dinsdag 20 augustus 2013

1461 - WAS BREIVIK OP UTOYA DAN ZO VERKEERD? OF WAS HIJ ALLEEN MAAR EEN STUK VOOR TIJD?


.

Dinsdag 20 augustus

Zon 6u38-20u53

H Bernardus van Clervaux

Sint-Bernardus lust geen knollen

.Dagklapper overgenomen bij ® TSCHELDT

.

20/8/1968 Begin v/d Praagse Lente Inval Praag troepen Warchau Pact onder de naam : Operatie Donau. Begin van het einde van het Sovjet Imperium….. Dag van diepe rouw voor de VRT en voor 99,9999% va, alle hoernalisten-broodschrijvers. God hebben hunne godvruchtige zielen. R.I.P.

.

1461 - WAS BREIVIK OP UTOYA DAN ZO VERKEERD? OF WAS HIJ ALLEEN MAAR EEN STUK VOOR TIJD?

.

Ooit brachten deze snekken moord en doodslag

 

En  nu is het weer bijna zo ver. Het Avondland zit als een walnoot geklemd in de tang tussen de Noordelijke en de Oosterse islam.

.

I) INLEIDING
Het is in Europa heden ten dage àl Israël (pro of contra) dat de klok slaat. Precies alsof de horror-jaren van de Duitse Nationaal Socialisten, de Nazi’s, tergkeren. Hetzelfde fenomeen, dezelfde ideeën als de hetze tegen de Niiveanen in A’pen, de stad die zijn wereldfaam dankt aan … het wegwerpen van afgesneden handjes.
Pas nu, meer dan 1 jaar na de feiten op Utoya, wordt de sluier een heel klein beetje opgelicht. De Nazi’s zijn dus inderdaad terug, al dragen ze lichtjes andere namen. U vindt die in het artikel hieronder. Tegenover de Liz-a-Bed van het Antwerpese OCMW ‘new style’ staan Camelia Kherrbache en Seppe Weiss van het CGKR : toch nooit geen verband zeker, met de moslimse New Hitler Wave?
Ach Andres Breivik : waarom hebt U Uw ongeduld niet wat beter in toom kunnen houden. Had U wat meer tijd genomen, dan was U nu misschien een held in heel de Westerse Wereld, als voorganger in de Bevrijdings-strijd tegen het wereldomvattend Jihad Socialisme. Nu bent U gediskwalificeerd als massa-moordenaar, daar waar deze eer toekomt aan Uw en onze vijanden….

.

II MIDDEN

Jodenhaat vandaag in Noorwegen op Utoya, het Eiland van de Massamoord

Geplaatst door Brabosh.com


De Vlaamse Vrienden van Israël.

*

21 juli 2011, één dag vooraleer op het Noorse eiland Utøya Anders Breivik een ware slachting zal aanrichten onder de jeugdige deelnemers : De Noorse minister voor Buitenlandse Zaken Jonas Gahr Støre (links) en Eskil Pedersen (horizontaal gestreepte T-shirt), voorzitter van de Noorse socialistische partij AUF, poseren hier samen voor het boycot Israël spandoek op het eiland. Samen zullen zij de grote wereldproblemen aanpakken maar wel éérst Israël demoniseren en boycotten.

Want tenslotte is het toch altijd weer bij Israël dat alles begint en eindigt voor deze wereldverbeteraars. “Vernietig eerst Israël en u zal merken dat ook de problemen in Noorwegen in één klap voor eens en voor altijd opgelost zullen zijn,” dreunt de optimistische strijdkreet over Utoya. Niemand die dan nog verbaasd opkijkt wanneer even later Noorse ‘deskundigen’ Breiviks massamoorden zullen toeschrijven aan de Joden en aan Israël, of was het net andersom?

Twee jaar geleden, op 22 juli 2011, vermoordde Anders Behring Breivik 69 jongeren die deelnamen aan een vormingskamp van de Noorse socialistische partij die in de regering zetelt, een meerdaags kamp dat naar jaarlijks weerkerende gewoonte plaatsvond op het Noorse eiland Utoya.

Het was toen dat men ontdekte dat de socialistische jongerenbeweging enkele vertegenwoordigers had uitgenodigd van het Palestijnse Volksfront voor de Bevrijding van Palestina (PFLP) om deel te nemen in hun kamp op Utoya. De PFLP staat op de lijst van verboden terreurorganisaties van de Verenigde Staten, de Europese Unie, Canada en het Verenigd Koninkrijk.

In het kamp werd geld gecollecteerd om deze Arabische terroristen te steunen die van dezelfde organisatie waren die enkele maanden vóór de massacre op Utoya, op 11 maart 2011 in het holst van de nacht de Fogel familie in Itamar met messen afmaakte, waarvan twee kinderen en een baby van 2 ½ jaar oud.

Utoya, enkele dagen voor het bloedbad: ‘Wir fahren gegen Israel!’

In de vorige editie van 2010 werd op Utoya door de socialistische AUF ook “de staat Palestina” opgericht, die werd afgeschermd met een omheining en werd een “scheidingsmuur” opgericht die ‘bewaakt’ werd door “wreedaardige” Israëlische grenspolitie, rol die door andere jongeren werden uitgebeeld.

Op Utoya kamp van 2011 werden de studenten ook aangemoedigd om de Joodse staat te boycotten (plaatje bovenaan.) De Noorse premier werd ook gefotografeerd terwijl deze een T-shirt droeg van de leider van de Al-Fatah jeugd, Hassan Faraj, met het opschrift”Bevrijdt Palestina” wat zoveel betekent als ‘dood aan Israël’.

Een paar dagen geleden bezocht de premier van Noorwegen andermaal het eiland van het bloedbad en Jens Stoltenberg werd opnieuw gefotografeerd met een vlag van ‘Palestina’, een gebaar bedoeld om de jeugd aan te zetten tot haat jegens de Israëlische Joden.

Utoya is de spiegel van Europa’s geweten. De enige Noorse Jood die in 1942 werd gedeporteerd die overleefde, Samuel Steinmann, protesteerde tegen het idee om de studenten op Utoya rond te leiden als in een nazi-concentratiekamp. “Ik voel dit aan alsof dit een degradatie is van de ernst van de Holocaust,” zei Steinmann in een interview met de Dagen krant.

Dit is de gestage stroom van vijandigheid, zorgvuldig gecultiveerd en uitgevoerd in het afgelopen decennium door Europa’s elite en de overheersende teneur die de gemiddelde Palestijnse Arabier heeft geconditioneerd om Israël te bekijken vervuld met haat, waarmee het de conceptuele basis legt in de Palestijns-Arabische samenleving die wreedaardigdheden lanceert en rechtvaardigt tegen de Joodse staat.

De leiders van Noorwegen verheerlijken Palestijnse terroristen die baby’s verpakken in buggy ‘s met leuzen van haat rondom hun voorhoofd, die zomerkampen noemen naar zelfmoordterroristen en die in muziekclips de wonderen van het ‘martelarenschap’ en moord verkondigen.

Dit is precies wat Noorwegen en de rest van Europa zeggen aan Israël: Breivik’s terrorisme is het pure kwaad, het is racisme, terwijl het Joodse volk wordt geconfronteerd met ‘nationale’ terreur, een ander soort van terreur, in het gezicht van de Israëliërs die zich moeten terugtrekken in een reeks van ‘disengagements’.

Utoya’s boodschap is duidelijk: de Fogels werden gedood als gevolg van ‘de bezetting’, terwijl de studenten in Noorwegen werden neergeschoten omdat ze moreel superieur waren aan Breivik.

Dit is de wortel van Europa’s moordenaars mentaliteit: een continent dat mededogen toont voor alle soorten slachtoffers, behalve voor opgeblazen Joden. Een continent dat diegenen die in de heuvels van Samaria kinderen de kelen oversnijden, beschouwt als helden en “bevrijders.”

 

door Giulio Meotti

 

nor-terreurDe Noren maken op een wel erg aparte manier het onderscheid tussen ‘Goed’ en ‘Kwaad, tussen ‘Goede terreur’ en ‘Slechte terreur’. Links de Noorse massamoordenaar Anders Breivik, die op 22 juli 2011 op het Noorse eilandje Utoya dozijnen kinderen afslachtte van de Noorse socialistenjeugd. Dat vonden de Noren maar ‘slechte terreur’. Rechts, een Jihadist van Hamas uit Gaza met een raketlanceerder op de schouder die Israëlische Joodse kinderen vermoordt, dat vinden de Noren wel ‘goede terreur’ die zij als gerechtvaardigd zien.

Bronnen:

  1. rutz-7: Jew-hatred Today in Norway’s Island of Massacre; door Giulio Meotti [lezen]
  2. Ynet News: Will Norway help Palestinian NGO destroy ICC? – ‘Human rights group’ using Oslo funds in pressing Int’l Criminal Court to target Israel; door Gerald M. Steinberg [lezen]

Gerelateerd:

  • Palestijnse terreurgroep Fatah erkent nauwe banden met Noors socialistisch zomerkamp [lezen]
  • De maskers van het vredeskamp: Israëlbashen onder het mom van ijveren voor mensenrechten; door Manfred Gerstenfeld [lezen]
  • De jaarlijkse Haat Israël Dag in Noorwegen wordt traditioneel op 1 Mei gevierd; door Manfred Gerstenfeld [lezen]
  • Noorwegen: de normalen en de krankzinnigen; door Dr. Manfred Gerstenfeld [lezen]
  • Gekende Noorse ijveraar voor wereldvrede beschuldigt Joden voor Breivik ‘s massamoord; door Ofer Aderet [lezen]
  • Het heeft wat geduurd maar hier gaan we weer: Zweedse professor linkt Breiviks massamoorden aan Israël [lezen

 

III SLOT
Zolals het er begint uit te zien als we verder niets doen om de Linxe elite uit het zadel te lichten, zullen we allemaal eindigen zoals Andes Breivik, zelfs als we alleen maar woorden als geweerkogels gebruikten.
Met het voorbeeld van de ontsporingen in de late jaren ‘30 voor ogen, zien we nu al hoe het zal aflopen. Gematigd blijven versterkt alleen maar de extremen. Het duurde tot Graaf von Stauffenberg op z’n eentje, net zoals Breivik dat deed op z’n eentje, het Kwaad te vernietigen. Breivik deed het te vroeg. Stauffenberg deed heet te laat. Van strategie hadden die twee geen kaas gegeten! Derde keer beter. Zijn er, buiten Nigel Frage, nog andere kandidaten?
Ach! Er zijn er zoveel geroepen, maar o zo weinig uitverkoren!
Daarom moet HIER en NU massaal door het volk zelf massaal worden opgetreden, in het stemlokaal. Zo lang het nog kan. Want met hetzelfde gemak als men van de democratie bij ons een ‘consensus-democratie’ heeft gemaakt, zou er op zekere dag wel eens opnieuw de Jodenster kunnen ingevoerd worden. Uitgebreid zelfs misschien met een kruis daar boven op. t Juden und Katholischen :  Unerwunscht. Endlich die definitive Endlösung der Judenfrage.
*
Ach wat moet het Albert Coburger spijten, terug de jaren ’30 te hebben opgeroepen om ze in de schoenen van de Separatisten te schuiven. Als U het mij vraagt : een goed gelukte boemerang-worp, die zijn socialistische aanhang in het hart heeft getroffen.

Geschreven door AABEE via Digitalia






 

Geen opmerkingen: