donderdag 8 augustus 2013

1432 - HET OREMUS VAN EEN GE-EXALTEERDE HAABAARD METE DUBBEL SCHEDELDAK


.
Donderdag 8 augustus
Zon 6u19-21u16
H Dominicus, patroon van de astronomen, redenaars en naaisters
Is Dominicus zeer heet, dan bevriest in de winter ons reet
.
1432 - HET OREMUS VAN EEN GE-EXALTEERDE HAABAARD METE DUBBEL SCHEDELDAK
 
U wordt de delirium tremens-taal bespaard
.
Hadden ze bij de TV ook maar zoveel tact….
.
De schatrijk geworden Amerikaanse TV-Predikers, of moet ik eerder zeggen show-verkopers, dIe  bedienen zich eveneens van dat soort melodramatische hokus-pocus. Ze hameren op die manier hun eigen grootheid in de koppen van hun toehoorders. Maar ze houden het tot hiertoe nog altijd proper. Er rollen geen koppen, er vloeit geen bloed.
De katholieke liturgie daarentegen straalt van oorsprong een dieper gevoelsleven uit. Ze is beschaafd en doorheen de eeuwen bezit ze de patine van degelijkheid en sfeergeving. Het ‘Oremus’ (Laat ons biden) van de priester tot de gelovigen, Gregoriaans van oorsprong, klinkt niet patetisch wanhopig, maar integendeel juist vol vertrouwen.
Vandaar de ‘onweerstaanbare drang’ om waar het kan, de bloeddorstige Islam aan de kaak te stellen. ’Rechts Actueel’ gaf me, zoals U in onderstaand artikel kunt lezen, de perfecte gelegenheid.
*
Natuurlijk is de Islam de gewelddadige versie van het Geloof in één God. De uitvinders daarvan hebben eerst een onmenselijke en wrede mini-heerschappij opgebouwd in hun oorlogsgebied, en pas daarna hun zaakjes in een godsdienstig kleedje gestoken. ‘Monotheïsme paste immers perfect in hun kraam. Het was het gedroomde middel om de schrik erin te houden, want de onzichtbare Allah kon vreselijk straffen. Door hun hand. Zo zijn er in de jaren 500-600 een paar woestijn-krijgsjeren geweest die de God van Abraham en Isaac ingevuld hebben naar hun persoonlijke smaak. ‘Blut und Bodem’, als het ware. Ze hadden namelijk al spoedig ingezien, dat ze die God van alles konden doen zeggen waardoor ze zelf beter werden. Veelgoden-dom past minder in dat plaatje, omdat die tenslotte altijd onder elkaar ook maar een bende vormen en tegenspraak is nu net niet het goede bindmiddel als na te volgen voorbeeld.
Het risico is dan, dat het origineel zich jammer genoeg niet meteen laat vernietigen, maar integendeel sterker wordt, zelfs als het geweldloosheid predikt. Is toch voor bezeten veroveraars om razend van te worden!
Identiek de voorgeschiedenis van de Christenheid (het Jodendom) overnemen, maar het naar zijn hand zetten : het is een verhaal dat zich zelfs in onze dagen maar op een ander vlak, herhaalt. Het verschil is, dat in de begintijd van de Islammerij, de communicatie per paarden-sneltrein reisde, en nu met de snelheid van het licht.
Maar het origineel is altijd beter dan de kopie. BSW mag nog zo mediatiek zijn, nog zo welbespraakt, hij neemt van de originele Vlaamse gedachte alleen over wat in zijn kraam te pas komt en tot zijn eigen glorie kan bijdragen. Hij is geen blijvertje, omdat hij speelt met valse kaarten.
Het ziet er naar uit, dat hij ongewild misschien, zaken bereikt die niet meer kunnen terug gedraaid worden. Hij heeft inderdaad de historische verdienste bij de brede massa de Vlaamse reflex te hebben uitgelokt. Tot afgrijzen van onze vijanden, kleurt het Vlaams landsgedeelte nu al enkele verkiezingen na elkaar zwart en geel. Bij iedere verkiezing stijgt de intensiteit van die twee kleuren. De ‘demandeurs de rien’ van beneden de armoegrens beseffen stilaan dat hun luilekker-leventje voorbij is.
Ze zullen zelf hun sociale kassen moeten bijvullen. Wij zullen binnenkort noodgedwongen de knip op de onze moeten houden. Er wordt luidkeels geroepen ‘België barst’. Maar het land is al gebarsten, sedert Albert I 100 jaar geleden zijn belofte van gelijkheid in rechte en in feite, verbrak, toen hij zag dat de oorlog ging gewonnen worden. Wie aan die belofte herinnerde, zoals René Declercq (Deerlijk) mocht van geluk spreken het vege lijf te kunnen redden door uit te wijken. De andere ‘Activisten’ gingen voor jaren in de gevangenis (Dr Borms) en de rest kroop in zijn schelp.
Het land is lang geleden gebarsten, en nu valt het uiteen. Spijts  de ‘Prinsen der Kerk’, het ACW, de Wilfrieds, de Jean Lucs en de Tobacken.
Het is niet anders dan dat René Declercq dichtte : ‘Er ligt een staat op sterven, ik zal op d’uitvaart zijn…..
.
Ter zake :
Emo-haatbaard doet gebedje: ‘Slacht alle Joden af en vernietig de sjiieten’
Door RechtsActueel • 4 augustus 2013
Volgens de klassieke media, de multi-culturalisten en zovelen in ons onderwijs is de islam de ‘godsdienst van de vrede’. Het is dus altijd fijn even zo’n vredelievende zelf aan het woord te laten… Voor wie de onzin niet helemaal wil uithoren, onderaan de volledige tekst.
 
Mohammed Al-Zughbi:
 
“Oh Allah, bescherm Egypte tegen de manipulators en de verdorvenen. Bescherm het land tegen de criminele verraders en de criminele sjiieten.
 Bescherm het land tegen de vervloekte joden. Bescherm het tegen de kruisvaarders [christenen] en tegen degenen die geen religie kennen. Oh Allah, bescherm Egypte tegen al uw vijanden.
 
Oh Allah, vernietig de vervloekte Joden. Oh Allah, jaag ze uit elkaar en dood hen allemaal. Verander hun kinderen in wezen en hun vrouwen in weduwen. Laat hen dienen als een waarschuwing.
 
Oh Allah, vernietig de Arabische heersers. Breng hen donkere uren, en toon de wonderen van Uw macht over hen. Oh Allah, laat hen in de steek, net zoals zij Syrië in de steek laten.
 Oh Allah, vernietig hen en zet ze te schande, zichtbaar voor de hele wereld.
 
Oh Allah, vernietig Bashar [Assad], vernietig de sjiitische Iraniërs, vernietig Hezbollah, vernietig die ongelovige, Hassan Nasrallah. Geef hem kanker en pijn.
 Laat uw macht neerdalen op hem en op de sjiieten van Irak. Breng hen donkere uren, en toon hen de wonderen van Uw macht. U verwoestte ‘Aad en Thamoed, Nimrod, en Farao – vernietig de sjiieten.
 
Oh Allah, bescherm ons land Egypte, tegen de verdorvenen, bescherm het tegen de criminele verraders, tegen de vervloekte joden en de criminele sjiieten. Bescherm het tegen de kruisvaarders en al Uw vijanden, de vijanden van de islam.
 
Oh Allah, help de soennieten in Syrië, geef voedsel aan hen die honger hebben, les de dorst van hen die dorstig zijn, bedek hun naakten, versterk hen en laat hun schoten doel treffen.
 
Oh Allah, help toch de soennieten in Syrië. Iedereen zweert tegen hen samen en ze worden bedrogen door bedriegers. Oh Allah, de heersers van de Arabieren en de moslims spannen samen tegen hen. Het zijn huichelaars, samen met het vervloekte Amerika, waardoor ze Israël helpen.
 
Oh Allah, de sjiieten uit Iran, van Hezbollah, en uit Irak kwamen en slachtten hun zonen af en vernederden hun vrouwen.
 
Oh Allah, hun kinderen en baby’s zijn afgeslacht met messen, voor de ogen van hun vaders en hun moeders. Ontfermt U zich over de zuigelingen en de kinderen. Meisjes, vrouwen en moeders werden verkracht door de sjiieten.
 
Oh Allah, ontferm u over hen! De sjiieten slachtten hen af in hun huizen, voor de ogen van hun familie. Ontfermt U zich over de kinderen en over de meisjes die verkracht werden. Heb medelijden met de soennieten. Heb genade!
 
Wij vraag U dat, in Uw moskee, vandaag. We vragen het niemand anders dan U. We vragen het niet aan presidenten, ministers, koningen of prinsen. We hebben dat bij hen opgegeven.
 Wij smeken U, heb toch genade! We vragen het niemand anders dan U. Wij bidden tot U.”
.
Geschreven door AABEE via Digitalia
 

Geen opmerkingen: