woensdag 7 augustus 2013

1430 - THERE IS SOMETHING ROTTEN IN THE UNITED STATES OF AMERICA


.
1430 - THERE IS SOMETHING ROTTEN IN THE UNITED STATES OF AMERICA
.
Het IJzeren Gordijn waarover Churchill sprak
 
Overgenomen door het 1.000-jarig Rijk van Houssein Barack Obama
.
Shakespeare parafraseren bmaast veel taalkundige grenzen op. Wat meer is : het opent een wereld van mogelijkheden.
Wat er gaande is met Amerika? Dat de tijd van de ‘Founding Fathers’ en de gebraden kiekens die hen in de mond vlogen, al een tijdje voorbij is. Maar het dringt niet door. Het is nu meer de tijd van ‘Fuck you’ en zo voort, wat het best tot uiting komt bij de na-apers van ‘The American Dream’ binnen het gild der amusement-verkopers. Beat en rappen : je hoeft er niet eens aanleg voor te hebben. Gewoon de primitiefste oerwoud-gevoelens tussen de oren loslaten en je bent een gevierd ‘entertainer’.
Wel, wat er wrong is met America, is dat het dermate veel vrede over de wereld gebracht heeft, dat het nu overal oorlog is.  Wat heeft Europa in ’s hemels naam te zoeken in Afghanistan, Pakistan, enz, als het met moeite zijn eigen boontjes nog niet kan doppen? Maar als bondgenoot van de rijke oom uit Amerika, moeten wij wel volgen.
*
Zeggen dat de zwarte medemens niet kan tippen aan het I.Q. van de doorsnee blanke, is de waarheid geweld aan doen. Het blijft een feit echter, dat negers met hun thuisbasis in de boomtoppen van Donker Afrika, en  woestin-bruine kameelrijders uit de Oosterse steppen, alle twee nog eeuwen en eeuwen beschaving hebben in te lopen.Een beetje hetzelfde als de Chinezen en de Indiërs denken over het Westen.
Obama de Moslim, bestuurt Washington op dezelfde manier als zijn grootvader zou gedaan hebben als stamhoofd op Hawaï, of op een of ander koppensnellers eiland. Hij heeft gewoon de spelregels van de democratie verkracht, en naar zijn (linker)-hand gezet door als fluitspeler dansend en springend de menigte vooraf te gaan, net zoals zijn voorvaderen dat deden voor zij het naburige dorp overvielen en plunderden. Hij toont met weidse gebaren en een spraakwaterval van woorden de heerlijkheden waarvan zij, de onontwikkelde goedgelovigen, slechts kunnen dromen. Eenmaal op het schild geheven; blijkt vooral hoe hij zichzelf heeft overschat.
En dus wordt er mist gespuid. Het is de primitieve reactie van een neger-stamhoofd, die denkt door de rook die tussen de bomen hangt, onzichtbaar te worden. Door de aandacht te verleggen op buitenlandse dreigingen, leidt hij de aandacht af van de binnenlandse problemen.
Maar sedert WO II heeft Amerika zich stelselmatig omringd door vijanden, want dank zij zijn Islam-broeders, zijn de bondgenoten ondertussen ook allemaal ge-infiltreerd door zijn vijanden.
JaJa, de Apen-Planeet, of de clach der beschavingen : Obama jongleert ermee zoals Charlie Chaplin in zijn imitatie van Hitler, die danst en jubelt met balonne, beschilderd als wereldbollen.
*
In afwachting dat het gezond verstand daar terugkeert, is het alleen maar toe te juichen, dat de Moslims ondertussen elkaar de kop blijven inslaan, en daardoor tijd te kort komen om hun mislukking voor de poorten van Wenen 300 jaar geleden, te wreken. Al moet het er eens van komen, en wie in het Westen ondertussen lachtoffer is van een of ander Jihaf-zot, die zal het geweten hebben. Islam rules the world? Dat is ondertussen geen dreiging meer, maar is werkelijkheid geworden…. Heel de wereld beeft voor hun terreur en geen trein, tram of vliegtuig is nog veilig voor ze.
Als zelfs een van onz politie-mensen preventief zo’n zot neerlegt, is dat schending van de grondrechten van die vreemdeling. Dat hebben de Linxse vriendjes van Obama voor elkaar gekregen en bij Wet vastgelegd. Het enige wat U moogt doen als U door zo’n belhamel overvallen wordt, is alles afgeven wat U door hard werken verdiend hebt. In Oostende,  in Brugge, in Gent, in Hasselt, kortom overal waar de Rode Haan kraait, zult U bovendien nog beboet worden voor
.
Ter zake :
VS heft Grondwet op in 160 km. brede strook langs alle grenzen en kusten
*
New York Times haalt officials aan: Al-Qaeda terreurwaarschuwing bedoeld om burgers af te leiden van NSA-spionageschandaal - Wat is er gaande?: FEMA eist 24-uurs levering van houdbare voedselreserves
De media zwijgen er zoals gebruikelijk over, terwijl het op alle voorpagina's zou moeten staan: het Amerikaanse ministerie van Homeland Security heeft langs alle grenzen en kusten een 160 kilometer brede strook ingesteld (oranje gebied in afbeelding) waarin (een deel van) de Grondwet niet langer geldig is. Het is het zoveelste signaal dat de regering in Washington een totalitair en tiranniek regime is dat stap voor stap de Amerikanen van al hun rechten berooft.
Binnen deze 'grondwetvrije zones', die ongeveer net zo breed zijn als Nederland en heel de VS omsluiten, mogen de autoriteiten zonder enige aanleiding de elektronische apparaten -zoals smartphones en laptops- van burgers controleren. In dit 'grensgebied' bevinden zich grote steden zoals New York, Houston, Los Angeles en Philadelphia. In deze zone leven 197 miljoen mensen, ongeveer tweederde van de totale Amerikaanse bevolking.
Homeland Security niet meer te stoppen
Vreemd genoeg is de burgerrechtenbeweging ACLU de enige organisatie die in opstand is gekomen tegen het schrappen van het Vierde Amendement. De ACLU verdedigt een man die in deze zone werd aangehouden en wiens laptop zonder aanleiding werd onderzocht. Vervolgens werd hij in een cel gegooid omdat er 'aan terreurgroepen verbonden' foto's op zouden staan. De door het Witte Huis gecontroleerde media besteden er echter geen enkele aandacht aan.
 
Critici vrezen dat het ministerie van Homeland Security niet meer gestopt kan worden en feitelijk de complete Grondwet en 'Bill of Rights' kan negeren. (1) Enige maanden geleden berichtten we dat Franse douaniers inmiddels dezelfde rechten als hun Amerikaanse collega's hebben.
 
NYT: Officials erkennen dat terreurdreiging afleidingsmanoeuvre is
 
In dit verband kan ook de omvangrijke terreurwaarschuwing die de VS heeft afgegeven worden genoemd. De New York Times schreef enkele dagen geleden dat 'sommige analisten en officials van het Congres suggereerden dat de nadruk op een terreurdreiging een goede manier is om de aandacht van het tumult over de dataverzamelingsprogramma's van de NSA af te leiden.' (2)
 
Benghazigate
 
Nog een schandaal dat maar door blijft etteren is de terreuraanslag op 11 september 2012 op het Amerikaanse consulaat in Benghazi, Libië. Er komt steeds meer bewijs boven tafel dat de regering Obama de moord op ambassadeur Stevens en enkele andere officials doelbewust bagatelliseerde, omdat het consulaat werd gebruikt door de CIA om wapens -waaronder zelfs luchtdoelraketten- naar de Al-Nusra/Al-Qaeda rebellen in Syrië te verschepen (3).
 
Wat is er gaande?
 
Dat er iets broeit in de Verenigde Staten is vriend en vijand wel duidelijk. Deze onderbuikgevoelens worden nog eens versterkt door de FEMA (Federal Emergency Management Agency), die producenten van houdbaar voedsel heeft verzocht om binnen een tijdsbestek van 24 uur grote hoeveelheden maaltijden te kunnen verstrekken. Dit voedt de geruchten dat Amerika op een financiële/economische crash afstevent, waardoor sociale onrust en chaos uitbreekt en mogelijk grote aantallen burgers in de inmiddels beruchte FEMA-kampen terecht zullen komen. Xander
.
Geschreven door AABEE via Digitalia
 

Geen opmerkingen: