zaterdag 24 augustus 2013

1467 - WAAROM BLIJVEN WIJ KRANTEN KOPEN OM ZODOENDE ONZE EIGEN VERDOEMEIS OVER ONZE KOP TE TREKKEN


Zaterdag 24 augustus

Zon 6u44-20u45

H Bartholomeus, apostel, patroon der leerlooiers en handschoenmakers

Gelijk Sint-Barthel, zo ook het najaar

.

1467 - WAAROM BLIJVEN WIJ KRANTEN KOPEN OM ZODOENDE ONZE EIGEN VERDOEMEIS OVER ONZE KOP TE TREKKEN

.

Wat niet al lachende kan gezegd worden is de waarheid niet….

 

Net als deze afbeelding, een waarheid als een koe uit ’t Pallieterke.

I) INLEIDING
Nergens beter dan in ’t Pallieterke vindt U klare boodschappen in een duidelijke niet mis te verstane taal. Dat blad, veel beter dan geboren uit zonnegloren en een zucht van de ziedende zee’ is het zout op de patatjes van iedere Vlaming. Wat Rudy Demotte in De Tijd ook zegt over ‘venijn’ en zo, door groter te willen zijn door op de rug van de Vlaams Nationalisten te gaan staan.
De media, de Ryerslaan op kop, doen hun uiterste best om de samenleving naar hun hand te zetten, d.i. Linkx, verblind door het avontuur van de moderne tolerante islam en er alles aan doend om de eigen volksaard te verloochenen. Het is de basis van de Leer van Marx. Omdat ze weten dat een volk zonder Geschiedenis, ook een volk zonder toekomst is.
Het venijn Mottige Meneer, zit in de tong van het beest dat bijt. Niet in het lichaam van de gebetene. En daar zullen nog 10 Marshall-plannen, betaald met Vlaams geld, niets aan veranderen. Verandering voor de getormenteerde verarmde Waals burger komt maar, als de afromers van de PS daar van de macht zullen verdreven zijn.

.

II MIDDEN

Moderne mediawetten

*

Stellen dat “onze” media voor de leef- en denkwereld van de originele Vlamingen nog amper interesse tonen, is een open deur intrappen. Die Vlamingen, tot nader order nog altijd de meerderheid, ontberen blijkbaar de voorwaarden volgens ongeschreven “moderne” mediawetten nodig om aan “progressieve” nieuwsgaring te kunnen doen. Door die meerderheid meewarig het etiket “aftands” op te kleven, schuift haar rol in de samenleving steeds verder van de voorgrond weg. Zo wordt ruimte gecreëerd om almaar intenser propaganda te voeren voor rollen gespeeld door minderheden.

Overdreven als stelling? Niet echt, te oordelen naar wat die originele Vlamingen opgedist krijgen als “belangrijke nieuwsitems”. Ik laat het dagelijkse pakket kleine en grote criminaliteit even onbesproken.

Hoe diep ik ook graaf in mijn door een aantal decennia geschraagde verleden, ik kan me niet herinneren dat de vroegere BRT of huidige VRT ooit een kwartier nodig had om het einde van de vastentijd en het aansluitende paasfeest te duiden, nochtans deel van de leef- en denk-wereld van de originele Vlamingen. Al heeft die door geboorte en leefomgeving niks met ramadan en Suikerfeest te maken, slaagde de VRT erin dat Suikerfeest in Het Journaal, in de zomerse “1.000 zonnen” en in TerZake tot een nationaal en internationaal nieuwsfeit te verheffen, ter waarde van ruim een kwartier zendtijd. Zelf vastgesteld. Kan ermee door voor een staatszender die het even regelmatig als leugenachtig heeft over “objec-tieve berichtgeving” als hoogte prioriteit.

Prioritair zijn eerder de herhaalde pogingen van die zender tot doelbewuste indoctrinatie. De door verenigde linkse politieke krachten én linkse culturo’s gepredikte tolerante gedragscode tegenover moslims, wordt ongeacht de bestaande aversie in de westerse wereld de kijkers door de strot geramd.

“Wanneer durft een minister de staatszender daarvoor op de vingers tikken?”, vroeg Jef de Bock uit Schoten in een verontwaardigde lezersbrief. Mijn vrees is gegrond als ik de brave ziel antwoord: op sint-juttemis, zolang de partij van kameraden (m/v) aan de Reyerslaan de lakens mag blijven uitdelen. Jef mag zich, zoals elke Vlaming, nog gelukkig prijzen dat de VRT naliet om prompt te pleiten voor de haalbaarheid van de jongste eis van de moslimgemeen-schap: voor één of twee in haar gastland geldende feestdagen andere data kunnen kiezen. Theorie en praktijk

 De gestaag vorderende islamisering van onze Vlaamse contreien, door alle politiek correcte krachten uiteraard unisono ontkend, is een gevolg van een jarenlange ongecontroleerde immigratie.

 

Een ander gevolg is de toename van kinderen opgevoed in door de multiculturele illusie ingevoerde talen, van Arabisch, Turks, Koerdisch en Berbers via Russisch, Roemeens, Hongaars tot Pools en Bulgaars. Die kinderen treft geen schuld, wel de (te) vele ouders die weigeren de taal van hun gastland aan te leren, laat staan aan hun nageslacht door te geven.

Waag het echter niet om over “ontvlaamsen” te spreken. Het klinkt een stuk politiek correcter om misleidend over een Vlaanderen te spreken dat “zich onomkeerbaar mondialiseert”, zoals Jan Segers in Het Laatste Nieuws.

Om die “mondialisering” in een wat herkenbaar Vlaams spoor te houden, pleit Segers ervoor de taalachterstand van allochtone kleuters te bestrijden door voor hen vanaf vierjarige leeftijd schoolplicht in te voeren. Zodat ze in de klas en op het speelplein Nederlands kunnen horen en spreken. De theorie kan ermee door, maar de praktijk oogt anders, zoals blijkt uit het schooltje “Iqra” – Arabisch voor “leren” – dat in Borgerhout opengaat en plaats biedt aan een zestigtal Marokkaanse kinderen.

Kan tellen, als bewijs dat een door de Vlaamse media gesteunde capitulatie aan alles wat onder de noemer “minderheden” valt niet veraf kan zijn.

Juichen en jubelen

Onderdeel van de door ieders strot geramde samenlevingsorde is het prediken van onverdeeld begrip, zeg maar uitgesproken liefde, voor de holebigemeenschap.

Die gemeenschap zonder gemopper aanvaarden voor wat ze is, zoals de zich immer gedeisd houdende Jan Modaal al jaar en dag doet, volstaat duidelijk niet langer. Juichen en jubelen is nooit ver telkens holebi’s hun zelf-verklaarde gelijkheid met hun medemensen zelf flagrant tegenspreken, door in manifestaties hun “anders-zijn” te demonstreren.

 

In Antwerpen weet de (al dan niet toevallig) “live” aanwezige en verbaasd toekijkende sinjoor daar al veel, zo niet alles van. De media dragen er zorg voor dat wie verzuimt van het uitgestalde “moois” “live” mee te genieten, ruimschoots aan zijn trekken komt via bericht-geving en duiding zonder grenzen.

De demonstraties om tegelijk “gelijkheid” en “anders-zijn” te onderstrepen, scheren nochtans niet de hoogste toppen van stijl en klasse. Ze wekken, eufemistisch gesteld, natuurlijkerwijs wenkbrauwengefrons.

Herauten van de progressieve nieuwsgaring doen dat af als nog altijd aanwezige onverdraagzaamheid bij de zich verlevende verzuurden in een steeds verder in de goede richting schrijdende progressieve maatschappij. Als de media met dezelfde intensiteit op de geijkte holebipaden blijven huppelen, nadert het moment dat hetero’s zich als een minderheid in de verdrukking zullen voelen. Het goede nieuws is dat hetero’s in dat geval allicht meer media-aandacht zullen krijgen.

.

III SLOT
Van de lalala spartelt in De Schandaard nu al als een vis op het droge. Hij roept al voor het zeer doet. De Sossen zijn er nodig! Waarom? Daarom! Die slogan heeft al eens gewerkt voor den Ouden Toebackzak, maar nu, met (3 jaar geleden!) nog een schamele 15% en, in tegenstelling met het Vlaams Belang, in een neerwaartse spiraal, ziet het er toch niet al te best uit. Dus bashen maar, die ene tegenspeler van ‘allen tegen één’….
Dan kan ons land even lamentabel blijven voortboeren als Sabena II, Brussels Airlines, die op z’n Belgisch publiciteit ronselt bij onze rijsagentschappen voor vulchten per vliegmachien… Je ziet zò de barstjes  van metaalmoeheid in hun draagvleugels. Waar zit Vervotje om Sabena II voor een 2de keer te redden?
De Vlaams Belangers zijn daarbij de grote onnozelaars, omdat ze niet ophouden te wijzen naar de rotte plekken. Zo helpt men, wordt gezegd, een land niet vooruit. Ja, natuurlijk is het veel vlotter in de conversatie te doen alsof iemand alles weet en begrijpt, maar veel te veel bij de rest wil horen die denkt  dat er wel consensus moet gevonden worden. Nogal evident, zelfs, praten ze de Evidente na.! We leven immers in een ‘concensus-democratie’ waar de concensussen onze neus uitkomen.
Het is m.a.w. de vaste werkwijze van den Bart : zijn partij is wel separatist, maar hij zal zich ten volle inzetten, (Voor Vorst en Vaderland) om na de verkiezingen alzo vlug mogelijk de federale én de Vlaamse regering in één en dezelfde moeite te helpen samenstellen.
Allez, we weten weer dadde.
*
Benieuwd wat hier in Italia straks uit de bus komt. De Natte Dweil in Bruxellabad eist het vel van de regelmatig verkozen Italiaan Berlusconi om op zijn zolder te hangen. Zijn slippe,dragers in de Senaat zullen hem daarbij helpen en bijstaan, om er zoveel mogelijk profijt uit te trekken. Eerst moet zijn parlementaire onschendbaarheid worden opgeheven, en daarna kan Vrouwe Justitia hem begin September voor 5 jaar zijn ‘burgerrechten’ afpakken. Dat zijn dingen die ons zeer bekend klinken van uit de repressie-periode. Zonder die rechten, is men een levende dode en is derhalve een misdaad tegen de menselijkheid. Een serie-moordenaar wordt zelfs niet zo erg aangepakt. Hierdoor bewijst Linkx dus dat die zogezegde ‘fiscale fraude’ van Berlusconi slechts het voorwendsel is geweest, om tegen hem een politiek proces te kunnen voeren.
Of ze daarmee Il Cavaliere voor goed hebben aan de kant geschoven, en onschadelijk gemaakt? Dat geloven ze toch zelf niet! De ‘Huizentaks’ ten bedrage van 6 miljard opbrengst moet weg, als ‘netto-betaler’ aan de EU voor 6 miljard, stopt Italië daarmee (Bye Bye Bruxellabad. Bye Bye Eurp-munt). Het zotte Grilloo’tje wordt gehuisvest waar de man thuishoort, namelijk in een Tehuis voor Zwaar Zieke Ongeneeslijke Geestes Gestoorden en heel de Linxe falangistische, om niet te zeggen fascistische oppositie, wordt schaakmat gezet. Liefst op water en droog brood.
Is Berlusconi dan een heilige? Heb ik dat al ergens gezegd of geschreven? Hij is niet beter dan de rest. Maar hij hoeft de Italiaanse samenleving niet meer te bestelen om er zelfs beter van te worden, zoals de rest, want het is eerder omgekeerd : hij is veel rijker dan de Italiaanse Staat, want die is al vele jaren failliet voor Berlusconi aan de macht kwam. Dat hij de vrouwtjes graag ziet en zich veel kan permitteren : die brave zieltjes worden er immers zelf heel wat beter van, en trouwens, welke Italiaan zou ineens tegen de ‘amore’ zijn?
JaJa, de macht van de media! Ook hier is dat een brute kracht. Met dat verschil, dat Berlusconi zelf grotendeels de toon opgeeft…
Begrijpt U nu dat wij tot elke prijs af moeten geraken van eigen papier-marchands?

Trouwens, bij ons thuis worden zelfs geen patatten meer geschild op krantenpapier. We durven dat die onschuldige schillen niet aandoen, om eenmaal gewassen en gekuist, begraven te worden tussen leugens en bedrog.

Geschreven door AABEE via Digitalia






 

Geen opmerkingen: