vrijdag 23 augustus 2013

1466 - 11de GEBOD GE ZULT U LATEN DISCRIMINEREN MAAR ZELF DISCRMINEERT GE NIEMAND


Vrijdag 23 augustus
Zon 6u42-20u47
H Rosa van Lima, patrones van de rozenkwekers

.

1466 - 11de GEBOD GE ZULT U LATEN DISCRIMINEREN MAAR ZELF DISCRMINEERT GE NIEMAND

.

De eerste 10  Geboden krijgen er een broertje bij

 

Jullie Westerlingen zullen niet discrimineren

Maar lijdzaam aanvaarden wat de EU-Sovhet voor jullie heeft beslist.

.

 
Als overtuigd Vlaming is iedereen in dit land slechts een 2de Rangsburger, die om den brode, nog altijd verplicht is de taal van de Meesters machtig te zijn. Dat is zo sedert 1830 en het is zelfs zo erg, dat het Gestapo Centrum voor Racismebestrijding openlijk  verklaart dat discriminatie, racisme  en ‘groepsbelediging’ tegenover Vlamingen ‘niet tot hun bevoegdheid’ behoort. Als Vlaming weten we dus ongeveer alles over discriminatie en racisme in de lijdende vorm, niet in de meewerkende vorm. Dat is een benadering van het  begrip discriminatie die op taalkundig gebied eerder toebehoort tot Hoog-Geleerde Perfessers van de A’pense Unief, o.a. een zekere vreemde ? snuiter, genaamd Kevin Absillisis. De man is daar docent moderne Nederlandse letterkunde en hij beschrijft in een opstelletje dat verscheen in DM wat naar zijn modern gevoel inzake discriminatie echt van de schop loopt.
Het stuk is veel te lang en veel te eentonig om hier te worden overgenomen en dus geef ik dik tegen mijn goesting iedereen de pap in de mond om het daar te gaan lezen, met het risico dat U het Gazetje van Smetje (Yves Desmedt) begint sympathiek te vinden. Niet dus.
Zijn betoog is de elfendertigste Linxe uithaal naar de Nieuwe Vlaamse Alliantie (Niet te verwarren met de Noord Atlantische Alliantie), de Nv-A dus en niet verkeerdelijk de NA”-A. Liz-a-Bed is opnieuw de gebeten hond en BDW wordt, lijk een katje dat in huis gedaan heeft, met zijn neus in de eigen uitwerpselen van zijn vroegere uitspraken gewreven.  Er staat in DM :
“Op ronduit pijnlijke wijze brengen de uitspraken van Homans oude beloften van haar partijvoorzitter in herinnering. Precies tien jaar geleden sprong Bart De Wever eloquent in de bres voor ons 'kostbare weefsel' “.
…/…
“Met een doorwrocht essay over de erfenis van deze achttiende-eeuwse Ierse denker en politicus beleefde De Wever in de hete zomer van 2003 zijn doorbraak als opiniemaker. Ook wie weinig met Burke of de Vlaamse Beweging op had, kon zijn betoog herkennen als een verrijking van het politieke en intellectuele debat.
Waardevolle tegenstemmen zijn er nooit genoeg en, zoals De Wever destijds zelf constateerde, heerste "ter rechterzijde" in Vlaanderen vooral "intellectuele armoede". Van zulke armoede bleek De Wever geen last te hebben, belezen, oprecht, tegendraad en retorisch vernuftig als hij was”.
*
Voilà, zo staat het daar in zijn volle glorie, zoals het bedoeld is : als een rode lap or een woedende stier. Gans het artikel, op zijn geheel is als een uitroepteken over die ‘intellectuele armoede ter rechterzijde’.
Moest dat gezegd of geschreven geweest zijn door serieuze en/of sportieve mensen, zou iedere Vlaams Belanger dat als een belediging opvatten waarvoor alleen een tweegevecht met de blanke sabel de oplossing kan brengen. Maar dat schoentje past ons niet, dus laten we het aantrekken ervan voor de gelukkige eigenaar van dat schoentje. BDW dus. We leggen er zelfs een kinderversje bovenop met veel blauwe bloempjes : ‘Al wat ge van mij zegt, zijde zelf’.
En, Mr de Perfesser in de kwal-letterkunde van geniën zoals Grote Piet Lanoye of Kak & Pies Brusselmans, ten Uwen behoeve doen wil er gratis nog een spreekwoordeke bij uit onverdachte bron.
W. Churchill zei, bij het begin van WO II “Zij kozen voor de on-eer ipv van de strijd. Maar ze kregen ze allebei’.
*
Maar gelijk hebben ze, al die anti-discrminatoren. Ik ben het volmondig met ze eens :discrimineren is een uiting van onmacht en van lafheid t.o.v. de andere. We moeten die andere gewoon bestrijden met dezelfde wapens. We kunnen dat door alleen maar de bestaande wetten streng maar met een beetje creativiteit daarbij, toe te passen. Bvb door streng de hand te houden aan het begrip ‘ongewenste vreemdeling’. Wie dealt, steelt en saccochen trekt, of zijn kinderen als wilde beesten opvoedt, is er zo ene. Wie hier ‘illegaal’ is, eveneens. Wie door woord of daad ‘de veiligheid’ bedreigt : die hoort hier niet thuis. Wie hier door list en bedrog komt parasiteren, die moet de laan en zelfs veel verder, worden uitgestuurd. Als afschrikwekkend voorbeeld zou halsrechten beter zijn, maar voorlopig zou dat kunnen volstaan om in de Prachtladen de exacte werkelijkheid weer te geven, en niet de droomwereld die zelfs wij in eigen land niet hebben.
Misschien dat, na      uitzuivering, de discriminatie wel vanzelf uitdooft?! Als de eigen bevolking weer in haar rechten wordt hersteld. Als de geld-klopperij om het daarna door deuren en vensters weg te gooien, ophoudt. Als graaiende ‘mandatarissen’ van allerlei nep-oprganisaties worden opgepakt. Als het ophoudt manna te regenen om vreemdelingen hier een vals thuisgevoel te geven.
Och, heb het al gezegd : racisme bestaat eigenlijk niet. Tenzij als antwoord op de dreigingen die ons omringen. IEn dan is dat geen racisme meer, maar zelfverdediging. Wie houdt nu van de Marokkanen, of moslims in het algemeen, omdat er van veel onder hen een onbepaalde dreiging uitgaat  en men in het ongewisse moet blijven wie zal aangeduid worden om mij, als eenmaal de dag zal komen, om mij figuurlijk maar ook letterlstraks ijk, een koppeke kleiner te maken.
Het zijn bedriegers (zoals die van het ACW) die ons wijsmaken dat, ‘als we braaf zijn, en wel leren’, bij ons een gematigde en brave islam zal bestaan. Een samenleving waar er 3 soorten  burgers zijn : de hele slimme, dat zijn de godloochenaars, en 2 minder slimme, die evenwaardig en allebei even braaf zijn : de Chhristelijken en de islammers.
JaJa, we zullen dat zelfs op een briefje krijgen : de Christenen zullen geen ‘ongelovige honden’ meer zijn. Dat zal in de korans bestemd voor onze streken geschrapt worden en vervangen door het begrip uit de Mechelse Catechismus : ‘Bemin Uw evennaaste om God evenzeer als Uzelf’. We zullen een zoveelste aanpassing aan de Grondwet krijgen : 1° kerken zijn even onschendbaar als mosketen en 2° de vrouw is de gelijke van de man, en om dat niet te vergeten, zal vooraan in iedere moskeet het beeld van de Maagd Maria, Moeder Gods, vooraan op een verhoog staan om vereerd te worden, versierd met dagelijks vese bloemen.
Echt waar, lieve mensen, ik zie dat nog gebeuren. Dat onze beschavingen, bijna wereldwijd elkaar meer een meer gaan gelijken. Binnen zo’n kleine 1.000 jaar. Als ’t God belieft.
Eerwaarde Pater Seppe Weiss van het Gestapo Hoofdkawartier : dat artikel ten onzen laste over discriminatie staat nu bij U bovenaan. Dat is het gemakkelijkst. Maar draai de rollen eens om! Vreemdelingen moeten zich gedragen, zodat ze door niemand meer met de nek moeten aangekeken worden. En gaat die donkere vreemdeling mij voortaan geen schrik meer aanjagen op de bank voor mij in de bus?
Durft ge dat? Zijde zeker? Indien niet, hou dan Uw bek!

.

Geschreven door AABEE via Digitalia





 

Geen opmerkingen: