zondag 18 augustus 2013

1457 - ARABIEREN ZIJN PEUTERNEUKERS


.

1457 - ARABIEREN ZIJN PEUTERNEUKERS

.

Once, Upon a time, in Mozambique

 


.

I) INLEIDING
Wat tegenslag dat we nog altijd geen Heel-Nederlandse staatsburgers zijn, dan kon ik met gerust geweten een neus zetten naar alle islam-aanhangerrs ter wereld. Zelfs ‘kontenbonkers’ (let U AUB op dat koninklijk meervoud) mag daar voortaan ongestraft. Vraag : bonken tegen elkaars kont : is dat al een Olympische Discipline?
Ondergetekende riskeert zich wat verder dan een doorsnee blogger, omdat hij in Berlusconi-land wat meer ongrijpbaar is voor de Staatsvuiligheid dan de meeste collega’s. Maar de voorzichtigheid blijft toch de moeder van de porseleinkast. U weet maar nooit. Vandaar mijn 3 gedrilde Duitse Herders, de afsluiting onder 220 volt en het snelvuurkanon onder de nok.

.

II MIDDEN

Niet strafbaar: 'Arabieren zijn fervent kontenbonkers!'

Geplaatst door Frank Verhoef op 15 augustus, 2013 - 20:30 De dagelijkse Standaard.

Een ware overwinning voor de vrijheid van meningsuiting.

*

We hebben er al vaker over geschreven: Robert de Jonge stond voor de rechter omdat hij iets verkeerd zou hebben gezegd in een VPRO-programma en aan 'groepsbelediging' zou hebben gedaan. Het leek in bepaalde opzichten een beetje op het Geert Wilders-proces (want: net zo belachelijk en net zo onterecht). Maar De Jonge is vrijgesproken. Voor iedereen die het proces niet helemaal heeft gevolgd; wat hij heeft gezegd en wat - godzijdank - niet strafbaar is:

 

 

"Geert is groter dan Mohammed, de kleuterneuker. En Geert is groter dan Allah, de halvemaandemon. En, zoals iedereen weet zijn Arabieren fervent kontenbonkers. En ze neuken kleine jongetjes, dat is normaal in hun cultuur."

Arabieren zijn fervent kontenbonkers. Niks mis mee, aldus de rechter, die stelde dat De Jonge helemaal geen boete van 500 euro verdient, zoals het Openbaar Ministerie eiste: "Alle kritiek, dus ook felle kritiek, op opvattingen en gedragingen van een groep – in welke vorm ook – valt buiten het bereik van de strafbare belediging." Zoals Michael ook schrijft; dit is een overwinning voor de vrijheid van meningsuiting.

Niet dat ik Arabieren fervent kontenbonkers zou noemen, maar daar gaat het niet om. Dat het OM slechts een klein bedrag eiste als straf, maakt niet uit. Het gaat om het principe. Het OM wilde De Jonge dus de mond snoeren. En dat is onacceptabel. Laat de uitspraak van de rechter in de zaak-De Jonge een wijze les zijn voor iedereen. De Jonge is niet - ik herhaal, niet - strafbaar voor 'groepsbelediging' (wat dat ook moge zijn).

De vrijheid van meningsuiting is een heilig goed en daar blijf je met je poten vanaf. We gaan hier in Nederland niet mensen met onwelgevallige meningen voor de rechter slepen, puur omdat ze die mening hebben - of beter gezegd, omdat ze iets hebben gezegd dat zomaar 'objectief' beledigend zou kunnen zijn voor sommige mensen. Aan censuur doen we niet in Nederland. Zijn we nou helemaal gek geworden

III SLOT
De zomer loopt ten einde en dus lopen de overtochtjes van Donker Afrika van al die hoopjes ellende naar het Europees Vasteland stilaan ten einde. Het zijn allemaal uitstapjes met geen ‘reour-ticket’ waarvoor vele families generaties lang nog zullen moeten afdragen. Want de ‘overtocht’ kost per persoon meer dan diens gewicht in goud… Mensenhandel dus op grote schaal waarbij ook in Europa veel bloed aan de handen blijft kleven.
En dan lees ik elders dat het een schande was, dat Spanje na de Reconquista muzelmannen die zich niet wilden bekeren tot het katholicisme op gammele bootjes gezet werden, richting Noord Afrika. Wat waren die daar komen doen? Toch niet de Spanjaarden hun land afnemen, Analus, bijvoorbeeld, Granada en Cordoba…
*
Heel Europa zit ondertussen met de gebakken peren. Definitief, zo te horen, want onze media pleiten om ter hardt dat de extreme islammers toch moeten winnen overal waar ze de vlam in de pan hebben doen slaan. Op buitenlandse zenders klinkt dat wel heel anders, maar de ‘Omertà’ wordt niet doorbroken. De islam-gangs zijn en blijven de goeie.
En dan denk ik onwillekeurig aan het oude gezegde in de misdaad-wereld :  bij wie komt het ten goede?
En dan komen we, ook voor wat betreft de baten van de mensensmokkel over de Middellandse Zee, bij onze socialistisch-liberale machtshebbers en hun slaafjes, de Tsjeven-collaborateurs terecht. Moesten die de stemmen van de zoveel miljoenen immigranten niet hebben, dan waren die partijen al lang verschrompeld tot onder hun eigen kiesdrempel.
*
De situatie rechtzetten? Hoe? Wanneer? Met welke middelen?
Ha, hoor ik bij de VRT om 13 uur : Europa zal er zich mee bemoeien. Nee, niet in Europa, maar in Egypte. Die ‘Broederschap’ misdraagt zich blijkbaar ietwat een beetje teveel en al die Orthodoxe Christenen die ze vermoorden : das haben wir nicht gewusst en dus moet dat gedaan zijn : we moeten eens praten.
Praten met kontenbonkers en kleuterneukers? Hen en hun Europese medeplichtigen onzacht aan de kant schuiven, ja!

Geschreven door AABEE via Digitalia






 

Geen opmerkingen: