INLEIDING
Nee, voor mij, en samen met mij voor ieder mens met 2 rechter haren, rechtgeaard dus, is da niet nodig. Een goeie schipper vindt zò altijd de weg naar huis terug. Wij hebben, door onze oer-degelijke opvoeding, een ingebouwd kompas met hoogstens een paar minieme afwijkingen. Het spreken niet waard.
Nu weer een hoge Geestelijke in Duitsland, die volgende maand, september, de verkiezingskoorts niet de baas kan. Hij misbruikt zijn doctrinair leergezag om nonsens te verkopen. Nihil Obstat.
Vraag : als het Vaticaan de EU steunt, en hoogst waarschijnlijk ook wil leiden, wat doen we dan met de Natte Dweil, en met Barbarosso? Marx als Paus benoemen?

.

II MIDDEN

Katholieke Kerk wijst onafhankelijke nationale staten Europa af

*

Net als Brussel droomt ook het Vaticaan van een verenigd Europa waarin de verschillende volken niets meer te zeggen hebben over hun eigen, dan opgeheven landen.

Een hooggeplaatste Katholieke geestelijke, de voorzitter van de Duitse bisschopsconferentie Robert Zollitsch, heeft zich op ongewoon directe wijze uitgesproken tegen mensen en partijen die streven naar een 'terugkeer naar de nationale staten'. Volgens hem is er geen alternatief voor de euro, die 'de Europeanen dwingt om verder bij elkaar te komen.' Uit Zollitsch' uitspraken blijkt dat de leiders van de Katholieke Kerk 'in de tas' van de euroglobalisten zitten en volop meewerken aan het beëindigen van de democratie en het zelfbeschikkingsrecht in Europa.

De veelgeprezen scheiding van kerk en staat bestaat al lang niet meer in Europa. Aan de ene kant heeft de gevestigde Europese orde ervoor gekozen één specifieke religie, de islam, te beschermen, en een andere, het christendom, vogelvrij te verklaren. Aan de andere kant bemoeien met name Katholieke leiders zich steeds vaker met de politiek.

'Euro dwingt ons verder samen te komen'

 'Het is de grote taak om verder aan Europa te bouwen,' stelt aartsbisschop Zollitsch. Hij vindt dat we de schuld van de financiële crisis niet alleen bij Brussel moeten neerleggen, omdat veel landen aan de crisis hebben bijgedragen. 'We moeten de landen die hulp nodig hebben werkelijk helpen, maar zij ook tot zelfhulp verplichten. Ik zie geen alternatief voor de euro, want die dwingt ons verder samen te komen. Ik ben blij dat de Baltische staten zeggen dat hun toekomst in de euro ligt.'

'Stem niet op eurokritische partij'

Zollitsch ziet dan ook helemaal niets in een terugkeer naar de Duitse mark en andere nationale valuta, zoals de nieuwe eurokritische partij Alternative für Deutschland heeft gesuggereerd. 'Nee, onze toekomst ligt in Europa en niet in een terugkeer naar de nationale staten. Ik hoop dat wij deze vraag permanent overwonnen hebben, en dat het slechts een paar nostalgica zijn die niet de Bondsdag zullen komen.'

Met een dergelijk 'advies' breekt de Katholieke Kerk met een ander taboe, namelijk de mensen adviseren op welke partij ze -in dit geval niet- moeten stemmen. De aartsbisschop maakt de AfD, die nochtans met democratische middelen is opgericht, zelfs belachelijk, iets dat normaal gesproken absoluut ontoelaatbaar is voor een kerkleider.

'Waarom niet de Groenen of de Piratenpartij aangevallen?'

Bovendien zijn veel AfD leiders klassieke conservatieve mensen die al hun hele leven getrouwd zijn en vaak trouwe en praktiserende katholieken zijn. Daarom vraagt Beatrix von Storch in een brief aan Zollitsch waarom hij niet de Groenen of de Piratenpartij aanvalt, die het traditionele vader-moeder-kinderen gezin niet meer als de basis van de samenleving willen.

'Miljarden aan Servië geven'

Tevens geeft de hoogste katholieke geestelijke in Duitsland blijk van politieke onbenulligheid door de eurocrisis op 'een paar landen' die geen goed beleid hebben gevoerd af te schuiven. In Zollitsch visioen moet bijvoorbeeld een land als Servië bij de EU komen, omdat het geen miljarden meer uit Rusland ontvangt en de jeugd daarom geen perspectieven meer zou hebben. Met andere woorden: de Russen willen hun miljarden niet meer kwijt aan Servië, dus moet de EU die taak overnemen.

Blinde trouw aan Brusselse ideologie

En daar komt de oersocialistische euro-ideologie van de gevestigde orde bovendrijven. De blinde trouw aan Brussel en de afkeer van democratie, onafhankelijkheid en zelfbeschikkingsrecht is een hardnekkig en kwaadaardig virus dat ook in de hoogste regionen van de Katholieke Kerk blijkt te zijn doorgedrongen.

Manipulatie van miljoenen katholieken

Natuurlijk mogen kerkleiders zich in het politieke debat mengen, maar het openlijk afschrijven van één specifieke partij en het pleiten voor het opheffen van de democratie is een ontoelaatbare poging tot manipulatie van de miljoenen katholieken in Duitsland en Europa. Gezien de dubieuze rol van het Vaticaan in de Tweede Wereldoorlog, toen de Katholieke Kerk uitgerekend met Hitlers Nazipartij nauwe banden onderhield, is het Babylonische streven van de Duitse aartsbisschop extra wrang en ontluisterend.

Xander

III SLOT
Een ander heikel punt in Duitsland is de energie-voorziening. Kern-energie of ‘hernieuwbare energie’ : that’s the question voor na de veerkiezingen, als eenmaal de teerlingen zullen geworpen zijn. Dan komt het gezond verstand wel weer boven. Zo ook de liefdes-verklaring van Eminentie Éénoog. Trouwens, zoals Xander zelf zegt, heeft ‘Rome’ altijd de verkeerde kant gekozen, die van het afgaand Gezag, omdat de Grote Baas hen geleerd heeft, eerst aan Cesar te geven wat aan Cesar toekomt, en laatst aan God wat aan God toekomt. God komt altijd op de laatste plaats.
Waarschijnlijk droomt deze Eminentie Eénoog nog altijd van ‘Ein Volk, Ein Reich, ein Führer. Wij, nationalisten, we dromen ook van een eengemaakt Europa, maar dan van een Overkoepelende Natie die alle andere Naties verenigt en bindt in een band van samenhorigherid Waar de ene niet veel of minder gelijk is dan de andere. Aan één slechte ervaring hebben wij, Vlamingen, genoeg. Macht maakt een dracht, en niet omgekeerd.
*
Wat mij ook van het hart moet, is dat er daar in Duitsland, toch een beetje het gids-land in Europa, weer zo’ stomme gezagdragers rondlopen. Stom zijn, kan iedereen overkomen, iets stoms te vertellen is dan heel gewoon, maar dan wordt men in een normaal land toch direct afgeschoten!?
Nee, nee : het gaat wel over.
Hieronder nog een klein addendum, om Mgr Eenoog te plezieren.

 

EU bestrijdt ‘islamofobie’

 

Wie denkt dat de inquisitie van weleer volledig tot het rijk der geschiedenisboeken behoort, vergist zich schromelijk. De hedendaagse multiculturele heilsleer, waarvan vooral de wereldvreemde EU de absolute sterkhouder wil blijven, kan zich kennelijk enkel nog staande houden door middel van intimidatie en vervolging. De EU-bonzen moeten echter aanzien hoe het draagvlak voor dit heilloze concept in de verschillende Europese samenlevingen afkalft. In plaats van de EU-onderdanen serieus te nemen, troffen ze naar goede gewoonte een maatregel, die de zaken enkel nog erger dreigt te maken.

 

Hatespeech

 Recent raakte bekend dat de EU het OIC, de ‘Organization of Islamic Cooperation’, de toelating heeft gegeven om in Brussel een kantoor op te richten dat de ‘islamofobie’ in Europa dient te bestrijden. Er zouden ook gesprekken zijn geweest over het opstellen van een wet die zogenaamde ‘hatespeech’ tegen moslims moet verbieden. Deze wet zou moeten bepalen wat 500 miljoen EU-burgers, inclusief hun democratisch verkozen vertegenwoordigers, wel en niet mogen zeggen over het islamitische geloof.

 OIC-secretaris Ekmeleddin Ihsanoglu verklaarde onlangs op Al Jazeera dat voor hem de bestrijding van de ‘islamofobie’ in het Westen een topprioriteit is. Het zou mooi zijn om bij wijze van tegenprestatie in de lidstaten van de OIC aan te dringen op meer respect voor de westerse levenswijze. Maar dat zien we niet onmiddellijk gebeuren. Ihsanoglu, voor wie het heel normaal schijnt dat de liefde van één kant komt, weet bovendien goed genoeg dat het schier onmogelijk is om pakweg de extremistische Moslimbroeders tot enige verdraagzaamheid aan te zetten. Anti-Westerse ‘hatespeech’ moet dus kunnen, terwijl hier één verkeerd woord over de islam zou moeten worden bestraft. Het is te gek om los te lopen.

 

Plat op de buik

 Het is verontrustend en onaanvaardbaar dat de OIC een permanente afvaardiging krijgt bij de EU. De OIC wordt gesponsord door 27 islamitische landen, waarvan men weet dat ze het niet al te nauw nemen met de mensenrechten en de democratische spelregels. De overkoepelende islamitische organisatie stelde ooit haar eigen versie van de mensenrechten op conform de Koran. Het hoeft geen betoog dat die versie diametraal staat op de normen en waarden van het Westen, die de EU naar eigen zeggen ook hoog in het vaandel draagt. Met de toelating om hier in Europa een beetje de inquisiteur te komen uithangen, gaat de EU niet alleen plat op de buik voor de islamitische arrogantie, ze toont andermaal hoe hypocriet en wereldvreemd ze wel is.

 

 Er is één lichtpuntje: volgend jaar krijgen de Europeanen de kans om het huidige regime in Brussel en Straatsburg weg te stemmen. Er zijn in de EU genoeg eurokritische partijen die hier een einde aan willen stellen. In Vlaanderen kunt u hiervoor vanzelfsprekend rekenen op het Vlaams Belang.

Geschreven door AABEE via Digitalia





 

Geen opmerkingen: