zondag 18 augustus 2013

1458 - NIGEL FARAGE FOR PRESIDENT


.

1458 - NIGEL FARAGE FOR PRESIDENT

.

 

.

INLEIDIsNG
Beiden, Nigel Farage, de droge Brit, harder dan  geslepen diamant, maar ook de Jos van http://blog.seniorennet.be/polkun/ zijn, elk op de plaats die God hen gegeven heeft, fantastische vrienden. Hai, Nigel, how are you? Dag Jos, hoesest? (Gelet op de superioriteit van het West Vlaams op het Engels?)
Op deze doordeweekse zondag, een week dag op dag voor we de wachtwoorden vernemen van de IJzerwake over Schotland, Catalonië en ons eigen Vlaamse vadergrond, komt E.J. Bron met een Britse fata morgana waarvan wij alleen maar kunnen dromen. Ware daar niet ene Nigel Farage.
Stel U even voor : verward in het islam-schandaal, het Dexia-misdaad de steen rond de nek van de Tsjeven-partij, en nu hun Natte Dweil (liefst gewelddadig!) aan kant gezet en vervangen door die droge komiek die het vogelkopje bedacht heeft met die eeuwig belachelijke naam.
I love it!

.

II MIDDEN

GEWELDADIGE REVOLUTIE ?

Ik laat het volgende artikel voor rekening van Nigel Farage. Zelf heb ik er ook een mening over. Ik laat de lezer en vooral de gluurdertjes raden. Maar Farage denkt , willen de PIGS-landen hun democratie nog redden , er niets anders meer op zit dan een revolutie tegen de machthebbers van de EUSSR te ontketenen. Ik vraag me af of Nigel, hoewel hij de toestand met de tijd van Hitler vergelijkt,  zich de revolutie voorstelt zoals deze toen de Berlijnse muur werd gesloopt in 1989. Maar nu de Brusselse ?  Bij de berlijnse revolutie stond daar een heuse muur die meter voor meter werd neergehaald.  De landen onder de sovjetknoet waren de dictatuur meer dan moe. Er brak in die landen een ware revolutie uit, nadat de poolse paus een bezoek aan "zijn vaderland"  had gebracht.  Lech Walessa had zijn boodschap begrepen. De revolutie was gestart.   De ene na de andere Sovjetstaat ging voor de bijl.

In brussel staat geen betonnen muur, wel een denkbeeldige. Daarom niet minder bedreigend. Ze hebben de les uit het verleden, die van de USSR, begrepen. Vandaar hun afkeer tegen het nationalisme. Vandaar hun haat tegen Nigel Farage, Geert Wilders, Filip De Winter , Marine Le Pen en iedereen en alles wat naar nationalisme ruikt. Leg Walessa was een man die voor "vaderland en volk" vocht, een nationalist van het zuiverste water.

 Wanneer nu terug het nationalisme , in de personen van Farage e.a...de kop opsteekt, zullen alle middelen goed zijn om te beletten dat de geschiedenis zich herhaalt.  We zullen dus zolang het enigszins mogelijk is de rekening van de PIGS-landen mee betalen.   Intussen zal men met allerlei "muilkorfwetten" trachten nationalisten als Farage...de mond te snoeren.   Maar als ik vaststel dat in die landen de armoede met de dag toeneemt, zal het mij niet verwonderen wanneer Nigel Farage wel eens gelijk zou kunnen krijgen en dat de geschiedenis zich herhaalt, ...met de val van de 'brusselse muur' ! Hoop doet leven .

Nigel Farage suggereert dat een ‘gewelddadige’ revolutie tegen Brussel de enig manier voor de koppige EU-landen zou kunnen zijn om hun democratie te redden.

Posted on 18 augustus 2013   door E.J. Bron   

 De UKIP leider zegt dat het lijden in het gebied rond de Middellandse Zee een ‘kritiek punt´  heeft bereikt. Hij vergelijkt de krachten die de problemen moeten oplossen en die zijn aangenomen door de EU leiders met het Duitsland van Hitler Hij zegt dit in een interview met de controversiële radiopresentator Alex Jones

Nigel Farage was gisteravond het middelpunt van een conflict, nadat bleek dat hij gesuggereerd had dat ‘geweld’ gerechtvaardigd kon zijn om de EU bureaucraten ten val te brengen. De UKIP- leider waarschuwde dat de EU afkoerste op een ‘revolutie’ en zei dat gewelddadig protest de enige weg zou kunnen zijn voor de Zuid-Europese naties om hun democratie te redden. Hij voegde eraan toe:  “Ik zie dat het lijden van de mensen in Zuid-Europa een echt kritiek punt bereikt en ik denk dat het gevaar dat Zuid-Europa bedreigt een vuurtje is en dat vuur zou kunnen leiden tot iets dat op de een of andere manier kan leiden tot een  gewelddadige revolutie.

 

III SLOT
Het ‘Wonder van Berlijn’ heeft vele vaders, maar de rol van het Poolse duo Lech Walessa/Paus Woytilla is wel iets meer dan ‘the right men on the right place on the right time’. Volgens mij gaf het wel de doorslag, dat precies het moe-getergde katholieke patriottische Polen de nagel aan de doodskist bleek te zijn van het communisme.
Ook in de goddeloze EU-SSR vindt men die 2 eigenschappen terug : Vlaanderen (het VB), Schotland, Catalonië. Marine Le Pen in Frankrijk. Silvio Berluscoi in Italië. enz. Er ontbreekt alleen tot hiertoe … de Leider.
*
De crypto-communisten hebben sinds 1945 overal de macht gegrepen. Ze zullen zich niet met woorden alleen laten verdrijven.
Vergeten we trouwens niet, dat revoluties altijd gedragen worden door een kleine vastberaden minderheid. Meestal na veel bloedvergieten.
Wat er deze keer hoopvol aan is, is het voorbeeld van ‘Berlijn’, dat zelfs vatbaar moet zijn voor verbetering. Er hoeft geen schot te worden gelost, want de Euro-potentaten  hebben het niet eens nodig geacht zichzelf te beschermen achter hoge muren. Een paar 100 ongewapende maar vastberaden aanvallers naar de Euro City, met een afvaardiging naar de Navo, de Ryerslaan en de Wetstraat, en klaar is Kees. Vooral zorgen voor een berg plastic binders voor de kopstukken, en voor hier en daar een zeldzame Oom Agent die dacht de held te moeten uithangen. Laeken laat men de eerste dagen  gewoon liggen waar dat volk graag ligt : links. Wij weten trouwens uit 2 wereldoorlogen, dat ze achteraf altijd de winnaars achterna lopen als schoothondjes.
*
Waarom dus de zaken moeilijk maken, als gemakkelijk ook kan? Maar, voor alle zekerheid, eerst goede afspraken maken met Nigel Farage. Want we weten dat Good Old England alleen de strijd aanbindt, als het zeker is van de overwinning.

Geschreven door AABEE via Digitalia






 

Geen opmerkingen: