vrijdag 2 augustus 2013

1418 - OVER DE LAFHEID VAN ONZE BLOEDEIGEN WESTERSE SAMENLEVING


.

Vrijdag 2 augustus

Zon 6u10-21u26

H Stefanus

.

1418 - OVER DE LAFHEID VAN ONZE BLOEDEIGEN  WESTERSE SAMENLEVING

.

In een varkens-slachterij, het avondgebed.

 

.

Eigenlijk worden op deze blog slechts twee essentiële gerechten opgediend : de Vlaamse Vrijheidsstrijd en het verzet tegen de sluipende islamisering, waar het tweede in feite een onderdeel is van het eerste. Om de hoofdschotel zo aantrekkelijk mogelijk te houden, worden allerlei stijlfiguren gebruikt zoals ironie, sarcasme, en ook (om met de tijd mee te zijn), af en toe met wat vulgaire woorden doorspekt, ent heel in de verte een pinkellichtje seks. Maar vooral : to the point, recht voor de raap en zonder vaar noch vrees.
Kortom, het is zoals het is : van deze tijd, maar waar de nostalgie naar vroeger nooit ver weg is.
*
Onderstaand artikel behoeft geen krans, niet eens het advies om vooral tussendoor de lijntjes te lezen. De Islam voert een strijd op leven en (onze) dood, en wij staan er bij en kijken er naar. Om te janken van machteloze woede.
Wat echtere niet ergens iets is, dat tussen de lijntjes werd verteld, was op TV Limburg, waarmee ik mezelf soms amuseer, hier in Berlusconi-land. In Beringen zou een katholieke kerk, eigendom van de Gemeente, voor de helft verbouwd worden tot moskee. Zonder dat er oproer of straatprotest komt.
Men zegt dat er in de vroegere mijnbouw zoveel ‘plofstof’ nodig is geweest bij de ontginning van steenkool. Zijn er daar dan nergens een paar kilootjes van overgebleven, klaar voor bovengrondse toepassingen?
Of, om het in militaire termen weer te geven wat daar in Beringen met de kerken gebeurt : soldaten die hun uitrusting bedrijfsklaar in handen van de vijand overleveren, verdienen in elk leger de dood met de houten hamer, dezelfde als waarmee men varkens de kop inslaat.
*
Moeten ze zich daar in de Prachtlanden op de dijen kletsen van plezier!  Niet alleen krijgt hun 5de Colonne hier gratis kost en inwoon + betalen wij ons blauw om hun overtalrijke kroost te laten opgroeien voor galg en rad, ze krijgen onze afdankertjes om er de neus tegen de grond om te ruiken waar ergens Mekka ligt, maar vooral om er met de kont omhoog hun Profeet te verheerlijken.
Volgens de Bijbel was er in de steden Sodoma en Gomorrha niet één rechtvaardige meer te vinden, en daarom werden die steden door de adem van de Heer (een vroegrijpe atoombom?) van de aardbodem geveegd.
In Limburg, zegt men, is men altijd wat aan de trage kant, maar dat van die ene rechtvaardige, dat moet toch stilaan zijn beginnen doordringen?

.

Ter zake :

Massale vervolging losgebarsten: 200 miljoen christenen doelwit van voornamelijk moslims

*

In Nigeria kwamen bij islamistische bomaanslagen op een christelijke wijk recent 24 mensen om het leven.

Volgens Bruce Thornton van het Hoover Institution van de prestigieuze Stanford Universiteit zijn op dit moment 100 tot 200 miljoen christenen het doelwit van hevige vervolgingen door hoofdzakelijk moslims. 'Weinig mensen realiseren zich dat we heden ten dage de grootste vervolgingen van christenen in de geschiedenis beleven,' zei hij. 'Volgens een schatting wordt iedere vijf minuten een christen vermoord vanwege zijn geloof.' (1)

Het vuur van rebellie, opstand en vervolging van minderheden grijpt in het hele Midden Oosten om zich heen, maar de wereld heeft zijn ogen voornamelijk gericht op de hervatting van het vredesproces tussen Israël en de Palestijnen. 'Dit is het maar al te bekende spelletje waarin de Joodse staat concessies doet, zoals het vrijlaten van terroristen, voor het privilege om met een vijand te praten die Joden demoniseert, terroristen verheerlijkt en al drie vredesaanbiedingen heeft verworpen,' schrijft The Jewish Journal.

'Woeste vervolging christenen is monstrueus onrecht'

Na twee jaar tijd blijkt de 'Arabische Lente' een 'Arabische vulkaan' te zijn. In veel landen en gebieden is het sektarische geweld geëxplodeerd. Bovendien wordt het gevaar Iran almaar dreigender, aangezien het land steeds dichter bij de productie van kernwapens komt. 'In plaats van het losmaken van democratische krachten heeft de Arabische Lente een dodelijk mengsel van voortwoekerende haat, economische ellende en felle machtsstrijd voortgebracht.'

'Verborgen in al deze chaos is een monstrueus onrecht dat nauwelijks aandacht van de media heeft gekregen: de woeste vervolging van christenen'. Naar schatting 100 tot 200 miljoen christenen zijn het slachtoffer van de almaar erger wordende discriminatie, racisme en vaak grove gewelddaden door voornamelijk moslims.

Pakistaans geweld

Zo werden in maart in Pakistan christenen in de stad Lahore uit hun huizen verdreven, waarna deze in brand werden gestoken. De afgelopen jaren is dit ook in andere plaatsen gebeurd, met soms dodelijke afloop. Zo werd op 27 juli in Okara een christelijke vader voor de ogen van zijn 15 jarige zoon en 12 jarige dochter door 8 moslims vermoord (3). De daders zijn Soennitische moslims, die zich overigens ook richten op de grote Shi'itische minderheid. Sinds januari 2012 zijn in Pakistan al zo'n 635 Shi'iten het slachtoffer geworden van Soennitisch geweld. (2)

'Vraag jouw Jezus maar om hulp, want nu ga je dood'

Ook in Nigeria waren christenen weer het doelwit van de islamitische Boko Haram groep. Bij explosies in onder andere een bar in een christelijke wijk in de stad Kano kwamen 24 mensen om het leven. In maart waren er al 25 mensen omgekomen bij eerdere bomaanslagen in het district. Boko Haram, wat 'Westerse scholing is verboden' betekent, wil de racistische islamitische Shariawetten verplicht aan alle Nigerianen opleggen. (4)

Dat het christendom specifiek het doelwit is blijkt onder andere uit de moord op voorganger Faye Pama Musa, algemeen opzichter van de Rhema Assembly International Church en secretaris van de Christian Association of Nigeria (CAN). Op 14 mei werd Musa thuis overvallen door drie gewapende moslims. 'Vandaag ben je een dode,' zei een van hen. 'Vraag jouw Jezus maar om hulp, meneer CANman.' In het bijzijn van zijn vrouw en enkele kinderen sleepten ze hem naar buiten, mishandelden hem, en schoten hem uiteindelijk drie keer door zijn hoofd toen hij weigerde zijn Verlosser Jezus Christus te verloochenen (5).

 

Westerse politici en media negeren christenvervolgingen

Het trieste is dat de massale christenvervolgingen door de politici en media in het Westen vrijwel geheel worden genegeerd. Sterker nog, de Amerikaanse regering Obama, de Europese Unie en de NAVO steunen in Syrië de islamistische rebellen die overal waar ze komen christenen verdrijven en vaak op extreem gruwelijke wijze vermoorden, bijvoorbeeld door ze met een mes te onthoofden. Onder de daders, die door Amerika worden bewapend, bevinden zich zelfs kindsoldaten. (6).

Het zijn niet uitsluitend moslims die christenen vervolgen. In India zijn de gelovigen steeds vaker het doelwit van Hindoeïstische militanten. Christenen worden tijdens samenkomsten overvallen, geïntimideerd, aangevallen en uit hun huizen en dorpen verjaagd. Kerkgebouwen worden beschadigd, maar de politie doet nauwelijks iets om de christenen te beschermen (7).

Xander

Geschreven door AABEE via Digitalia





 

 

Geen opmerkingen: