woensdag 21 augustus 2013

1464 - ER MEE LEREN LEVEN, ZEGT U ?


Woensdag 21 augustus

Zon 6u39-20u51

H Pius X

.

1464 - ER MEE LEREN LEVEN, ZEGT U ?

.

 

.

I) INLEIDING
De zogezegde lankmoedigheid van onze politici is veel meer dan dat, het is gewoon lafheid in alle gradaties, van ‘de andere kant opkijken’ tot misdadig schuldig verzuim. De 3 ‘Staatsdragende’ kleurpartijen hebben allemaal om ter meest boter op hun hoofd. De Tsjeven echter spannen de kroon, omdat ze door zo te doen, verraad plegen aan hun eigen Christelijke overtuiging. Ze zijn allen uit eigenbelang, schuldig in woord en daad aan de ergste misdaden tegen hun eigen volk.
Ze hebben het inderdaad allemaal veel te druk met het invullen van hun ‘mandaten’, wat gewoon een eufemisme is voor het graaien naar vetbetaalde postjes. Duivels zak is nooit vol!!!!!
51.000 mandaten voor 8.000 mandaatdragers : moet er nog zand zijn waarom de Staatsschuld jaar na jaar stijgt?
Gewoon de rollen omdraaien : laat hen betalen om de job te mogen doen en om de eer te mogen genieten, de burgers zullen er wel bij varen en de idealisten zullen er hun hemel mee verdienen. Vergeten we vooral de grootste mandaatdragers aller tijden niet : de koninklijke armoezaaiers uit Laeken, een klein dozijn in totaal, waarvan er ene och God och arme, af en toe boven de hoofden van meerdere lagere ‘mandaat-dragers’, een paar lintjes moet doorknippen!         

.

II MIDDEN

Brusselse imam dreigt met aanslagen op NMBS en MIVB


Enkele dagen nadat in Brussel honderden radicale moslims luidruchtig hun steun betuigden aan de Egyptische Moslimbroeders, richtte de Brusselse imam Iliass Azaouaj ondubbelzinnige bedreigingen aan de inwoners van dit land. “Aan België en de Belgen. Bereid u voor, de strijd begint; de nachten zullen voor jullie heel lang zijn, en de angst heel groot.” Gevolgd door onmiddellijk een nieuw bericht, waar in niet mis te verstane woorden gedreigd wordt met aanslagen tegen het openbaar vervoer in Brussel: “De MIVB en de NMBS dreigen jullie leven te veranderen. Verwacht jullie aan verrassingen,” aldus de imam.

 

Precedenten

 

 De Brusselse salafist Azaouaj haalde in april reeds het nieuws met zijn trip naar Syrië. Hij zakte naar het oorlogsgebied af om jonge Syriëstrijders te overtuigen terug te keren naar ons land. Die ijver was allicht niet ingegeven door zijn bezorgdheid om het lot van de jongemannen, noch het feit dat ze weinig democratische principes verdedigden. Azaouaj richtte in 2008 zelf de “Service islamique de la jeunesse” op. Dit is een uitgesproken fundamentalistische organisatie die in Molenbeek jarenlang werd gepamperd door voormalig PS-burgemeester Philippe Moureaux, de grote verdediger van de moslimbelangen in de hoofdstad.

 

Vlaams Belang legt klacht neer

 

 Het is altijd uitkijken naar de manier waarop de gevestigde politiek en de bevoegde diensten op dergelijke dreigementen reageren. Binnenlandse zaken zwijgt naar goede gewoonte als vermoord. De reactie van de federale politie, die zich sterk maakt de uitlatingen te onderzoeken, is ronduit lauw. “Het is niet het eerste en niet het laatste dreigement. We moeten ermee leren leven.” We willen er even aan herinneren dat de extremisten van Sharia4Belgium eerder hun dreigingen wél in daden hebben omgezet, wat voor één politiecollega eindigde op de dienst intensieve zorgen. De agent in kwestie moet daar maar mee leren leven, nietwaar?

 

 Voor het Vlaams Belang kan het niet langer dat men gevaarlijke islamisten genre Azaouaj bestempelt als ongevaarlijke carnavalsgekken. Dit zoveelste dreigement zou een aanleiding moeten vormen om Azaouaj en zijn organisatie strafrechtelijk te vervolgen voor inbreuken op de terrorismewet. Brussels parlementslid Dominiek Lootens stapte alvast naar de Procureur Des Konings om klacht neer te leggen tegen Azaouaj.

 

III SLOT
Natuurlijk is Seppe Weiss van het CGKR-Gestapo Hoofdkwartier veel te druk bezig de discriminatie te bestrijden van ‘ons’ tegen ‘hen’, om nog tijd over te hebben voor hun doodsbedreigingen tegen alles en iedereen die niet ‘gelovig” is. Die zijn immers toch maar ‘om te lachen’, zeker!
Net zoals de Staatsvuiligheid, die nadat aan de bewaking van de Vlaams Nationalisten voldaan is, noch tijd noch middelen overhoudt om de islam-gangs te bestrijden. Of zouden die misschien vrezen om daar binnenkort in die rangen hun Meesters te moeten vinden? Vlaams Nationalisten komen al meer dan 183 jaar op voor hun rechten, en die hebben, buiten de oorlogsomstandigheden, nog geen vlieg kwaad gedaan. Moslim-gangs echter zwemmen sinds 1400 jaar in het bloed van hun slachtoffers.
Nie waar, zegt de Rode intellectuele Elite, wij gaan van “onze” islammers een beschaafd volk maken, waaraan wij nog veel kunnen leren. Hun Nazi-streken zullen we achteraf wel leren kennen. Men moet de problemen immers maar bestrijden als ze zich effectief voordoen.
*
Iedereen ziet toch dat de islamisten ons sparren!  We leven inderdaad al vele jaren onder de ’sharia’, zonder dat goed te beseffen. We overleven gewoon, zelfs als het lijntje iedere dag wat meer wordt ingehaald. Er zijn geen noemenswaardige aanslagen op ons grondgebied. Uit dankbaarheid omdat wij hun moskeeën betalen en ongehinderd hun koran-scholen toelaten en deze zelfs rijkelijk subsidiëren?
Tot de vlam in de pan gejaagd wordt, door een of andere buitenlandse bietkwiet, die ervan uitgaat dat volgens hun ‘Geloof’ ieder vierkante meter van het aardoppervlak waar ooit ook maar één islammer gebeden heeft tot Allah, die grond voor altijd aan Allah toebehoort. Daarbij vergeleken, was Hitler maar een kleine schooljongen.
HaHa, God bless America….
Is vast en zeker waar. In ’t jaar nul, als de uilen preken….

Geschreven door AABEE via Digitalia






 

Geen opmerkingen: