donderdag 15 augustus 2013

1449 - DE STRAPATSEN VAN EEN KOBOLD


.

Donderdag 15 augustus

Zon 6u30-21u03

Tenhemelopneming van Maria

Antwerpen: Moederdag

H Maria

Der Lieve vrouwe zonneschijn voorspelt de landman goede wijn

.

1449 - DE STRAPATSEN VAN EEN KOBOLD

.

Bert Anciaux !!!!!

 

Er zijn mensen die aan zo’n beest denken. Nikke nie !!!. Zou niet durven !!!!

.

I) INLEIDING
Hier is Bert-den-Bleiter weer eens. Een beetje over tijd. Maar wat wilt U. De verkiezingen naderen ! Ho, ik snap er niets meer van. Als wij vreemde volksvreemde inwijkelingen waarvan de meesten gekomen zijn met slechte, of in ieder geval met bijbedoelingen, ons volgens hun ‘Geloof’ waar ze mordicus blijven bij zweren, moeten behandelen als ongelovige honden, apen en varkens, dan zouden er wetten onderweg zijn met de verplichting om dat lijdzaam te ondergaan. Vooral geen onvertogen woord, hen vreedzaam laten uitzwermen door onze eigen mensen door hen te laten verdringen, tot ze zich sterk genoeg voelen om ons de keel over te snijden. Zwans niet, dat staat letterlijk in hun Heilige Voorschriften. Het is trouwens de techniek die al 1400 jaar wordt toegepast en waar in Egypte in onze dagen de laatste hand wordt aan gelegd. Er woedt daar een burgeroorlog tussen de soorten  islammers, maar de Christenen zijn ondertussen wel de pineut. Ze worden bij bosjes vermoord en hun heiligdommen worden verwoest. En dat in een land waar elk onderhoud van die gebouwen verboden is, en zekerlijk de weder-opbouw.

.

II MIDDEN

België wil islamkritiek vervolgen als haatzaaien en discriminatie

(Door: Martien Pennings) – (*)

.

Dit is de kop boven een bericht uit België: “Cyberhaat bestrijden wordt prioriteit voor justitie”.

De openings-alinea luidt aldus:

“Het College van procureurs-generaal, dat bevoegd is voor de uitwerking en de coördinatie van het strafrechtelijk beleid, maakt van het bestrijden van cyberhaat een prioriteit. Dat blijkt uit een omzendbrief rond het opsporings- en vervolgingsbeleid van discriminatie en haatmisdrijven. “Er zal bijzondere aandacht uitgaan naar de criminaliteit die op het internet en de sociale netwerken wordt gepleegd”, zo schrijft de omzendbrief voor.”

 

De belangrijkste alinea uit het stuk is deze:

“De omzendbrief legt ook procedures vast bij het ontdekken van misdrijven op het internet. “Het begrip ‘cyberhaat’ heeft betrekking op haatdragende uitdrukkingen (stalking, pesterijen, beledigingen, discriminerende uitlatingen) op het internet tegen personen omwille van hun huidskleur, hun zogenaamd ras, hun herkomst, hun geslacht, hun seksuele geaardheid, hun filosofische of religieuze overtuigingen, hun handicap, hun ziekte, hun leeftijd”, zegt de omzendbrief.”

De belangrijkste woorden uit deze alinea luiden: “filosofische of religieuze overtuigingen”.

 

Hier is dus diezelfde starnakelse gekte aan de gang die in Artikel 1 van de Nederlandse Grondwet zit:

 

“Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.”

Ook hier staan AANGEBOREN DAN WEL NATUURLIJKE EIGENSCHAPPEN (ras, geslacht) nevenschikkend naast ZELF GEKOZEN IDEOLOGIEËN (godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid).

Nu wordt gekte op elk gebied de laatste decennia steeds meer de norm, dat weet ik ook wel, maar het minste wat je kan doen is er telkens op wijzen. Dus nogmaals: dit is krankzinnig! In deze vorm moet dat artikel 1 dan ook weg!

 

Er is al een geschiedenis van pogingen van twee CDA-mongolen, die Donner en die Hirsch-Ballin, om godsdienst-kritiek strafbaar te stellen. Dat is puur een dienst aan de islam. Na de moord op Theo van Gogh was leipenist Donner er als de kippen bij om dat te agenderen. Enfin, dat hele bavianen-zootje van het CDA heeft zich inmiddels aan de islam verkocht. Ik heb zelfs geen zin en geen tijd meer om op te zoeken waar ik het laatste Congres van ze beschreven heb, waarop dat overduidelijk gemaakt werd. Joost Niemöller heeft er in 2012 over geschreven: “CDA werkt hard door aan ont-Nederlandsing”.

Diezelfde Niemöller heeft recent een stuk geschreven over de voorbereidingen die ook in Nederland getroffen worden om “Islamofobie” strafbaar te stellen. Joost zijn stuk betreft een zeker Ineke van der Valk, een UVA-medewerkster die zelf ook geestelijk gehandicapt is en die  een heel boek schreef over deze vreselijke hersenziekte. Ook mejuffrouw Nanninga van Geen Stijl besteedde  aandacht aan Van der Valk onder de titel: “Islamofascistisch liegen met Ineke van der Valk”.

 

Ook in België zijn de onderhuidse en minder onderhuidse voorbereidingen om islamkritiek buiten de wet te stellen in volle gang onder leiding van een gelobotomiseerde die de naam draag van Bert Anciaux. Ik heb daar al een paar keer over geschreven: hier en hier.

Als de leipenisten dat verbod op “islamofobie” erdoor krijgen dan wordt het dus mogelijk om de oudste manifestatie van een nazi-mentaliteit die de wereld kent, namelijk de islam, van kritiek te vrijwaren. Nee, Pennings! Je mag niet tot geweld oproepen! Doe.dat.nou.niet!!!

III SLOT
Ik geef toe, beste mensen, dat Den Bleiter serveren als voorgerecht op Moederdag, een beetje teveel van het goede is. Als overtuigd West Vlaanderaar echter vieren wij Maria de tweede zondag van Mei, de bloemenmaan, zodat het vergrijp heel wat minder erg overkomt. Bertje is aldus het einde van de wereld niet, vooral niet als iemand voor de Hoogmis van Maria Hemelvaart terecht kan in de Notre Dame van Parijs. Tot de nok gevuld want men vierde er de 850ste verjaardag van dit schoolvoorbeeld van de gothische kathedralen-bouw. Prachtige liturgie, prachtige gezangen, prachtige homilie van Mgr André de 23ste  (geen familie) die wegens zijn taalgebruik waarschijnlijk morgen direct op het Elysee zal moeten komen om uitleg te geven.  Ik zie Leonard nog geen 10% durven van wat de Parijzenaar naar de koppen van de politiekers zwierde. Een fan van La Pen?
Ach! ‘La fille aînée de l’Église’… met die horden zwetende Moslm-achtersten omhoog in de straten van de Franse steden en dorpen! Koning Louis XIII wijdde in 1683 de Nptre Dame toe aan OLVrouw ‘daans le haut du ciel’, die sedertdien als beschermvrouwe van Frankrijk wordt vereerd. Moet leuk overkomen bij de vele miljoenen Nieuwe Fransen!
*
Na 15/8 stroomt Italië leeg tot een bijna winters volume. De toeristen blijven weg. Bij mondjesmaat. Hun Euro’s zullen de Italianen toelaten te overleven…. Ze krijgen de wind van achter, zelfs van de weergoden. Want het weer is deze nacht omgeslagen. Van bloedheet, tot schuilen voor de huilende ‘tramontana’….
Het normale leven herneemt. De scholen herbeginnen straks. Op het Lago di Bolsena zien we straks, net als alle jaren, alleen nog oude knoken met grijze haren die thuis kunnen gemist worden, omdat de kleinkinderen ook al zijn uitgevlogen. De politiek schiet weer in gang. Zelfs de recessie schijnt tot ieders verwondering, ondertussen bedwongen te zijn. Geen kat die het begrijpt. Maar er wordt wel erg veel uitleg gegeven. Om de hoop aan te wakkeren?…..
*
ALS DE ZIELE LUISTERT
Als de ziele luistert
spreekt het al een taal dat leeft,
't lijzigste gefluister
ook een taal en teken heeft:
blaren van de bomen
kouten met malkaar gezwind,
baren in de stromen
klappen luide en welgezind,
wind en wee en wolken,
wegelen van Gods heiligen voet,
talen en vertolken
't diep gedoken Woord zo zoet...
als de ziele luistert
G. Gezelle

 

(*) Martien Penings. Mea culpa. Mea Culpa. Mea maxima culpa. Gisteren noemde ik deze robuuste manspersoon een ‘Troela’. Maar ondertussen heb ik hem beter tegen het licht gehouden. Ontegensprekelijk! Het is geen ‘Martine’, maar een ‘Martin’… Die Hollanders toch, om op de meest onverwachte momenten een woordje Frans te spreken. Of om minstens de naam ‘Martin’ met de verkeerde klemtoon uit’ te spreken. NU begrijp ik beter die gespierde taal!

 

Geschreven door AABEE via Digitalia






 

Geen opmerkingen: